DiRT 3

poruka: 1.178
|
čitano: 387.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
17 godina
neaktivan
Re: DiRT 3
Samo ako imaš ekipu s kojom se znaš i s kojom igraš.
Ovako, s random ekipom i ne baš.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
DiRT 3

Racedepartment je izbacio prvi mod..... lighting & post-processing effects

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Racedepartment je izbacio prvi mod..... lighting & post-processing effects

Vec na prijasnjoj stranici objavljeno

15 godina
Minoza kaže...

Ma definitivno, super je igra i baš to - da još ima mrvicu više rallyja bila bi pun pogodak. Makar je meni osobno totalno zabavna i Gymkhana, nemam ništa protiv takvog sadržaja samo ne pod cijenu manje rallyja.

Ma meni je Gymkhana super. Najvise mi smeta onaj Land Rush sa onim sugavim buggy-ima i onim nekim sugavim kamioncicima.

Nisam igrao DiRT pa me zanima je li tamo bilo auta poput Audia Q7 i VW Touareg?

BBC2 nick: reader562
17 godina
mitchell kaže...
Minoza kaže...

Ma definitivno, super je igra i baš to - da još ima mrvicu više rallyja bila bi pun pogodak. Makar je meni osobno totalno zabavna i Gymkhana, nemam ništa protiv takvog sadržaja samo ne pod cijenu manje rallyja.

Ma meni je Gymkhana super. Najvise mi smeta onaj Land Rush sa onim sugavim buggy-ima i onim nekim sugavim kamioncicima.

Nisam igrao DiRT pa me zanima je li tamo bilo auta poput Audia Q7 i VW Touareg?

E vidiš, meni je Gymkhana čisto sranje dok su  mi buggy i "sugavi kamiončići" odlični. I to je to, sto ljudi, sto čudi i zato je Codemasters ubacio svega pomalo...

ššššš - možda su u šumi
16 godina
DiRT 3

Meni su isto buggy-i predobri.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Ja trenutno nabavljam igru{#}

Jedva čekam da s Puntom krenem vozit.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
same here, buggy-i i kamioni su mi odlični
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
Praetorian1 kaže...

Punto leti po cesti na sve strane ;)

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina
DiRT 3

Vozio sam utrku gdje je padao snijeg, ali po staklima nigdje njegovog traga. Malo mi je to cudno. Je su li to izostavili iz igre ili je to samo meni?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 3

Ej, ima li netko problema s laganim trzanjem igre u head2head utrkama? Ostale utrke mi idu odlično (40+ fps).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Da li ovo moje sranje o dkompa moze pokrenut ovu igru na low??

MATICNA: ASUS P5KPL AM-SE (socket 775) CPU: Intel Dual Core E5200 2.50GHz 2.50GHz(clock na 2,93 ghz) PSU: PLATINUM MS 400ATX 400W MONITOR: Samsung SyncMaster T200HD GRAFICKA: nVidia geforce 8600gt

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
DiRT 3

@primus311

Ja imam, ponekad igra kao da malo trza, a framerate je 40 ako ne i više

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 11:50 (Kordy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mitchell kaže...

Vozio sam utrku gdje je padao snijeg, ali po staklima nigdje njegovog traga. Malo mi je to cudno. Je su li to izostavili iz igre ili je to samo meni?

Nisam još igro igru, ali problem može biti ako ti je neki detalj ugašen ili snižen u opcijama.

F.C LIVERPOOL
16 godina
moderator
Intelovac123 kaže...

Da li ovo moje sranje o dkompa moze pokrenut ovu igru na low??

Probaj,besplatno je.{#}

Bude išlo sigurno,na nekoj pristojnoj rezoluciji.

سمندری ڈاکو
15 godina
Praetorian1 kaže...
mitchell kaže...

Nisam još igro igru, ali problem može biti ako ti je neki detalj ugašen ili snižen u opcijama.

Nije, sve na max. Sad sam gledao na youtube-u i nema nikome tragova. Malo mi je to glupo.

15 godina
neaktivan
mitchell kaže...
Praetorian1 kaže...
mitchell kaže...

Nije, sve na max. Sad sam gledao na youtube-u i nema nikome tragova. Malo mi je to glupo.

Pa to je onda veliki minus.

F.C LIVERPOOL
14 godina
DiRT 3

Jeste radili benchmark?

Ja imam sve na ultra postavlejno 4x MSAA,1920x1080 i ispada mi 38fps average.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
perkoxcar kaže...
Praetorian1 kaže...

bolje da niste vidjeli moj prvi pokusaj s njime...nije dobro zavrsio, minuta i pol zaostatka, auto neprepoznatljiv...onda sam ukljucio neke assiste pa je bilo bolje...al opet...

nego, jel moguce da sam vidio na stranici onog moda za svjetlost sliku jednu na po snijegu, izgleda mi kao skijaska staza? bas ISTO...jel tko vozio po tome?

17 godina
DiRT 3

Također sve ULTRA; avarage 39...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
drahic kaže...

Jeste radili benchmark?

Ja imam sve na ultra postavlejno 4x MSAA,1920x1080 i ispada mi 38fps average.

Kod mene je isto sve na ultra ali je reza 1280x1024 i imam 47 fps average a min fps je 34, staza za bench je bila Aspen.

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Također sve ULTRA; avarage 39...

Onda je super otpimizirana kad ju igraš na full hd i to još s 4 puta AA.

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
perkoxcar kaže...
Praetorian1 kaže...

bolje da niste vidjeli moj prvi pokusaj s njime...nije dobro zavrsio, minuta i pol zaostatka, auto neprepoznatljiv...onda sam ukljucio neke assiste pa je bilo bolje...al opet...

nego, jel moguce da sam vidio na stranici onog moda za svjetlost sliku jednu na po snijegu, izgleda mi kao skijaska staza? bas ISTO...jel tko vozio po tome?

Treba se naviknut, baš jedva čekam da ga provozam, valjda će mi ič nakon par kreševa.

F.C LIVERPOOL
15 godina
DiRT 3

pa meni se dopada igra , Gymkhana mi je super , sve mi se sviđa više manje , doduse auta emaju neku extra fiziku kao sto sam ocekivao al ok , i super optimizirano , 285-ica je jede na 50-90 fps maxed out u 1080p

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 3

Mogli bi piknut neku top ljestvicu za Rally staze. Budem se malo poigrao oko toga popodne.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

6 0 hvala 2
17 godina
DiRT 3

Ovaj DiRT je kao govno u bazenu! Nema nista bez Colin McRae Rally 2.

1 1 hvala 0
15 godina
DiRT 3

meni je igra prezabavna...

igram sve na high 4xAAA 1440 900 vrti oko 30 fps-a meni je to ko zvijer, posto ima igara koje rade mi duplo sporije...full je dobro optimizirana...sto nemogu rec za neke druge nove igre (nfs, f1, bla bla)

igrali brat i ja na volanu i gamepadu split screen, mogu rec da je odlican, ne primjecujem pad fps-a niti neka posebna stekanja, osim sta ponekad zna npr u zavoju kad pusti brat na gamepadu gljivu auto nastavi skretati...evo samo to...nije nesto da previse smeta, al ajde :P

prosli smo prvo joyride na gymkhana parkingu, predobro...samo ja nisam skuzio da se tu ne boduje nista...onda smo prosli na rally cross aspen, predobro, igrali smo sami, natjeravali se sa S2000 autima...nakon toga smo presli na rally michigan sa celicom i deltom - PREDOBRO i odlicna mi opcija da ne krecemo istovremeno nego onako sa 10 sek razmaka...odlicno! nakon toga smo isli na trailblazer sa z3 i sx-4 isto odlicno, auti cupaju hebeno...i na kraju se vratili rally crossu u michiganu neka staza u nekoj areni i izvan nje...stavili smo 10 krugova i 6 AI-a...najzabavniji mod u split screenu - samo sta su AI prebrzi za nas hahaha...nakon toga sam ja sam odvozio par puta 1 stazu da se naviknem malo na volan i drzanje celice u finskoj...

igra je po meni odlicna, ima puno potencijala, grafika odlicna, igrivost jako jako velika (zahvaljujuci split screenu) a sta ce tek biti kad se poboljsam u voznji i nabavim key...

po meni 94/100

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 3

Evo, malo sam počeo 'jače' igrati igru (premda sam rekao da neću gubiti vrijeme na nju, ali...{#} ) Kako god, i nije toliko loše, čak je i zabavno. Dakako da nema r od relija, ali može se potrpiti. Ono što mi doista smeta jesu oni iritantni glasovi koji su valjda namjenjeni predškolskom uzrastu za učenje engleskog jezika. Nadam se da se mogu negdje isključiti u postavkama.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
DiRT 3

Igra je jako dobra,

samo imam problem sa "crvenim suncem" {#}

Skidam najnovije drivere za grafu pošto su ovi od osmog mjeseca prošle godine.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

Evo meni se igra jako sviđa i baš je odlična.

Odvozio sam samo prvu skupinu utrka, znači one dvije u prvoj sam došao 2. a u drugoj 1. tako sve skupa sam 1. i sad polako idem dalje {#}

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice