neke utrke se nemogu otkljucati zar ne?
njih treba skinut kao dlc pod downloadable content?
??????
??????
ne treba serijal 5 iz atija kako ovi seru ja imam ati radeon hd4350 i igram ga na medium na dx11 bez problema
LOL :) Koji si ti lik... Zašto si ne skineš update na dx11.1, išlo bi ti još bolje.
hehe...baš je teletabis :D
stari kaj se zivciras,u biti me samo zanimalo jel ko proso igru evo sad sam na 70 posto 46 level,probao sam i ja snimim replay al steka na frapsu jedva 23 24 frame,i ne hvalim se ali brijem da sam dobar bas bi volio s nekim odigrat al kak javi ak znas..pozdrav
spygi ili spygey super ti je znanje..velis da igras sa hd 4350 na dx11,pa to je nesto novo,sigurno si hacker veliki,,,super ti je ta graficka onda..koji lik!
stari kaj se zivciras,u biti me samo zanimalo jel ko proso igru evo sad sam na 70 posto 46 level,probao sam i ja snimim replay al steka na frapsu jedva 23 24 frame,i ne hvalim se ali brijem da sam dobar bas bi volio s nekim odigrat al kak javi ak znas..pozdrav
Pa meni ni sa integrirkom nešteka dok snimam s frapsom hahah
Evo i ja snimio jedan video last man standing u Tokyu, inače da se zna nisam neki pro vozač igram na tipkovnici al ovo mi je bila jedna od lošije odvoženih staza Al barem se lijepo vide sve čari igre
Ne zaboravite stavit HD jer je kvaliteta onda super,sve je na max+ AAx8(onaj mcsa ili tako nešto) konfa iz moj pc
evo ja ga upravo skidam. nadam se da se isplati...
na kojim postavkama bih ga mogao igrati???? reza 1680x1050 grafa 3850 256 mb oc-ana jako
nitko nezna o cem govorim?
Evo i ja sam ga nabavio.
preso koju utrku i vec si kupio novu imprezu!
ubrzo nabacim i koji video.
da i zanima je jeli jos netko uletio u minsko polje osim mene? xD
nazalost nije se dogodio boom
A onaj znak za mine redovito "pokupim autom".
Evo i ja snimio jedan video last man standing u Tokyu, inače da se zna nisam neki pro vozač igram na tipkovnici al ovo mi je bila jedna od lošije odvoženih staza Al barem se lijepo vide sve čari igre
Ne zaboravite stavit HD jer je kvaliteta onda super,sve je na max+ AAx8(onaj mcsa ili tako nešto) konfa iz moj pc
Čuj Stoja, NHF, ali... kako da kažem a da se ne uvrijediš... zašto si to uopće stavio na youtube?
Morao sam prekinut gledanje negdje malo poslije polovice, jer mi sve žao DiRT-a kako ga igraš :)
Stvarno očajna trka. Daj se malo više izvježbaj, pa onda uploadaj neki kvalitetniji materijal.
Još jednom NHF, ali nisam se mogao suzdržati da ovo napišem...
Hah... zato ja stavljam na RS, bez gubitka kvalitete.
Ma kakav RS te napada, budi siguran da osim mene, niko nije išel skidat video da bi ga kasnije gledal na kompu... :)
Siguran sam da je osim tebe, (zasad) još 13 ljudi skinulo file. Slika dolje :)
Naravno, ni blizu tvoje gledanosti. Gdje se sve reklamiraš, priznaj! :)
Čuj Stoja, NHF, ali... kako da kažem a da se ne uvrijediš... zašto si to uopće stavio na youtube?
Morao sam prekinut gledanje negdje malo poslije polovice, jer mi sve žao DiRT-a kako ga igraš :)
Stvarno očajna trka. Daj se malo više izvježbaj, pa onda uploadaj neki kvalitetniji materijal.
Još jednom NHF, ali nisam se mogao suzdržati da ovo napišem...
Jesam ti rekao da mi je ovo bila jedna od najgorih utrka, inače ne vozim tako loše hehe Htio sam ga stavit da vidim kakva je kvaliteta videa i snimio sam prvu trku i stavio. Al opet nije bila očajna trka, jer sam bio prvi
Mogao bi opet stavit neki drugi video pa ćeš vidjet da mogu i bolje
Dapače, daj sve od sebe! :)
Naravno, ni blizu tvoje gledanosti. Gdje se sve reklamiraš, priznaj! :)
Povjerljivo
BTW, neko je spomenul Shibuyu (Japan), sad žalim kaj sam je izbjegaval u GRID-u, užasno mi je teška ovde.
evo instalirao, previse mi steka u meniu, jos nisam probao vozit kako bi mogao rjesit problem, konfa Moj PC, shift igran sve full, aax4 bez ikakvog zapinjanja
Bilo je o tome govora, treba ti fix.
Evo ga tocno ovdje.
Samo izaberi koji ces OS.
Skini, instalira se kao i inace driveri za graficku.
I to je to.
Armor, jučer nisam mogao, ali da pohvalim onaj video.
Ja ga onak nemrem izvuč ni kad igram na serious težini. hehe
Defintivno ogroman napredak. Nema više bijesnog zanošenja u nedogled. Nešto se realnija fizika čini. Svakako ugodnije za igranje.
Hehe, lijepo!
Evo, od jučer imamo 10h igranja DiRT 2 u CSR-u.
Sad je 15 članova ukupno, ko hoće, može naravno doći, nema obaveza, kao što sam već prije rekel:
http://www.xfire.com/communities/crosimracing/
Hehe, lijepo!
Evo, od jučer imamo 10h igranja DiRT 2 u CSR-u.
Sad je 15 članova ukupno, ko hoće, može naravno doći, nema obaveza, kao što sam već prije rekel:
http://www.xfire.com/communities/crosimracing/
evo i mene
Trebam li online account na games for windows live da bi igrao multiplayer?
Trebam li online account na games for windows live da bi igrao multiplayer?
Da, i moraš ga prvo aktivirati; te ukucati MP ključ u njega.
BTW, pridružite se, ukoliko naravno hoćete, CroSimRacing Xfire Teamu.
Nema nikakvih obaveza, jednostavno to je naš XF racing community.
Evo sad je dodan DiRT 2 pa da vidimo kolko se bude igral, dođite: http://www.xfire.com/communities/crosimracing/
Tu su i Shift, GTR 2, rFactor, TDU, RBR itd...
Hmm, prijavio bih se, ali bojim se, s obzirom da igram na tastaturi da neću uopće biti konkurentan...
Evo sad je dodan DiRT 2 pa da vidimo kolko se bude igral, dođite: http://www.xfire.com/communities/crosimracing/
Hmm, prijavio bih se, ali bojim se, s obzirom da igram na tastaturi da neću uopće biti konkurentan...
nemas kaj bit konkurentan pa nepise tamo ko kako igra
To je Hrvatski racnig community, gore su većinom sve racing igre i broje se sati kad igraš neku od njih, naravno ak ti je uključen Xf.
Također, automatski se tam stavljaju i svi skrinsi i videi iz pofržanih igara, tak da to ispade super na kraju.
Nemaš se čega bojati :)
To je Hrvatski racnig community, gore su većinom sve racing igre i broje se sati kad igraš neku od njih, naravno ak ti je uključen Xf.
Također, automatski se tam stavljaju i svi skrinsi i videi iz pofržanih igara, tak da to ispade super na kraju.
Nemaš se čega bojati :)
Broje se samo On-line sati ili i Off-line?
Online.