XFIRE - kako to da na xfire još nema DiRT 2? ..nemogu počet skupljat sate
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
XFIRE - kako to da na xfire još nema DiRT 2? ..nemogu počet skupljat sate
Čeka se EU izlazak.
Pošto je to bilo 4., tj. jučer, očekuj ga u sljedećem (skorom) updateu.
Ja neznam zasto meni ne radi....
Imama XFX 4850 driveri su 8.671, skinuo sam najnovije ali igrica i dalje ne radi...
Opet razgovor o nekakvin bagovima.
Primjetio san da na ovom forumu u svakoj temi o nekoj igri nakon nekoliko dana sta izađe i neki je prođu i olade se e onda pocmu price od bagovima i dlakama u jajetu.
Igranje igre pod 5 fps i vožnja autima bez texura nisu dlaka u jajetu.
Ako te smetaju naši bagovi, nemoj trošit svoje vrijeme čitajući kako cmizdrimo.
Opet razgovor o nekakvin bagovima.
Primjetio san da na ovom forumu u svakoj temi o nekoj igri nakon nekoliko dana sta izađe i neki je prođu i olade se e onda pocmu price od bagovima i dlakama u jajetu.
Nije to traženje dlake u jajetu nego kako s vremenom igraš nailaziš na bugove. Što više igraš više bugova izlazi na vidjelo. Kad ljudi počnu igrat igru koja je čekana nevide odma bugove jer su u "hypeu",a bože moj kak ćeš vidjet bug nakon pol sata igre
Imama XFX 4850 driveri su 8.671, skinuo sam najnovije ali igrica i dalje ne radi...
ti to stvarno LoL
nemisliš valjda s tim driverima igrat neku igru
skini 9.11 najnovije
E ekipa , malo sam čorav ne vidim nigdje kak sejvat igricu ? pls help..
skuzih lol..:D
ti to stvarno LoL
skini 9.11 najnovije
skinuo instalirao, ali mi jos pise da imam stare drivere, i dalje mi ne radi dirt2...
Pojavio mi se totalni problem sa DiRT 2..: danas sam igro 2 sata, potom malo odmorim i pokrenem opet i sve mi šteka i meni i igra i sve, imama 3-4FPS, grafika je bilo sve na naj jače i imo sam 40-50FPS i sad smanjim grafiku na 800x600 i imama nekih 15 FPS..što je to s tom igricom?..nekužim..dali je imamo već tko ovaki problem..?..što savjetujete?
Evo i ja probao DiRT2 i totalno me odusevila igra.
Razlika izmedu tipkovnice i volana je zbilja nevjerojatna!
Kada vozim volanom osjecam se kao Sebastan Loeb a sa tipkovnicom kao neki amaterski shupak
si pogledao moj video
svaka greška koju sam napravio je zbog mutave tipkovnice...jednostavno ne reagira auto onak kak treba s tipkovnicom
lol
al svejedno sam dobro odvozio :D :D
si pogledao moj video
svaka greška koju sam napravio je zbog mutave tipkovnice...jednostavno ne reagira auto onak kak treba s tipkovnicom
lol
al svejedno sam dobro odvozio :D :D
Da,stisnes nakratko tipku za skretanje i volan se vrti za kojih 30 stupnjeva.Nevjerojatno!
A volanom mogu puno bolje auto kontrolirati.
Meni se dogodi kad promijenim kameru da mi padnu frejmovi i tako ostanu nekad par sekundi nekad minutu...
Jeli netko uspio igrati MP bez original igre?
ti to stvarno LoL
skini 9.11 najnovije
ATI Catalyst verzionira drivere na dva načina.
Ovo što on ima ustvari i jesu 9.11 driveri.
Ali bez hotfixa. Ja imam 8.673.1.0 i to je 9.11+hotfix.
Ali ako mu igra uopće ne radi, sumnjam da će hotfix uopće pomoći, ali neka proba.
"Čuje" se da voziš na tastaturu, prije nego kreneš, ili ima gasa ili nema gasa, nema između :)
Dobro voziš, ali ima par greškica :)
Ovo s imenom nije bug, morate napraviti Games for Windows Live acc i DiRT 2 profil u njemu.
Volio bih da je taj slučaj, ali nije. Ulogiran sam u Windows Live, i DiRT2 mi je 11. igra u profilu.
Ovako... za sve koji ne mogu promijeniti ime, nek isključe gamepad/volan i opet probaju.
Ja sam disablao gamepad preko Device Managera, i to isto pali. Za više informacija trk na:
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?p=5908745#post5908745
U vezi mojih ostalih bagova:
-crne texture riješio restartom kompa :) 3 tjedna u hibernateu je malo previše za WinXP lol :)
-FFD mora biti uključen i pod Game Controllers i u igri i na gamepadu. Sve troje mora biti ON!
I još jedan bag samo za cappyja :)
Ako koristite nointrofix koji preskače ona 4 dosadna muvija na početku, prestanite ga koristiti.
Nakon nekog vremena mi se igra počela rušiti na tom dijelu. Vjerojatno .bik fileovi nisu sktoz kompatibilni sa igrom.
Vraćanjem starih .bik muvija igra se više ne ruši...
Mislim da je dosta bagova za danas... izludit ću cappija :)
ne kada ne mogu niti upaliit igricu -.-
ti to stvarno LoL
skini 9.11 najnovije
ATI Catalyst verzionira drivere na dva načina.
Ovo što on ima ustvari i jesu 9.11 driveri.
Ali bez hotfixa. Ja imam 8.673.1.0 i to je 9.11+hotfix.
Ali ako mu igra uopće ne radi, sumnjam da će hotfix uopće pomoći, ali neka proba.
NE, i dalje ne radi... ocito nista od ove igre. nekuzim zasto...
Sorry moderatori nekaj mi PC hebe, molim vas da brišete ovaj post i predhodni.
Molim pomoć! Ovako, ja sam skinuo (da, skinuo,ne želim poticati piratstvo nego samo želim pomoć ako mi se ikako može pomoći) igru i kad uđem u igru,jaaaaaaaaaako mi je sporo,cak i tamo kad treba pritisnut ENTER mi je mozda 2 fpsa....neznam zašto...imate moju konfiguraciju u potpisu, čini mi se dovoljno jaka...
Kak je lijepo u 1.0 verziji vidjeti full podržanu Logitech mašineriju
Nego, soundtrack u osnovnom meniu, ludo je dobar!
Podsjeća na perfekciju starih Tony Hawk naslova!
Molim pomoć! Ovako, ja sam skinuo (da, skinuo,ne želim poticati piratstvo nego samo želim pomoć ako mi se ikako može pomoći) igru i kad uđem u igru,jaaaaaaaaaako mi je sporo,cak i tamo kad treba pritisnut ENTER mi je mozda 2 fpsa....neznam zašto...imate moju konfiguraciju u potpisu, čini mi se dovoljno jaka...
Zbilja nemam pojma, kod nas svih je sve ok, nitko se nije bunio na to. Da možda nemaš spori procesor?
Procesor je vrlo dobar.
Moj prijatelj igra na AMD Athlon 64x2 4000+ na high i ima 38 fpsa avg.
Imam i ja isti džojstik kao rumblepad samo nema vibru i neprepozna ga. Da je malo skuplji vjerojatno bi ga prepoznao :D
Da, soundtrack je stvarno dobar.
Ja sam prepoznao ove dvije pjesme:
Prodigy - Warrior's Dance
Scars of Broadway - They Say
Te pjesme inace slusam pa mi bilo malo neobicno da cujem pjesme u igri s obzirom da rijetko ili nikad u igri cujem neku pjesmu koju inace slusam.
Šta vama odmah prepozna Rumble Pad 2? Meni samo keyboard očitava, onda sam se sjetio da sam postavim postavke za rumble pad 2 i to radi. U čem je problem?
Pontiac GXP FTW
Na gamepadu je bar 10x bolje i lakše igrat nego na tipkovnici. Na tipkovnici nisam bio kompetentan AI-u, dok ga sa gamepadom rasturam i lijepo se mogu naslonit na stolicu za ljuljanje dok ne završi utrka onda opet moram na tipkovnicu jer rumblepad nereagira na menu.
Šta vama odmah prepozna Rumble Pad 2? Meni samo keyboard očitava, onda sam se sjetio da sam postavim postavke za rumble pad 2 i to radi. U čem je problem?
Jesi tražil tam pod Presets?
Ne prepozna ga, tj. ne odabere ga sama igra.
Ideš pod Presets i tam ga odabereš.
Ak ga uopće nema pod Presets, jesi možda iskopčaval van da si upišeš ime ili?
Jesi tražil tam pod Presets?
Ne prepozna ga, tj. ne odabere ga sama igra.
Ideš pod Presets i tam ga odabereš.
Ak ga uopće nema pod Presets, jesi možda iskopčaval van da si upišeš ime ili?
Cijelo vrijeme je uštekan bio.
Za postotak prelaska -> odite van "outside", i onda na news.
Pa pod preset ga uopće nema tj. neočitava ga. samo keyboard.
Probaj skinuti Logitech Gaming Software 5.08