Diablo 4

poruka: 2.356
|
čitano: 675.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Diablo 4
Evo danas sam ponovo levelao demon huntera u d3 nakon godinu dana stanke sa d3… pa mogu reci kako je d3 ustvari puno zabavnija igra od D4.
Deri rift pa grift pa malo bounties itd..

Onda se zapitam kako to da u d4 nema bracers, belts, shoulders, shields??

Intel 80286
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Novi patch očito od 19-og, sa eventima, čak će moći i oni koji nemaju ekspanziju igrati SpiritBorna do lvl-a 25:

https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24158873/return-to-sanctuary-for-a-brilliant-boost

Idući Campfire chat 21-og, pričat će najviše o Patch 2.1 i PTR-u za isti:

https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24158874/join-our-2-1-ptr-campfire-chat

Patch Notes za midseason patch još nemamo, bar ih nisam našao.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Diablo 4

Evo i (puni) patch notes za midseason patch (19.11.2024):

https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24140808/diablo-iv-patch-notes

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
Diablo 4

Ekspanzija vec 25% off :) Mora da su jako dobre brojke... do Bozica ce vjerojatno i 50% off, a dogodine besplatno kad izade iduca ekspanzija.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Evo i (puni) patch notes za midseason patch (19.11.2024):

https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24140808/diablo-iv-patch-notes

kao sta sam i pretpostavija, patch notes je jedno veliko nista. dizemo base damage na buidlovima koji nisu bitni, no to je manje bitno s obzirom da spiritborn nije nerfan. dakle, cemu ulagat u neku drugu klasu ako imas klasu koja je 20 puta bolja od sljedece najbolje klase!?

vise me zanima game stability improvement, koji svako malo bude nedefinirano objasnjen tako da cu vjerojatno odradit jedan pit cisto da vidim je li sta poboljsano.

tezi mediokritet, ako ne i gore

It is not who you are, it is who you know.
9 godina
Diablo 4

what the fak., kako vec mogu stavit prodaju na expanziju, nek mi vrate 10€ , treba proc godinu dana minimum do popusta

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja čekam Božić, biti će još jeftinije.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Diablo 4

Sad Vam je popust zbog ove akcije što kreće sa idućim patch-om.

Svi će moći igrati SpiritBorna do lvl 25, moći dobiti lika na lvl 50 sa svim otključanim Altar of Lilith, itd.

EDIT:

Lvl 50 lik vrijedi samo za SoftCore, na HC ne vrijedi/ne može se dobiti

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2024 10:48 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Diablo 4

Ja bih samo legit igrao, ali sve mi se više gadi farmanje do P300 (na 283 sam) na "pravilan" način... Na SB-u imam sve Glyphove na 100 odavno, sad dižem na Rogue-u, sa Dance of Knives.

Evo sa zadnjim patchem: 

• Antivenim bug - diže HP u nebesa, pa automatski i Overpower damage (opet najviše pomaže SpiritBornu)
  • Heir of Perdition Bug - promijeniš sa T4 na T1, pa vratiš na T4, npr, i daje umjesto 60% 120% damage-a...
  • općenito svi nefixani bugovi na Spiritbornu...

Ne očekujem da će išta pametno reći u vezi toga večeras na Campfire chat-u (mislim, znamo da "misle" ispraviti bugove na SB-u za S7)

EDIT:

Antivenim bug ispatch-an:

https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24140808/diablo-iv-patch-notes#2.0.5a

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2024 17:27 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Evo krakti pregled jučerašnjeg Campfire Chat-a:

https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24151774/catch-up-on-the-2-1-ptr-campfire-chat

Video:

Patch notes za isti će biti tek 27-og.

Najava za PTR 2.1; testirat će se i tema sezone 7:

https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24162193/the-2-1-ptr-what-you-need-to-know

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Je li netko nakuckao 300 paragona?

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pyranadho je dobra fora.. mislim samo da balansiraju klase i igrat ce se sezona 7.
Evo i path of exile 2 je early access pred vratima danas sam uplatio 27 eura nije neka lova ajde reko jedna runda manje u birtiji 😅
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kant kaže...

Je li netko nakuckao 300 paragona?

Ja sam nekih 250 i kusur.

Kad sam vidio koliko XP treba do 300 odustao sam.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
16 godina
Diablo 4

280 je otprilike na pola puta do 300, ja sam na 284.

Ne sviđa mi se kompletno OP-ijanje sa SpiritBornom, a onda na ostalim klasama sve predugo traje; s obzirom da najviše XP-a dobiješ u Pit-u; a dosadniji je od GR-ova u D3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

meni i dalje igra radi ocajno

micro suttering, rubberbanding, sbakojake debilane. naprosto neigrivo

jedina klasa koju mogu igrat je sb jer je op. sve ostalo bi bilo ravno samoubojstvu

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2024 13:54 (Obi Wan).
13 godina
Diablo 4

Pozdrav. Igrao sam Diablo 3, casual sam igrač, jedno vrijeme me držalo prije dosta godina, pogotovo kad je bilo RMAH-a, ali se ne razumijem u igru.

Pitanje je isplati li se probati Diablo 4 s nastavkom, sad kad je na popustu? Kakav je dojam općenito?

1 0 hvala 0
16 godina
Nickname1 kaže...

Pozdrav. Igrao sam Diablo 3, casual sam igrač, jedno vrijeme me držalo prije dosta godina, pogotovo kad je bilo RMAH-a, ali se ne razumijem u igru.

Pitanje je isplati li se probati Diablo 4 s nastavkom, sad kad je na popustu? Kakav je dojam općenito?

Isplativost je relativan pojam.

Svakako ćeš se zabaviti jedno vrijeme.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Nickname1 kaže...

Ne razumijem kad kazes da se ne razumijes u igru a igrao si D3 ?

U doba rmah-a ja nisam ni taknuo D3 dok ga nisu maknuli.

Ako si casual i volis taj zanr D4 je prva liga. Za pocetak isprobaj igru na battlenet-u ,pa tek onda kupi D4  za 30eura ili skupa sa expanzijom za 45eura.

Pocni lagano sa likom na Eternal realmu ( nonseason ) . 

Batali ikakve streamere , buildove i tutorijale .

Kad se usavrsis predi na sezonu i isprobavaj buildove i klase dok ti ne dosadi.

U suprotnom se budes zasitio kroz max par mjeseci jer igra ne nudi kvalitetan endgame,

a k tome PoE 2 izlazi sljedeci utorak , takoder 30eura za early access,

inace kad izadje biti ce djaba i nadam se casual friendly.

Éire
16 godina
DukeOs kaže...
Nickname1 kaže...

Ne razumijem kad kazes da se ne razumijes u igru a igrao si D3 ?

U doba rmah-a ja nisam ni taknuo D3 dok ga nisu maknuli.

Ako si casual i volis taj zanr D4 je prva liga. Za pocetak isprobaj igru na battlenet-u ,pa tek onda kupi D4  za 30eura ili skupa sa expanzijom za 45eura.

Pocni lagano sa likom na Eternal realmu ( nonseason ) . 

Batali ikakve streamere , buildove i tutorijale .

Kad se usavrsis predi na sezonu i isprobavaj buildove i klase dok ti ne dosadi.

U suprotnom se budes zasitio kroz max par mjeseci jer igra ne nudi kvalitetan endgame,

a k tome PoE 2 izlazi sljedeci utorak , takoder 30eura za early access,

inace kad izadje biti ce djaba i nadam se casual friendly.

Meni je igra super zabavna do end game-a. Došao do max levela sa spiritbornom i tu staje zabava. Zašto?

Ne kužim buildove, jer starter build za max level traži određen gear koji moraš imat da bi build funkcionirao.

Pa gdje da ga uzmem? Dakle grind na max.

Mislio sam da postoji starter build bez obzira na gear koji bi pomogao otključar tier1 i onda farmat end game buildove.

Također, debilno mi je što je farmanje geara daleko teže nego u grupi...

16 godina
amd freak kaže...

Meni je igra super zabavna do end game-a. Došao do max levela sa spiritbornom i tu staje zabava. Zašto?

Ne kužim buildove, jer starter build za max level traži određen gear koji moraš imat da bi build funkcionirao.

Mislio sam da postoji starter build bez obzira na gear koji bi pomogao otključar tier1 i onda farmat end game buildove.

Ja sam ovu sezonu odustao najbrže ikad. Neću hejtat igru jer sam se zabavio s njom hrpu sati, ali ne vidim se da ju igram redovito jer mi nema smisla to farmanje radi farmanja.

Farmaj ovo za ovo, farmaj ono za ono, pa to što si skupio iskoristi za farmanje jednog bossa da dobiješ matse za farmanje drugog bossa... teško mi je samo uopće i pratiti sve te materijale za farmanje, a kamoli paragone i buildove.

Igrat ću opet za koju sezonu ako se zaželim.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Bitanga kaže...
amd freak kaže...

Ja sam ovu sezonu odustao najbrže ikad. Neću hejtat igru jer sam se zabavio s njom hrpu sati, ali ne vidim se da ju igram redovito jer mi nema smisla to farmanje radi farmanja.

Farmaj ovo za ovo, farmaj ono za ono, pa to što si skupio iskoristi za farmanje jednog bossa da dobiješ matse za farmanje drugog bossa... teško mi je samo uopće i pratiti sve te materijale za farmanje, a kamoli paragone i buildove.

Upravo to...to je i meni ubiko volju za igranjem...doslovno prošao kampanju...malo još igrao sezonski content do lvl 60 i to je to.

Kužim da su sa raznolikim itemima htjeli da end game traje i traje...ali za solo igrače je užas.

To je u d3 bilo daleko bolje i jednostavnije sa setovima geara. Imao si par vrsta top geara gdje su skupljao dijelove za set...kad si skupio sve taj set je automatski dodao bonus...i onda si barem solo znao za što igraš..ovak je to za solo igraca previse grindy.

12 godina
amd freak kaže...
Bitanga kaže...
amd freak kaže...

Upravo to...to je i meni ubiko volju za igranjem...doslovno prošao kampanju...malo još igrao sezonski content do lvl 60 i to je to.

Kužim da su sa raznolikim itemima htjeli da end game traje i traje...ali za solo igrače je užas.

To je u d3 bilo daleko bolje i jednostavnije sa setovima geara. Imao si par vrsta top geara gdje su skupljao dijelove za set...kad si skupio sve taj set je automatski dodao bonus...i onda si barem solo znao za što igraš..ovak je to za solo igraca previse grindy.

Nista puno bolje nije ni sa ekipom.

9 godina
Diablo 4

Koliko vas ce igrati path of exile 2 ?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Svakako cu igrati path of exile 2, bas me zanima kakva ce biti. Uzeo sam onaj early acces.
No igrati cu i dalje diablo 4 a sad koju cu igrati vise ovisi kolko ce dobar biti path of exile 2 :)
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mr.Natural kaže...

Koliko vas ce igrati path of exile 2 ?

igrat cu sigurno ali kad bude free.

13 godina
Diablo 4

Nakon viđenog što je u plano za PoX2, mislim da diablo dobiva lagani uninstall...ovo je toliko bolje od diabla da to nisu istine. Kažem, rano je za reći, no vidjeti cemo...klase djeluju daleko bolje i interesantnije i ove sve divljine oko kombinacije skilova i gemova što se može raditi...bossovi i enemiji također, endgame content na prvu djeluje bolje...mislim ok, serem sad malo, u d4 sam ugruvao jedno 140h što je dosta koliko igram gejmove(evo sad ga je konacno stigao mechabellum  po broju sati, meni osobno fantastican game). Čak neću ni čekati full release da bude free, podjeliti ću s frendom, 14e po glavi za ovo što sad dolazi je steal po mom mišljenju.

2 0 hvala 0
16 godina

diablo 4 je u nekoj cudnoj situaciji

igram ga od bete i nekakav summary je one step forward, two steps back, nekad cak i tri

konkretno sad zadnja sezona:

- laga na pocetku nisam imao, tu i tamo koji manji stutter, nakon patcha teza tragedija. ja sam jos i dobar, ekipa u klanu je imala crasheve svako sat vremena.

- ancestral item drop rate je katastrofalan. bio je maaaalo bolji nego na ptr al na kraju opet teza tragedija. prije dobijem ancestral uber nego ancestral legendary.

- spiritborn je narusio sve sto se moglo narusit. previse op klasa nakon koje uopce nemas motivaciju igrat bilo sta drugo. igrao sam necra prvo pa mi je to produzilo game time. medutim, ekipa iz klana je odmah navalila na spiritborna i u roku tjedan dana sve zavrsila. ja kuzim da se treba prodat ekspanzija, medutim ne mozes mi prodavat maglu i napravit igru da je grindy (paragon grind i ancestral drop rate) al onda mi das klasu koja sa lvl 1 gyphovima, nekakvim krepanim gearom i 200 paragona (koji nije tesko skupit, narocito ako ti je spiritborn alt) sve mete pred sobom. kakav mrtvi longevity i player retention oni imaju u planu?

- featuri koji izlaze su uvijek broken. primjer je undercity, gdje bargain system nije radio kako treba. 

- material drop rates (famozni metal i leather) nije bio dobro balansiran pa je to kreiralo nepotrebni bottleneck. ono, common item pa mi fali, a rare itema ima ko šljake.

ne bih sad isao dalje, ovo su neke stvari koje su problematicne, odnosno koje ti igru rade ili neigrivom ili te ne zadrze u igri vise od dva tjedna. 

e sad, poe2 vjerojatno ce bit dobar, usudim se reci bolji od d4. medutim, ako bude stvar kao i sa poe1 da moram ponovno odigrat cijelu ekspanziju da bi radio alta (ako nista drugo to je d4 odradio dobro jer samo jedan lik treba odradit ekspanziju na accountu da bi kasnije samo uletio u endgame) onda ne znam koliko me to privlaci. cak nije niti problem kompleksnosti. u tom slucaju cu igrat samo jednog lika, pa ako zajebem build, zajebem, game over. ako ne, onda cu duze igrat. bit ce steta ako igra bude dobra al zaista nemam volje za odradivanje ekspanzije svaku sezonu i za svakog alta.

13 godina
Diablo 4

Odigrao sam sad ovu nedavno sezonu di je necro bio OP, mislim ok, bilo je u pocetku fora i drzalo me cirka 2-3 tjedna uvrh glave dok sam došao do l100, igrao još neko vrijeme nakon toga i jednostavno izgubio bilo kakvu zelju za gejmom. S jedne strane je bilo pozitivno što se relativno brzo levelalo, pa nije tu trebalo grindat da se dode do te stotke...s druge strane problem je i dalje loš end game content barem meni. Doslovce grind i grind onih riftova da bi skupljao materijale da levelam equipment, da bi mogao ici na jaci rift da mogu opet farmat, da mogu opet na jaci, neprijatelji same old, ja isto vrtim same skilove cijelo vrijeme jer mi se ne da jebat s rolanjem i trazenjem svega opet što mi treba za neki drugi build narednih ne znam koliko sati...vecinu vremena ne radim puno, minioni i golem odraduju job, ja tu i tamo bacim skill i dizem koga treba kad krepne...meh...ono farmanje helltajdova di mi popada gro sranja koja su tu samo zato da ih rastapam za materijale...cekat da se spawna world boss koji umre onako odmah i baci, apsolutno niš pametno...cak smo probali ici na ove neke uber bossove, i stvarno su bili tough, ono, smješno je bilo što bi barbar krepao protiv njih u roku keks, necro stoji i defakto niš ne treba osim izmicat se spelovima dok minioni odraduju svoje, barbar mora uci u cc i krepat u roku par sec maltene. A boss nikak da krepa i taj fajt traje i traje, nakraju dropa neko apsolutno govno...i sad bi ja to trebao farmat i farmat radi neke mizerne šanse da baci dobar drop...yea..how about no.

Cak sam mislio reda radi upalit ovaj patch i do l25 probat novog lika reda radi, ali nemam ni za to volje.

S jedne strane se slažem da je bolja opcija s itemima nego prije i rerolovima, s druge strane, trebaš naci dobar item, što je vec smao po sebi teško, onda ga još možeš brickati i baciti doslovce i sad ti opet traži i traži neki dobar drop i nadaj se da neš brickat...znaci jedan build je teško složiti, treba ti vremena, a tek ici na to da probam složiti neki drugi build, well, nemam toliko vremena viška...

1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 4

Diablo 4 je diablo like , nema tu usporedbe sa poe 2 koja ce biti isto kao i poe sa nikakvim drop rateom. Ako zelis neki bolji item moras provesti pola dana na tradeu .

Nadam se da ce biti begginer friendly sa tutorijalima o svakom dijelu igre a ponajvise kraftanju. Btw dosao mi kljuc za poe 2 na mejl.

Éire
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 4

D2 je jedan jedini , nema tu usporedbe sa danasnjim igrama iz razloga sto je igra iz doba kada nismo imali internet pa su igre bile gotov proizvod.

Sve smo sami otkrivali i udarali glavom o zid a ne kao danas svi ocekuju da ti netko drugi uradi sve .

Danas je doba youtubea , streamera i ostalih bakaraca .

Sve ide na pojednostavljivanje (osim GGG - to su geakovi ). Buduce generacije ne budu vise ni razmisljale svojom glavom, bude to radio AI za njih.

Éire
Moj PC  
3 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice