Diablo 4

poruka: 2.445
|
čitano: 804.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Diablo 4

Yep, prakticki su ubili igru ovim patchom. Nerfali su apsolutno sve, najgore od svega sorcu koja je vec bila zadnje smece i daleko ispod ostalih klasa, dodatno nerfali u odnosu na ostale. Novi unique item Oculus (Sorc only) - 4 beskorisna stata (0 dmg statova na oruzju) i Trait koji pretvara Evade u Teleport, ALI te teleportira na random mjesto. Dakle uzeli su jedino lose iz D2 Oculusa i napravili oko toga najgori item ikada. Da mi je znat tko je to dizajnirao i odobrio...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Defenses on items were nerfed across the board. In combination with the loss of 750 armor from Skulls in Jewelry (Malignant Hearts from the Season Theme) all builds are going to be significantly more squishy going into Season 1, making high level content much more challenging but smoothing out the progression curve in the endgame (Maxroll)

Možda je do ovoga. Između ostaloga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 23:44 (pavlovs_dog).

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Diablo 4
Minneyar kaže...

Yep, prakticki su ubili igru ovim patchom. Nerfali su apsolutno sve, najgore od svega sorcu koja je vec bila zadnje smece i daleko ispod ostalih klasa, dodatno nerfali u odnosu na ostale. Novi unique item Oculus (Sorc only) - 4 beskorisna stata (0 dmg statova na oruzju) i Trait koji pretvara Evade u Teleport, ALI te teleportira na random mjesto. Dakle uzeli su jedino lose iz D2 Oculusa i napravili oko toga najgori item ikada. Da mi je znat tko je to dizajnirao i odobrio...

Da, baš sa sorcererom i igram.

Iznervirao sam se ko da igram Elden Ring.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 23:46 (Bitanga).
15 godina
Diablo 4

Brutalno su nerfali xp nazalost.

Losa strana modernih igara je sto su uvijek online i devsi ce non-stop mijenjati nesto .

To samo govori koliko su losi ti isti game developeri.

Losta Ark je online , kako tamo nisu mijenjali skilove vec samo dodavali novi sadrzaj.

Ovi ocito nemaju pojma , hrpa djecurlije ..

Prvo hrpu stvari nerfaju, pa bufaju i tako u krug - sami sebi pucaju u nogu.

Svi to rade osim azijata jer oni ocito uloze truda i znanja da ne izbace poluproizvod.

Éire
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Diablo 4

Možda ja nešto krivo gledam ali ovi iz Blizzarda veze nemaju sa realnošću.

Umijesto sadržajem oni vrijeme igranja umjetno produžuju nerfanjm svega.

Postigli su doslovno kontraefekt gdje ljudi pi*de po forumima i to s pravom.

Već sad ljudi nemaju ni volju za S1, valjda će shvatit da xp, dmg i def nerf nije sadržaj.

I već su najavili da u petak rade review patcha.

Edit: https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/153gsom/this_will_be_good/

i tako .... Blizzard  

Edit2: E da i ovo... https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/lvl-50-required-for-world-3-and-70-for-world-4-this-is-not-on-patch-note/89004

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2023 7:50 (keke13).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

mene ubija kad ja moram u Nigtmare dungenima skupljati kojekakve točkove pa nositi na mjesto. ajd sad čemu to

sto puta jedno te isto vračam se po nekakve točkove pa bar da su napravili da mogu popkupiti sve od jednom

Intel 80286
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Minneyar kaže...

Vidio na jednom streamu, teleportira te u Baldurs Gate 3!

\o/\o/

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
12 godina
Diablo 4

Ali cemu se toliko iscudjavate pa u WOWu je ovako godinama i godinama,klasa bude TOP,dignes ju....nakon mjesec dva ju toliko nerfaju da ku.ca ne mozes vise sa njom.

Blizzard je nula za balans,jedan period je jaca jedna klasa drugi period druga i tako u krug.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
MEGATAMA kaže...

Ali cemu se toliko iscudjavate pa u WOWu je ovako godinama i godinama,klasa bude TOP,dignes ju....nakon mjesec dva ju toliko nerfaju da ku.ca ne mozes vise sa njom.

Blizzard je nula za balans,jedan period je jaca jedna klasa drugi period druga i tako u krug.

Neznam za druge ali ja nemam problema sa meta shitfom ali ovo šta blizzard radi nije meta shift.

Ali da u pravu si.. mi se blizardu čudimo

7 godina
neaktivan
Diablo 4

Jbg, prvo je igra izašla, nema ničega, endgame dosadniji od utakmice ženske košarke, no dobro S1 će biti bolje.

Ali definitivno nisam očekivao harakiri.

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

hajde sve kuzim nerfove ali od wiza su napravili karikaturu i ovaj nerf na xp je jadan skroz

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

dosadan je endgame sumnjam da će to S1 što promjeniti 

Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 4

A jest mi drago što nisam kupio D4 to ja riječima ne mogu opisati...

Možda za godinu ili dvije kad bude na 50% cijene i dovedu ga u red ponešto.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Dekrznator kaže...

A jest mi drago što nisam kupio D4 to ja riječima ne mogu opisati...

Možda za godinu ili dvije kad bude na 50% cijene i dovedu ga u red ponešto.

Ne mogu reći da mi je žao. 

Ovo u predsezoni bar sam odigrao koliko toliko, prošao kampanju.

Ali sudeći po ovim promjenama čini mi se da uopće neznamu što rade.

Da ne pričam o nekim normalnim featureima koji su "najavljeni" za kasnije sezone a trebali bi biti u igri od prvog dana.

12 godina
Diablo 4

Mene je dosao 35eu za Ps5 ali ne bih zalio niti da sam dao vise jer vec imam blizu 60h igre i nije mi dosadna.

Kvalitetan end game ni ne ocekujem jer kad ga u WOWu ne znaju odradit kako ce u Diablu.

Btw kako funkcionira world boss fight....do sad sam imao jedan....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MEGATAMA kaže...

Dodjes na predvidjeno mjesto i igra te spoji s random likovima (pretpostavljam da igras solo) pa pokusate ubiti bossa. Ako si low level onda se nadas da ce te netko 'nositi', a vecinom tako i jest jer se ne sjecam kad se zadnji put desilo da nismo ubili bossa. ;)

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
12 godina
Ged kaže...
MEGATAMA kaže...

Dodjes na predvidjeno mjesto i igra te spoji s random likovima (pretpostavljam da igras solo) pa pokusate ubiti bossa. Ako si low level onda se nadas da ce te netko 'nositi', a vecinom tako i jest jer se ne sjecam kad se zadnji put desilo da nismo ubili bossa. ;)

Mislio sam na to zasto mi je samo jednom do sad dalo world bossa u toliko sati igre,u kakvim intervalima se boss pojavljuje?

7 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...
Ged kaže...
MEGATAMA kaže...

Mislio sam na to zasto mi je samo jednom do sad dalo world bossa u toliko sati igre,u kakvim intervalima se boss pojavljuje?

https://helltides.com/

Sljedeći je za 20 min.

17 godina
Diablo 4

Nego, zašto nas u Bug Trolls klanu nema već 70???

Možda je problem u vama koji se još nište prijavili???

Ajmoooooooooooo!!!

\o/\o/

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 4

Odradio jedno 80h gejma, došao do l80 s barbarom, zaključio sad mogu mirne duše maknut gejm s plejke. S jedne strane je bilo fun, cim sam ulupao 80h u game, s druge strane ne planiram game igrat narednih koju godinu dok ne bude ispeglan. End game je loš, stalno jedno te isti grind u nadi da ce ti pasti nešto. Mijenjanje builda je preskupo, što para, što vremena...dok promjeniš skilove i paragone, do toga da ti treba skroz novi gear za build, do toga da nema jednostavno dupli slot za sve pa da ko covjek možeš od starta planirat i raditi tako nešto. Drago mi je što sam odustao od gejma, pošto su taman nerfali HOTA build koji sma igrao xD. 

0 0 hvala 0
12 godina
Kant kaže...

Ajmoooooooooooo!!!

\o/\o/

To je klan za sve platforme ili samo pc?

12 godina
TunaPablo kaže...
MEGATAMA kaže...
Ged kaže...
MEGATAMA kaže...

https://helltides.com/

Sljedeći je za 20 min.

Hvala za ovaj link 🥂

2 godine
protjeran
Diablo 4

>upalim konzolu

>patch od 7 GB 

>još čujem da je nerfano

Ja sam očekivao da će boostati EXP. Čovječe, igrao sam Diablo 3 par dana prije izlaska četvorke. Krenuo sa novim likom, na drugoj platformi (ovaj put Switch). Nakon 70ak sati već sam bio paragon 400+ i iživljavao se na Torment X težini. Bilo mi je potpuno smisleno da to i ovdje naprave sad jer je sezona, a u sezoni krećeš sa level 1 likom (zar ne?) pa da na kraju sezone budeš level 100 i---oh, da. Blizzard valjda gleda youtubere i vidi koliko ih je bilo level 100 nakon svega 2-3 tjedna, pa misli da prosječni igrač igra ovo 24/7

Ma k'o ih ****, ja uzimam pauzu i igram Exoprimal. 

1 1 hvala 0
7 godina
neaktivan
Jelash13 kaže...

>upalim konzolu

>patch od 7 GB 

>još čujem da je nerfano

Ja sam očekivao da će boostati EXP. Čovječe, igrao sam Diablo 3 par dana prije izlaska četvorke. Krenuo sa novim likom, na drugoj platformi (ovaj put Switch). Nakon 70ak sati već sam bio paragon 400+ i iživljavao se na Torment X težini. Bilo mi je potpuno smisleno da to i ovdje naprave sad jer je sezona, a u sezoni krećeš sa level 1 likom (zar ne?) pa da na kraju sezone budeš level 100 i---oh, da. Blizzard valjda gleda youtubere i vidi koliko ih je bilo level 100 nakon svega 2-3 tjedna, pa misli da prosječni igrač igra ovo 24/7

Ma k'o ih ****, ja uzimam pauzu i igram Exoprimal. 

Nedostatak sadržaja kompenziraju tako da produljuju ovo što trenutno imaju a očito je da baziraju sve na battle passu, da ne bi ekipa možda pokupila sve u 2 dana. Ko da ikog boli kita za to.

Možda postoje još neke (sumnjam) ali ovo je jedina igra koju sam igrao u kojoj si kažnjen kad dobiješ level.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2023 14:53 (TunaPablo).
17 godina
MEGATAMA kaže...
Kant kaže...

Ajmoooooooooooo!!!

\o/\o/

To je klan za sve platforme ili samo pc?

Za sve!  Kod nas nema diskriminacije! Nije bitna boja kože, vjera ili seksualna orijentacija!

Nije bitna platforma!

Čak je nebitno jesi li Bitanga ili MEGATAMA!!!!! \O/\O/

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2023 15:43 (Kant).
14 godina
neaktivan
Diablo 4

Danas sam odlucio pokrenut strajk neigranjem od bar 30 minuta!

Nis me nije razljutilo, al danas, naletim na Mistery Chest,250 cindera... i ono, uspijem skupit 248 i mislim si budem onaj mob pocistio koji se uvijek mota oko chesta i jurim konjem do sanduka i ubije me neki beveze jer htio ubrat ruzu . I lud, al ajd, imam za Heavy Weapons na drugom kraju mape i vidim zuti krug i moram ja u neki event, ono usput)onaj najgori di onaj u sredini crpi Kozjake, a sam je besmrtan dok ih ne potuces).

Naravno poginem,dodjem na ¸oko 20 cindera i ostalo jos nekih 4 minute i uspijem nagrabit 76 cindera, letim do protection chesta, i dodjem 3.. otvaram...2....zelena crtica se puni...1...I  event ends, all Aberrant Cinders are lost.

odmor.

Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
EpicFailGuy kaže...

Danas sam odlucio pokrenut strajk neigranjem od bar 30 minuta!

Nis me nije razljutilo, al danas, naletim na Mistery Chest,250 cindera... i ono, uspijem skupit 248 i mislim si budem onaj mob pocistio koji se uvijek mota oko chesta i jurim konjem do sanduka i ubije me neki beveze jer htio ubrat ruzu . I lud, al ajd, imam za Heavy Weapons na drugom kraju mape i vidim zuti krug i moram ja u neki event, ono usput)onaj najgori di onaj u sredini crpi Kozjake, a sam je besmrtan dok ih ne potuces).

Naravno poginem,dodjem na ¸oko 20 cindera i ostalo jos nekih 4 minute i uspijem nagrabit 76 cindera, letim do protection chesta, i dodjem 3.. otvaram...2....zelena crtica se puni...1...I  event ends, all Aberrant Cinders are lost.

odmor.

Ne zoveš se bez veze EpicFailGuy :)

15 godina
Diablo 4

Imam preko 500 h igranja( ukljucujuci obje bete ) a tek 2. klase na lvl 100

Brutalno mi je igrat sve klase jer je gameplay vrh u ovom zanru.

Kad povecaju u drugoj sezoni stash i stave search bar bit ce puno brze, te novog sadrzaja.. ma vozi Misko !!

Ovo nerfanje , bufanje je meni nebitno, istina ,malo popizdim na prvu  Ubiti uber lilith ili dogurati do lvl 100 nightmare dungeona nebitno jer igram casual.

Kad zbrojim sve igre koje sam do sad kupio i sate provedene igrajuci iste,  Diablo je prakticki free to play ( jos im ostanem duzan par soma eura minimalno).

Da uvedu pretplatu odmah bih dao za 10 godina unaprijed  

Éire
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Igra je top. Kaj se tiče endgejma, priznajem da nije neki - ali ima prostora za napredak. Budemo vidjeli kako će se situacija razvijati kroz idućih nekoliko sezona. Za ekipu koja njurga jer je u mjesec dana odigrala 400 sati pa nema više što raditi u igri kažem - nađite si život (ovdje sam malo ljubomoran jer stignem izdvojiti maksimalno 2-3 sata dnevno za gejmanje :D). Mojih pedeset centi o nerfovima/buffovima je: žale se samo plačipičke i cvilidrete koje bi se žalile neovisno o situaciji. :D

0 1 hvala 0
16 godina
pavlovs_dog kaže...

Igra je top. Kaj se tiče endgejma, priznajem da nije neki - ali ima prostora za napredak. Budemo vidjeli kako će se situacija razvijati kroz idućih nekoliko sezona. Za ekipu koja njurga jer je u mjesec dana odigrala 400 sati pa nema više što raditi u igri kažem - nađite si život (ovdje sam malo ljubomoran jer stignem izdvojiti maksimalno 2-3 sata dnevno za gejmanje :D). Mojih pedeset centi o nerfovima/buffovima je: žale se samo plačipičke i cvilidrete koje bi se žalile neovisno o situaciji. :D

Naravno, ovo je igra koja će se igrati godinama.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice