Ima nekog da igra non season? Počeo sam nakon ovog patcha, al više manje cijela friends lista mi je neaktivna. Neda mi se baš u public grupe ako nije sila, pa ako ima tko zainteresiran za casualno farmanje javite se na pp ili me dodajte, Hexfire#2244. Na EN-EU igram.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima nekog da igra non season? Počeo sam nakon ovog patcha, al više manje cijela friends lista mi je neaktivna. Neda mi se baš u public grupe ako nije sila, pa ako ima tko zainteresiran za casualno farmanje javite se na pp ili me dodajte, Hexfire#2244. Na EN-EU igram.
Pa, ono... Malo tko igra casual, ako i ima vremena onda ide na vise. Od likova koje imas bi mogao nesto napraviti kako vidim mozda od wizzarda, ali treba cijeli novi set. WD je donekle recimo,, ali sve ostalo je davnih dana proslo, ako sam dobro vidio.
Pa, ono... Malo tko igra casual, ako i ima vremena onda ide na vise. Od likova koje imas bi mogao nesto napraviti kako vidim mozda od wizzarda, ali treba cijeli novi set. WD je donekle recimo,, ali sve ostalo je davnih dana proslo, ako sam dobro vidio.
Nisam tražio savjete oko gearanja, ali kad si već zapeo... DH mi je glavni, trenutno mogu GR 65 solo što i nije tako loše s obzirom da nisam igrao oko godinu i pol. Ostali imaju gear od bog te pitaj kojeg patcha. Prije Kanai Cubea definitivno.
Uglavnom, nisam zainteresiran za nekakva lovljenja rekorda i leaderboard mjesta jer nemam ni volje ni vremena za tako nešto. Igram nekih 10-ak sati tjedno trenutno. Plan mi je koristit DH za donekle upgradeam gemove, a ostale likove nabrijati da mogu barem T8 - T9 solo bez većih problema.
Nisam tražio savjete oko gearanja, ali kad si već zapeo... DH mi je glavni, trenutno mogu GR 65 solo što i nije tako loše s obzirom da nisam igrao oko godinu i pol. Ostali imaju gear od bog te pitaj kojeg patcha. Prije Kanai Cubea definitivno.
Uglavnom, nisam zainteresiran za nekakva lovljenja rekorda i leaderboard mjesta jer nemam ni volje ni vremena za tako nešto. Igram nekih 10-ak sati tjedno trenutno. Plan mi je koristit DH za donekle upgradeam gemove, a ostale likove nabrijati da mogu barem T8 - T9 solo bez većih problema.
Nije mi cilj bilo savjetovanje, vec sam zelio reci da malo tko vise igra casual, a i, ako se igra onda je to iznad 70 speed grift. DH si sigurno igrao u zadnjih godinu i pol, to vidim po opremi :) . Ali sretno u pronalazenju. Mozda ti je ipak nada u public igranju, jer koliko sam primjetio tu svi igraju visoke griftove.
Nije mi cilj bilo savjetovanje, vec sam zelio reci da malo tko vise igra casual, a i, ako se igra onda je to iznad 70 speed grift. DH si sigurno igrao u zadnjih godinu i pol, to vidim po opremi :) . Ali sretno u pronalazenju. Mozda ti je ipak nada u public igranju, jer koliko sam primjetio tu svi igraju visoke griftove.
Pa napisao sam da sam počeo igrati nakon ovog patcha. Nakon tjedan dana laganog igranja skupio sam opremu za GR 65. Do onda sam mogao GR 30. Ma jasno mi je da je D3 sve više hardcore igra, Blizz se fino potrudio da se community što više razdvoji, ali šta je tu je.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/hero/20193234
http://www.diabloprogress.com/player/zloumni-2941
Sinoć sam se ulogira, svatia da 25 min ne mogu uć na mapu jer svaki put kad prođe onaj load dobijem dc -.- kad sam napokon uspia uć na sve likove, tek sam onda vidia koliko smeća imam zapravo po inventoriju :(
EDIT: ne znam šta je s ovim linkovima, na oba mi je sve drugačije :(
Ne kuzim ovu recenicu, casual je speed grift 70+? U public game-ovima ih se velik broj muci sa T10 sta znaci da ne mogu ni primirisat griftu 70.
Mislim, sta su uopce po tebi ovi sta nisu casual - profiji? Sta je netko ko igra story mod na hard?
Ne kuzim ovu recenicu, casual je speed grift 70+? U public game-ovima ih se velik broj muci sa T10 sta znaci da ne mogu ni primirisat griftu 70.
Mislim, sta su uopce po tebi ovi sta nisu casual - profiji? Sta je netko ko igra story mod na hard?
Naravno da je casual, ako imas sredjenog lika i dobar party... Naravno da ovisi i o tome tko sto smatra pod 'casual'. Ljudi vec prolaze 100+ griftove (danas bas malo imao vremena i vidim tamo na twitchu neke u sezoni 103 grift igraju). Naravno, ne govorim o publicu, vec o ljudima koji imaju sredjen party. U public rijetko u zadnje vrijeme idem, jer su vecinom slabi ili je party potpuno besmislen. Ako i nadjem ok 3icu koja cekaju 4toga, obicno i sam udjem sa likom koji je vec u party-u, pa nema smisla da ostanem. Uglavnom igram sa drustvom iz klana i sa liste
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/hero/20193234
http://www.diabloprogress.com/player/zloumni-2941
Sinoć sam se ulogira, svatia da 25 min ne mogu uć na mapu jer svaki put kad prođe onaj load dobijem dc -.- kad sam napokon uspia uć na sve likove, tek sam onda vidia koliko smeća imam zapravo po inventoriju :(
EDIT: ne znam šta je s ovim linkovima, na oba mi je sve drugačije :(
Ne vidim ti inv. Vidim da nemas puno ancienta. Mada nemas niti visoki paragon, a za sto bolje stvari treba igrati i igrati. Vidim da si napravio istu gresku sa Gavelom kod barba kao i ja, samo ja sam napravio koloksijalnu glupost, jer sam zarolao life per/on hit, umjesto vitality. Kada sam to vidio, dobro da nisam pojeo tipkovnicu ispred sebe. I naravno nije mi pao od tada niti jedan priblizno dobar, mada je napadalo ancient verzija. Sada je taj build ionako proslost, tako da...
I, šta mislite koliko % populacije će nestati it D3 ili bar prestati igrati s bot/THud sada nakon update-a Warden-a? Ili će samo pričekati nove verzije programa i nastaviti dalje po starom?
Tvrdi ekipa da je opterećenje servera manje za nekih 60% od kako je objavljena nova verzija Warden-a, bilo bi šteta ako toliki postotak igrača stvarno koristi "vanjsku pomoć".
Svi TD-ovi koje dobijem, računam da će biti od takvih korisnika
Ja sam vise od 100% siguran, ustvari dao bi desnu ruku u vatru kad bi se banali svi boteri(ne TH useri) to bi znacilo recimo cca 50-60% populacije igraca. Kad bi se banali svi TH useri takoder ,plus jos ljudi koji koriste razne skripte(znaci ne makroe u tipkovnici/misu) to bi nakraju po meni bilo 70-75% populacije igraca sto bi u krajnjem slucaju znacilo doslovna smrt igre. Ovakav odnos "snaga" je takav od s1 sigurno, onda je bio kao neki mali banweave u kojem je opet bilo banano jako malo ljudi jer iz prve ruke znam da osoba a i osoba b koja su koristile botove, a nisu oboje banani sto bi po meni znailo da je to bila samo jedna cistka igraca da se javnosti prikaze kako i oni nesto rade. Pred sezonu 5 bilo ja puno flejmanja i rage-a po forumima o boterima i eto opet su bacili jednu malu koscicu da se raja igra a vjerojatno opet ce nekolicina samo dobit ban.Mozda opet to bude neko visokoprofilno ime kao Gaby ili takvi jer naravno to malo vise prasine podigne ali u globalu je cinjenica da pobanaju svih mogu slobodno servere ugasit.
Takoder sumljam da ce bit toliko banova jer cca 5min je trebalo da se aktivira tripwire koji je ugasio automatski sve botove za d3 od najvece kompanije koja se time bavi tako da vjerojatno samo ti ljudi koji su bas u to vrijeme bili online dok se warden updejto ce bit zahvaceni. Kako TH djeluje tocno neznam ali znam da ne injektira nista u memoriju vec je samo overlay i on je takoder bio nedostupan u vrlo kratkom vremenu no posto nema autentikacijske servere svako je mogo ponovo ga upalit i zezne sam sebe.
A mozda blizz sad samo pregledava sve podatke i uskoro pocne djelit banove, we shall see
Ja sam vise od 100% siguran, ustvari dao bi desnu ruku u vatru kad bi se banali svi boteri(ne TH useri) to bi znacilo recimo cca 50-60% populacije igraca. Kad bi se banali svi TH useri takoder ,plus jos ljudi koji koriste razne skripte(znaci ne makroe u tipkovnici/misu) to bi nakraju po meni bilo 70-75% populacije igraca sto bi u krajnjem slucaju znacilo doslovna smrt igre....
.... A mozda blizz sad samo pregledava sve podatke i uskoro pocne djelit banove, we shall see
Za mene je i koristenje makroa varanje. Ali ako je to tako tj. da su vecina varalice i da bi mogli ugasiti servere ako se svi banaju kakvu korist od njih Blizzard ima? Koji je uopce model zarade od Diabla za Blizzard?
Nebis vjerojavao koliko ljudi u top klanovima tipa ZE i njima slicni bota, ok ne 24/7 da ih se bas skuze nego ali 4-5h na dan sigurno uz to sto recimo igras 3-4h i dobijes tjedno solidno veci font sati od jednog prosjecnog igraca a time i vecu sansu za gear upgrade itd a tamo se nalaze ugl ljudi koji su hc igraci koji igraju po cijele dane u pocetku uvijek se rade party za sto veci xp/h.... E sad koja je njihova zarada, hmm tu i tamo neki banani igrac ce kupit nanovo igru ali ja bi reko da samim time ako recimo igra ima 100k ljudi, ti maknes 60-65% na cemu si osto? Onda u to dodas jos a reko bi 10-15% ljudi koji ce mjesec-dva nakon pocetka sezone smanjivat frekventnost igre jer imaju manje vise iteme koje zele i udu i igru tu i tamo bacit koji rift i izac. Na kraju 3 mjeseca nakon sezone shvatis da nemas cca 70-80% igraca koje si imao pred 3 mjeseca a to naravno ne izlgleda dobro ljudima koji se bave biznisom u blizardu i eto ode sve u propast, a da negovorim da odrzavas servere online koje nitko ne koristi.
Naravno samo spekulacije i neka razmisljanja jer sumljam da itko zna tocne brojke ali bili bi zanimljivo da se recimo nekako iskopa broj aktivnih licenci botova pa se malo usporedi sa brojem igraca.
Da, ali bas bi me zanimale neke konkretke brojke. Jer otkako je ukinuta AH (sto je meni krivo Blizzard mi je cak ostao duzan 60 eura) ne vidim kako mogu zive novce od Diabla zaradjivati? Priznajem da nemam zicu za biznis i ne vidim neke stvari koje su nekome mozda od prve odmah jasne. Recimo sokirao sam se kada sam prosle godine negdje procitao da Blizzard od ingame kupovine u WoW-u jos uvijek zaradjuje stotine miliona dolara!
Mislim da u diablu nema vise nikakve zarade, po nekom sjecanju ali mislim da sam jednom pred kojih 5-6-7 mjeseci procitao negdje jedan dosta velik post(mogue reddit) da d3 trenutno funkcionira na nacin: sezona pred krajem,okupi tim od par ljudi i dodaj par novih stvari, sve to baci na ptr i popravi buove,nakon toga odi live i povuci ljude nazad u drugi projekt. Kad malo bolje razmislis koliko mi ustvari dobivamo novih stvari u sezoni? Par ovih set dungeona koji su ubiti stari izgled area sa nekim questovima za napravit, par novih itema i uglavnom reworkani setovi sa par promjenjenih skillova i novi naziv zakrpe. Po meni to se sklepa u tjedan dana posla pa samim time i vidis da nije neko ulaganje u igru. Mislim da ce bit mozda jos 1-2 sezone i morat ce nova ekspanzija izac ili diablo4 iako sumljam jer je puno lakse izdat samo ekspanizju nego potpuno radit sve od nule.
Mislim da u diablu nema vise nikakve zarade, po nekom sjecanju ali mislim da sam jednom pred kojih 5-6-7 mjeseci procitao negdje jedan dosta velik post(mogue reddit) da d3 trenutno funkcionira na nacin: sezona pred krajem,okupi tim od par ljudi i dodaj par novih stvari, sve to baci na ptr i popravi buove,nakon toga odi live i povuci ljude nazad u drugi projekt. Kad malo bolje razmislis koliko mi ustvari dobivamo novih stvari u sezoni? Par ovih set dungeona koji su ubiti stari izgled area sa nekim questovima za napravit, par novih itema i uglavnom reworkani setovi sa par promjenjenih skillova i novi naziv zakrpe. Po meni to se sklepa u tjedan dana posla pa samim time i vidis da nije neko ulaganje u igru. Mislim da ce bit mozda jos 1-2 sezone i morat ce nova ekspanzija izac ili diablo4 iako sumljam jer je puno lakse izdat samo ekspanizju nego potpuno radit sve od nule.
Tako nekako i ja razmisljam. Jos malo pa ce Blizzard morati nesto napraviti da izvuce 40-50-60 eura od nas koji jos igramo i od onih koji su prestali ali vole takav tip igre.
Pa, trenutno zarađuju jako dobro od Kine, čak i za hrpu kozmetičkih stvari (imaju recimo krila kao leptir, nekoliko vrsta).
Osobno ne bih imao ništa protiv da dodaju mikrotransakcije za stash, kratke XP boost-eve ili slično, pa na kraju čak i za crafting materijale!
Iako, nekako mi se čini da bi iduće godine mogla biti ekspanzija (koja će svima koji nisu otključali 10 stash tab-ova, dati tih 10 tabova) i koja bi možda mogla uvesti i neke mikrotransakcije za kozmetiku. Za ovu kalendarsku godinu se manje više zna da "guramo" do sezone 8. Više ni ne znam kakve ideje mogu dodati idućih sezona.
Živi bili pa vidjeli.
Totalno sam zaboravio na kinu i taj uvod u mikrotransakcije, moja isprika! Kozmeticki mi fora izgleda da ali opet u d3 i nemas bas tako puno sta kupovat portret,baner,krila i peta.Igri treba jedan veliki redizajn gdje ce ubacit rune, kompleksnije stablo talenata. Meni osobno princip kao u POE jako pase, ali je igra neoptimizirana do bola i graficki mi se nimalo ne svida. Problem je sto u danasnje vrijeme se igre rade na nacin sto masa zeli to masa dobije a ne drze se originalnog plana. Ko se jos sjeca u vanili kad si uso u torment u a1 bi te oni skeletoni one shotali odmah. Trebalo ti je tjedne i tjedne da si nabavis opremu dobru a da ne govorim setove i legende. Ovo dns je sprdacina samo zato sto Pero nema 10 sati dnevno vremena grindat pa ajde dajmo Peri veci drop chance,vise xp-a,ubaci kadalu,pa ovaj glupi cube pa nerfaj health monsterima pa bufaj spellove i sta na kraju dobijes? Igru u kojoj uz malo srece i 50-ak sati igre imas ful ancient opremu i stojis u gradu cackajuci po matsima i boris sa sa idejom dali bi ti ovaj gear bolje izgledao u tamno crvenoj ili svijetlo crvenoj boji...
Ja sam u principu protiv mikrotransakcija u placenoj igri. Vise sam old school orjentiran. Ako sam platio to je onda to. Ili cu igrati igru koja je f2p (nazovimo to tako, mada znamo da zapravo takve i nema), a u kojoj ima mikrotransakcija.
Ako ih Blizzard uvede u diablo 3, onda im niti nebo nece biti granica u idejama. Vec vidim kako za toliko i toliko € 'kupis' odredjeni item (naravno random, da sto vise izmuze para). Naravno, kobajagi da se ljudi ne bune oni kazu da on moze i pasti, a onda mu stave toliko vjerojatnost da ces prije dobiti na lutriji.
Ja sam u principu protiv mikrotransakcija u placenoj igri. Vise sam old school orjentiran. Ako sam platio to je onda to. Ili cu igrati igru koja je f2p (nazovimo to tako, mada znamo da zapravo takve i nema), a u kojoj ima mikrotransakcija.
Ako ih Blizzard uvede u diablo 3, onda im niti nebo nece biti granica u idejama. Vec vidim kako za toliko i toliko € 'kupis' odredjeni item (naravno random, da sto vise izmuze para). Naravno, kobajagi da se ljudi ne bune oni kazu da on moze i pasti, a onda mu stave toliko vjerojatnost da ces prije dobiti na lutriji.
Nije tako izvedeno u Kini, pa sigurno ne bi ni u EU/US.
Ali mislim da u D3 "za nas" ipak neće biti mikrotransakcija. Pa nas rađe prcaju godinu dana za 10 stash tab-ova, dok ih kinezi mogu dobiti plaćanjem sa ingame novcem (koji se može skupiti grindanjem ili kupiti za pravu lovu). I mogućnost za tih 10 tab-ova imaju od početka kako je igra kod njih "izašla".
Totalno sam zaboravio na kinu i taj uvod u mikrotransakcije, moja isprika! Kozmeticki mi fora izgleda da ali opet u d3 i nemas bas tako puno sta kupovat portret,baner,krila i peta.Igri treba jedan veliki redizajn gdje ce ubacit rune, kompleksnije stablo talenata. Meni osobno princip kao u POE jako pase, ali je igra neoptimizirana do bola i graficki mi se nimalo ne svida. Problem je sto u danasnje vrijeme se igre rade na nacin sto masa zeli to masa dobije a ne drze se originalnog plana. Ko se jos sjeca u vanili kad si uso u torment u a1 bi te oni skeletoni one shotali odmah. Trebalo ti je tjedne i tjedne da si nabavis opremu dobru a da ne govorim setove i legende. Ovo dns je sprdacina samo zato sto Pero nema 10 sati dnevno vremena grindat pa ajde dajmo Peri veci drop chance,vise xp-a,ubaci kadalu,pa ovaj glupi cube pa nerfaj health monsterima pa bufaj spellove i sta na kraju dobijes? Igru u kojoj uz malo srece i 50-ak sati igre imas ful ancient opremu i stojis u gradu cackajuci po matsima i boris sa sa idejom dali bi ti ovaj gear bolje izgledao u tamno crvenoj ili svijetlo crvenoj boji...
End game je grift tako da uvijek mozes napredovat, koga to veseli. T10 i uberi su ionako smijesni i sa losom opremom. Ja sam odigrao season jurney za dobit tab i igrat cu jos malo dok ne skinem grift 70 solo (WD-a igram, trenutno grift 68 mi je max) i to je to za ovu sezonu.
50-60h sve skupa, toliko otprilike imam izdrzljivosti za Diabla :)
Stoji to, ali imat mjesecima imat enggame koji se temelji na tome da ti se poklopi dobar rift level,sa dobrim mob tipovima i da pritom server ne laga a tebi radi dobro.I sto onda zavrsis taj level x koji si zacrto i onda sljedecih mjeseci lupas opet po istom u nadi da ce ti se sreca opet osmjehnut i da ces ovaj put level vise zavrsit? Mislim takav enggame je uzasan.
Stoji to, ali imat mjesecima imat enggame koji se temelji na tome da ti se poklopi dobar rift level,sa dobrim mob tipovima i da pritom server ne laga a tebi radi dobro.I sto onda zavrsis taj level x koji si zacrto i onda sljedecih mjeseci lupas opet po istom u nadi da ce ti se sreca opet osmjehnut i da ces ovaj put level vise zavrsit? Mislim takav enggame je uzasan.
A za sta drugo gearat lika kad i nema drugog izazova u igri?
ma ne ne to stoji,ali igrat igru npr 1000h u svrhu toga da ti je jedini cilj u igru se loginat uc u grift i to je. Znaci nema nista pored toga
Nije tako izvedeno u Kini, pa sigurno ne bi ni u EU/US.
Ali mislim da u D3 "za nas" ipak neće biti mikrotransakcija. Pa nas rađe prcaju godinu dana za 10 stash tab-ova, dok ih kinezi mogu dobiti plaćanjem sa ingame novcem (koji se može skupiti grindanjem ili kupiti za pravu lovu). I mogućnost za tih 10 tab-ova imaju od početka kako je igra kod njih "izašla".
Tto sto nije tako u Kini, ne znaci da ne bi to izveli kod nas (Kinezi su malo drugaciji sa zakonima). Vidis nisam znao da Kinezi tabove mogu kupovati ingame goldom. Sa goldom bi i kupovao i mjesta za nove likove. Kasnije kako igras gold se samo gomila. Ali da si u pravu sa 'p******' jesi. Ispada da smo mi kupili neku drugu igru po Blizzardu.
Pa, trenutno zarađuju jako dobro od Kine, čak i za hrpu kozmetičkih stvari (imaju recimo krila kao leptir, nekoliko vrsta).
Osobno ne bih imao ništa protiv da dodaju mikrotransakcije za stash, kratke XP boost-eve ili slično, pa na kraju čak i za crafting materijale!
Iako, nekako mi se čini da bi iduće godine mogla biti ekspanzija (koja će svima koji nisu otključali 10 stash tab-ova, dati tih 10 tabova) i koja bi možda mogla uvesti i neke mikrotransakcije za kozmetiku. Za ovu kalendarsku godinu se manje više zna da "guramo" do sezone 8. Više ni ne znam kakve ideje mogu dodati idućih sezona.
Živi bili pa vidjeli.
Ako uvedu mikrotransakcije neću imati ništa protiv toga ako je samo za svrhu kozmetike jel, ali ako uvedu da se može kupiti te takve fore xp boostove i ostale materijale iteme itd. Igra više neće imati smisla jer koja je poanta igrat i farmat iteme materijale xp itd ako ćeš to moć kupit.
Lp
TH je ok i nemaš baš neke prevelike prednosti ispred ostalih igrača, ali botovi su katastrofa jednostavno to je tolika prednost . Jedan bot nafarma 20-40 ključeva na sat dok tebe nema i skupi matsa + opreme , dođeš samo kreneš u gr i udaraš paragone.
I samo bi botere trebalo banati do kraja života.
TH je za push GR-ova veća prednost nego bot. Daje ti unaprijed layout mape, raspored pylona i poziciju elite-a...
Bar tako kažu
TH je za push GR-ova veća prednost nego bot. Daje ti unaprijed layout mape, raspored pylona i poziciju elite-a...
Bar tako kažu
Možeš imat 3 TH-a i 10 ljudi da klika za tebe, ak nemaš 1000 ključeva ništa od toga. Stvar pusha je do sad bila samo u broju pokušaja(čitaj traženju odgovarajuče mape i koiličine mobova).
Kaj se mape tiče pokazuje samo di je moguče da bude pylon ne da je tamo(tako da vidiš puno točkica , a nema ničeg), a mapa je samo dijelomično otkrivena pa se ponekad i s time možeš zeznut.Elite stvarno vidiš unaprijed dok ih nisi aktivirao.
Prednost je ali naspram bota nikakva.
Šta je to uopće TH? Šta to znači? Vidim da je neki cheat, al nisam za to nikad čuo do sad kad sam počeo čitat šta ste pisali...
Za botove znam i jeb. oni igračima pomažu dobit matse, keyeve, gemove, legendarne općenito, al šta je to TH nikad nisam čuo.