Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.035
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
1.Lovac kaže...
GoodAngel kaže...

da vas pitam, oni gemovi što se dižu kad pređete greater rift, do kojeg ranka sad mogu ići ? prije su mogli do 25, sad sam već 38 s pain enchancerom i još ide, zna netko možda ?

Mogli su i prije preko 25, samo ti očito to nisi znao :P A ne znam koliki je max, vjerovatno ne postoji, ali teško ide ja mislim preko 60.

Geo, možeš radit split farm bountije, ali uvijek ti je jedan akt bonus, pa kad ga rješiš, bude neki drugi akt itd. Ugl. split farm akta koji je bonus, kad se njega rješi onda se prelazi na 2.bonus akt.

Ide ide. Meni je max na 76, u klanu imaju po nekoliko na 80. A mali korejci su imali gemove na 90 i prije zadnjeg patcha 

Kad ti dođe šansa na 1%, možeš tući 15 levela više od GRifta kjoji si igrao. MI smo bili na 61, i na 1% sam dobio bane of the trapped upgrade.

Tako su i korejci radili, ali na GR 75 su išli sa 1% sa 89 na 90. Uffff.. PA ti vidi koliko puta moraš to odigrati za dignuti gem - ako nemaš sreće tridesetak...

Iako su oni vjerovatno igrali 75 za rekord, pa ako padnešš, bar dižeš gem. A sada, ako padneš, nema dizanja gema.

Da se vratimo na levele, ima samo nekoliko gemova koji idu do 50 max - novi Iceblink, otprije Gogok of Swiftnes, Boon of the Hoarder, Invigorating gemstone.

11 godina
protjeran
geothia kaže...
XSX kaže...

Ma sad za cas natuces paragone,zna stara ekipa kolko je trebalo u vanilli da dignes samo jednoga na paragon 100,pripreme kripte itd.

Ne spominji mi to.. još imam traume 

Ima nas jos.

A uz to traume od dosadnog supcrusa jos traju.

14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
GoodAngel kaže...

da vas pitam, oni gemovi što se dižu kad pređete greater rift, do kojeg ranka sad mogu ići ? prije su mogli do 25, sad sam već 38 s pain enchancerom i još ide, zna netko možda ?

Mogli su i prije preko 25, samo ti očito to nisi znao :P A ne znam koliki je max, vjerovatno ne postoji, ali teško ide ja mislim preko 60.

Geo, možeš radit split farm bountije, ali uvijek ti je jedan akt bonus, pa kad ga rješiš, bude neki drugi akt itd. Ugl. split farm akta koji je bonus, kad se njega rješi onda se prelazi na 2.bonus akt.

meni nije dalo više od 25, sad ne znam zašto, ali meni prije zakrpa ovih novih mi nije dalo, nije da nisam probavao. možda nisam GRiftove prešao kako treba, tj mali broj sam prešao solo mislim 34, pa mi možda nije otključalo opciju za više, kao ovima što su prešli GRift 60 solo. bilo kako bilo, meni tada nije radilo, a sad vidim fino ide gore. nije ni to loše, fino si mogu dignut neke gemove koji su mi korisni ionako smatram da ih ima samo par koji baš vrijede, ovi ostali i nisu baš nešto od velike koristi.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
striko kaže...
1.Lovac kaže...

Ide ide. Meni je max na 76, u klanu imaju po nekoliko na 80. A mali korejci su imali gemove na 90 i prije zadnjeg patcha 

Kad ti dođe šansa na 1%, možeš tući 15 levela više od GRifta kjoji si igrao. MI smo bili na 61, i na 1% sam dobio bane of the trapped upgrade.

Tako su i korejci radili, ali na GR 75 su išli sa 1% sa 89 na 90. Uffff.. PA ti vidi koliko puta moraš to odigrati za dignuti gem - ako nemaš sreće tridesetak...

Iako su oni vjerovatno igrali 75 za rekord, pa ako padnešš, bar dižeš gem. A sada, ako padneš, nema dizanja gema.

Da se vratimo na levele, ima samo nekoliko gemova koji idu do 50 max - novi Iceblink, otprije Gogok of Swiftnes, Boon of the Hoarder, Invigorating gemstone.

stvarno ne znam kako su to uspjeli, meni nije dalo, ne znam zašto pa sam mislio da je to limit preko kojeg se ne može. :D

i 5-3570K
16 godina
Diablo 3

Što se tiče split farma bountija u novom patchu... neka svatko ide rješavati jedan act i neka sredi 4/5, nakon toga po redu završavati zadnji bounty u onom actu koji je bonus :)

Puno brže nego da svi idu skupa po redu :)

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

GR60 u sezoni, prvi pokušaj sa totalno random ekipom:

GR40, bez class specific set-ova, jedan od achievementa u sezoni, prvi pokušaj:

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
TomoR kaže...

GR60 u sezoni, prvi pokušaj sa totalno random ekipom:

GR40, bez class specific set-ova, jedan od achievementa u sezoni, prvi pokušaj:

Super!

Evo ja sam sinoć s monkom u sezoni napravio 4man GR60 također, totalni randomi u grupi - i to još jedan monk s identičnim buildom kao moj (Uliana, Lion), te 2x WD-a s istim buildom (Zombie Bears, nemam pojma što se igra s njima trenutno). Uz užasan lag na doslovce svakom packu još nam je ostalo 2-3min nakon RG-a. Da je bila custom premade grupa vjerojatno bi išlo još bolje.

Solo sam napravio 52 prekjučer, dalje nisam pokušao još :)

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
11 godina
protjeran
Diablo 3

Najavljene promjene u patchu 2.4 - http://www.diablofans.com/news/48510-reddit-q-a-round-up

• The Q&A session with some of the Diablo dev team over on /r/Diablo has concluded. Here are some of the key bits of info from it:

• Patch 2.4 will feature a rework of many Sets: Shadow's Mantle (Melee DH!), Might of the Earth, Jade Harvester, Firebird's, Akkhan's, Invoker's, Marauder's, Sunwuko, and Inna's. There's also something for smaller Sets in the works.
    • 2.4 will also make Gold a more valuable resource.
    • There are currently no plans for microtransactions outside of China.
    • There might be more members of King Leoric's family appearing in the future.
    • King Kanai in the Immortal Throne will be part of an event tied to a certain month.
    • We've got very detailed answers on solo vs. group play and the buff bar issues, find them below!
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
Obi Wan kaže...

pozz ljudi... ima li kakvih novosti po pitanju thorns builda za crusadera. nisam dugo vremena pratio sta se dogada sa diablom pa ako tko moze ubacit kakvu novost bio bih zahvalan

"Thorns is something we have iterated on in the past and continue to evaluate. Patch 2.3 increased the damage bonus given from primary stats to its full value which makes it slightly better. Our current plan is to fully embrace the thorns theme of the Invoker set and we are working on a revamp for the set in 2.4."

Nešto bude izgleda, ali kad će 2.4, tko zna.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Diablo 3

Skupljanje DB-ova se isplatilo, konačno sam uspio dobiti (craft+cube) ancient Scrimshaw, i odmah jako lijepi, 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Sinoć 58 solo s monkom u sezoni :D danas guram 60 nadam se!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Skupljanje DB-ova se isplatilo, konačno sam uspio dobiti (craft+cube) ancient Scrimshaw, i odmah jako lijepi, 

Nije ni tesko s obzirom da na wd mozes dobit samo 2 spear-a.. wp btw 

Mene je ovaj the fist of az'turrasq namucio, potrosio dosta materijala, reforge a dobio ancient tek nakon brdo potrosenih shards-a.. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 9:12 (fanaticni gejmer).
17 godina
mrsmith kaže...

Sinoć 58 solo s monkom u sezoni :D danas guram 60 nadam se!

Bravo, ja sam s WD-om 59 riješio.

Ima zanimljivih zahtjeva sad pred kraj za Season Journey

17 godina
Diablo 3

Evo, "pao" i GR60 solo.

Za sad ne "guram" dalje, dižem monka usput.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Shadow Mantle set za DH u 2.4 će biti melee power!!!

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3j9p38/hey_rdiablo_were_here_for_a_quick_qa_about_patch/cunjpbg

2pc While equipped with a melee weapon, all damage is increased by 1000%.

4pc Shadow Power gains all runes and lasts forever.

6pc Impale deals 30000% weapon damage to the first enemy it hits.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Shadow Mantle set za DH u 2.4 će biti melee power!!!

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3j9p38/hey_rdiablo_were_here_for_a_quick_qa_about_patch/cunjpbg

2pc While equipped with a melee weapon, all damage is increased by 1000%.

4pc Shadow Power gains all runes and lasts forever.

6pc Impale deals 30000% weapon damage to the first enemy it hits.

Čini mi se malo pre OP Pogotovo ovo zadnje za Rift Bossove...

11 godina
protjeran
Diablo 3

Ima li novosti za druge setove?

VIdim na njihovom forumu da su skoro svi setovi vec reworkani. Zanima me stanje od Leqpquake barba, tj Might of the Earth seta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 15:00 (Hades86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ima tko ovdje da igra XP/Healer Monka da mi prokomentira build i opremu koju sam složio za speed griftove (može i na PM)?

Jučer sam se prvi put spojio nakon patcha pa nisam još pohvatao sve buildove...

Hvala unaprijed 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Pixie-2466/hero/53663621

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Lagg je strasan, zna netko moguce rjesenje za ovo. Koristim onaj standard: low settings, low sound, u ini disable trillnear filt na 1, no to je sve kc.

Pomaze li ista port forwarding?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diablo 3

Ima netko od vas probleme sa konekcijom? Meni danas dosta puta iz vedra neba pocelo redat DC-e.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hades86 kaže...

Ima netko od vas probleme sa konekcijom? Meni danas dosta puta iz vedra neba pocelo redat DC-e.

Error code 63.

11 godina
protjeran
Diablo 3

To isto, ali nekad samo DC napravi bez ikakvog errora. Kaj je jos gore, i modem mi resetira...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

davas pitam, jel greater riftovi na torment 10 su teži nego na torment 7, pošto mislim da su GRiftovi na svim tormentima iste težine, ovisno normalno na koji se dificulty stavi, ili griješim ?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GoodAngel kaže...

davas pitam, jel greater riftovi na torment 10 su teži nego na torment 7, pošto mislim da su GRiftovi na svim tormentima iste težine, ovisno normalno na koji se dificulty stavi, ili griješim ?

GRiftovi imaju svoj vlastiti difficulty koji nije vezan uz torment level koji ti odabereš. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
GoodAngel kaže...

GRiftovi imaju svoj vlastiti difficulty koji nije vezan uz torment level koji ti odabereš. 

još mi nisu pale one kocke za bušenje socket itema, jel vama padaju od kad je stigla ova zakrpa ? treba mi jedna, a nikako da mi padne. imam solemn vov koji bi trebao socketirat.

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

još mi nisu pale one kocke za bušenje socket itema, jel vama padaju od kad je stigla ova zakrpa ? treba mi jedna, a nikako da mi padne. imam solemn vov koji bi trebao socketirat.

Između paragona 1-300 mi je dropao samo jedan Ramaladni (tad mi ih je najviše i trebalo), a nakon paragona 300 sam ih dobio još 5....

Sad kad sam prošao paragon 600 ne znam šta ću s njima....

RNGesus is funny! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 10:23 (Teknokyo).
17 godina
GoodAngel kaže...
Hexfire kaže...
GoodAngel kaže...

Padaju. Jutros na brzim T10 su mi pala 2 komada. Igraj i nadaj se!

15 godina
GoodAngel kaže...
Hexfire kaže...
GoodAngel kaže...

Mozda to vec znas, ali mozes socketirat oruzje i bez one kocke. Reroll kod mystica.

14 godina
Diablo 3

Ima tko savjet kako najbrže doći do 12 lvl u HoTS za D3 portrait? Imam još malo vremenaaaa ;)

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AFARON kaže...

Mozda to vec znas, ali mozes socketirat oruzje i bez one kocke. Reroll kod mystica.

http://www.pohrani.com/f/T/CZ/4ehJIQi9/screenshot001.jpg

ma znam, nego mi treba to da si vitality ostavim, već dva tjedna igram i nije mi nijedna pala, i sad evo baš sad kad sma to pitao odmah dropao onaj guardian u riftu, običnom ne greater.

http://www.pohrani.com/f/1K/2u/3LOvhCR/screenshot000.jpg

yupi.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 11:10 (GoodAngel).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice