Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Pixie_st kaže...

Ima tko savjet kako najbrže doći do 12 lvl u HoTS za D3 portrait? Imam još malo vremenaaaa ;)

Kupi stimpack iz Hots in game shopa :)

17 godina
Teknokyo kaže...
Pixie_st kaže...

Ima tko savjet kako najbrže doći do 12 lvl u HoTS za D3 portrait? Imam još malo vremenaaaa ;)

Kupi stimpack iz Hots in game shopa :)

Ja sam sinu instalirao na komp, zajedno smo bili u party-u (50% XP buff) i sa kompom igrali protiv kompa, brzo je išlo (a i na lvl 10 sam dobio XP+gold stimpack).

14 godina
Diablo 3

Evo, sinoć/jutros u 2.00 dingao 12 lvl, portrait je bio vrijedan toga , samo se danas fiksam s 

Kolega iz klana je imao super savjet; peglati Training mode cijeli dan, meni se vrtio u pozadini i dok sam igrao D3, prosječno po matchu išlo 140K EXP.

Btw, vidim da se Crus i dalje igra kao leecher, koja je po vama bolja klasa za 55+ sgriftove: Crus ili Monk?

DPS-ovi u group composition moraju imati samo (cuban) Leorics +Ruby ili još nešto? Malo bi ispolirao Barba ovih dana...

Endure...and in enduring grow stronger
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 10:10 (Pixie_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pixie_st kaže...

Evo, sinoć/jutros u 2.00 dingao 12 lvl, portrait je bio vrijedan toga , samo se danas fiksam s 

Kolega iz klana je imao super savjet; peglati Training mode cijeli dan, meni se vrtio u pozadini i dok sam igrao D3, prosječno po matchu išlo 140K EXP.

Btw, vidim da se Crus i dalje igra kao leecher, koja je po vama bolja klasa za 55+ sgriftove: Crus ili Monk?

DPS-ovi u group composition moraju imati samo (cuban) Leorics +Ruby ili još nešto? Malo bi ispolirao Barba ovih dana...

Po meni 2 monka i 2 barba,jedan monk heala drugi palma a 2 barba tuku.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22973692
17 godina
XSX kaže...
Pixie_st kaže...

Po meni 2 monka i 2 barba,jedan monk heala drugi palma a 2 barba tuku.

Rade i Helltooth WD, kao i Tal Rasha wiz više damage-a od barba, problem je što kad i jedno od njih bude u igri i bude kritična masa mobova na ekranu igra počne lagirat do besvijesti.

Npr. kao ovo:

Ali, ista stvar će se desiti ako barb ide sa WW i Pain Enhancer-om.

14 godina
Diablo 3

Ok, al i dalje na znam što se od DPS klasa u sgriftovima očekuje od EXP geara? Samo Leorics+Ruby ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovako, idealna kombinacija je Crus sa 2 seta Caina (dva komada level 23, i dva komada level 70), 2 komada borna, leoric kruna i prsten, hellfire ring, i Rorg u cube.

Monk može nosti 2 komada borna, 2 caina (level 70), leoric kruna i prsten, hellfire prsten, isto rorg u cube, i 3 komada Inne!

2 DPS (najbolje barbari) nose samo ruby u šljemu.

I igrati NAJVIŠE što možete da ne poginete (treba čuvati pool). 62,63...

Mi smo jučer igrali 64, završimo ih za 6-8 minuta, i svi u grupi dobiju 22-24 milijarde XP-a.

U satu se može skupiti 150 MILIJARDI XP-a, bez problema.

Samo još jedna napomena, kad ubijete elitu NE KUPITE one ljubičaste kuglice, preskočite ih ako možete.

Tako GR duže traje, istina, ali ubijete više mobova i dobijate više XP-a. A rift ključevi ne rastu na stablu, treba i njih čuvati. Lako ih je 100 potrošiti u danu na brze ako se ne paziš, a vidiš da paragoni lete u nebo 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 16:21 (striko).
14 godina
Diablo 3

Inace, kako je i TomoR rekao, 2.3 WD je odlican i za dps i za speed farm. Ako pratite popularnije grfit communitye, WD su dosta trazeni.

- bounty speed farm - manayuma chicken + helltooth - mislim da je to najbrzi build u igri trenutno, bar mene nitko nije uspio prestici, a stalno farmam bauntije. ~175% base movement speed (ide i vise sa buffovima) i one shot elite na t7 split.

- speed grift - helltooth odlican, oko 55-58 jos ne izaziva lag, sa mimicsima aoe prekriva cijeli ekran i preko, uz odlican dps. Bas sam bio jucer u grupi, dva ancient 800+ barba i dobar helltooth wd, speed 55, wd je odnio sve masakre i elite killse osim rg. Helltooth malo pada na single target dmg.

- high grift - carnevil vise ne radi lag, uz dobar IAS i breakpointe ogroman DPS uz dobar party support - ~100% damage buff (bbv/jinx/ribe) + 25% all damage reduction (bad medicine).

Trenutan us lader - solo: barb 70, wd 69 pa ostali, 4 party: na top listi svaki party ima wd-a.

eu lader - solo: barb i wd 70 pa ostali, 4 party: top lader -  dva dps wda, barb i suport monk.

Inace  imam DH sa kompletnim ancient UE + yang, wh i triflecte, ali debelo zaostaje za mojim carnevil WD-om. Mada mi je zao da sa 2.3 DH nije ostao pri vrhu, drago mi je da se WD konacno maknuo sa golog zdpsa. Wizu bi dobro doslo jos malo ljubavi u 2.3, monk i barb su ok. Crusa ne pratim previse.

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ja stavno nemam puno vremena igrati.

No ne znam da li je ovo ok ili ne, sa lvl 70 paragona solo t6? WD je u pitanju- prvi puta ga igram i skroz mi je cool :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 15:16 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Poz jel zna možda netko gdje je najpovoljnije nabaviti Diablo+RoS? Zaželio sam se odigrat pa eto ako netko može pomoći bio bi zahvalan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Da li ima smisla cubat in-geom, ako ekipa preskače elitove u brzim griftovima, ili ih ne ubije cijelu grupu...

imam osjećaj da je to propušten afix

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

Da li ima smisla cubat in-geom, ako ekipa preskače elitove u brzim griftovima, ili ih ne ubije cijelu grupu...

Mislim da je OK za GR-ove do recimo 55, iznad toga nema smisla pretjeranog.

14 godina
Bombilakus kaže...

Poz jel zna možda netko gdje je najpovoljnije nabaviti Diablo+RoS? Zaželio sam se odigrat pa eto ako netko može pomoći bio bi zahvalan :)

allkeyshop.com pa biraj.

Za nekih 40 eura se nabavi oboje. Najviše sam kupovao sa Kinguina, g2play i g2a pa njih mogu preporučiti kao pouzdane.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
Pixie_st kaže...

Ima smisla jer plave elite brzo umiru, a kod zutih se uglavnom ubije samo taj zuti (bijele minione preskoci).

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Barbar i Monk u partyu

10 0 hvala 3
14 godina
Hades86 kaže...
Pixie_st kaže...

Ima smisla jer plave elite brzo umiru, a kod zutih se uglavnom ubije samo taj zuti (bijele minione preskoci).

Jesi siguran da ne trebamo kod žutih ubiti sve minione za proc? Kod 60+ radije bi stavio Vigilance mjesto In-geoma..

Sinoć smo peglali 60tke i išlo je oko 130B XP/h, jedan Barb je mjerio, mojih "skromnih" 776 plvl se popelo na 792 :)

Inače osim mene, xp shrine je bio treći Barb s Ancient spearom i to je super funkcioniralo. Bolje od Monk-Crus-2 DPS setup-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 14:01 (Pixie_st).
16 godina
mcf kaže...

- bounty speed farm - manayuma chicken + helltooth - mislim da je to najbrzi build u igri trenutno, bar mene nitko nije uspio prestici, a stalno farmam bauntije. ~175% base movement speed (ide i vise sa buffovima) i one shot elite na t7 split.

Build? Nisam bas nasao cisti manayuma + heltooth na diablofansima, pa rekoh da radje pitam....

mcf kaže...

Wizu bi dobro doslo jos malo ljubavi u 2.3

Cak ni ja vise ne igram wiza... dotle je doslo. :(

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
11 godina
protjeran
Pixie_st kaže...
Hades86 kaže...
Pixie_st kaže...

Jesi siguran da ne trebamo kod žutih ubiti sve minione za proc? Kod 60+ radije bi stavio Vigilance mjesto In-geoma..

Sinoć smo peglali 60tke i išlo je oko 130B XP/h, jedan Barb je mjerio, mojih "skromnih" 776 plvl se popelo na 792 :)

Inače osim mene, xp shrine je bio treći Barb s Ancient spearom i to je super funkcioniralo. Bolje od Monk-Crus-2 DPS setup-a.

Da, nema potrebe ubijat bijele minione kod elita. Samo zutu, a kod plavih normalno sve.

12 godina
XSX kaže...

Barbar i Monk u partyu

Monk palma a barb tuče Hota-om...

Plačem od smjeha

Smrt u penziji
14 godina
Ged kaže...

Build? Nisam bas nasao cisti manayuma + heltooth na diablofansima, pa rekoh da radje pitam....

Pokušaj s ovim buildom 

Ja guštam već par dana s Arachyr-Manajuma buildom za speed bounties, zoom-zoom:boom-boom

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 10:18 (Pixie_st).
16 godina
Diablo 3

Thx, njega sam i sklepao na brzaka, fali jos maska i bracersi za potpuni dozivljaj... zgodno je trckarati okolo sa 200 na sat. :D

Arachyr koliko sam citao ide do 345km/h...

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
14 godina
Ged kaže...
mcf kaže...

Manayuma je osnova, on daje ludo pile, a set mozes baciti po zelji, pogotovo za t7 bauntije, sve funkcionira. Ako imas Helltooth, u cube mozes staviti wormwood, ako ides na Carnevil, u cube DoD i sl.

Za t10 izgleda najbolje funkcionira Arachyr, jer bufa eksploziju pileta, fierce loyality za jos 30% speeda i tako.

evo dva linka na speed manayuma i Arachyr:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/18716981842

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/18704216889   Chikenpendium :))

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 12:50 (mcf).
17 godina
Diablo 3

Evo ga, novo sranje.

Ekipa je našla način da koristi sve pasive sa Hellfire amuleta odjednom, čak i da ne nosi ni jedan od HF amuleta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Evo ga, novo sranje.

Ekipa je našla način da koristi sve pasive sa Hellfire amuleta odjednom, čak i da ne nosi ni jedan od HF amuleta...

?? Di ? šta ?  Može bar neko objašnjenje ili link

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
17 godina
Diablo 3

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3k6oa8/hellfire_snapshotting_exploit_people_getting_all/

Ukratko, nosiš HF dok ne bude broken, ne popraviš ga, nego staviš "slomljenog" u stash (0 durability) i taj pasiv ti ostaje zauvijek (tj. dok ne popraviš taj amulet, vratiš na sebe i skineš sa sebe).

Radi u sezoni i van sezone, Blizz zna za to već danima ("ubili" su thread na official forumu) i za sad se ne vidi naznaka da će popraviti to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 13:43 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Eto ti ga na,sad ce napast leaderboardse,napravit rekorde a onda ce blizz nerfat i nitko to vise nece moc dostic...najbolje da nis ne popravljaju nego da svi imaju istu sansu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 13:52 (XSX).

0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3k6oa8/hellfire_snapshotting_exploit_people_getting_all/

Ukratko, nosiš HF dok ne bude broken, ne popraviš ga, nego staviš "slomljenog" u stash (0 durability) i taj pasiv ti ostaje zauvijek (tj. dok ne popraviš taj amulet, vratiš na sebe i skineš sa sebe).

Radi u sezoni i van sezone, Blizz zna za to već danima ("ubili" su thread na official forumu) i za sad se ne vidi naznaka da će popraviti to.

Hmm mislim da ko bude oov iskorištava da će dobit ban instant kad poprave...

11 godina
protjeran
Diablo 3

Blizzard je na zalost jako spustio kriterije za baniranje, tak da danas puno toga prodje bez posljedica...

Do prije 2g nisi smio nis pricat u igri o botanju vec bi bio problem, a sad se otvoreno iskoristava exploite, pa cak i botanje i nikom nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Koji odmor za prste ovaj healing monk, milina. Nemam nista bolje na oruzje stavit pa me cisto zanima, je li gem of ease uopce koristan na grift?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ako igram speed 60tke, stavljam Gem of Ease, iznad 70 stavljam LOH gem. Najbolje da pitaš ekipu u partiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice