da vas pitam, oni gemovi što se dižu kad pređete greater rift, do kojeg ranka sad mogu ići ? prije su mogli do 25, sad sam već 38 s pain enchancerom i još ide, zna netko možda ?
Mogli su i prije preko 25, samo ti očito to nisi znao :P A ne znam koliki je max, vjerovatno ne postoji, ali teško ide ja mislim preko 60.
Geo, možeš radit split farm bountije, ali uvijek ti je jedan akt bonus, pa kad ga rješiš, bude neki drugi akt itd. Ugl. split farm akta koji je bonus, kad se njega rješi onda se prelazi na 2.bonus akt.
Ide ide. Meni je max na 76, u klanu imaju po nekoliko na 80. A mali korejci su imali gemove na 90 i prije zadnjeg patcha
Kad ti dođe šansa na 1%, možeš tući 15 levela više od GRifta kjoji si igrao. MI smo bili na 61, i na 1% sam dobio bane of the trapped upgrade.
Tako su i korejci radili, ali na GR 75 su išli sa 1% sa 89 na 90. Uffff.. PA ti vidi koliko puta moraš to odigrati za dignuti gem - ako nemaš sreće tridesetak...
Iako su oni vjerovatno igrali 75 za rekord, pa ako padnešš, bar dižeš gem. A sada, ako padneš, nema dizanja gema.
Da se vratimo na levele, ima samo nekoliko gemova koji idu do 50 max - novi Iceblink, otprije Gogok of Swiftnes, Boon of the Hoarder, Invigorating gemstone.