Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.635.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

Ono, kada te igra zatrolla.

Dobiješ ancient item koji tražiš, ali trebao bi re-rollati bar 2 stvari na njemu, šta mislite?

Ako imas ramaladnia na bacanje, ja bi socket zarolao. Sve u svemu, doslovno dvije stvari koje su beskorisne... Slicno i meni ispalo sa ancient kriderom. Jedva pao, a kada ga identificirao, bolje da nisam...

17 godina
Mrgud Veliki kaže...
TomoR kaže...

Ono, kada te igra zatrolla.

Dobiješ ancient item koji tražiš, ali trebao bi re-rollati bar 2 stvari na njemu, šta mislite?

Ako imas ramaladnia na bacanje, ja bi socket zarolao. Sve u svemu, doslovno dvije stvari koje su beskorisne... Slicno i meni ispalo sa ancient kriderom. Jedva pao, a kada ga identificirao, bolje da nisam...

Pa, ovaj RCR je nepotreban.

Doduše, rollanjem base damage-a mogu navući oko 2850+ DPS, rollanjem RCR u IAS 7% dobijem oko 2680 DPS - ali, tih 7% vjerojatno više znači, jer i ja i mojih 23 Sycophanta onda brže puca.

Još moram to sve provrtit kroz D3 planner pa onda vidjeti šta ću, iako više razmišljam o IAS varijanti.

16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Pa, ovaj RCR je nepotreban.

Doduše, rollanjem base damage-a mogu navući oko 2850+ DPS, rollanjem RCR u IAS 7% dobijem oko 2680 DPS - ali, tih 7% vjerojatno više znači, jer i ja i mojih 23 Sycophanta onda brže puca.

Još moram to sve provrtit kroz D3 planner pa onda vidjeti šta ću, iako više razmišljam o IAS varijanti.

Pa da. Nepotreban je. Zato i napisah, ako imas viska ramaladnia. Ja uvijek gledam u smislu da uvedu neku promjenu, gdje bi mozda RCR nesto i znacio, a novi socket mozes napraviti.

Sto se ostaloga tice, vidim da %dmg ispada iz igre, prema tvojim proracunima. Ja bi sa tim buildom isao na IAS.

17 godina
Diablo 3

Reko, ajde idem isprobati taj DoD (nisam nikada prije igrao Carn-a), bacim GR44, završim ga na vrijeme i vidi šta mi padne 

Re-rollao ga, pa da vidimo koliko mogu visoko s tim!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

You lucky bastard 

Ja ga pecam zadnja 2 mjeseca i neće da mi padne  nikako. Otišlo je 300 000 shardova na njega 

Trebao bi prošetati kroz 50-icu bez većih problema, iz 2-3 pokušaja. 52 bi isto mogla relativno lako, bar sudeći po ekipi koju znam. Za više od toga, sve se mora poklopiti savršeno!

Sretno! 

17 godina
striko kaže...

You lucky bastard 

Ja ga pecam zadnja 2 mjeseca i neće da mi padne  nikako. Otišlo je 300 000 shardova na njega 

Trebao bi prošetati kroz 50-icu bez većih problema, iz 2-3 pokušaja. 52 bi isto mogla relativno lako, bar sudeći po ekipi koju znam. Za više od toga, sve se mora poklopiti savršeno!

Sretno! 

Psst, prvi ancient koji sam dobio je bio od Kadale, 3-e oružje...

Nisam još ni P800 (dosta sam pauzirao sa D3), GR47 sam prošao iz prve (i svi leg gemovi na meni u tom času ispod lvl 50), jako su iritantni reflect i sve vrste charger-a. Moram malo usavršiti stil igranja, te skupiti još koji ancient komad Zuni opreme - no smatram da bih GR50 trebao riješiti svakako.

Također čizme hlače sa Poison Dart damage-om. Ali kad padne takvo oružje, ostalo se relativno lako skupi!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/33962074

(skill-ove i pasive nije dobro "prenijelo")

BTW, ja od patch-a 2.1.2 (kada su uveli anciente), pokušavam dobiti ancient Blade of Prophecy na Crusader-u, iako je taj build za GR push mrtav, i preko 300 sati u Crus-u od onda dobio sam nekih 20-ak BoP-ova ni jedan ancient. Čak sam dobio 2 ancient Furnace-a u međuvremenu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 15:59 (TomoR).
14 godina
Diablo 3

Jel netko igra R6 Monka? Htio bi malo grindat GRiftove s njim dok ne padne patch, igra netko s Flying Dragon-om tu varijantu?

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i mojega prvoog i jedinog koji mi je pao.... Nije ni čudno da je jedini kad igram samo sa DH  

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Dobro je, dobro 

Samo vi meni vadite mast 

Valjda ce mi pasti u ovom mjesecu, prije nego dođe novi patch. Onda neće biti problem, sa Kanai cube dobiti anc iz običnog!

Ali kako me ide, vjerovatno ću na taj Dagger of Darts potrošiti 3-4 tisuće forgoten souls, dok ga dobijem

Ali, kako bude.

Da još malo dopunim svoje dojmove sa PTR.

Ako ostane ovako, možemo računati riješenima 10 GR viši level nego sada, ALI - samo solo.

U grupi, da PTR danas postane live, nećemo nadmašiti svoje trenutne rezultate.

Ovo ubijanje support WD i crusa je GADNO 

Možemo jednom fearati ili stunati ili blindati mobove i to je to. NAkon toga - mobovi koji su već bili pod nekim od tih "crowd conrol" efekata, postanu 100% imuni.

Više ih se ne može držati pod kontrolom.

SAd, sa običnim mobovima se još nekako da izaći na kraj, ali, žute elite su postale PUNOOOO opasnije od guardiana.

Guardianu je srnižen health i dmg koji radi nekih 15 levela, tako da su sada žute elite po količini healtha skoro jednake sa guardianom, a imaju puno više affixa.

Naletio sam na jednu, nažalost nisam snimio screen, imala je ove mogućnosti - poison, frozen, thunderstorm, waller, enchanted, i još neki šesti...

Znači, čak i ako se ide sa 2 amuleta sa imunošću (npr na poison i lightning), opet nismo 100% sigurni.

Jedino je conduitu vraćeno trajanuje na 30 sekundi, i pojačan je. Pa mi se čini da jedna conduit očisti 20% GR 

Čekamo da vidimo neke nove promjene na PTR, ovo sad nije baš neka sreća...

12 godina
neaktivan
Diablo 3

To bi znacilo da su barbovi u dobrom polozaju rade dosta dmga i imaju dobar toughness,wizz i hunter nece izdrzat ni 2 sekunde bez supporta na visokim griftovima.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22973692

0 0 hvala 0
17 godina
XSX kaže...

To bi znacilo da su barbovi u dobrom polozaju rade dosta dmga i imaju dobar toughness,wizz i hunter nece izdrzat ni 2 sekunde bez supporta na visokim griftovima.

Pa, tako nekako izgledaju i leaderboardi na PTR-u, da wizz i DH kaskaju za barbom i monkom bar 5 GR-ova. WD je negdje između, jer ipak može staviti hrpu "mesa" između sebe i mobova.

Doduše na PTR 2.2 DH su "jedva" imali GR53 clear, a sad poslije na live GR64 solo. 

16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Reko, ajde idem isprobati taj DoD (nisam nikada prije igrao Carn-a), bacim GR44, završim ga na vrijeme i vidi šta mi padne 

Re-rollao ga, pa da vidimo koliko mogu visoko s tim!

Lijepo, ali, ako ne srede reflect sto bi rekao djabe. Kao i ostali WDovi, Wizzovi i DHovi...

17 godina
Diablo 3

Probao malo svojeg "starog" Condemn Crusader-a na PTR-u. 

Stavio Focus+Restraint (Unity u cube), i dalje ne ancient Blade of Prophecy (sa Furnace u cube-u), te još sve Punish rune remen u cube (mislim da bi najbolje bilo staviti Illusory boots za taj build u cube).

GR45, dakle TX bez nekih problema (izgleda da bi za to mogao maknuti Unity i staviti Convention of elements u cube). Nakon toga probao GR49, damage output-a mi fali, ali i kad sam bio "pred crtom" igra je doslovce stala po 20-30 sekundi pa nikako nisam mogao završiti).

Ušao inače bez problema i na Hard i TIX (čekao manje od 2 minute), a od noćas su pokrenuli i sezonu 4 na PTR-u, sa isključivanjem 2000% buff-a. Pa tko hoće testirati, sada mu je šansa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Zelja za diablom je ogromna, nasao sam primamljiv oglas, zanima me vase misljenje. Ne bi volio da mi netko uvali kitu. 

http://www.njuskalo.hr/pc-igre/diablo-3-reaper-of-souls-oglas-15667658

sorry ako je offtopic

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Zelja za diablom je ogromna, nasao sam primamljiv oglas, zanima me vase misljenje. Ne bi volio da mi netko uvali kitu. 

sorry ako je offtopic

Što se tiče opreme (tj. setova), nju skupiš u tjedan dana igranja (po 3-4 sata dnevno) sigurno, jedino build defining oružje je sreća, velika.

Ako se ne varam to je taj lik:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XandreW-1218/hero/43530369

Ako nije dobio ban, cijena je i OK, po meni. Možda ga ima netko s foruma na friends listi, pa nek ti oni kažu.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Sad si mi podiga sumnje..  vidit cemo jos.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fanaticni gejmer kaže...

sorry ako je offtopic

Provjeri, jer cijena je stvarno super :) Inače je 100 eura oboje kod Blizzarda.

Imaš eventualno za uzeti komplet (D3+Ros) cirka 54 eura na G2Play i radi sve provjereno (uzeo sam jedan acc jučer za ženu jer je do sada igrala na accu mog brata koji je prestao, pa počeo opet).

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Sve je proslo dobro,  sad ce se mis dokrajcit grindanjem diabla. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A moj MX 518 se još drži, nakon 3 godine Diablića

Guštaj, i vidimo se na bojnom polju negdje

Nisam se odavno imao sa čime hvaliti
Ali sad je došlo vrijeme, popravak rezultata, i to solidan - u 3 igrača sam završio 63, trenutno sam 593, a u 4 sam stigao do 68, i zasad sam 316! Solidno
I sve to sa domaćom ekipom, "Kupujmo Hrvatsko" 

Nadam se još napretku za po 2 levela, do 65 u 3 i 70 u 4, valjda ću uspjeti u sljedećih mjesec dana!
Dok moj jadni support wd još služi nečemu

63 63
68 68
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Igrai sam davno d3, jos kad je izasa, dosadilo mi pa prodao. Evo me sad opet, ovaj covjek se fino naigra, svi likovi su lvl70 i sad ja nemam sta igrat . Sve je PREdosadno, najdraze mi je kad pocnem od nule,da se nezalim barem imam opremu za nove likove. :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Igrai sam davno d3, jos kad je izasa, dosadilo mi pa prodao. Evo me sad opet, ovaj covjek se fino naigra, svi likovi su lvl70 i sad ja nemam sta igrat . Sve je PREdosadno, najdraze mi je kad pocnem od nule,da se nezalim barem imam opremu za nove likove. :) 

ista stvar i ja sam isto tak kupil igru kad je zašla, naigral sam se full, pa me rasp... AH i prodao, al kad je izašo peč sa adventure modom, sam se opet zaželio igrat i nabavil igru, al sad mi se neda opče počinjat od 0 lvl-a i igrat story, još kad izađe ovaj peč kaj najavljuju, to bu ludnica živa, brijem da bum opet doslovno poludio i danima i nočima igro, baš kak kad je izašo D3....jedva čekam taj peč

mrakky
15 godina
Diablo 3

igra mi se, al probam gear koji sam prije imao i sad ne mogu ništa, očito sam izgubia osjećaj za igranje... ili mi je gear i build loš :(

0 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

A onda se strpi, malo istražuj opremu i likove. Za mjesec i po (valjda) počinje sezona 4 - tu svi startaju od nule!

Pa se i novi i stari igrači mogu upustiti u trku za paragonima, leaderboardom i postignućima

17 godina
1.Lovac kaže...

igra mi se, al probam gear koji sam prije imao i sad ne mogu ništa, očito sam izgubia osjećaj za igranje... ili mi je gear i build loš :(

Hm, čini mi se da si ti rekao da nisi igrao par mjeseci? U tom slučaju, imaš skroz nove setove i opremu, stari su potpuno zastarjeli

Skupi novu opremu, igraj par dana i onda - iznenađenje - opet moraš skupljati još noviju opremu - nakon patcha 2.3!

12 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Skupljaj crafting materijale da ne moras kasnije na to gubit vrijeme kad dode patch,to i ja sad radim.Zacrto sam si jedno 20k zutih 15k plavih 5k death breatha i 4.5k FS.Nakon sta patch izade trebat ce bountye rijesavat za nove materijale,to ce oduzet vremena a kamoli da ove standardne jos moram skupljat.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22973692
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 17:43 (XSX).
17 godina
XSX kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Skupljaj crafting materijale da ne moras kasnije na to gubit vrijeme kad dode patch,to i ja sad radim.Zacrto sam si jedno 20k zutih 15k plavih 5k death breatha i 4.5k FS.Nakon sta patch izade trebat ce bountye rijesavat za nove materijale,to ce oduzet vremena a kamoli da ove standardne jos moram skupljat.

Skupljam i ja, trenutno, samo oko 5K plavih (i to sezona + ne-sezona zajedno), oko 35K žutih, oko 5K bijelih, oko 10K death breath-a i oko 4K FS-a.

Inače, bar u ovoj iteraciji na PTR-u je išlo, da ako si skupio bounty cache prije 2.3 da dobiješ novi materijal, ali samo jedan. U dodatnom cache-u (kad odradiš jedan act u S3 onda ti seli s tog prvog koji je imao dodatni cache dalje na drugi act) ovisno o težini zapravo bude više Kanai materijala. Pa je upitno je'l se isplati farmati cache-ve prije patch-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 18:13 (TomoR).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav,

uzeo sam d3 za play 4...ako ima netko da igra neka javi nick da se nadjemo u igri

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Tko od vas dobrih duša ima vremena da me ovih dana powerlvl-a u S3? Htio bi pennant i portrait dok S3 ne završi... 

Bio bi mnogo zahvalan ako bi netko tko već ima uhodanog lika u S3 i malo vremena (čujem da je sat vremena dovoljno za to) javio se u inbox ili na Pixie#2466. hvala unaprijed 

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pixie_st kaže...

Tko od vas dobrih duša ima vremena da me ovih dana powerlvl-a u S3? Htio bi pennant i portrait dok S3 ne završi... 

Bio bi mnogo zahvalan ako bi netko tko već ima uhodanog lika u S3 i malo vremena (čujem da je sat vremena dovoljno za to) javio se u inbox ili na Pixie#2466. hvala unaprijed 

i ja bi volia :D bilo bi fino :D

13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Pixie_st kaže...

i ja bi volia :D bilo bi fino :D

Ak vam se nitko ne javi mogu ja danas popodne/predevečer 2 sata vući .... Problem je što mi je krepao monitor pa sam trenutno na dosta sporijem laptopu di mi zna igra dosta trzati pogorovo u multiplayeru. 

Sve u svemu ako ste za javite mi se ili tu  u inbox ili na  Hrwoje#2333

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice