Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.633.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3

Jedan od razloga sto duze nisam igrao jeste taj sto precesto zaspim (bukvalno) ubijajuci guardiana, i onda se samo probudim mrtav. Tako da, NAPOKON:

• "Rift Guardian life has been significantly lowered"

Takodjer jedan od razloga su dosadni trialsi:

"The Realm of Trials has been removed from the game"

Kad bi samo jos ubacili "appear offline" opciju...a nista, valja zaljepit papir preko dijela ekrana gdje izlazi chat, i iskljucit zvuk istoga. I onda, vracam se diablu :)

14 godina
Diablo 3

Već vidim da ću spaliti materijale za Kanai rerollanje u prvih par minuta 

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

Već vidim da ću spaliti materijale za Kanai rerollanje u prvih par minuta 

Nećeš, jer prvo moraš u bounty cache-vima skupiti materijale za re-rollanje! 

14 godina
Diablo 3

Nadam se da za pretvorbu craft materijala ne treba ništa osim samog materijala :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

Nadam se da za pretvorbu craft materijala ne treba ništa osim samog materijala :/

Ne bi trebalo. Jedino Forgotten Soul-ove nećeš moći složiti od "nižih" materijala.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako se ne varam ne bi trebalo cuvat niti jedan item za kanai kocku jer ce funkcionirat samo oni koji se nadu poslje patcha...npr imam furnace ali mi nis ne vrijedi taj nego cu morat poslje patcha nac novog da bi mu power mogo zdrobit u kanai kocku.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22973692

0 0 hvala 0
14 godina
XSX kaže...

Ako se ne varam ne bi trebalo cuvat niti jedan item za kanai kocku jer ce funkcionirat samo oni koji se nadu poslje patcha...npr imam furnace ali mi nis ne vrijedi taj nego cu morat poslje patcha nac novog da bi mu power mogo zdrobit u kanai kocku.

Da, al ako si hrčak kao ja, onda će svaki novonađeni legendarni afix značiti jedno-dva oslobođena slota u stash-u 

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Tak i tak bum pol toga zdrobil da oslobodim mjesta u stashu :D

0 0 hvala 0
17 godina
XSX kaže...

Tak i tak bum pol toga zdrobil da oslobodim mjesta u stashu :D

Da, tak i ja nekak mislim, da je to rješenje za stash space!

17 godina
Diablo 3

Mislim da recept pretvorbe jednog set itema u drugi neće preživjeti, ilitiga kako dobiti ancient set iteme!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Super je sto se lik uspio spojiti na PTR :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Mislim da recept pretvorbe jednog set itema u drugi neće preživjeti, ilitiga kako dobiti ancient set iteme!

Jedino ako JAKOOOO smanje sansu da dobis ancient.

17 godina
XSX kaže...
TomoR kaže...

Jedino ako JAKOOOO smanje sansu da dobis ancient.

Što se mene tiče, ako si ubacio ancient, neka ispadne drugi ancient, ako ne, onda samo "normalni" set itemi nek se zavrte.

14 godina
Diablo 3

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3bv5u4/how_to_prepare_for_23/

Možda ste već vidjeli, ali nije loše da se ovo pročita prije 2.3 (naravno, znajući Blizz sve je podložno promjenama )

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Lvl-am neke gem-ove u sezoni, i usred borbe Voracity postane nevidljiv:

I da, u ovih 544 paragona nije mi pao ni jedan Mara amulet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bitno da si se izvukao

Neki bi rekli - samo zatvoriš oči i slijediš odakle stiže najveći smrad

17 godina
Diablo 3

Evo, nakon nekoliko pokušaja (6-7 u od dolaska PTR) kasno sinoć i raaaano jutros sam uspio upasti na PTR, T2. Nisam uspio ući na viši level. Po običaju, gužvetina, dok traje 2000% buff legova. Sinoc sam pokupio Kanai cube uz pomoć našeg novog prijatelja, Zoltuna Kulla:-) I odradio sam prva 3 akta bountyje, i na četvrtom sam zaspao sjedeći, nalakćen iznad tipkovnice. Jutros sam nastavio. Odmah u prve 2 minute je pao Furnace, i novi bracersi za barba.

Iskoristio sam Cube i ekstrahirao Furnace, Hexing pants i Countess Julia amulet. I onda sam prošetao solo 50,  sa barbarom za brze griftove u 4, i bilo je skoro kao sadašnji T6. Nisam poginuo nikako, nisam niti bio u opasnosti. Kasnije ću dodati slike i još par dojmova, ali računajte da ćete sad završavati sve 10 levela više nego ranije!

EDIT:

Ja očekujem da će ostati ovako, olakšano! Zdravlje i dmg koji rade guardiani su smanjeni (tako svi pričaju, a i izgleda tako) nekih 15 levela manje. Znači, sadašnji 68 guardian koji je imao 9 bilijuna zdravlja, je zamijenjen guardianom sa levela 53, sa 400-500 milijardi zdravlja. To je posebno navedeno i u patch notesu - "Rift Guardian life has been significantly lowered"

A to MORA ostati ovako, nakon šta su ubili (više-manje) support crusa i WD-a. Nisam igrao grupno, ali par prijatelja koji jesu kažu da sada WD i crus (i ostali isto) mogu JEDNOM blindati, stunati, fearati mobove i to je to. Drugi put te samo pogledaju blijedo i počnu te žvakati

I još, kao šlag na kraju, u novoj promjeni na PTR su stavili dodatak - crus više ne može konjem vući mobove kroz vrata i kapije, murale  i sl.

Sada je jedini (donekle) support lik Monk, sa nabildanim defenzivnim statistikama sa 150-250 milijuna toughnessa, koji privuče sve mobove na jednu hrpu na sebe, i može ostati živ dok ostatak grupe puca po njima. A ako zagusti, pobjegne sa Dashing strikeom.

E da,  u Kanai cube sam stavio (i uspješno ekstrahirao) Hexing pants i Countess Julia Cameo, koji su odavno kod mene. Tako da se ne mora čekati da ti padnu novi djelovi opreme, mogu poslužiti i ono koje sada imamo! Furnace je bio novi, ali, on čak i nije nešto posebno potreban, vjerovatno će ga većina likova izbaciti iz jednažbe i stavljati nešto drugo! Pogotovo kad guardian nije više pretjerano jak.

Sve sekundarne statistike sa prstenja i amuleta se mogu ekstrahirati, čak i sa hellfire prstena (+45% bonus XP), samo se ne može uzeti sekundarni skill sa hellfire amuleta!

I još jedna lijepa stvar - koja će nas riješti XP leechera - sada se svi bonusi na iskustvo dijele između svih članova grupe. Znači, crus  nosi xp opremu, ali, taj dodatak na XP se ravnomjerno raspodijeljuje cijeloj grupi!!!!

Krenuo sam sa 50, toliko sam i ovde na normali odavno završio! Ponuđeno mi je da biram koji level želim od 1 do 51.

Svi postojeći ključevi raznih levela su pretvoreni u jedinstveni ključ koji otvara Greater rift - a otvara do levela jedan veći od maximalno završenog.

Manje lijepo - ako se GR ne završi u roku - nema uopće mogućnosti dizanja gemova.

Tu je jedno olakšavanje "lošijim" igračima - sada je bilo potrebno imati ključeve za ponovne pokušaje na istom levelu, tako je npr. lik koji je završio solo 60 sa barbarom, sada, rekao da je imao spremnih 200 ključeva, i čekao je dobru mapu (ili mape). I uspio je iz nekog 130-og pokušaja. Ali morao je imati toliko ključeva.

Sad će svi moći proviriti u mapu - vide situaciju - "Ah, nije puno zombija, idem(o) vani".

Ali, što je, tu je! Igraćemo više levele sa 3 ili 4 dps-a  i to će biti to

PTR PTR
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2015 16:32 (striko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
striko kaže...
... ali racunajte da cete sad zavrsavati sve 10 levela vise nego ranije

Ako ostane tako. Ne sjecam se, ali koliko uopce tezina ima GR? 100? Vjerojatno ce tempirati opremu kroz jos 2-3 patcha dok vecina ne bude mogla doci bar do 90. i dok ne smisle neku zamjenu za GR.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Da optimizirat ce to da mogu ljudi igrat jako visoke griftove 80+ a onda ce vjerojatno ekspanzija gdje ce ubacit nekakve druge runove ko npr dungeon run ili tak nesta,nedostaje taj end game run to ce vjerojatno u ekspanziji,samo to je pitanje kad ce bit.

0 0 hvala 0
14 godina
XSX kaže...

Da optimizirat ce to da mogu ljudi igrat jako visoke griftove 80+ a onda ce vjerojatno ekspanzija gdje ce ubacit nekakve druge runove ko npr dungeon run ili tak nesta,nedostaje taj end game run to ce vjerojatno u ekspanziji,samo to je pitanje kad ce bit.

Pretpostavljam da će je najaviti ove godine na Blizzconu za 5 mjesec slijedeće godine.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Diablo 3

Jedino Reflect damage je sad na PTR-u koma, ubija čak i zdps-ove koji imaju preko 150M toughness-a jako jako brzo.

Ali inače, zdravlje RG-ova drastično smanjeno, kao i njihov damage koji rade. Kanai Cube je zakon, ima nešto što bih isprobao, ali uspio ući samo na HC normal...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2015 16:12 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Pa ovi iz Blizzarda fakat nisu normalni, na Normal preko 5 sati čekanja a na TX preko 10 sati, jadni nemaju novaca za dodatne servere :P

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Pa ovi iz Blizzarda fakat nisu normalni, na Normal preko 5 sati čekanja a na TX preko 10 sati, jadni nemaju novaca za dodatne servere :P

Zato ja nikad nejdem na ptr kad uvjek one najvaznije stvari izmjene zadnji tjedan pred kraj ptra,nema smisla da tam gubim vrijeme,a kamoli da cekam satima.

17 godina
Diablo 3

Ono, kada te igra zatrolla.

Dobiješ ancient item koji tražiš, ali trebao bi re-rollati bar 2 stvari na njemu, šta mislite?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 17:25 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Nisam igra diablo godinama, moga bi nakon ovog ptra počet.

Oće nova sezona nakon ptr-a?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 18:41 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Kada uopće izlazi taj patch? za tjedan ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

Nisam igra diablo godinama, moga bi nakon ovog ptra počet.

Oće nova sezona nakon ptr-a?

Da, hoće.

toxic kaže...

Kada uopće izlazi taj patch? za tjedan ili?

Ne očekujem prije 15.08. možda i malo kasnije.

17 godina
Diablo 3

Ovi koju su na PTR-u, što kada izađe baš za službenu verziju patch? Morate sve ispočetka ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

Ovi koju su na PTR-u, što kada izađe baš za službenu verziju patch? Morate sve ispočetka ili?

Sve što odigraš na PTR-u, ostaje na PTR-u. Ništa se ne prenosi u "live" igru.

17 godina
TomoR kaže...
toxic kaže...

Sve što odigraš na PTR-u, ostaje na PTR-u. Ništa se ne prenosi u "live" igru.

:( a dobro nema veze u mjesec dana stignem puno toga napraviit u igri..

kakvi su serveri?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice