Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.649.443
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
10 godina
Diablo 3

Eto danas podigao i zadnju Softcore klasu, u mom slučaju Wizarda, na level 70. Nisam imao živaca čekati sezonu 2 da krenem Monka igrati, njega sam neki dan digao, i što da kažem, nisam baš zadovoljan s tim klasama, jednostavno mi nisu sjele, sve sam solo dizao, sve na lagano da mogu isprobavati razne kombinacije i opet mi nešto fali, kad igram barbara sve sjeda na mjesto, čak i Crusader mi je ok, WD za Hardcore mi je super, ali njega Softcore igrati mislim da nebih mogao.

Pa zar je moguče da o 6 klasa meni su samo 2 više manje odlične, s tim da mi je Barbar najbolji za igrati (najviše se zabavim, a prvenstveno igram D3 da se zabavim), ili sam samo to ja.

Baš me zanima koja klasa ima naviše poklonika od Vas forumaša, pa bih molio glas za omiljenu klasu:

5 Barbar
5 Crusader
12 Witch Doctor
4 Monk
3 Wizard
9 Demon Hunter

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Iskreno, tesko da ce se netko moci odluciti samo za jednu klasu.

Recimo, moja prva (i jedina) ljubav oduvijek je bio wizard - koji je svoje zvjezdane trenutke dozivio s, nikad prezaljenim, SNS wizom.

Nakon samaranja wiza sa svakojakim cudima, poceo sam igrati shotgun i darklight crusa. Zatim i monka (recimo zdps mi je bio bas onako - po mjeri).

Trenutno mi je najbolja klasa WD, ima cetiri podjednako dobra, a razlicita za igru, solo builda.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Baš da moram jednu odabrati onda bi to bio DH kojeg sam najviše igrao, ali i ostale su mi zabavne. Od svih mi jedino monk baš ne leži. Skupio sam ovaj dashing strike set i fora je, ali fali mu nešto. Reakor od barba je sličan, ali puno zabavniji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Za sve one koji igraju časno i pošteno evo jedne dobre vijesti.

Botteri su banani iz igre.. a što je još važnije svi njihovi "uspjesi" su maknuti sa leaderboarda..

Tako ako ste primjetili kakav skok na ljestvici to je uzrok..

LINK

Naravno čisto sumnjam da su uspjeli ukloniti sav kukolj iz žita ali i ovo je nešto..

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Oni koji planiraju igrati sezonu 2 evo malog "gajda" za brzi dolazak na 70..

Kao i što sam autor Queen69 kaže nadam se da će ovo Blizz nerfati..

Ali po iskustvu iz početka prošle sezone sumnjam da će se to dogoditi..

No petak 13 je za 3 dana i sve je moguće.. pa ćemo vidjeti..

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Da li netko od vas farma HF ammy? imate koji dobar eu community za preporučiti?

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
Pixie_st kaže...

Da li netko od vas farma HF ammy? imate koji dobar eu community za preporučiti?

Hmm, da, i ja trebam nafarmati isti za Crusa, DH, WD-a i Wizz-a...

Imaš Uber Bosses Community, no zadnjih par dana nisam uspio ući ni u jednu igru, pa sam igrao sam...

Imam po 40-ak ključeva, pa ako ti doneseš svoje, nađemo još nekog možemo večeras skupa.

14 godina
Diablo 3

Može, ja ganjam DH ammy, al sam slab na ključevima pa moram prvo to farmati, javim ti se definitivno za run čim skupim par.

(napokon nešto novo mimo T6 riftova i Griftova)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ako budem online, preporucam se za hf ami. Nemam puno kljuceva, ali skupit ce se nesto.

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ako koga zanima.

Pet WD GR40:

Crusader GR45 (iz drugog pokušaja, ali ako mi ne padne ancient Blade of Prophecy, ne vidim se dalje od GR46, 47 možda ako budem jako sretan rift imao):

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Das link na build? Koliko cdr-a treba imati? Koliko je cest (rijedak) taj novi shield? Kakve kljuceve mozes dobiti na trialsima?

Polako mi je dosta wd-a, a wizarda iz principa ne diram dok ga temeljito ne preurede.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 12:12 (Ged).

0 0 hvala 0
17 godina
Ged kaže...

Das link na build? Koliko cdr-a treba imati? Koliko je cest (rijedak) taj novi shield? Kakve kljuceve mozes dobiti na trialsima?

Polako mi je dosta wd-a, a wizarda iz principa ne diram dok ga temeljito ne preurede.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/47409923

CDR, 56% za Perma Akkharat, može se kombinirati u početku sa Gogok of Swiftness dok se ne skupi odgovarajuća oprema. Shield nije nešto ultra rijedak, ponekad u 500 shardova sam znao dobiti po dva, mislim da max 5000 shardova bar jedan bi trebao dobiti. Prednost je što Blade of Prophecy po default-u ima CDR na sebi.

Nisam igrao trialse poslije sezone, ali u sezoni (sa nižim gemovima i manje paragona) sam solo radio 44-45 ključeve. Sad uglavnom radim 10-ak 35-38 ključeva, odem odigrati speedGrift i upgrade-am te ključeve na 44-47.

A vidi jadnika, muči se na GR44 (mislim da ima top 10 BoP u svijetu):

http://eu.battle.net/d3/en/profile/J%C3%B8rgen-2962/hero/38618323

EDIT:

GR50 3 igrača (našao ih na public-u u sezoni):

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 13:36 (TomoR).
17 godina
Diablo 3

Konačno sam došao do faze gdje bih kupio i za pc igru jer sam ps4 prodao gdje sam igrao ultimate edition.

Gdje je najeftinije uzeti i da li je potrebno za multipalyer uzeti i dlc reaper of souls?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

Konačno sam došao do faze gdje bih kupio i za pc igru jer sam ps4 prodao gdje sam igrao ultimate edition.

Gdje je najeftinije uzeti i da li je potrebno za multipalyer uzeti i dlc reaper of souls?

A pogledaj kinguin, g2a i slične. Računaj do 50€ za obadva zajedno.

Za Multiplayer ti ne treba RoS, ali po meni D3 nema smisla bez RoS-a...

17 godina
TomoR kaže...
toxic kaže...

A pogledaj kinguin, g2a i slične. Računaj do 50€ za obadva zajedno.

Za Multiplayer ti ne treba RoS, ali po meni D3 nema smisla bez RoS-a...

aaaa u  k :) 50 eurica veliš...

10 godina
geothia kaže...

Oni koji planiraju igrati sezonu 2 evo malog "gajda" za brzi dolazak na 70..

Kao i što sam autor Queen69 kaže nadam se da će ovo Blizz nerfati..

Ali po iskustvu iz početka prošle sezone sumnjam da će se to dogoditi..

No petak 13 je za 3 dana i sve je moguće.. pa ćemo vidjeti..

To neradi trenutno, probajte Asia ili American server pa ćete vidjeti, ja sam igru bio krenio kad sam je kupio (prije 3 mjeseca) na American serveru, i odmah sam igrao Adventure mod, kad sam skužio prebacio se na Europski server, tamo mi ostao lik na 37 lvl, danas sam probao i Adventure mi je zaključan, nivo težine je maksimalno Expert koji važi do levela 60, ali su mi ostala sva tri pratioca iako sam stao na Act I Kazza Staff questu. A pratioce susrečem kasnije kroz Kampanju ali su meni ostali. Čak i par Rift ključeva.

Tako da ovo gore neće da važi jer nivo težine do level 60 će maksimalno biti Expert, ali živi bili pa vidili u petak.

Nivo težine Nivo težine
17 godina
Diablo 3

@Frosty,

u sezoni 1 je bilo, da ako si na accountu bio već otključao adventure mod, onda si mogao u sezonu krenuti odmah s bounty-jima na T6.

Kako si ti opisao, na ova dva servera nikada nisi ni bio otključao adventure mod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
TomoR kaže...

@Frosty,

u sezoni 1 je bilo, da ako si na accountu bio već otključao adventure mod, onda si mogao u sezonu krenuti odmah s bounty-jima na T6.

Kako si ti opisao, na ova dva servera nikada nisi ni bio otključao adventure mod.

Ma uvjeren sam da sam imao otklučan Adventure mod, a ako nisam kako je moguče da imam Rift Keystone u stashu a lik mi na lvl 37 i to samo u Kampanja modu ? A nisam igrao druge likove na American serveru.

WD na lvl 37 American server WD na lvl 37 American server
Rift Keystone Rift Keystone
17 godina
FrostyDog kaže...

Ma uvjeren sam da sam imao otklučan Adventure mod, a ako nisam kako je moguče da imam Rift Keystone u stashu a lik mi na lvl 37 i to samo u Kampanja modu ? A nisam igrao druge likove na American serveru.

Teoretski je moguće da si se spojio nekome u igru tko je imao otključan adventure mod i odigrao s njim koji bounty. A ako ne, još i bolje, puno brže levelaš kroz bounty-je/riftove.

Inače, siguran sam da u S1 kada sam dizao svog lika u HC (a prije toga sa HC likom nisam igrao skoro ništa), nisam imao drugu opciju nego prvo završiti kampanju, pa tek onda mi se otvorili bounty/riftovi.

Noćas je bio patch/hotfix:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/13122957564

i već su hotfixali Talk to Alaric quest:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/13686108862

Bio je jučer i Tavern talk u vezi sezone 2, evo kraćeg pregleda:

http://www.diablofans.com/news/48329-tavern-talk-2-seasons

i snimka u trajanju od oko 2 sata ako koga zanima:

http://www.twitch.tv/diablo/b/623026202?t=1264

14 godina
Diablo 3

Da li postoji koncept grift it forward i koja je shema iza toga? Koja je korist od fast sub-40 griftova? Exp? Loot?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

Da li postoji koncept grift it forward i koja je shema iza toga? Koja je korist od fast sub-40 griftova? Exp? Loot?

Da, postoji.

Idealno je odrađivati GR35-40, sa iole pristojnom grupom treba manje od 5 minuta da se to riješi.

Dobiješ puno više XP nego u "normalnim T6" riftovima, ne zamaraš se sa skupljanjem svega i svačeg putem. Također, ako si recimo ispod 7 minuta u prosjeku po GRift-u dobiješ i više blood shardova.

Što se tiče samog loot-a, više ćeš i dalje dobiti u T6 riftovima, ali meni osobno je Grift it forward puno bolji.

Radi na prinicipu da jedan dođe sa recimo 10-ak GR35-38 ključeva, ostali imaju npr GR40 ključ, odrade niže riftove, i upgrade-aš ključeve, ovi sa jednim GR40 taj isti koriste više puta (od GR35 dobiješ 36-45 ključ kad završiš, pa taj isti ključ možeš ponovno iskoristiti). Ima još nekih cakica, ali to je uglavnom to.

TL;DR:

Više XP, više blood shardova, manje loot-a.

12 godina
TomoR kaže...
Pixie_st kaže...

Da, postoji.

Idealno je odrađivati GR35-40, sa iole pristojnom grupom treba manje od 5 minuta da se to riješi.

Dobiješ puno više XP nego u "normalnim T6" riftovima, ne zamaraš se sa skupljanjem svega i svačeg putem. Također, ako si recimo ispod 7 minuta u prosjeku po GRift-u dobiješ i više blood shardova.

Što se tiče samog loot-a, više ćeš i dalje dobiti u T6 riftovima, ali meni osobno je Grift it forward puno bolji.

Radi na prinicipu da jedan dođe sa recimo 10-ak GR35-38 ključeva, ostali imaju npr GR40 ključ, odrade niže riftove, i upgrade-aš ključeve, ovi sa jednim GR40 taj isti koriste više puta (od GR35 dobiješ 36-45 ključ kad završiš, pa taj isti ključ možeš ponovno iskoristiti). Ima još nekih cakica, ali to je uglavnom to.

TL;DR:

Više XP, više blood shardova, manje loot-a.

Što se tiče loota po meni speed griftovi su bolji za legendarne predmete..

Speed grift u pravilu traje manje od 5 minuta a po svakome se u prosjeku dobije 5 legendi (što baci guardiana što od shardova)

Dok u riftovima runovi traju 10+ minuta da se sve počisti (u prosjeku se dobije nekih 6-7 legendi)

Nedostatak griftova je što ne padaju materijali.. 

Glavno pravilo speed grift runova je da run ne traje duže od 5 min..

Tako da se ne treba obazirati na lvl koji se prelazi.. bio sam u timovima koji riješavaju GR41-42 ispod 5 minuta..

Smrt u penziji
17 godina
Diablo 3

@geo, naravno da je bolje raditi 41-42 za 5 minuta, ali većina to ne može.

Zato sam načelno stavio GR35-40, jer većina "random" ekipe igra na tom nivou.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...

@geo, naravno da je bolje raditi 41-42 za 5 minuta, ali većina to ne može.

Zato sam načelno stavio GR35-40, jer većina "random" ekipe igra na tom nivou.

Zato sam i naglasio da nije bitan lvl grifta nego brzina kojom se radi.. naravno da je bolje odraditi dva lvl 35 za 10 min nego jedan 40 za 10 min..

Smrt u penziji
14 godina
Diablo 3

Ima li na našim serverima neki community za to? Ja moram odraditi par trialsa jer imamo tonu trial key-ova, a ne da mi se više drmat po T6 riftovima, niti skupljat rift fragmente po bountijima 

EDIT:  moram priznati da mi je group grift princip stran, jer većinom soliram pa ni ne znam koji je preduvjet da 4 ljudi uđe u isti grift, a da nisu prethodno odradili skupa trial?

Moraju svi imati identičan grift lvl key ili?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 13:23 (Pixie_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

Ima li na našim serverima neki community za to? Ja moram odraditi par trialsa jer imamo tonu trial key-ova, a ne da mi se više drmat po T6 riftovima, niti skupljat rift fragmente po bountijima 

Da, ima Community, Grift it Forward

16 godina
Diablo 3

Ako bude tko za runove i za leveliranje do 70 i slično nek pošalje req moj tag je StariGAD#2592 !  I da li tko zna kada točno počinje sezona 2? Ja krečem sa crusaderom.

EDIT 

Koliko vidim navečer u 6 počinje, a ja se spremal da od jutra derem!

StariGad_HR @battlefield
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 9:59 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Može neko pojašnjenje zašto je bitno ili privlačno igrati u sezoni?

Osim novih itema, geara koji će ionako postati dostupan u non season loot table ne vidim razlog igrati nešto ispočetka...

Možda nešto propuštam ili nisam svjestan, ali ako može u par riječi objasniti zašto je privlačno igrati sezonu. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

pa to sta niko nije ispred tebe, niko nema bolesni gear, opet skupljane gear-a, Grift ko dojde vise 

(npr meni je inace diablo dosadio stalno isto ovako ce me drzat nekih mjesec dana)

inace krecem danas s HC crusaderom

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Nova sezona! Mislim se šta da počmem, al krenit ću sa Monkom ipak.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice