Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.320
|
čitano: 4.326.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Lord_of_destruction kaže...

Ma nek se nabiju, svakih par mjeseci nešto mjenjaju...taman kad složim opremu kak spada i krenem se zabavljat, oni to promjene i onda opet sve iznova...blaženi bio Daiblo 2

Daj ne cmizdri, isti si kao svi oni cmizdravci na diablovom forumu. Igraj s buildom koji ti je zabavan, ako s tim buildom ne budeš mogao igrati iznad t1, što onda? Ne moraš imati nabolju opremu i igrati grift40+. Bit igre je da se zabaviš i opustiš, a ne da cijelo vrijeme cmizdriš kako neko ima bolju opremu od tebe i ne možeš igrati griftove 100

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 15:18 (formula1live).
13 godina
formula1live kaže...
Lord_of_destruction kaže...

Ma nek se nabiju, svakih par mjeseci nešto mjenjaju...taman kad složim opremu kak spada i krenem se zabavljat, oni to promjene i onda opet sve iznova...blaženi bio Daiblo 2

Daj ne cmizdri, isti si kao svi oni cmizdravci na diablovom forumu. Igraj s buildom koji ti je zabavan, ako s tim buildom ne budeš mogao igrati iznad t1, što onda? Ne moraš imati nabolju opremu i igrati grift40+. Bit igre je da se zabaviš i opustiš, a ne da cijelo vrijeme cmizdriš kako neko ima bolju opremu od tebe i ne možeš igrati griftove 100

Bez brige. Peč će stignuti negdje za 2-3 mjeseca tek :P . Prvi ili drugi.

16 godina
Diablo 3

Diablo ima i pokoju smiješnu situaciju :)

Oružje i Rguardian Tetris {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Zvala me pijana ekipa da dođem malo s njima haklat, a kad ono:

Konačno! {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Zvala me pijana ekipa da dođem malo s njima haklat, a kad ono:

Konačno! {#}

Gade jedan sretni :P Čestitam ti, puno bolji je od moga!!!

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

U Greater riftovima je baš velika šansa da dobiješ barem jedan legendary od guardiana, a u normalnim da ti guardian baci samo soul. Plus dobiješ shardove za Kadalu. Daleko je lakše sad nakupiti forgotten soulove nego prije. Dalo bi se negdje još izbalansirati broj potrebnih žutih i plavih, ali više manje je taj dio ok.

Pretpostavljam da je problem ako nemaš baš jakog lika, ali igraj public ili pronađi neku ekipu dok se ne nabriješ.

gdje nađem te "greater riftove" ? ja odem onamo u grad na onaj stupić kraj artistana i tamo igram tih pet levela koliko već ima, sve pređem i istina padne tu i tamo ponešto, ali više volim "čistit" na actovima nego u tim griftovima, iako mi se čini da više kvalitetnih stvari pada u tim riftovima. a i skupi se dok se sve počisti dosta žutih i ostalih djelova, ali opet dosta brzo to potrošim a ne scraftam si ništa, vidiš da mi je lik još totalno nesređen jer nemam baš vremena toliko da se ubijam da bi skupio sve te potrebne djelove za napravit od njega nešto da mi igra recimo T4, T6 mogu zaboravit mislim da ga nikad neću ni igrat s ovakvim tempom progresa. volio bi kažem da malo povećaju drop žutih itema, i time bi se riješio problem žutih onda drop legendi bi isto mogo biti bolji iako su pričali nešto da će poduplat ja to ne primjećujem taj napredak o kojem su pričali prije izlaska ekspanzije. a trebao bi biti bolji drop, baš zato jer više nema te auction house. imam baš hrpu dobrih legendarya i setova koje sam skupio, a ne mogu si ništa craftat jer mi treba za svaku stvar jedan forgoten soul. a legende baš i ne padaju ko iz kabla, a i ono što padne uglavnom zadržim na sebi jer je dobro.

no dobro, vidjet ćemo šta ovi patchevi donose nadam se da će biti i takvih promjena a ne samo izgled geara. važnije je da se podigne taj "smart drop" na višu razinu, da si mogu napravit neke solidne kombinacije oružja i geara na liku. ovako se ubijam farmajući, a nikako da si složim neku kombinaciju da mogu igrat barem T4, sad trenutno igram T2, T3 već imam problema s elitovima i bosovima tako da rađe igram T2.

i 5-3570K
13 godina
GoodAngel kaže...

gdje nađem te "greater riftove" ? ja odem onamo u grad na onaj stupić kraj artistana i tamo igram tih pet levela koliko već ima, sve pređem i istina padne tu i tamo ponešto, ali više volim "čistit" na actovima nego u tim griftovima, iako mi se čini da više kvalitetnih stvari pada u tim riftovima. a i skupi se dok se sve počisti dosta žutih i ostalih djelova, ali opet dosta brzo to potrošim a ne scraftam si ništa, vidiš da mi je lik još totalno nesređen jer nemam baš vremena toliko da se ubijam da bi skupio sve te potrebne djelove za napravit od njega nešto da mi igra recimo T4, T6 mogu zaboravit mislim da ga nikad neću ni igrat s ovakvim tempom progresa. volio bi kažem da malo povećaju drop žutih itema, i time bi se riješio problem žutih onda drop legendi bi isto mogo biti bolji iako su pričali nešto da će poduplat ja to ne primjećujem taj napredak o kojem su pričali prije izlaska ekspanzije. a trebao bi biti bolji drop, baš zato jer više nema te auction house. imam baš hrpu dobrih legendarya i setova koje sam skupio, a ne mogu si ništa craftat jer mi treba za svaku stvar jedan forgoten soul. a legende baš i ne padaju ko iz kabla, a i ono što padne uglavnom zadržim na sebi jer je dobro.

no dobro, vidjet ćemo šta ovi patchevi donose nadam se da će biti i takvih promjena a ne samo izgled geara. važnije je da se podigne taj "smart drop" na višu razinu, da si mogu napravit neke solidne kombinacije oružja i geara na liku. ovako se ubijam farmajući, a nikako da si složim neku kombinaciju da mogu igrat barem T4, sad trenutno igram T2, T3 već imam problema s elitovima i bosovima tako da rađe igram T2.

Isto kod tog stupića, ali trebaš poseban key. Za riftove su oni žuti okrugli koje dobiješ odrađivanjem bountija. Kad uđeš u rift i ubiješ rift guardiana postoji šansa da on baci "trials key" ljubičaste boje kojim onda možeš ući u Greater rift. U riftovima je drop rate po defaultu veći nego kod čišćenja actova pa se u teoriji bolje isplati, ali RNG je RNG. Ubijanjem rift guardiana dobiješ i "blood shardove" koje kod NPC-a Kadala mijenjaš za iteme. Tamo je isto ok šansa za dobiti legendary, samo treba skupiti podosta shardova. U globalu leg drop nije lako loš, problem su samo oni itemi koji imaju jako mali % drop šanse, a trebaju ti za end game build. Ali za nabrijati se do T4-T5 nije toliko teško iako ti možda izgleda.

Učlani se u neki klan ili češće igraj public game, ipak je u partiju lakše. Ili ak hoćeš, pošalji mi pp pa možemo odraditi par riftova da ti dam legendarije koji mi padnu, a ne koriste.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
Hexfire kaže...

U Greater riftovima je baš velika šansa da dobiješ barem jedan legendary od guardiana, a u normalnim da ti guardian baci samo soul. Plus dobiješ shardove za Kadalu. Daleko je lakše sad nakupiti forgotten soulove nego prije. Dalo bi se negdje još izbalansirati broj potrebnih žutih i plavih, ali više manje je taj dio ok.

Pretpostavljam da je problem ako nemaš baš jakog lika, ali igraj public ili pronađi neku ekipu dok se ne nabriješ.

Daj nas prestani trollat,ma daj kazes nisi jos pronaso griftove...imas youtube za sve sta te zanima,samo nama nemoj krv pit.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593
16 godina
Diablo 3

Evo malo novosti s Blizzcona:

http://www.diablofans.com/news/48251-blizzcon-2014-evolving-reaper-of-souls-panel-live

Ako skrolate malo niže ima novih setova i prerada starih te novih itema.

Uglavnom, Whirlwind se vraća!

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 9:55 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
TomoR kaže...

Uglavnom, Whirlwind se vraća!

ja sam i ovako bio poprilično zadovoljan sa svojim ww newbom.. {#}

gr31 ako se dobro sjećam.. jbg trenutno sam na maloj pauzi od diabla pa se ne sjećam točno {#}.

problem sa ovim setom je što ja osobno mrzim kombinirati ww i rend.. rend te zaustavi, a ideja je da jurcaš naokolo {#}

ako kombaš i hexing pants onda pogotovo sucka jer ne možeš nastaviti spin da bi tickao hexing, nego moraš napraviti korak pa onda spin što zna isto biti problematično ako je puno mobova na ekranu..

no ipak će biti fora probati.. moglo bi to ispasti moćno {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 10:26 (nine).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Za one kojima čitanje nije drago ima i video :P

Draže mi je pogledat video :D

1 1 hvala 1
16 godina
Diablo 3

Ne shvacam logiku iza ideje da slow time leg item uzima mjesto slow time set itema. Taj set helm ce biti nosen jedino kao transmog. Dakle, 5 dijelova seta, leg helm, rorg... jedino ako ce mu rarity biti kao velvet camaral, sto je jos gore. 

Fire je bar mogao birati kombinacije izmedju cindera/magefista/furnacea sa ili bez rorga...

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ged kaže...

Ne shvacam logiku iza ideje da slow time leg item uzima mjesto slow time set itema. Taj set helm ce biti nosen jedino kao transmog. Dakle, 5 dijelova seta, leg helm, rorg... jedino ako ce mu rarity biti kao velvet camaral, sto je jos gore. 

Fire je bar mogao birati kombinacije izmedju cindera/magefista/furnacea sa ili bez rorga...

Pa tipa ja bi nosio firebird set sa tom kacigom i rorg. Puno bolja kombinacija :D

16 godina
Diablo 3

Ok. Nisam siguran da je to bolje od trenutnog FB-a, al dobro.

No kad vec dolazi ST set (koji ima 6 dijelova, za razliku od FB-a), zasto je onda takva kolizija s helm slotom kad je ocito da ce svi htjeti nositi taj hat? 10%dmg, 10% asi, stun, slow, cdr... 

Ako hoces igrati lightning build, zaboravi na camaral. Fire - nema magefista ili cindera. Cold - nema frostburna. Pet build - nema T&T... ovaj hat mi se cini automatski odabir ako igras st set. Sedam slotova je vec onda odabrano (set + rorg + hat), belt je soe ili wh, bracersi su strongarmice, oruzje je GoO*, ring je soj (unity), ami je onaj koji ti igra podari (%dmg, cc, chd, socket) i mozes velikodusno odabrati source (koji ce vjerojatno biti mirrorball). Gdje je tu ta famozna raznovrsnost?

Firebird bar mozes kombinirati sa i bez rorga, ovo ne mozes. A da ne spominjem nove set iteme za druge klase koji su... beltovi (i ring).

* Ok, moguce da ce se igrati neko drugo oruzje, ali to ne mijenja puno na stvari. A ako je 2h onda niti source ne biramo.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 21:51 (Ged).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Isto kod tog stupića, ali trebaš poseban key. Za riftove su oni žuti okrugli koje dobiješ odrađivanjem bountija. Kad uđeš u rift i ubiješ rift guardiana postoji šansa da on baci "trials key" ljubičaste boje kojim onda možeš ući u Greater rift. U riftovima je drop rate po defaultu veći nego kod čišćenja actova pa se u teoriji bolje isplati, ali RNG je RNG. Ubijanjem rift guardiana dobiješ i "blood shardove" koje kod NPC-a Kadala mijenjaš za iteme. Tamo je isto ok šansa za dobiti legendary, samo treba skupiti podosta shardova. U globalu leg drop nije lako loš, problem su samo oni itemi koji imaju jako mali % drop šanse, a trebaju ti za end game build. Ali za nabrijati se do T4-T5 nije toliko teško iako ti možda izgleda.

Učlani se u neki klan ili češće igraj public game, ipak je u partiju lakše. Ili ak hoćeš, pošalji mi pp pa možemo odraditi par riftova da ti dam legendarije koji mi padnu, a ne koriste.

može, koji ti je profil? evo ti moj, pa me dodaj ili mi napiši svoj profil pa ću te dodat.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/19756593

iskreno nisam baš ni igrao te riftove, i sad sam par dana igrao i vidim da u najmanju ruku od tog rift guardiana sam danas dobio dva puta forgoten soul i te shadere. budem češće igrao te riftove, nisam znao da je tamo tako bolji drop, a i pale su mi dvije legende. dok na actovima sam dojma da stvarno jako rijetko pada, pošto igram solo ne igram u coop može biti i da to utječe pa onda ja imam nekako loš dojam u svezi dropa. pošto većina igra u parovima.

http://www.pohrani.com/f/14/1b/3bycVKAJ/screenshot000.jpg

a u greater riftu je bolji drop?

i 5-3570K
16 godina

Prije sat vremena odigrao dva brza rifta na T2 i dobio 5 legendy i 2 komada iz seta.

Igraj bounty, riftove a onda griftove.

Možda ti je najbolji način za dropove da odradiš jedan obični rift za ključ za grift. Zatim ga iskoristi i nemoje se boriti sa valovima neprijatelja nego piči odmah gore na kraj mape da dobiješ grift key lvl 1.

Kada ubiješ grift bossa upgrejdaj rift key i tako radi griftove dok ne zakucaš svoj limit. Grift bossovi daju dosta legendarne opreme.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
GoodAngel kaže...

a u greater riftu je bolji drop?

Hexfire#2244 pa me dodaj. Btw, ne igram baš često u zadnje vrijeme, ali možeš mi poslati pp kad ti paše da odigramo koju pa dođem online.

Fora s griftovima je da monsteri uopće ne bacaju loot, nego ga baca samo guardian kada ga ubiješ. Veća je šansa za legendary kako napreduješ po grfitovima. Kad odigraš 2-3 greater rifta, skužiti ćeš kako rade.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

Ma ja igram cijelo vrijeme solo i padaju legende često. Drop je nešto veći kada se igra u grupi (ne puno), ali prednost u grupi je da može nekome drugome pasti nešto što tebi treba pa ti to da.

12 godina
neaktivan
Ged kaže...

Ok. Nisam siguran da je to bolje od trenutnog FB-a, al dobro.

No kad vec dolazi ST set (koji ima 6 dijelova, za razliku od FB-a), zasto je onda takva kolizija s helm slotom kad je ocito da ce svi htjeti nositi taj hat? 10%dmg, 10% asi, stun, slow, cdr... 

Ako hoces igrati lightning build, zaboravi na camaral. Fire - nema magefista ili cindera. Cold - nema frostburna. Pet build - nema T&T... ovaj hat mi se cini automatski odabir ako igras st set. Sedam slotova je vec onda odabrano (set + rorg + hat), belt je soe ili wh, bracersi su strongarmice, oruzje je GoO*, ring je soj (unity), ami je onaj koji ti igra podari (%dmg, cc, chd, socket) i mozes velikodusno odabrati source (koji ce vjerojatno biti mirrorball). Gdje je tu ta famozna raznovrsnost?

Firebird bar mozes kombinirati sa i bez rorga, ovo ne mozes. A da ne spominjem nove set iteme za druge klase koji su... beltovi (i ring).

* Ok, moguce da ce se igrati neko drugo oruzje, ali to ne mijenja puno na stvari. A ako je 2h onda niti source ne biramo.

Ja isto ne vjerujem da ce taj set nadmasit firebird ali ce donest na raznolikosti barem,bas sam svog wizza zavrsio opremat rift rijesim za 4,5 minuta prosjek a jos nemam strongarm bracerse,firebird je zbilja za pustit mozak na pasu na t6,castas sve sta trebas i portas se,idealno za cistit t6 takoder za vece griftove.

13 godina
Diablo 3

Bilo kakav novi set je plus. S obzirom da ne vidim smisla igrati GR nakon što sve gemove dovedeš do 25, T6 je ionako ono što najviše igram. Posebno me vesele promjene za monk lightning set, a i ovaj tanking DH bi mogao biti fora, ali ofanzivno ni blizu sentrijima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XSX kaže...

strongarm bracers

u čemu je baza? zašto su tako dobre?

16 godina
1.Lovac kaže...
XSX kaže...

strongarm bracers

http://eu.battle.net/d3/en/item/strongarm-bracers

Svaki puta kada baci Black Hole u grupu (računa se kao knockback) mobovi primaju 20-30% više damage-a 5 sekundi...

Trebalo bi raditi i za Piranhado, BTW, dalo mi sad ideju za neki kombo na WD-u... Samo mi trebaju "dropati" dobre. U sezoni mi pale jedne sa 20%Fire, 6%CC i 30% damage buffom {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 15:06 (TomoR).
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
1.Lovac kaže...
XSX kaže...

strongarm bracers

http://eu.battle.net/d3/en/item/strongarm-bracers

Svaki puta kada baci Black Hole u grupu (računa se kao knockback) mobovi primaju 20-30% više damage-a 5 sekundi...

Trebalo bi raditi i za Piranhado, BTW, dalo mi sad ideju za neki kombo na WD-u... Samo mi trebaju "dropati" dobre. U sezoni mi pale jedne sa 20%Fire, 6%CC i 30% damage buffom {#}

To me muči, šta ne znam na koje se skilove to primjenjuje... Ali hvala ti :D

13 godina
1.Lovac kaže...

To me muči, šta ne znam na koje se skilove to primjenjuje... Ali hvala ti :D

Kažu da svako pomicanje monstera sa zemlje važi kao knockback iako to ustvari i nije knockback. 

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Kažu da svako pomicanje monstera sa zemlje važi kao knockback iako to ustvari i nije knockback. 

Onda bi pirane trebale imat taj efekt :D

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo za trolove koji tvrde da njima nista ne dropa...ovo nam je sve kroz sat vremena palo...opremite likove za t6 a ne kukajte tu.

2 1 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Pada, samo smeće, barem meni za barbara....

Jbt nakon 400 sati mi pao immortals axe, par sati kasnije još jedan.

Naravno od oba ni jedan za lightning dmg za koji ima cijeli gear na koji sam potrošio 100+m golda.

Hebeno blizzard ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
amd freak kaže...

Naravno od oba ni jedan za lightning dmg za koji ima cijeli gear na koji sam potrošio 100+m golda.

jedina lightning sekira je schaefer, IK ti je svejedno koji dmg dobiješ..

čitaj element weapon dmg ti je irelevantan, samo se bonus gleda.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
Diablo 3

Ekipa može par savjeta kako optimizirati konekciju za Diablo jer me zna naživcirati nevjerojatno.

Sinoć igram griftove uz mučenje sa lagom od 70/80 - 500, pa se popravi i tako redom. Završio sam jedan rift i trebo sam pokupiti 3 leg i upgrejdati gem i dobio sam eror i diskonektan sam iz igre  - kada nisam polupao tastaturu.

Istestirao sam net i sve je uredno, konekcija mi nije pucala, nema lagga, brzina normalna, svježe instalirani windowsi, svi driveri updejtani ali i dalje imam lagg. 

Ako ima kakav savjet rado bih pokušao da umanjim frustracije. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
XSX kaže...

Evo za trolove koji tvrde da njima nista ne dropa...ovo nam je sve kroz sat vremena palo...opremite likove za t6 a ne kukajte tu.

Bravo bokte, uspoređuješ T6 sa ekipom super gearanih ljudi sa solo igranjem na T1-T2. Smiješno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice