Ima li tko problema sa spajanjem u meč? Ja se nikako ne mogu spojiti na nekoga (bilo koja težina i akt).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S ovim buildom i opremom koju sam stavio, na T1 ne možeš poginuti. Možeš stajati u svemu jedino se moraš maknuti s arcane da baš ne stojiš na njoj, ali kroz tebe mogu prolaziti koliko žele. Isprobano na 5-6 elita plus rift boss odjedanput i nisu me mogli ubiti. Isto tako nećeš ostati bez mane (ako igraš solo), jer su gotovo svi eliti mrtvi prije nego potrošiš manu, a ako i ostaneš bez mane, pokupiš 2 health globa i mana ti je puna. Totem koristiš samo kao rezervu ako naletiš na elite koji trče po mapi ko luđaci pa ti treba više vremena da ih uhvatiš. Žabe rade veliki dmg, a uz pomoć oružje više ne bježe po ekranu nego napadaju protivnika kojeg želiš. A isto tako puno pomaže i enchantresica koja dodatno diže dmg i povečava ukupni dmg na mobovima, a i s svojih 380K dmg može ubiti obične mobove pa ne moraš gledati za svakim mobom nego možeš brže farmati.
Jedno pitanje...
Naletio sam danas na neki slabašan legendary item, ali kada sam ga pokupio pojavila mi se i nekakva notifikacija da je to nekakav poseban item ili tako nešto? Zaboravio sam što je točno pisalo. Zna li netko o čemu je tu riječ?
Baš su dobro nabrijali igru i napravili je puno zaraznijom nego na početku.
Sad mi je samo žao što ne stižem baš puno igrati (od izlaska do sada mi je Crusader tek na ACT-u IV hard i oko lvl-a 45).
Ovaj vikend se nadam preči ACT V i lvl 55-60
Jedno pitanje...
Naletio sam danas na neki slabašan legendary item, ali kada sam ga pokupio pojavila mi se i nekakva notifikacija da je to nekakav poseban item ili tako nešto? Zaboravio sam što je točno pisalo. Zna li netko o čemu je tu riječ?
Mislim da ti je pao leg item za falowera. Pogledaj na ovoj stranici dolje pri dnu prije legendarnih bočica imaš legendarne falower iteme pa vidi jel to to. Ako nije to, onda je možda neki crafting materijal pao, al sumnjam.
Inače ovdje možeš pogledat listu svih predmeta koje možeš dobit iz bounty vrećica. Isto korisna informacija :)
Jedno pitanje...
Možda ti se pojavilo "New transmogrification" što znači da sada možeš drugim predmetima istog tipa dati izgled tog legendarya kod myriam.
Jedno pitanje...
Možda ti se pojavilo "New transmogrification" što znači da sada možeš drugim predmetima istog tipa dati izgled tog legendarya kod myriam.
E to je to! Hvala! Nisam imao pojma što je to.
Zadnja cca dva dana sam malo igrao s barbom no tek sam jucer isao na T1 s obzirom da sam tek jucer stavio lvl. 70 gear.
Trenutno mi je dosta lako igrati s wizom pa malo igram s drugim likovima koje sam zapostavio, a barb s kojim imam preko 500 h gameplaya samo stoji i trune pa rekoh vrijeme je da i njega opremim bar za neki nizi torment.
Imam problem s beltom, nikako da nadem pristojnu zamjenu za lvl. 60 TWH koji ma 164 strenght, 65 AR, 9% IAS te 43 CHD (ista stvar mi je i s wizom, na njemu takoder imam i dalje starl lvl. 60 TWH te nikako da naletim na pristojnu zamjenu).
Radi ovoga me zanima koji 70 lvl belt vi koristite na barbu?
Svi beltovi koji su mi do sada dropali (bilo legendary, bilo rare) mi dizu toughness, ali dosta snize damage, a to mi trenutno na barbu nikako ne odgovara.
Build koji koristim je ovaj (klasika):
Imate kakvu preporuku za neki drugi build posto mi ovaj postaje lagano dosadan.
Jedini uvjet je da u buildu nije HOTA te da su svakako u igri normalni primary attack te svakako WW na RMB.
Probao sam neke Weapon Throw buildove, ali mi nikako ne pasu pa sam odustao od toga.
Gledam malo materijale za kraftanje legendary itema i IMHO stvarno su pretjerali, svako malo mi dropa neki novi leg. materijal.
S ovim buildom i opremom koju sam stavio, na T1 ne možeš poginuti. Možeš stajati u svemu jedino se moraš maknuti s arcane da baš ne stojiš na njoj, ali kroz tebe mogu prolaziti koliko žele. Isprobano na 5-6 elita plus rift boss odjedanput i nisu me mogli ubiti. Isto tako nećeš ostati bez mane (ako igraš solo), jer su gotovo svi eliti mrtvi prije nego potrošiš manu, a ako i ostaneš bez mane, pokupiš 2 health globa i mana ti je puna. Totem koristiš samo kao rezervu ako naletiš na elite koji trče po mapi ko luđaci pa ti treba više vremena da ih uhvatiš. Žabe rade veliki dmg, a uz pomoć oružje više ne bježe po ekranu nego napadaju protivnika kojeg želiš. A isto tako puno pomaže i enchantresica koja dodatno diže dmg i povečava ukupni dmg na mobovima, a i s svojih 380K dmg može ubiti obične mobove pa ne moraš gledati za svakim mobom nego možeš brže farmati.
Na koji točno build misliš?
Možeš ponovo linkati. Ili na PM poslati.
jer ovo što si napisao oduševljava me, moram to probati jer igram WD na HC, pa ako to funkcionira. onda je must have :)
Ja ne mogu vjerovat... nikad jos nisam vidio gobline :D Gdje rastu ljudi kojima se ovo desi!?!?!?
BTW, ako imam one gloves/wrist (mislim wrist) koji produljuju djelovanje shrinea na 10 minuta, to djeluje i na conduit ili samo na "ostale" shrineove?
Ja ne mogu vjerovat... nikad jos nisam vidio gobline :D Gdje rastu ljudi kojima se ovo desi!?!?!?
BTW, ako imam one gloves/wrist (mislim wrist) koji produljuju djelovanje shrinea na 10 minuta, to djeluje i na conduit ili samo na "ostale" shrineove?
Naletio dvaput na gobline na t2, i ništa ne dropaju specijalno, gemove, žute iteme i to je to. No to je bilo dosta davno pa ne znam jesu li ih bufnuli možda u zadnjem patchu.
A što se glovesa tiče one rade samo sa shrineom, a u riftovima - conduit, power, speed itd. su pyloni i nema efekta.
Naletio dvaput na gobline na t2, i ništa ne dropaju specijalno, gemove, žute iteme i to je to. No to je bilo dosta davno pa ne znam jesu li ih bufnuli možda u zadnjem patchu.
A što se glovesa tiče one rade samo sa shrineom, a u riftovima - conduit, power, speed itd. su pyloni i nema efekta.
Hvala, zaboravio sam da se radi o pylonima, a ne o shrineovima.
BTW kak to mislis "dosta davno" ? Igra nije vani ni mjesec dana.
Glovesi su u pitanju, i djeluju samo na shrineove, a ne na pylone (conduit je pylon).
Edit: nisam vidio da je vec odgovoreno
Skidam kapu, ako si ovo napisao iz glave
BTW kak to mislis "dosta davno" ? Igra nije vani ni mjesec dana.
Ma igram malo češće pa mi sati brzo prolaze a dobre dropove mogu nabrojat' na prste jedne ruke, a forgotten soulovi čekaju da padne nešto normalno. Bitno da su pali 4x blackthorne legsi, 2 x belta i armora i 1x amu i jedne set glovese za monka a igrao wiza, s još 2 wiza u grupi :) plus 2x traveler's pledge amu, koji je imba naravno i to je sve što je palo od set itema. RNG ftw.
Hahaha iz iz glave je, valjda se upeklo od padajućih legendi :P
Možeš ponovo linkati. Ili na PM poslati.
jer ovo što si napisao oduševljava me, moram to probati jer igram WD na HC, pa ako to funkcionira. onda je must have :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/toma-2304/hero/5833883
Samo ne znam da li ćeš igrati na HC-u bez Spirit Vessela :). Statsi su malo krivi na armory-u, pa dodaj nešto gore :)
Ma spirit vessel ostaje, mislim da ipak bez njega neću se usuditi igrati, od kada igram u 150 sati jednom se upalio samo. Ali bolje i to jednom, nego da ga nisam imao. :D
Hvala ti, za vikend ću proučiti ovo, pa ću baš vidjeti jel mi odgovara.
Ne znam jel dopušteno ovo (možda spada pod reklamiranje) ali stranica na kojoj možete naći na weekly saleu RoS za 24€.
Bok evo da pitam, igram d3 nekih mjesec dana, nemam dlc još. Pokušavam sastavit armour set za monka. Fali mi Blackthorne boots, leggings ili belt sa dexom.
Sad kako auction više nema, postoji valjda in-game trade, kako bi to trebao pitati i gdje ima li poseban kanal ili na general.
I kolika je poštena cijena da platim za to?
Pitanje za malo iskusnije DHovce,DH igram ozbiljnije tek kako je ROS izasao,pa evo armory ako sam propustio nesto bitno.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dominatra-1625/hero/16461475
PS:Chest mi je uzas al nece nista bolje da dropa,sad potrosio 500 shardova sve chestove kupovao ni jedan leg :/
Bok evo da pitam, igram d3 nekih mjesec dana, nemam dlc još. Pokušavam sastavit armour set za monka. Fali mi Blackthorne boots, leggings ili belt sa dexom.
Sad kako auction više nema, postoji valjda in-game trade, kako bi to trebao pitati i gdje ima li poseban kanal ili na general.
I kolika je poštena cijena da platim za to?
Jutros mi je dropao Blackthrone Legs za DH sa dex, ali kako trejdati kada su sada set i legendary itemi account bound?
Btw pitanje za starije igrače:
Igram D3 vanillu i imam plan za Hellfire ring ali nikada nisam dobio potrebne materijale za kraftanje ringova, malo sam čitao u svezi Infernal machine i naišao sam desetke puta na keywardene ali nikada nisu dropali ključeve.
Prije se to koliko sam pročitao farmalo uz Nephalem glory po actovima, farmali su se ti keywardeni na Inferno težini i većim MP levelima, no sada su stvari izmjenjene pa me zanima kako to sada funkcionira sa Hellfire ringovima?
Može neko objašnjenje što zapravo trebam raditi i na kojoj težini.
Za igrače na lvl 60, bez RoS:
Ključevi od wardena (act 1, 2 i 3) bi trebali padati od Torment 1 težine nadalje (na T1 sa šansom 25%).
Kad skupiš po jedan ključ sa svakog akta možeš napraviti jednu mašinu, za sva tri dijela prstena ti trebaju dijelovi od 3 različita uebera itd.
EDIT:
Legende pale nakon patch 2.0 se više ne mogu trade-ati; osim ako su pali kada si zajedno s nekim u party-ju, unutar 2 sata igranja si ih možete međusobno "udijeliti"
Moj wizz i dh lagano napreduju :)
https://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/hero/20193234
Za igrače na lvl 60, bez RoS:
Ključevi od wardena (act 1, 2 i 3) bi trebali padati od Torment 1 težine nadalje (na T1 sa šansom 25%).
Kad skupiš po jedan ključ sa svakog akta možeš napraviti jednu mašinu, za sva tri dijela prstena ti trebaju dijelovi od 3 različita uebera itd.
EDIT:
Legende pale nakon patch 2.0 se više ne mogu trade-ati; osim ako su pali kada si zajedno s nekim u party-ju, unutar 2 sata igranja si ih možete međusobno "udijeliti"
Hvala na odgovoru za infernal machine postupak.
Za legende sam znao, bilo je to samo retoričko pitanje.
Prvi je dropao,
i