Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.534.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Jer netko isto ima tolko nesreće ko ja?ako nisam u zadnja dva dana prošao jedno 60 rift runova i sveukupno palo 5 legen samo na torment 3 {#} a ovi u grupi samnom padne im po 3 skoro u runu,bad luck rng izgleda:(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Vidi se da ne razumiješ šta sam napisao. I rekao sam da je stranica retardirana (to što si se ti osobno našao prozvanim je druga stvar). Ostalo bolje je da u tom klanu ni ne zucnete ništa protiv diabloprogress stranice, čak su neki kickani jer su spomenuli path of exile .

Pozdrav i sretno u daljnim podvizima dizanju čistog DPS, neka i ostali to rade jer je to najzabavnija stvar na svjetu {#}.

Atko se itko našao uvrjeđenim što smatram da je stranica bezveze neka i ostane uvrjeđen. 

NHF & GL {#}

Ma ovdje se ne radi uopce da neko ima najbolji lik za igru ovo ti je ko Eurovizija :D

Al ono ljepo je biti 1 na svijetu bar jedan dan pa i u pišanju u dalj.

Ionako vjerojatno vecina sa liste uopce ne igra s tom opremom al eto nek bude za sliku.

GZ svima na trudu.

Morao sam ponoviti ovaj post jer vjerojatno ne citas temu pa nisi vidio šta piše.

Inace ta stranica prije Ros-a je davala relevntne podatke pa ju je dosta ljudi pratilo

A sto se tice nepreživljavanja sa tom  opremom na t2 bas sam eto probao i nema problema.

Naravno da inace ne igram s vecinom te opreme sto zbog toghnesa ali najvise zbog stvarnog damage (tal set ,tunder...)

I zato Rock me baby (najbolja na Euroviziji :) pa koliko god glupo bilo malo veseli.

da je meni žezlo čudesno
16 godina
Diablo 3

Zato sto je klan jak koliko je jak i najjaci teoretski party u njemu. To je ideja rangiranja na toj stranici i ima smisla.

Isto ko u WoW-u -> gledalo se po klanovima koji sta moze cistit i u kojem vremenu (bio je recimo u TBC onaj raid koji si moro ocistit unutar 12 minuta ili koliko vec za bear mount - ideja je bila da svi guild memberi imaju bear mount) -> dakle opet se nisu gledali svi nego najjaci raid.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pofa, čovjek (očito) ne razumi o čemu se tu radi, i ne možemo ga krivit.

Meni bi bilo drago da je bilo koji guild iz Hrvatske tako visoko na ultrapopularnoj stranici kao što je Dprogress, koju dnevno veliki broj igrača posjeti po par puta.

I ne samo to, pogledajte prvih 10 igrača u klanu, i po tome kriteriju među najboljima, ako ne i najbolji na svijetu.

GZ dečki {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
win32 kaže...
Ako se cijeli klan rangira na temelji cetiri "najbolja" igraca tj. na temelju cetiri osobe s najvecim DPS-om, onda je to imho najgluplje rangiranje za koje sam ikada cuo.
Po meni bi se trebao zbrojiti kompletan DPS cijeloga klana, podijelit s brojem igraca te bi na taj nacin dobili puno realniju sliku cijeloga klana, a ne samo zbroj od cetvero ljudi.
Kakve veze ima to rangiranje s ostalih 146 igraca (koji po tome mogu biti najlosiji od najlosijih) u klanu?
Ovakav nacin rangiranja jednostavno nema smisla i uvjeren sam da ce ovo ubrzo ispraviti.

Inace, unatoc tome sto nisam fan "stita i maca", odigrao sam par levela s Crusaderom i izgleda da bi klasa mogla biti poprilicno dobra.
Ne mogu vise reci jer sam kratko igrao, ali po videnome cini mi se ok.

Kasnije crusader je slab dok si ne nakupi ozbiljnije opreme. Nešto ko barbarian. Imaš izdržljivost ali preveliki su CD na skilove da bi radio ozbiljniji dmg, dok ne skupiš bolju opremu ništa od toga. Samo treba biti ustrajan i balansirati sve važne statistike. Treba imati i hp i allress u toughnesu, treba imati i %dmg na određene skilove, a ne samo čisti dps.

Ako se fokusiraš samo na čisti dps kao neki što uvjeravaju da je to najbolje nemoj slušati jer češ jako ginuti i nečeš biti baš od koristi timu sa bilo kojom klasom.

''It's not broken, It's a game feature''
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 9:06 (Hummer).
15 godina
neaktivan
Hummer kaže...
Kasnije crusader je slab dok si ne nakupi ozbiljnije opreme. Nešto ko barbarian. Imaš izdržljivost ali preveliki su CD na skilove da bi radio ozbiljniji dmg, dok ne skupiš bolju opremu ništa od toga. Samo treba biti ustrajan i balansirati sve važne statistike. Treba imati i hp i allress u toughnesu, treba imati i %dmg na određene skilove, a ne samo čisti dps.

Ako se fokusiraš samo na čisti dps kao neki što uvjeravaju da je to najbolje nemoj slušati jer češ jako ginuti i nečeš biti baš od koristi timu sa bilo kojom klasom.

Sad ćeš reći i da su glass cannoni retardi kao i oni kaj posjećuju diabloprogress? {#}

Glass cannon je skroz viable opcija dok god možeš izbjeć one shotanje, naravno ako znaš avoidat damage i dobro koristiti skillove. A najbolje paše za Wizarda, Demon Huntera i gle čuda - Crusadera.

Igro sam Crusadera dosta, sa dosta različith legend itemama, od 16mil tafness tenka do one shoteanja elitea s 1 mil DPS. I klasa je skroz krivo izdizajnirana.

Trebao bi biti tenk, a Wizard može bolje tenkat radi korisnijih skillova (slow time, event horizon, diamond skin, frost nova, itd...). Ja osobno neću s crusaderom više imat veze s tenkanjem, ikad.

Naravno, ako nekog veseli biti slow support može i to, ima crus par skillova koji su ok

16 godina
Diablo 3

Najveci problem diabla trenutno je taj prokleti rng...  Prije se to dalo balansirat sa AH - dobio si nesto sto tebi nije odgovaralo, ali mogo si prodat i kupit si nesto korisno. Sad mozes teoretski prilagodjavat iteme sa enchantanjem, ali nikako da pocnem dobivat iteme koji imaju 3 korisna stata. Dobijam dosta legendary itema cak u zadnje vrijeme, ali 15 od 16 salvegam (barem) a ono sto ne salvegam moram enchantat preko nekoliko puta da bih dobio sto trazim i onda nisam zadovoljan time, ali moze mi biti korisno. Dobio sam 4 ringa, jedan cak set ring, 2 dissenchanto, 2 drzim u banci jer si ne mogu vise priustit gemova za enchant, a u trenutnom obliku mi ne koriste.

Gledam vas sa 1.300.000 + i placem kad si vidim broju oko 600k . OK, imam super survivability i imam +dmg na skilove koje koristim, ali opet ne sve jer nisam mogo taj stat enchantat vec neki drugi.

ovo postaje igra zivaca i strpljenja, ali nakon ne znam koliko tisuca bloodshardova (btw ne koristim NIJEDAN item koji sam dobio od bloodshardova ILI horadric stashea) vec sam pomalo izgubio nadu da cu dobit nesto super korisno... Mislim o cemu pricamo, ne mogu dobit weapon sa 2300+ dps na DH koji ima socket... naprosto ne mogu... koristim 2H crossbow sa 2235 dps + 600 dex i socketom, a gledam filmice gdje ljudi duel wieldaju 1h crossbow sa 2600+ u svakoj ruci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Chaby kaže...
Hummer kaže...

1. Sad ćeš reći i da su glass cannoni retardi kao i oni kaj posjećuju diabloprogress? {#}

2. Glass cannon je skroz viable opcija dok god možeš izbjeć one shotanje, naravno ako znaš avoidat damage i dobro koristiti skillove. A najbolje paše za Wizarda, Demon Huntera i gle čuda - Crusadera.

Igro sam Crusadera dosta, sa dosta različith legend itemama, od 16mil tafness tenka do one shoteanja elitea s 1 mil DPS. I klasa je skroz krivo izdizajnirana.

Trebao bi biti tenk, a Wizard može bolje tenkat radi korisnijih skillova (slow time, event horizon, diamond skin, frost nova, itd...). Ja osobno neću s crusaderom više imat veze s tenkanjem, ikad.

Naravno, ako nekog veseli biti slow support može i to, ima crus par skillova koji su ok

1. To si ti rekao. Ja sam samo za stranicu rekao da je glupa

2. Sve dok se statistike drže u nekoj normali može i glass canon biti dobar, ali ovi koji imaju preko 1. mil dps unbuffed nemaju šanse sami osim ako igraju ovako 

3. Radim više dmg sa %dmg bonusima na skilove koji se ne broje na navedenoj stranici i pri tome nisam morao puno žrtvovati. Obični shock pulse fire bolts cjelo vrjeme radi critove od 1.8-2.5 mil, a imam balansirane statistike.

15 godina
Diablo 3

Ljudi '%element skill dmg' afix na itemima vam najvise povecava realni dps, to je primarni dps stat, bar za one koji su se vec odlucili za neki build koji se bazira na odredjenom elementu (fire, lightning, i sl.).

Zbog tih i 'dmg vs elites%' afixa meni hammer mlati oko 1000% na obicne a 1300% na elitne, umjesto standardnih 505%(runa rolling thunder). Na elitnim izlijecu kritovi od 10-13 mil, ako je monk sa aurom tu, idu do 15-16mil. I to pri nekih 1,9 attack speed.

A imam samo 700k dps na profilu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Naravno da elemental affixovi dosta dižu DPS, ali realno ne mogu svi do takvih itema. Ja na Wizardu imam samo na Bracersima element, jer ga jedino tam mogu lako dobit.

Pa svejedno sa svojih 1.5mil DPS (buffed) T1 elite packove topim u doslovno 2-3 sekunde, bez da potrošim i jedan arcane power (ili kolko već košta Black hole, to mi je jedini spender).

Sad se buildovi slažu oko itema, i ne treba za sve stackat samo elemente ako postoji i dobar proc (u mom slučaju Shard of Hate).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja nisam na T1 one-shot mogao elite niti s 1,9 koliko sam max imao buffed. Doduše, ovaj papirnati DPS je posve nebitan sada. Ja sam lika prekrojio i sada igram T3 - T4 bez problema, a imam sheet DPS oko 650k i opet topim brzo - itemi mi daju bonuse na školu koju koristim i u praksi imam do 2-3x veći DPS kad ubrojim i skillove, a zato što sam zadržao oko 35-45k healinga i dovoljan toughness da me ne mogu lako ubiti.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 11:36 (Tonči).
17 godina
Chaby kaže...

Naravno da elemental affixovi dosta dižu DPS, ali realno ne mogu svi do takvih itema. Ja na Wizardu imam samo na Bracersima element, jer ga jedino tam mogu lako dobit.

Pa svejedno sa svojih 1.5mil DPS (buffed) T1 elite packove topim u doslovno 2-3 sekunde, bez da potrošim i jedan arcane power (ili kolko već košta Black hole, to mi je jedini spender).

Sad se buildovi slažu oko itema, i ne treba za sve stackat samo elemente ako postoji i dobar proc (u mom slučaju Shard of Hate).

Da jos par sitnica dotjeram pa cu malo opisati svog wizarda. Baziran na lightning, trenutno na T3 elite rjesavam manje vise za 10-15 sekundi. Naravno, kao i inace osim kada se mora malo eskivirati od frozen-waller i takvih slicnih kombinacija. I mislim da bi uskoro trebao na T4 a imam 1 270 000 buffed DPS-a.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja nisam na T1 one-shot mogao elite niti s 1,9 koliko sam max imao buffed. Doduše, ovaj papirnati DPS je posve nebitan sada. Ja sam lika prekrojio i sada igram T3 - T4 bez problema, a imam sheet DPS oko 650k i opet topim brzo - itemi mi daju bonuse na školu koju koristim i u praksi imam do 2-3x veći DPS kad ubrojim i skillove, a zato što sam zadržao oko 35-45k healinga i dovoljan toughness da me ne mogu lako ubiti.

Si nas ti zval jučer na onog T5 bossa kaj je spamao Arcane sentrije? Ako jesi, s tvog builda sam skopiral Illusionist passive, predobro mi radi s Cosmic strandom {#}.

16 godina
odjavljen

Boris je, a ja sam s Borisom složio svoj build. :) Ja nemam još gear kao boris pa ne idem preko T4 u grupi i T3 solo.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo već se govori o patchu 2.1.0 koji bi trebao u lipnju ili kolovozu.

http://diablo.somepage.com/info/patches-future#pc-major

1 0 hvala 0
17 godina
ilinko kaže...

Evo već se govori o patchu 2.1.0 koji bi trebao u lipnju ili kolovozu.

http://diablo.somepage.com/info/patches-future#pc-major

Sviđa mi se taj patch.

15 godina
Diablo 3

Malo (bez)korisnog info-a:

Lijepo slozena lista setova i lista bounty-only legova:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10189299133

Jos malo objasnjen leg droprate i failsafe sistem:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12090658971#6

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Moj PC  
3 0 hvala 4
17 godina

Evo moj wizard pa mozda nekome bude i koristan i nadje nesto sto bi mogao iskoristiti. Wizard je lightning i za blisku borbu.

Skilovi:

1. Electrocute/Arc Lightning - glavni izvor damagea - sto blize mobovima efikasniji je

2. Wave force/Static Pulse - dize lightning damage za 15% na 4 sekunde - jako korisno

3. Arcane Orb/Arcane Orbit - buduci da idem "u meso" sa arc lightningom ovo je isto jako korisno a nije arcane power zahtjevno

4. Familiar/Sparkflint - ne moram pojasnjavati

5. Magic Weapon/Force Weapon - ne moram pojasnjavati

6. Ice Armor/Frozen Storm - koristim kao 4. elemental damage (zbog pasiva Elemental Exposure-a) a u kombinaciji sa enchatress sa Azurewrath i pasivom Paralysis fantasticno freeza/stuna/chilla. I uz to u prolazu razbija ono smece okolo iz kojega zna dropati legendary i gold.

Pasivi:

1. Elemental Exposure - svaki elemental damage dize za 5% i stacka do 4X i pojacava elemental damage iz weapona (Arc Lightning - lightning, Arcane Orbit - arcane, Sparkflint - fire, Frozen Storm - cold)

2. Blur - buduci da idem u guzvu sto manji damage koji se prima to bolje

3. Audacity - 15% veci damage u 15 jardi - znaci kao i blur samo sto dajem veci damage u guzvi na blizinu

4. Paralysis - pojasnio uz Ice Armor

Malo o opremi.

Helm    - Storm Crow - daje do 20% na lightning - jedini komad opreme koji mi je ostao 60 level. Dropao mi je jedan 70 ali se nije dao poboljsati ni uz pomoc Myriam.

Amulet - jako mi slabo dropaju legendi i svi su smece a rare se da sloziti sa do 15% lightninga i imam jedan ali ovaj koji nosim daje nesto veci damage i toughness

Shoulders/Chest Armor/Bracers - Aughilds Rule - to od jucer dotjerujem i ganjam i uspio sam bracerse napraviti kako treba a moram jos dotjerati shoulders i chest - dakle po meni vjerojatno jedan od boljih setova, smanjuje range i melee (+ melee od Ice Armora) i sto je     najbitnije povecava za 15% damage protiv elita a smanjuje za 15% damage od istih.

Ringovi - cak mi i dosta dropaju ali jos nista sto bi mi zamijenilo ta 2 rare koje nosim. Kada bi mi dropao onaj koji smanjuje set za 1 a da je dobar pa da vratim Tal Rashu chest armor uz eventalno Tal Rasha amulet to bi bila fantazija.

Belt      - Thundergod - lightning damage - cak mi je nekoliko komada dropalo ovaj je najbolji

Sword  - Thunderfury - vise nego odlican lightning sword - pise chance to jumping to nearby enemies ali koliko ja primijetim to radi stalno. Thor mace bi bio sjajno rjesenje ali mi je dropao "samo" jedan, nazalost, los i isto kao i Storm Crow nije se dao dotjerati.

Source - Triumvirate - za ovaj moj, nazovimo build, vjerojatno najbolje sto se moze nositi.

Boots, Pants - to jos nisam stigao prouciti da li ima nesto sto bolje sto bi koristili

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/6406500

Eto.

Inace ja se ne mogu pozaliti na kolicinu dropa legenda ali uzasno puno mi dropa 2H oruzja i slicnih gluposti i da nije korisno kao krafting materijal kod Myriam mislim da bi lagano poceo .izditi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 15:11 (Eld).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne znam kako vama, ali meni su leg. stvari daleko vise dropale na nizim tezinama, nego na torment tezini. Na ovoj tezini mi jos nije pala niti jedna zamjena. Da nema Kadale, vjerojatno bi leg. vidio svake prijestupne godine. Vrhunac je bio ovaj zadnji rift na torment tezini. Dosao sam do 50% rifta s jednom jedinom rare stvari koja je pala. Zavrsio rift sa 7 rare stvari u inventoriju, od toga je dvije bacio onaj na kraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mrgud Veliki kaže...

Ne znam kako vama, ali meni su leg. stvari daleko vise dropale na nizim tezinama, nego na torment tezini. Na ovoj tezini mi jos nije pala niti jedna zamjena. Da nema Kadale, vjerojatno bi leg. vidio svake prijestupne godine. Vrhunac je bio ovaj zadnji rift na torment tezini. Dosao sam do 50% rifta s jednom jedinom rare stvari koja je pala. Zavrsio rift sa 7 rare stvari u inventoriju, od toga je dvije bacio onaj na kraju.

Pa ako imaš dobru opremu ni ne može pasti nešto dobro. Meni npr nekad treba 3-4 sata da padne leg koji može nećemu poslužiti, dok nekada u pola sata padnu 4 leg itema no sve za salvage.

16 godina
odjavljen
Hummer kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Pa ako imaš dobru opremu ni ne može pasti nešto dobro. Meni npr nekad treba 3-4 sata da padne leg koji može nećemu poslužiti, dok nekada u pola sata padnu 4 leg itema no sve za salvage.

Je da tvoj odgovor nema ama bas nikakve veze s mojom konstatacijom oko toga kako mi ne ide, ali zahvaljujem sto si me uputio na pronalazak zvan 'topla voda'. {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi mi moze netko reci gdje ima za kupit The Sin War: Scales of the Serpent, Legacy of blood, The Kingdom of Shadow, Moon of the Spider, Diablo III: Heroes Rise, Darkness Falls, u Algoritmu sam vidio samo 4 knjige te me zanima Diablo Archives, kakva je to knjiga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

2 0 hvala 1
17 godina
Mrgud Veliki kaže...

Mrgud slažem se sa tobom i ja imam slično iskustvo, no možda je subjektivno, ali ne mogu se oteti dojmu da su legendary itemi dropali više na težinama normal-master nego na tormentu. Trenutno igram sa Wizardom torment 2 naravno legendary itemi dropaju vrlo rijetko i bude mi krivo kao sinoć da mi ispadne prvi puta zeleni plan nakon dosta sati igranja i onda vidim da je to plan  za 40 lvl gear {#} i to na torment 2...

Igram D3 vanilu, pa ne znam možda da li je to baš isto kao i sa RoSom (da li RoS dosta utiče na drop rate legendary). No i kada padne neki legendary to bude uglavnom ili isti item koji već imam u banci sa neznatno izmijenjenim statsima ali ništa iskoristivo ili neki novi gear koji u odnosu na vrlo prosječan gear koji imam može jedino u salvage. Wiz i Barb su mi čiste trube, Wiz sa skilovima potegne na 150 k dmg a Barba na 95k dmg, znači nije da nema prostora za napredak. 

Čitao sam u temi da tormenti povećavaju šansu ali ja to ne primjećujem u odnosu na manje težine.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Čitao sam u temi da tormenti povećavaju šansu ali ja to ne primjećujem u odnosu na manje težine.

Primjetiti ćeš ako budeš čistio torment istom brzinom kao što čistiš manje težine.

Ako osjetno sporije čistiš torment logika nalaže da

manja šansa - više pokušaja > veća šansa - manje pokušaja. (sada tu doduše treba sračunati koji je točno break even point, jer možeš biti ipak nešto sporiji sa višom šansom i biti će ti isto. ali tek kada dostigneš istu brzinu vidjeti ćeš napredak)

15 godina
neaktivan

Evo mene opet dijelim gemove za one koji nemaju ROS!
Ovaj put osim gemova dijelim i sve crafting materijale koje imam :D

16 godina
odjavljen
Dr. Zoidberg kaže...

Primjetiti ćeš ako budeš čistio torment istom brzinom kao što čistiš manje težine.

Ako osjetno sporije čistiš torment logika nalaže da

manja šansa - više pokušaja > veća šansa - manje pokušaja. (sada tu doduše treba sračunati koji je točno break even point, jer možeš biti ipak nešto sporiji sa višom šansom i biti će ti isto. ali tek kada dostigneš istu brzinu vidjeti ćeš napredak)

To bi tako 'igralo' kada bi za svakog igraca vrijedila ista pravila, ali po dropu vidimo da ne vrijede. Server random baca, pa kako koga sto 'dopadne'. Ako ja u cijelom riftu dobijem nekoliko zutih stvari, onda to nema veze sa 'brzinom', vec cisto sa dropom. Inace, nije da meni smeta to sto pada. Evo izgleda da ce one zlatne skrinjice u novom patchu konacno baciti vise od jedne zute u prosjeku {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 22:56 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan

Za svakog vrijede ista pravila. Samo uzimaš premaleni uzorak. Odradi 1000 riftova, izračunaj koliko prosječno dobiješ žutih po prolazu i kladim se da će rezultati biti relativno normalni.

Kao kada bacaš kockicu, ako baciš 10 puta možda ti se i zareda 5-6 šestica, ali nakon kakvih 10k bacanja imati ćeš podjednak broj svega.

16 godina
Diablo 3

To je mozda istina zoidberg... ali... uvijek ono ali.

Neki od nas nece docekat 10k-ti rift jer cemo odustat od nedostatka dobrih dropova, a neki od vas su gerani u prva 2 tjedna od releasea kako ja vjerujem da necu nikad bit... ili barem prije ekspanzije.

Frend je doso sa barbarom na lvl 70 danas popodne. ima 450k dps i 6.5k toughness sa +800 res na all - otvaro je iteme sa bloodshardovima i 2-3 itema kaj su mu dropala od ranije.

Ja imam 10 dana starog crusadera sa slicnim statovima... ima jedino oko 530k dps, ali manje resistancea.

Neki imaju srece, neki ne... cak se vise ne radi o "skillu" na AH.

Ja sam, opet ponavljam, nakon nekoliko tisuca bloodshardova jos uvijek na 0, od horadric stashova sam dobio jedan jedini hebeni leg drop i taj je vec salvegan. Ako kazem da svaki dan pocistim barem jednom mapu (svih 5 actova) +2-3 rifta to bi znacilo barem 5 stasheva i oko 100 bloodshardova dnevno. Ovo cudo je doslo prije 2 tjedna, sa time da je u medjuvremenu bio vikend kad se to malo vise grindalo.

Ne kazem da uopce nemam leg dropova, ali su losi.

Zakon velikih brojeva mozda vrijedi, ali meni vrijedi zakon jako velikih brojeva kroz dugi period vremena, a nekome vrijedi zakon velikih brojeva , ali na nacin da brzo dobije sto mu treba, a onda krene samo rasti. - Razlika je u tome sto cu ja kroz mjesec dana tek pocinjat testirat zakon velikih brojeva na torment 2-3 tezini, a neki vec sad testiraju zakon velikih brojeva na torment 4+ tezini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dr. Zoidberg kaže...

Za svakog vrijede ista pravila. Samo uzimaš premaleni uzorak. Odradi 1000 riftova, izračunaj koliko prosječno dobiješ žutih po prolazu i kladim se da će rezultati biti relativno normalni.

Kao kada bacaš kockicu, ako baciš 10 puta možda ti se i zareda 5-6 šestica, ali nakon kakvih 10k bacanja imati ćeš podjednak broj svega.

Pa najbolje uzeti za uzorak 10 000 godina neprekidnog igranja. U tome slucaju postoji sansa da ce svima pasti 99.9999 (jedna devetka vise/manje) istih predmeta.

To sto ce ne'ko dozivjeti nesto, a drugi nece... Kao, uostalom i na lutriji. Ne'ko dobije zgoditak, a netko ne dobije cijeli zivot nista. E to je diablo i tu ne vrijede nikakva pravila, osim 'pravilo' zvano - sreca koja se 'povecava' s upornoscu, ali opet ne postoji nikakva garancija da ce se doci do nje. Cista teorija vjerojatnosti... No, sada smo otisli jako daleko od diabla... Pa cu ja sa svoje strane ovaj offtopic baciti u ad acta..., a ionako idem na put, pa necu to izvlaciti nazad kada se vratim. Pozz. i sretno svima sa dropom {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 0:23 (Mrgud Veliki).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice