i ja nemam ekspanziju pa igram sa lv 60.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hurtras-2646/hero/38090368
od skillova jedino zamijenim cleave za frenzy + maniac za odličan damage na boss-u, u suprotnom je cleave + rupture jer kad ubijem nekoga sa tim skillom on eksplodira za dodatan damage svima ostalima. valove neprijatelja čisti fantastično
opremu sa templara i enchantress sam skinuo jer ih prebacujem na followere od demon huntera ponekad
Ja isto nisam uzimao ekspanziju..(nemam vremena za igranje al ne kužim kak imate tak mali DMG. igram T4-5 na solo u teamu T3-4(s tim da u teamu obično smanjim dmg i dignem toughness pa onda tankam..
Ok ja igram samo barba http://eu.battle.net/d3/en/profile/DXMan-2890/hero/28127352, s tim da sam bacio sve staro i počeo od nule.
E sad što ekipa govori kraftaj kraftaj to je sranje i treba pun K igrat da bi nekaj dobroga skraftao. Skraftao sam Sholderse , bracerse , chestplate i to troje koje imam mi je uslo nakon jedno 500 kraftanja.. E sad nek igraš 2-3lika onda si u banani.
cuj, kao prvo imas 140 levela paragona sto je pun k vise nego ja i ocito sudeci po itemima ides na DPS build dok ja idem na survivability i zato imam veci thoughness+healing+hp od tebe
a sto se tice bijesnog craftanja, za nas koji smo poceli igrati nakon loot 2.0 je to skoro pa nemoguca misija posto je puno teze dolaziti do golda sad bez auction housea
najvise sto sam imao jest 700k golda, naspram vas od kojih neki imaju i preko milijardu golda..
Pa nemam tak puno golda. Prije 2.0 se farmala milja golda po satu igranja. Osobno sam sav gold stavio u AH i sve na Paypal, ostavio sam si 50 milja i oko te cifre se sad vrtim..Jer ostaviti više od toga bi bilo ludo.
Btw. podigao bi dmg puno da dodas malo CC i socket weapon sa emerladom. A što se tiče mojeg bilda, Imam 3 dijela novog setga na barbu tak da me ne dira regeneracija heltha itd nego samo life/fury spent.
Pošto nema više LS, nema forse s barbom. Kad vidiš koliki ti je toughness dovoljan za određeni Torment dižeš DPS, da brže možeš farmat. 1 milja ja za T4 čisto dovoljna uz dobar life/fury spent u War Cry naravno..
Od prije jedino što mi jeostalo jesu hlačice za barba i žabica za WD-a.
Te jedna stvar prstenje i amulet su uvijel bili DPS i što se mene tiče uvijek če biti(moje osobno mišljenje).
Pozdrav..