Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

Ne znam sto bih ti reko, nekako se sjecam da si bas ti najvise plakao ovdje na forumu da je act V pretezak i nemoguc za igru... Sad ti nije jasno zasto ljudi placu da je tesko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ja doživio 2 puta bug na Urzaelu. Ubije me usred animacije kada ga spustim na 2/3 healtha otprilike, i stavi me ispred vrata, ali mi lik samo ostane pognute glave, onako Dazzled. I nema checkpointa do tog mjesta.

Moram uploadat video i stavit u error report dio battle net foruma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...

danas sam si lijepo digo svog crusadera, i počeo igrat torment 1, ne znam šta ljudi pričaju da je s njim teško, meni je super klasa. doduše još nisam probo torment 1 na actu 5, sad malo farmam act 3 nabijam levele kad skupim 63 onda krećem na act 5, ali stvarno je odlična klasa inače nisam zadovoljan s expanzijom mislio sam da će biti duža više questova nekako mi je prekratka ali zbog crusadera mi nije žao što sam je kupio. uz barbu i wizarda mislim da ću najviše s njim igrat.

http://www.pohrani.com/f/1V/10j/45RcB3f3/screenshot000.jpg
pala mi ova sjekira maloprije i s hard težine sam odmah mogo počet igrat torment 1. {#}

Torment 1 na lvlu 63 i t1 na lvl 70 su nebo i zemlja....nenene SVEMIR i zemlja,vec te vidim kako ces kukat.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
12 godina
neaktivan
Diablo 3
Kakva su vaša iskustva sa bounty bag only legernary itemima. Jučer odradili pun kufer bountija na ACT 1 dobio jedno 35-40 bagova i ni jedan onaj ring :( Samo leg. planovi i neki crusader shield.... a ono što mi treba - šipak
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grozota kaže...
Kakva su vaša iskustva sa bounty bag only legernary itemima. Jučer odradili pun kufer bountija na ACT 1 dobio jedno 35-40 bagova i ni jedan onaj ring :( Samo leg. planovi i neki crusader shield.... a ono što mi treba - šipak

Prvi bounty bagovi su bili, onak, OK.

Zadnjih 8 nisam dobio ni jedan leg. RNG.

17 godina
Diablo 3

Pitanjce:

Koliko zapravo na damage utiču i koliko su bitni statsi na gearu npr. Incresed Meteor, Blizzard, Disintegrate damage by 15% u odnosu na vidljivi damage.

Npr. imam wizza sa pretežno "ledenim" skillovima i da li je pametno postavljati gear koji povećava damage ledenim skillovima u odnosu na gear koji ima primary atribute - inteligence.  

Zna se desiti da stavim takav gear koji ima neko povećanje damage skilla kojeg koristim, ali nigdje to ne mogu viditi, nema brojki koje bi mi to pokazale. Samo vidim smanjenje vidljivog damage na sheetu. 

Damage na neprijateljima varira u velikom opsegu sa ili bez takvog gear pa mi nije mjerodavno. 

Kakva su vaša iskustva, da li vrijedi stavljati takav gear nauštrb primary atribute geara i smanjenja vidljivog damagea? 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

0 0 hvala 1
17 godina

Super, pretpostavljao sam da bi se o tome moglo raditi, ali nikako nisam mogao provjeriti.

To mi otvara poprilično širok spektar varijanti buildova. 

Imam igru od augusta 2012. godine a tek sam je prije mjesec dana počeo igrati, budala. {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
Diablo 3

Nemoj se previse sekirati, igra se nekoliko puta drasticno mijenjala, a najbolja je upravo sada sa lootom 2.0 i od kada je dosao act 5. Iskreno toliko uzivam u crusaderu... jos samo da mi pocnu padat korisni itemi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jučer sam uzeo RoS oreko Direct2Play.com stranice Rhodine, na zamolbu frenda prije 31og da uzme krila, i ispala me igra 35.99$, a kljuc sam dobio preko emaila za 5 minuta...Dobri su nema sta, brzi i jeftini...

16 godina
sk0MI kaže...

Jučer sam uzeo RoS oreko Direct2Play.com stranice Rhodine, na zamolbu frenda prije 31og da uzme krila, i ispala me igra 35.99$, a kljuc sam dobio preko emaila za 5 minuta...Dobri su nema sta, brzi i jeftini...

Eto vidis. Ma da se uvijek nac. Ako posluju sa karticnim kucama, paypalom, skril, bilo sto takvo nema straha. Ne bi se takve firme blamirale sa cheaterima i scamerima.

Meni su oni dobri, i fast2play. Kinguin slusam samo najbolje. G2play sam prije vise koristio, nedavno su se razbahatili i medju skupljima su, reko wtf - pa znate da vas ljudi nalaze preko googla, dakle vec koriste trazilicu u kojoj ce jednako tako pronaci jeftiniju konkurenciju.

11 godina
Diablo 3

kako vam ide sa pronalaskom leg. craft materijala, ja ih imam 10-ak različitih

i nekih 6-7 planova al ništa u kompletu.

jel ja imam peh pa mi za wiz. padaju često 2H, shield legendary i blackthorn set ili

se i vama to dešava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XSX kaže...

Torment 1 na lvlu 63 i t1 na lvl 70 su nebo i zemlja....nenene SVEMIR i zemlja,vec te vidim kako ces kukat.

ma znam, prešo sam s barbom i jedva igram expert mobove lako riješim ali elitovi su zajebani. ma sve ovisi o tome koliko si dobru opremu isfarmaš, još se nisam udario farmanja jer dižem crusadera a i ove ostale moram dignut na 70 level tako da dok to ne napravim ne mogu ni procijenit do kraja težinu. ali po meni previše su otežali, torment 1 je bio taman onako prije izlaska exp, ovo je sad stvarno dosta teže i ne sviđa mi se. pogotovo kad je level 70 u pitanju. {#}

a kako padaju legende, jel moguće na normal dobit kvalitetnu legendu ko i na npr torment težini? ili ovisi o tome na kojoj težini igraš, kvaliteta itema?

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 13:08 (GoodAngel).
12 godina
Diablo 3

Najacljena nova ekspanzija, novi lvl cap i nova klasa!!!!{#}

http://www.diablofans.com/news/48007-datamined-new-class-necruid-and-second-expansion

Smrt u penziji

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
sk0MI kaže...

Eto vidis. Ma da se uvijek nac. Ako posluju sa karticnim kucama, paypalom, skril, bilo sto takvo nema straha. Ne bi se takve firme blamirale sa cheaterima i scamerima.

Meni su oni dobri, i fast2play. Kinguin slusam samo najbolje. G2play sam prije vise koristio, nedavno su se razbahatili i medju skupljima su, reko wtf - pa znate da vas ljudi nalaze preko googla, dakle vec koriste trazilicu u kojoj ce jednako tako pronaci jeftiniju konkurenciju.

Ljudima je najbitnija cijena, tako da bilo koji site koji prodaje ključeve po najpovoljnijim cijenama zajedno sa pouzdanošću i brzinom pobjeđuje, ovaj direct2play je specifičan jer su cijene niže ili iste od konkurencije ali pri svakoj kupnji dobiješ discount od newslettera 5% i preko facebooka 5% ako si ranije lajko, svaki par dana vidim ga refreshaju i zbace novi.Tako da odmah imaš nižu cijenu manje 10% što je jako dobro. A još od feedbacka nisam našao da je neko prevaren, piše ekipa da su se zeznuli pri kupnji pa da su im ovi u roku od pola sata sve riješili itd.Za ostale ne znam, ali nemam šta tražiti dokle god ovi valjaju šta mi treba kupovat ću tamo :) Također kreiraju pri kupnji preko HiPay wallet koji služi kao secure forma, gdje se također bilježe transakcije.

16 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

a kako padaju legende, jel moguće na normal dobit kvalitetnu legendu ko i na npr torment težini? ili ovisi o tome na kojoj težini igraš, kvaliteta itema?

Na tormentu samo češće padaju i može pasti set item što ispod tormenta ne ide. Kvaliteta je ista, random.

12 godina
Diablo 3

kako dolazite do golda u igri? igram tek od loot 2.0 i nakon sto je ukinuta auction house

imam samo 70k golda (najvise mi odlazi na blacksmitha/artisana - robu ugl salvageam, nedamise prodavati) 

gledam po youtubeu, ekipa ima po 500mil golda - pretpostavljam to sve dok je jos bila aktivna auction house?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
XSX kaže...

ma znam, prešo sam s barbom i jedva igram expert mobove lako riješim ali elitovi su zajebani. ma sve ovisi o tome koliko si dobru opremu isfarmaš, još se nisam udario farmanja jer dižem crusadera a i ove ostale moram dignut na 70 level tako da dok to ne napravim ne mogu ni procijenit do kraja težinu. ali po meni previše su otežali, torment 1 je bio taman onako prije izlaska exp, ovo je sad stvarno dosta teže i ne sviđa mi se. pogotovo kad je level 70 u pitanju. {#}

Pa dobro ja ne znam jel ti namjerno lupas gluposti ili zbilja nisi toga svjestan pa vec si prije 3 dana mogo igrat t3 (70) u partyu,mi smo riftove cistili i ide dosta dobro,i onda ti kazes da se mucis,pa kome ti mazes oci.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
13 godina
Adventure riftovi i prodavanje žutih itema ti daje lovu
15 godina
Dr. Zoidberg kaže...
GoodAngel kaže...

Na tormentu samo češće padaju i može pasti set item što ispod tormenta ne ide. Kvaliteta je ista, random.

Mogu padat setovi ispod tormenta, i to svi osim onih koje samo odredjene klase mogu nositi (sto bi rekli 'class specific').

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
11 godina
protjeran

evo posta koji će vjerojatno dobiti koji td ali hebiga... mijenjam steam account za diablo 3 ekspanziju, nemam love da je sam kupim a igra mi se. steam mi ne treba jer ga skoro pa i ne koristim http://steamcommunity.com/id/_TeQuila/games/?tab=all&sort=name 

ako možda ima zainteresiranih javite na private

16 godina
Diablo 3

TU - nije sramota ne imat novaca, a mozda nadjes i dobru dusu zainteresiranu.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
geothia kaže...

Najacljena nova ekspanzija, novi lvl cap i nova klasa!!!!{#}

http://www.diablofans.com/news/48007-datamined-new-class-necruid-and-second-expansion

Zaboravio si koji je danas datum!!!!! {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

You don't say, ovaj smajlic je iz zabave stavio {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Jedno pitanjce. Nije da sam nesto pretjerano igrao. Crusadera na 70 sam digao i sada barbara... No... Nisam vidio niti jedan drop koji ima % od damage dealt is converted to life (LoH sam vidio)... Jesu to ukinuli ili jednostavno nisam bio te srece do sada. Vidim da mi pada masa beltova za barba i niti jedan to nema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Life steal je upokojen

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ajde da malo pitam ekipu kako ide HC? I jel ima ekipa koja igra HC intenzivno?

Ja sam digao sam WD na 70, trenutno sam prešišao 100 paragon, igram na t1 advanture i riftove. Act 4 i 5 izbjegavam. Tamo me baš dobro deru. Ne igram baš puno, dnevno sat ako ulovim možda.

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Eto... danas jos jednom stuck, srecom sa frendom sam igrao pa je doeo mobove da me ubiju - respawn na checkpointu je popravio stvar. Kasnije sam osto sam, uso u rift, doso do rift wardena, onda se sreca okrenula pa je warden bio stuck i ceko mirno dok ga ubijem.

Ah, zabavnih li bugova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XSX kaže...
GoodAngel kaže...
XSX kaže...

Pa dobro ja ne znam jel ti namjerno lupas gluposti ili zbilja nisi toga svjestan pa vec si prije 3 dana mogo igrat t3 (70) u partyu,mi smo riftove cistili i ide dosta dobro,i onda ti kazes da se mucis,pa kome ti mazes oci.

ja igram solo, uopće ne igram coop. tu i tamo kada trebam napravit hellfirering pozovem ekipu, inače samo solo derem. prije exp sam mogo igrat torment 3 a sada ne mogu torment 1, ali vidjet ću kako će bit kad skupim par desetaka sati s barbom na levelu 70, ali moj je dojam da su gadno otežali igru i sasvim nepotrebno sad moram satima farmat da bi igro torment 1 i to im zamjeram, da bar mogu igrat torment 1 a to što ti možeš igrat torment 3 mi se živo fućka, šta mene briga šta ti igraš ja ti govorim kako je meni nije igra svima ista nemamo svi istu opremu i nismo svi iste sreće pri dropu. a i ja igram solo, što mi smanjuje drop rate. tako da ne znam šta ti pričaš, ko da svi imaju iste mogućnosti i nemaju svi priliku provest 100 sati tjedno pred kompom da bi opremili lika da se igra torment 1, ja igram 2-3 sata dnevno. em mi se ne da više, em radim i neke druge stvari tako da mi opremanje lika boljom opremom ide dosta sporije nego nekom tko provede 10h u komadu. a ima i takvih koliko hoćeš.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
AFARON kaže...

Mogu padat setovi ispod tormenta, i to svi osim onih koje samo odredjene klase mogu nositi (sto bi rekli 'class specific').

pa to je dobro, samo što meni za sad i nije palo bog zna šta, ali kažem s barbom igram samo sat vremena igre na 70 levelu, a crusadera tek dižem do 70 trenutno 68 level, sutra ću ga dignut na 70 i preć exp. uglavnom onda još moram neko vrijeme provest s monkom wizardom wd i dh, i njih dignut do 70 i preć exp, e onda se hvatam barbe crusadera i wizarda s kojima ću najviše igrat, ne volim da ne pređem igru s svim klasama, a to će bit za jedno mjesec dana. pa ću tad znat bolje kako stvari stoje, mislim drop je osjetno bolji nego prije to nema dileme, ali i dalje su to loše karakteristike tu i tamo padne nešto dobro ali uglavnom idem na crafting.

i 5-3570K
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice