Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Mislim da ću se i ja danas postvetit nekom dosadnom runu da se joinam u 300 klub, sad sam 295 ako se ne varam.

btw. jel neko probal neki build s cool down reductinom? Mislim da bi s gemom mogel navuć oko 50+%, kaj bi moglo biti dobro za Archon. Baš bum probal danas.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 12:32 (Chaby).

0 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

A kaj bute vi ljudi delali kad RoS konacno dodje? 400+ vec sada, vise od 2 tjedna do RoSa, pa smucit ce vam se Diablo dok to cudo dodje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Rhodin kaže...

A kaj bute vi ljudi delali kad RoS konacno dodje? 400+ vec sada, vise od 2 tjedna do RoSa, pa smucit ce vam se Diablo dok to cudo dodje.

Bumo farmali iteme i trošili golde na rerollanje.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
17 godina
TomoR kaže...

Probio sam 1B golda (znam, malo za većinu od vas...)

S obzirom da je gold trenutno preko 4€ za 50M, dođe mi da prodam 500M... No, lova bi čučala na mom Battle.net accountu, pa mi skoro svejedno sad.

Šta vi mislite?

Ja sam upravo prodao 1,05B za 87 eura. -15% cca 74 eura meni. Nisam mogao odoliti kada sam vidio cijene mada sam mozda mogao jos koji dan pricekati. Jucer je prosjecna cijena bila 80 eura danas 91 za 1B. Ostavio si 300M za RoS i to je to {#}

Jutros sam napravio 300. paragon i sad polako bez zurbe.

Da, i goldi su se u roku od 15 minuta prodali.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 12:56 (Eld).
15 godina
neaktivan
Chaby kaže...

Mislim da ću se i ja danas postvetit nekom dosadnom runu da se joinam u 300 klub, sad sam 295 ako se ne varam.

btw. jel neko probal neki build s cool down reductinom? Mislim da bi s gemom mogel navuć oko 50+%, kaj bi moglo biti dobro za Archon. Baš bum probal danas.

Točno to, boring-repetitive-log in-log out dok ne apdneš u nesvijest {#}... i tako skupljaš najbrže xp

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
13 godina
neaktivan

Svaka cast pojedinoj ekipi koja je prodajom itema i golda uspjela otplatiti Diablo III + expanzija.

Igras se, zabavljaš, i k tome sve besplatno. Krasno je to ;-)

nisam u toj kategoriji jer nemam vremena za intenzivnije igranje (cca 320h total igre) ali je odličan koncept.

S nestrpljenjem iscekujem RoS.

p.s jucer u partiju naleti Sorc sa nekakvim ludilo legen macem (imena se ne mogu sjetiti) koji cini nemoguc lightning damage, + chain lightning...jedan od jacih legendarija koje sam vidio. Za sad mi se to cini kao BEST item za Sorca.

17 godina
Leopold_IV kaže...

Svaka cast pojedinoj ekipi koja je prodajom itema i golda uspjela otplatiti Diablo III + expanzija.

Igras se, zabavljaš, i k tome sve besplatno. Krasno je to ;-)

nisam u toj kategoriji jer nemam vremena za intenzivnije igranje (cca 320h total igre) ali je odličan koncept.

S nestrpljenjem iscekujem RoS.

p.s jucer u partiju naleti Sorc sa nekakvim ludilo legen macem (imena se ne mogu sjetiti) koji cini nemoguc lightning damage, + chain lightning...jedan od jacih legendarija koje sam vidio. Za sad mi se to cini kao BEST item za Sorca.

Odin son. Ja imam taj mace i lighting wiza. T3 je lagana setnja. Elite koje ne moram bar malo izbjegavati (frozen, arkane) rjesavam za par sekundi.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#UdcjSO!VZY!cYZaZc

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 13:01 (Eld).
17 godina
Diablo 3

Svi, ali svi, one-handeri koji su mi dropali su bez LoH i bez socketa...

Do sad su mi pali:

A ovo mislim kada nekome padne, pogotovo sa socketom da koristi ko ludo:

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 14:23 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vezano za onaj legendary sword - rijec je o Fulminatoru...

1200+ dps + socket... i 450+ intelligence

nesto najbolje sto sam vidio u patchu 2.0

prije ovog sworda patio se sa torment 2

sad se seta po torment 3 i bez proble,a torment 4....strasna stvar.

"papirnati dps" simbolicnih 167K na profil stranici....stvarni...bozesacuvaj

17 godina
Leopold_IV kaže...

Vezano za onaj legendary sword - rijec je o Fulminatoru...

1200+ dps + socket... i 450+ intelligence

nesto najbolje sto sam vidio u patchu 2.0

prije ovog sworda patio se sa torment 2

sad se seta po torment 3 i bez proble,a torment 4....strasna stvar.

"papirnati dps" simbolicnih 167K na profil stranici....stvarni...bozesacuvaj

Zvuci fantasticno ali i ovaj moj mace je zvijer. Uz ove kraftane bracerse rastura. A vec su mi 3 takva macea dropala. Doduse samo ovaj sa socketom.

1 1
2 2
17 godina
Diablo 3

Thunderfury je vanilla WoW item koji se krafta, ako se ne varam?

Hebeni itemi vam dropaju. Meni za sada nekoliko legendi dropalo, ali nista spektakularno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

evo i prvi duble drop {#}

VenAtoR#2231
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Malo srece, puno igre i ispasti će već nešto.

Isplati se igrati u full partiju (pogotovo dobro složenom) jer je veca šansa za dobar drop (barem tako kazu) a osim toga moze ti neko od ekipe dati/prodati dobar legendary.

Nosim trenutno kombinaciju Goldskin torso (+100% gold i gold drop on hit) + Gladiator Gauntlets (gold drop on massacre bonus) tako da se u toj kombinaciji itekako osjeti priliv gold-a.

na Torment II casual run od 1h skupi se skoro 700K golda sto nije nimalo lose. Koristim tu opremu prvenstveno jer ima dobre statse a onda gold% bonus dobro dodje.

Sve u svemu Diablo postaje sve zanimljiviji i ekipa iz Blizzarda je po meni itekako pogodila sa tajmingom patcha, exp bonusom koji daje trenutno, itemizacijom, smart lootom...ukratko za mene kao ljubitelja itekako privlačno i igrivo.

13 godina
neaktivan
jocommb kaže...

evo i prvi duble drop {#}

prelijepo za vidjeti i to kombinacija legend/set, šarene zrake, kao u disku ;-)

nije mi se  jos nikad desio double drop (par puta kljuc + legend ali to ne računam).

17 godina
Diablo 3

Novi item run (dok ne nerfaju, lol), možda bi se dalo i sa duhom na eventu u Cemetery of Forsaken):

EDIT:

Testirao duha u Cemetery of Forsaken, iako se pojavi do 3 puta, dropa samo na zadnjem deathu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 16:44 (TomoR).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...
Evo i Shinobi analiza o efikasnosti. Izgleda da se najviše isplati igrati Torment 2 i 4 (osim ako si sa Crixom, onda ideš T6 obavezno, xD)

Dobro je ovo analizira. Volim njegve i Moldranove analize i statistike :D

15 godina
Diablo 3

Hej ekipa, daj bacite oko na moj gear jer ne znam sta da utopim prije ekspanzije, a sta da ostavim (mogao bi na gearu jos uvijek dignit neku finu sumu golda pa da to rijesim prije 18-og, samo ne znam sta da stavim na trznicu:

Wiz gear:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/29133828

Barb gear (nedostaju rukavice...inace imaju visok CHC, CHD, IAS, all res i main stat tj. dosta sirove zute rukavice):

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/18513871

Ono, naslo bi se fine kolicine golda za neki gear, ne previse, ali bilo bi ok jos nesto dignit dok se moze.

Inace sto se tice gemova, cijena je otisla u nebo pa sam digao lovu na RMAH za njih...neka stoji.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Uberite koliko lik ima golda {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Uberite koliko lik ima golda {#}

To je sigurno nafarmao i naflipao {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima čovjek sreće s dropom {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

3M toughness, to je pravi Pull monk! A golda, hmm, mogao bi kupiti stan i auto u HR!

BTW, nažalost je duh/žaba u Act 2 već hotfixan, tražio ga danas pol sata. Opet su bili brzi.

Iako ovdje piše da će tek biti hotfixano:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11914452071#1

[UPCOMING HOTFIXES]

• Flesh of Nar Gulle no longer drops loot.*
    • Shade of Nar Gulle still appropriately drops loot when defeated.*
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Dakle kupio D3 na releasu i igrao cca 6-7 mj semiaktivno ali kao i većini repetitivnost mi je dosadila jako brzo. Znao navratit s vremena na vrijeme ali samo nakratko. Uglavnom kako se bliži ekspanzija odlučih dati još jednu šansu da me iznenadi RoS. Dali se isplati po vašim personal dojmovima i hoće li biti veliki pomak od D3; jeli ima kakav endgame content ili je još uvijek grindanje levela/paragona na kraju ?

Holy shit, nemogu vjerovat kako casual pričate o bilijunima golda, ja imam samo nekoliko milijuna i to mi je velik achievement ;D 

Anyway ako znate di se najviše isplati kupit cd key volio bih savjet ili možda ipak ova nova ekspanzija nije moj tip ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

A "endgame" - imas dodatan chapter i iza toga farmas daily stvari i paragon levele/gold/gear. Mislim to je diablo. Ako ti to nije fora onda ne kupuj.

fast2play mislim da je i dalje najjeftiniji.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Diablo 3

A dobro znam i ja kakav je Diablo ali eto nadao sam se da su s novom ekspanzijom pouceni D3 fijaskom odlučili implementat bar neki quest system u endgame ili nešto slično. A tak i tak sam blizz fanboy pa budem kupio igru za koji mjesec da ju probam čim bude neka akcija u webshopovima :)

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Imas te daily questove odnosno bountye koje radis, mislim da svaki dan 5 bosova u adventure modeu ubijas, dobijas neke shardove i sa njima kupujes gear. To i "normalan" playthrough i paragon leveli i nema vise. Ja sam se iskreno nadao malo boljem PvP-u, ali i to ce valjda doc unutar 3 godine od releasea. Sjecam se kad su najavljivali Diablo 3 sa arenama i PvPom i svasta nesto... a eto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizzard je za sada odbacio mogučnost PvP-a tj. rekli su da ozbiljno razmišljaju samo o PvPvE sistemu,a prema nekim glasinama predstavit će ga već u sljedećem većem patchu.
In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa PvE već imaš... a PvP je nepotreban. Uništio bi igru raznim balansima i sl. glupostima.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
Diablo 3
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Znam da je dupli post ali nema veze,

sta vi mislite o itemima sto su account bound?
Svaki legendary sto pokupis je "samo tvoj"?

Ja iskreno mislim da ce to ubiti diablo 3.
Opet. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice