Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.231
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
amanar kaže...

Dečko je sve dobro rekao. I kao što sam prije napisao, tko zna što je u pozadini toga, tehnički problemi, ugovori s paypalom, pravne fore, mi možemo plakat za AH, i pljuvat' po AH ali to je sve nevažno ako je njima profitabilno, jedno je sigurno - oni nisu to napravili  jer "AH ultimately undermines Diablo's core game play" već je neka druga priča u pozadini a ne gameplay( a to je je u diablu farming :) koji sada nije davao rezultate :P  

Ali ako je nekom bio dobar sustav trejdanja u D2 e onda svašta, kao što ovaj lik kaže tamo je bio stone age {#} 

No, imaju 6 mjeseci za osmisliti novi sustav trejdanja jer znaju i oni da je AH bio dobar, RMAH je tu bio radi extra profita ali AH je fino regulirao tržište a ni smart drop ni novi loot neće moći regulirati baš sve potrebe tržišta. Bit će rage ispada po forumima naravno, i kvitanja a Blizzard će pičit po svome i dalje :)

Tip je govorio o tome što će se dogoditi ako nikakav drugi sustav trejdanja ne uvedu.. Većina vas stalno tupi po tome.. Pa rekli su već da rade na tome!

Ne moramo sada stalno spominjati kako će biti sranje bez AH-a, kada će uvesti novi sustav.

15 godina
amanar kaže...

No, imaju 6 mjeseci za osmisliti novi sustav trejdanja jer znaju i oni da je AH bio dobar, RMAH je tu bio radi extra profita ali AH je fino regulirao tržište a ni smart drop ni novi loot neće moći regulirati baš sve potrebe tržišta. Bit će rage ispada po forumima naravno, i kvitanja a Blizzard će pičit po svome i dalje :)

Da, AH simulator je bio dobar, ali je (uz ostale propuste) poprilicno upropastio Diablo igru. Ako zelis da shvatis zasto, pogledaj moj post na pocetku stranice 501, i slobodno pitaj ako sta nije jasno. Jedini koji se bune protiv gasenja AH su oni koji ne shvacaju njen utjecaj, oni koji profitiraju na njoj ili oni koji vole AH simulatore. A crnih trzista ce uvijek biti cim postoji bilo kakav oblik tradeanja medju igracima. Cak ni AH nije to u potpunosti sprijecio.

Mislis li da ce veci omjer igraca visiti na crnom trzistu nego sto visi na AH? Naravno da nece. Takvih nece biti ni 1%. I vec sama ta cinjenica je win u odluci o ukidanju, a gdje jos da se pocnemo doticati problemom sa upgredom geara kroz dropove..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 14:44 (AFARON).
17 godina

Onda bi bilo najpostenije i najispravnije ukinuti bilo kakvu mogucnost trejdanja u igri. I doklinca, igraj svoju igru, sta ti dropa dropa i to je to. I mozda jos za svaki slucaj SVE iteme vezati za account {#}

15 godina
Eld kaže...

Onda bi bilo najpostenije i najispravnije ukinuti bilo kakvu mogucnost trejdanja u igri. I doklinca, igraj svoju igru, sta ti dropa dropa i to je to. I mozda jos za svaki slucaj SVE iteme vezati za account {#}

To ti i nije losa ideja {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
15 godina
amanar kaže...

Dečko je sve dobro rekao. I kao što sam prije napisao, tko zna što je u pozadini toga, tehnički problemi, ugovori s paypalom, pravne fore, mi možemo plakat za AH, i pljuvat' po AH ali to je sve nevažno ako je njima profitabilno, jedno je sigurno - oni nisu to napravili  jer "AH ultimately undermines Diablo's core game play" već je neka druga priča u pozadini a ne gameplay( a to je je u diablu farming :) koji sada nije davao rezultate :P  

Ali ako je nekom bio dobar sustav trejdanja u D2 e onda svašta, kao što ovaj lik kaže tamo je bio stone age {#} 

+1

Tocno je tako.

Sve vise u zadnje vrijeme gledam u ladicu i u zapakirani WOW Battle Chest pa mi se cini da bi ga napokon mogao otvorit jer ovo sve zajedno nema smisla.

Dici cu jos paragone na 100 i kada to rijesim lagano stavljam D3 na led i igram do treceg mjeseca WOW ili neku drugu igru (a bogme se nakupilo dosta odlicnih RPG, point and click i sl. naslova od kako igram D3 i koje sam preskocio jureci za lootom i ultralosim itemima koji jedva vrijede jedan Fiery Brimstone).

Nadam se samo da cemo bar neke odgovore dobiti na Blizzconu.

Covjece, sada si gledam barba i u vise od 500 sati igranja nisam dobio niti jedan, ali niti jedan cak ni prosjecni item, kamoli neki dobar....sta reci na to, osim da je drop ocajan i da nije bilo AH, jos uvijek bi picio s barbom na 100 k DPS-a (u najboljem slucaju).

Nadam se da ce nam bar ostaviti kod vendora neke stvari za kraftanje i gemove...i to bi bilo nesto. 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan
Diablo 3

paragon 1000 :DDD lol

2 0 hvala 0
17 godina
endeva kaže...

Za zadnjeg barba mu je trebalo 75 sati i 4 minute do Paragona 100??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
12 godina
neaktivan
Eld kaže...

znači puno nas več tak razmišlja {#}

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
endeva kaže...

Za zadnjeg barba mu je trebalo 75 sati i 4 minute do Paragona 100??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

pa da...... ako ima dobru opremu da može na veliki mp sve moguće.......pitaj pofu za kolko je digel drugog barbu ....vjerovatno isto brzo {#}

17 godina
ESepulTribE kaže...
TomoR kaže...
endeva kaže...

pa da...... ako ima dobru opremu da može na veliki mp sve moguće.......pitaj pofu za kolko je digel drugog barbu ....vjerovatno isto brzo {#}

Da, ali pogledaj da je to v1.0.7 a onda, ako se dobro sjecam, gustoca mobova nije bila velika.

12 godina
neaktivan

pa ak stalno igras u partiju od 4 osobe na mp10 i to u dobrom partiju paragoni idu ko ludi, naravno moras imat dobru opremu. ja mislim da ce i moj drugi barb biti jako brzo na 100

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Lik cijelo vrijeme igra MP0 i MP1 i tu je digao likove na lvl 100. Imate intervju s njim na diablovoj stranici. Dok je diagao levele nije bilo dodatnog exp za više ljudi u igri i povećane gustoće mobova. Rekao je da je veliku većinu vremena igrao sam i act 3.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 9:32 (formula1live).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

A nekih 90 sati mi je trebalo al mislim da sa koncentracijom samo na exp (sto ti se neda uvijek) mozes dic barba sada 1.0.8. za 60 sati

Pa xp runovi sa 4 ww barba (uigrana ) mogu ici preko 280m exp po satu

ps.

ipak se prodaje

rakija rulz
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 14:08 (toshak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
toshak kaže...

A nekih 90 sati mi je trebalo al mislim da sa koncentracijom samo na exp (sto ti se neda uvijek) mozes dic barba sada 1.0.8. za 60 sati

ps.

ipak se prodaje

KingKongor je govorio da on radi 400m/h exp runova sa 4 WW barba na mp10. Ali on mi malo bulazni pa eto...možda je, možda nije.

12 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Lik cijelo vrijeme igra MP0 i MP1 i tu je digao likove na lvl 100. Imate intervju s njim na diablovoj stranici. Dok je diagao levele nije bilo dodatnog exp za više ljudi u igri i povećane gustoće mobova. Rekao je da je veliku većinu vremena igrao sam i act 3.

ili je možda bio uključen bot i to mu odradio ....... to nemožemo znati {#} jer jako puno ljudi igra s više acc i bota s njima i sve sele na glavni acc ...stranci to rade ko ludi a samo smo mi pošteni bedaki {#}

13 godina
toshak kaže...

ps.

ipak se prodaje

Može link od tvog barbe?

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam bas sad testiro svog barba na mp10 ali bez ubijanja elita nakon sta skupim 5 valora,act1 Festering woods,The Weeping Hollow,Fields Of Misery i Decaying cript u Fieldsu,ne spawna se uvjek ali zna dosta cesto,ta ruta mi ispada 140m xp po satu,to definitivno nije lose.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
15 godina
endeva kaže...

Ma lik nije normalan.

Sve je to lijepo, ali tu je znaci godinu dana drustveni i svaki drugi oblik zivota ravan nuli.

"Over 2645 hours on all chars!! thats fucking 264 days if each day he would play 10 hours. My dear god!"

Na sta lik odgovori:

"My female monk had 1k+ hours on it before Paragon was released".

Ovo ja zovem pretjerivanjem, ali eto svatko ima svoje veselje.

P.S.

Jeste skuzili da od kako je Blizzard objavio da zatvara AH kako vise nema spamera za gold (ili je to slucajno samo meni prestalo dolazit)? 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 22:29 (win32).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Moram podijelit ovo s vama , prije nesto vise od 7 dana hakalo mi je account i sa accounta prebacilo na neki drugi account diablo 3 ,

Sad sam u postupku pregovora slika sam do sada sve cdkey,osobnu kraj novina , .....  i nadam se da ce mi ubrzo vratit

Suba
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

+ zaboravia sam rec da imam sve autentikator ali ne preko moba da mi ga hakaju nego oni fizicki i sms protect i sve ... (jos sam korisnik blizzarda od 2007 (wow) )

Suba
16 godina
neaktivan
Save kaže...

Moram podijelit ovo s vama , prije nesto vise od 7 dana hakalo mi je account i sa accounta prebacilo na neki drugi account diablo 3 ,

Sad sam u postupku pregovora slika sam do sada sve cdkey,osobnu kraj novina , .....  i nadam se da ce mi ubrzo vratit

Save kaže...

+ zaboravia sam rec da imam sve autentikator ali ne preko moba da mi ga hakaju nego oni fizicki i sms protect i sve ... (jos sam korisnik blizzarda od 2007 (wow) )

Jel imaš račun od kupnje CD key neki mail ili što već slično.  Ili si kupio od blizza na njihovoj stranici. 

A što se tiče vraćanja, i ako ti vrate iteme, svi će ti biti acount bound, ako nisi upoznat s time. 

Đuro#2155
13 godina
neaktivan

nean racun lol :D , to sam bacia odma kada sam vidija da igra radi 

Ali evo rekli su da bi danas trebali mi vratit account 

Suba
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Najbolji drop koji sam ikad dobio. U dosta sati igranja. {#}

TomPalj
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

haha skoro identican ko moj..GZ.odličan drop

http://www.diabloprogress.com/item/36650298

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Meni nije dropalo ni jedan jedini Mempo ni Withching Hour, a dovuko lika do Paragon 100...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni nakon 600h igranja na barbu(nekima puno nekima malo)pao mempo dex 190+ i crit 4%,prodao odmah za 600m.To je jedino  sto je vrijedilo preko 100m,ostalo samo flipanje :D

12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

haha skoro identican ko moj..GZ.odličan drop

http://www.diabloprogress.com/item/36650298

Ovaj je na ah sad, 526m trenutni bid. {#}

TomPalj
12 godina
Diablo 3

POzzz,imam jedno pitanje.Da li postoji mogucnost pod AH

da napisem ime itema i da vidim kako se krecu cijene?.

Jer ovako kada zelim staviti na AH item,on mi izbaci sam

cijenu neku.A ne bih htio da to bude od NPC-a cijena.

A ustvari da vrijedi pun k.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

POzzz,imam jedno pitanje.Da li postoji mogucnost pod AH

da napisem ime itema i da vidim kako se krecu cijene?.

Jer ovako kada zelim staviti na AH item,on mi izbaci sam

cijenu neku.A ne bih htio da to bude od NPC-a cijena.

A ustvari da vrijedi pun k.Hvala

Desni klik i "search similar items".

TomPalj
12 godina
Diablo 3

Posto sam sada trenutno lvl 25,zanima me da li ce kasnije

biti potrebna ekipa za prelaziti kakve dng ili bosseve,ili se sve

moze solo rijesiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice