pa da...... ako ima dobru opremu da može na veliki mp sve moguće.......pitaj pofu za kolko je digel drugog barbu ....vjerovatno isto brzo 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa da...... ako ima dobru opremu da može na veliki mp sve moguće.......pitaj pofu za kolko je digel drugog barbu ....vjerovatno isto brzo 
Da, ali pogledaj da je to v1.0.7 a onda, ako se dobro sjecam, gustoca mobova nije bila velika.
pa ak stalno igras u partiju od 4 osobe na mp10 i to u dobrom partiju paragoni idu ko ludi, naravno moras imat dobru opremu. ja mislim da ce i moj drugi barb biti jako brzo na 100
Lik cijelo vrijeme igra MP0 i MP1 i tu je digao likove na lvl 100. Imate intervju s njim na diablovoj stranici. Dok je diagao levele nije bilo dodatnog exp za više ljudi u igri i povećane gustoće mobova. Rekao je da je veliku većinu vremena igrao sam i act 3.
A nekih 90 sati mi je trebalo al mislim da sa koncentracijom samo na exp (sto ti se neda uvijek) mozes dic barba sada 1.0.8. za 60 sati
Pa xp runovi sa 4 ww barba (uigrana ) mogu ici preko 280m exp po satu
ps.
ipak se prodaje
KingKongor je govorio da on radi 400m/h exp runova sa 4 WW barba na mp10. Ali on mi malo bulazni pa eto...možda je, možda nije.
Lik cijelo vrijeme igra MP0 i MP1 i tu je digao likove na lvl 100. Imate intervju s njim na diablovoj stranici. Dok je diagao levele nije bilo dodatnog exp za više ljudi u igri i povećane gustoće mobova. Rekao je da je veliku većinu vremena igrao sam i act 3.
ili je možda bio uključen bot i to mu odradio ....... to nemožemo znati
jer jako puno ljudi igra s više acc i bota s njima i sve sele na glavni acc ...stranci to rade ko ludi a samo smo mi pošteni bedaki 
A nekih 90 sati mi je trebalo al mislim da sa koncentracijom samo na exp (sto ti se neda uvijek) mozes dic barba sada 1.0.8. za 60 sati
Pa xp runovi sa 4 ww barba (uigrana ) mogu ici preko 280m exp po satu
ps.
ipak se prodaje
Može link od tvog barbe?
Ja sam bas sad testiro svog barba na mp10 ali bez ubijanja elita nakon sta skupim 5 valora,act1 Festering woods,The Weeping Hollow,Fields Of Misery i Decaying cript u Fieldsu,ne spawna se uvjek ali zna dosta cesto,ta ruta mi ispada 140m xp po satu,to definitivno nije lose.
Ma lik nije normalan.
Sve je to lijepo, ali tu je znaci godinu dana drustveni i svaki drugi oblik zivota ravan nuli.
"Over 2645 hours on all chars!! thats fucking 264 days if each day he would play 10 hours. My dear god!"
Na sta lik odgovori:
"My female monk had 1k+ hours on it before Paragon was released".
Ovo ja zovem pretjerivanjem, ali eto svatko ima svoje veselje.
P.S.
Jeste skuzili da od kako je Blizzard objavio da zatvara AH kako vise nema spamera za gold (ili je to slucajno samo meni prestalo dolazit)?
Moram podijelit ovo s vama , prije nesto vise od 7 dana hakalo mi je account i sa accounta prebacilo na neki drugi account diablo 3 ,
Sad sam u postupku pregovora slika sam do sada sve cdkey,osobnu kraj novina , ..... i nadam se da ce mi ubrzo vratit
+ zaboravia sam rec da imam sve autentikator ali ne preko moba da mi ga hakaju nego oni fizicki i sms protect i sve ... (jos sam korisnik blizzarda od 2007 (wow) )
Moram podijelit ovo s vama , prije nesto vise od 7 dana hakalo mi je account i sa accounta prebacilo na neki drugi account diablo 3 ,
Sad sam u postupku pregovora slika sam do sada sve cdkey,osobnu kraj novina , ..... i nadam se da ce mi ubrzo vratit
+ zaboravia sam rec da imam sve autentikator ali ne preko moba da mi ga hakaju nego oni fizicki i sms protect i sve ... (jos sam korisnik blizzarda od 2007 (wow) )
Jel imaš račun od kupnje CD key neki mail ili što već slično. Ili si kupio od blizza na njihovoj stranici.
A što se tiče vraćanja, i ako ti vrate iteme, svi će ti biti acount bound, ako nisi upoznat s time.
nean racun lol :D , to sam bacia odma kada sam vidija da igra radi
Ali evo rekli su da bi danas trebali mi vratit account
Meni nije dropalo ni jedan jedini Mempo ni Withching Hour, a dovuko lika do Paragon 100...
Meni nakon 600h igranja na barbu(nekima puno nekima malo)pao mempo dex 190+ i crit 4%,prodao odmah za 600m.To je jedino sto je vrijedilo preko 100m,ostalo samo flipanje :D
Ovaj je na ah sad, 526m trenutni bid. 
POzzz,imam jedno pitanje.Da li postoji mogucnost pod AH
da napisem ime itema i da vidim kako se krecu cijene?.
Jer ovako kada zelim staviti na AH item,on mi izbaci sam
cijenu neku.A ne bih htio da to bude od NPC-a cijena.
A ustvari da vrijedi pun k.Hvala
POzzz,imam jedno pitanje.Da li postoji mogucnost pod AH
da napisem ime itema i da vidim kako se krecu cijene?.
Jer ovako kada zelim staviti na AH item,on mi izbaci sam
cijenu neku.A ne bih htio da to bude od NPC-a cijena.
A ustvari da vrijedi pun k.Hvala
Desni klik i "search similar items".
Posto sam sada trenutno lvl 25,zanima me da li ce kasnije
biti potrebna ekipa za prelaziti kakve dng ili bosseve,ili se sve
moze solo rijesiti?
Posto sam sada trenutno lvl 25,zanima me da li ce kasnije
biti potrebna ekipa za prelaziti kakve dng ili bosseve,ili se sve
moze solo rijesiti?
Ma može se sve solo bez problema. :)
A to mi je nekako malo glupo.Sve je orijentirano
na SP osim te prodaje dropova i ako bas zelis Party.
Neznam koji je gust da sam grindas po cijele dane
i nemati nikakav chalange.PvP i da se ljudi mogu
boriti jedan protiv drugih i sl.Nesto kao MMO.
Evo iskovao sam danas lijep chest armor
..
A gdje je armor 
Za*ebi ti armor, sve ostalo je 1. liga :D
A to mi je nekako malo glupo.Sve je orijentirano
na SP osim te prodaje dropova i ako bas zelis Party.
Neznam koji je gust da sam grindas po cijele dane
i nemati nikakav chalange.PvP i da se ljudi mogu
boriti jedan protiv drugih i sl.Nesto kao MMO.
Na publicu je 95% debila di svaki igra za sebe,da je public nekim slucajem jedino sta se moze igrat ja bi davno odusto od ove igre.A za xp se najvise isplati ako nades frendove koji imaju likove prek 300k dmg i mogu izdrzat mp10.
A koliko bosseva ima?
Jer mi je frend sada reko da je presao igru.
Nekako mi se cini to pre brzo.Posto
smo krenuli zajedno.I ako je prosao,
sta sada???Non stop grindati jedno te iste
dng???Sta li je tu zanimljivo.Pogotov sa time
sto igra kosta kao da je hebeni GTA xDD
A koliko bosseva ima?
Jer mi je frend sada reko da je presao igru.
Nekako mi se cini to pre brzo.Posto
smo krenuli zajedno.I ako je prosao,
sta sada???Non stop grindati jedno te iste
dng???Sta li je tu zanimljivo.Pogotov sa time
sto igra kosta kao da je hebeni GTA xDD
Dobrodošao u svijet Diabla.