napravio ih 5 i nijedan nema ni main stats koliko su loši...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma uzas nikako dobiti dobar amulet.
ljudi šta dalje.... innas pants stižu sutra ... šta poslje toga
http://eu.battle.net/d3/en/profile/DonZubo-2170/hero/20190219
I ja sam danas jedno 30-ak amuelta i sve do jedan žešće njasre
ja sam kraftal gloves i shoulders jedno 30 komada i isto sve samo gluposti ...skupo je to kraftanje
Helm,boots,amoze i manticore sa dva socketa. Moze naci za male pare
Sad jos 10 komada i opet totalni užas...neću više, žao mi golda
I ja sam danas jedno 30-ak amuelta i sve do jedan žešće njasre
ja sam kraftal gloves i shoulders jedno 30 komada i isto sve samo gluposti ...skupo je to kraftanje
očito uspiješan goldsink
Meni ne izgleda kao bezvezan goldsink... Ako u 100 amuleta kraftam jedan koji je bolji od mog, super dobro sam proša :D
Ja sam do sada 20 kraftao. Ovo su 3 koja mogu proć, sve ostalo je teško smeće ;)
1. slika je usporedba mog amuleta i ovog šta sam kraftao
Inače jel vama čudno kako mi je na ovom 1. amuletu samo 5 stat. a treba ih bit 6 a na ovom 2. ih imam 7 -.-''
Ja sam do sada 20 kraftao. Ovo su 3 koja mogu proć, sve ostalo je teško smeće ;)
1. slika je usporedba mog amuleta i ovog šta sam kraftao
Inače jel vama čudno kako mi je na ovom 1. amuletu samo 5 stat. a treba ih bit 6 a na ovom 2. ih imam 7 -.-''
Na prvom ti je zapravo 6, dva su se stopila u jedan, ne znam koji. Strenght ili dmg.
cijeli dan levelam paragone na monkici i nije mi vrag dal mira i idem run napravit s barabarom , i mislim si kaj sam danas zaradil idem kraftat amulete 20 komada i eto mog ljepotana samo još da mi je Loh ušel kome bolje
uuu Nice.. pomalo ti zavidim
cijeli dan levelam paragone na monkici i nije mi vrag dal mira i idem run napravit s barabarom , i mislim si kaj sam danas zaradil idem kraftat amulete 20 komada i eto mog ljepotana samo još da mi je Loh ušel kome bolje
Uuuu ovaj je odličan
Jutro!
Nestalo mi je nekoliko itema sa AH, a ove koji su gore ne mogu vratiti! Jel se samo meni to dogodilo jutros ili nas ima više (pošto nema službene obavijesti u vezi AH errora)?
Hvala!
meni je nestao hell fire ring koji sam koristio za DH i monka, i jednostavno ga nema nigdje.
I to sam primjetio jučer da ga nema.
Ma popravit ce taj problem sa AH (i meni fali nekoliko), mada...prije jedno mjesec dva isto mi je nestao 1 item koji sam bidao, dobio a parama i itemu ni traga ni glasa (ali ni bilo puno samo 10 milja). Otvorio sam ticket i javili da ce se popravit kroz neko vrijeme ali ni dan danas nistam nista nazad dobio.
Evo i meni smuckalo jedan solidan amulet. Izgleda da taj craft i nije bas toliki goldsink. Samo mislim da ne treba siliti. Probati par komada pa stati. A sto se tice AH i nestanka predmeta dogadja im se to, i meni je jednom nestalo mislim cak 6 ili 7 predmeta pa su se sutradan pojavili. Trenutno je AH down, znaci popravljaju.
You lucky basta*d
Ja sam skraftao 39 komada i sva su teško sra**e.
Eto to ti je to šta sam ti ja sinoć govoria :D
Potrošio si 2m a dobio amulet od 400m ;)
koliko ovo vrijedi?
sve skupa možda 2 milje
Run MP10 na publicu (ma koji run...muka ježeva :) i padne napokon pošteno
svaka čast, kakvi su statovi, da se malo i mi divimo :)
ljudi imam još jedno nooblek pitanje.... jel ima koji video kako farmati odnosno ruta za farmanje...ja se uvjek izgubim...uzmem quest hart of the sin i onda idm po redu po onim portalima.....nezz kuda bi bilo najbrže pa ako neko može reć ili zna neki video bio bi zahvalan
ljudi imam još jedno nooblek pitanje.... jel ima koji video kako farmati odnosno ruta za farmanje...ja se uvjek izgubim...uzmem quest hart of the sin i onda idm po redu po onim portalima.....nezz kuda bi bilo najbrže pa ako neko može reć ili zna neki video bio bi zahvalan
Alkaizer run: