Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.553.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

napravio ih 5 i nijedan nema ni main stats koliko su loši...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ma uzas nikako dobiti dobar amulet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi šta dalje.... innas pants stižu sutra ... šta poslje toga

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DonZubo-2170/hero/20190219

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Diablo 3
wiz4rd kaže...

I ja sam danas jedno 30-ak amuelta i sve do jedan žešće njasre {#}

ja sam kraftal gloves i shoulders jedno 30 komada i isto sve samo gluposti ...skupo je to kraftanje

12 godina
neaktivan

Helm,boots,amoze i manticore sa dva socketa. Moze naci za male pare

ratko0309#2153
17 godina
Diablo 3

Sad jos 10 komada i opet totalni užas...neću više, žao mi golda {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...
wiz4rd kaže...

I ja sam danas jedno 30-ak amuelta i sve do jedan žešće njasre {#}

ja sam kraftal gloves i shoulders jedno 30 komada i isto sve samo gluposti ...skupo je to kraftanje

očito uspiješan goldsink {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni ne izgleda kao bezvezan goldsink... Ako u 100 amuleta kraftam jedan koji je bolji od mog, super dobro sam proša :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Crafto sam 40 komada danas,1 je dosta zanimljiv a drugi mi je upgrade,prezadovoljan sam.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 22:53 (XSX).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam do sada 20 kraftao. Ovo su 3 koja mogu proć, sve ostalo je teško smeće ;)

1. slika je usporedba mog amuleta i ovog šta sam kraftao

Inače jel vama čudno kako mi je na ovom 1. amuletu samo 5 stat. a treba ih bit 6 a na ovom 2. ih imam 7 -.-''

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 0:53 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ja sam do sada 20 kraftao. Ovo su 3 koja mogu proć, sve ostalo je teško smeće ;)

1. slika je usporedba mog amuleta i ovog šta sam kraftao

Inače jel vama čudno kako mi je na ovom 1. amuletu samo 5 stat. a treba ih bit 6 a na ovom 2. ih imam 7 -.-''

Na prvom ti je zapravo 6, dva su se stopila u jedan, ne znam koji. Strenght ili dmg.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 1:52 (GuitarMaster).
14 godina
protjeran
Diablo 3

cijeli dan levelam paragone na monkici i nije mi vrag dal mira i idem run napravit s barabarom , i mislim si kaj sam danas zaradil idem kraftat amulete 20 komada i eto mog ljepotana samo još da mi je Loh ušel kome bolje{#}

amulet amulet

12 0 hvala 0
12 godina
Sepultribe kaže...

cijeli dan levelam paragone na monkici i nije mi vrag dal mira i idem run napravit s barabarom , i mislim si kaj sam danas zaradil idem kraftat amulete 20 komada i eto mog ljepotana samo još da mi je Loh ušel kome bolje{#}

uuu Nice.. pomalo ti zavidim {#}

17 godina
Sepultribe kaže...

Uuuu ovaj je odličan {#}

14 godina
Diablo 3

Jutro!

Nestalo mi je nekoliko itema sa AH, a ove koji su gore ne mogu vratiti! Jel se samo meni to dogodilo jutros ili nas ima više (pošto nema službene obavijesti u vezi AH errora)?

Hvala!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

meni je nestao hell fire ring koji sam koristio za DH i monka, i jednostavno ga nema nigdje. 
I to sam primjetio jučer da ga nema.  

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma popravit ce taj problem sa AH (i meni fali nekoliko), mada...prije jedno mjesec dva isto mi je nestao 1 item koji sam bidao, dobio a parama i itemu ni traga ni glasa (ali ni bilo puno samo 10 milja). Otvorio sam ticket i javili da ce se popravit kroz neko vrijeme ali ni dan danas nistam nista nazad dobio.

0 0 hvala 0
17 godina

Evo i meni smuckalo jedan solidan amulet. Izgleda da taj craft i nije bas toliki goldsink. Samo mislim da ne treba siliti. Probati par komada pa stati. A sto se tice AH i nestanka predmeta dogadja im se to, i meni je jednom nestalo mislim cak 6 ili 7 predmeta pa su se sutradan pojavili. Trenutno je AH down, znaci popravljaju.

Craft Craft
13 godina
odjavljen
Sepultribe kaže...

You lucky basta*d {#}

Ja sam skraftao 39 komada i sva su teško sra**e.

14 godina
Diablo 3

Wizardi, koliko vrijedi ovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Prodajem navedene iteme:

Cijene nisu fiksne!

10 mil 10 mil
3 mil 3 mil
6 mil 6 mil
12 mil 12 mil
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 12:48 (Yovitssa).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

evo upao amulet za mp5 odličan!

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

Eto to ti je to šta sam ti ja sinoć govoria :D
Potrošio si 2m a dobio amulet od 400m ;)

14 godina
Diablo 3

koliko ovo vrijedi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
marxone kaže...

koliko ovo vrijedi?

sve skupa možda 2 milje

17 godina
Diablo 3

Run MP10 na publicu (ma koji run...muka ježeva :) i padne napokon pošteno {#}

ring ring
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

Run MP10 na publicu (ma koji run...muka ježeva :) i padne napokon pošteno {#}

svaka čast, kakvi su statovi, da se malo i mi divimo :)

Đuro#2155,
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi imam još jedno nooblek pitanje.... jel ima koji video kako farmati odnosno ruta za farmanje...ja se uvjek izgubim...uzmem quest hart of the sin i onda idm po redu po onim portalima.....nezz kuda bi bilo najbrže pa ako neko može reć ili zna neki video bio bi zahvalan

0 0 hvala 0
17 godina
skylore kaže...

ljudi imam još jedno nooblek pitanje.... jel ima koji video kako farmati odnosno ruta za farmanje...ja se uvjek izgubim...uzmem quest hart of the sin i onda idm po redu po onim portalima.....nezz kuda bi bilo najbrže pa ako neko može reć ili zna neki video bio bi zahvalan

Alkaizer run:

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je ovo bolje od Alkaizera,non stop visim na ovoj ruti i skupim prek 50m xp na sat

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice