Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.553.545
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/JETHRO-2200/hero/20331055  Moze neki savjet za upgrade? (znam da bi trebao chantodo force s APOC-om ali je preskup)  koji od bracersa je bolji bez lacunia mi APS 2.19 ali je veci CC (43,5%)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 14:22 (zagid3).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi jel ima neko tempest build za monka.....gledo sam po netu i ima milijun buildova pa me zanima jel ima neko od vas neki provjereni build i na čemu se treba bazirat gear?? 

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko vidim nemaš hrpu para, ali imaš dovoljno za složit CM-a koji radi.

20 APOC-a je kao dosta, ali ja rađe koristim 30. CC ti treba biti iznad 40%.

IAS minimalno 2.1.

1. Ovaj Mempo ti je beskoristan, preporučam ti Stormcrow sa CC-om ( ako možeš 4.5), APOC-om (ciljaj na 10) i oko 380+ LoH-a. Ako nemaš za Stormicu sa APOC-om i CC-om uzmi Andariels Visage sa niskim additional fire dmg-om (ako možeš ispod 10%).

2. Lacuniji bez CC-a ti nemaju smisla, rađe odi na bracerse sa visokim CC-om, pogotovo jer ti ne treba visoki movement speed sa CM buildom. Ako hoćeš paragon farmat onda ideš na Archon build sa Lacunijima, ali isto sa CC-om.

3. Tal Rashas chest ti nije sretno rješenje (dobar za Archona, loš za CM-a), pogotovo jer nemaš all res na njemu, Zunimassa je the way to go, ili neki rare sa int, vit, all res i 3 socketa, ali ni to nije jeftino.

4. Ako uzmeš Stormcrow sa APOC-om možeš ostati na ovom Chantodou, ali glavni problem ti je nedostatak life gaina, koliko vidim nemaš apsolutno ništa. Treba ti LoH-a, oko 1500 bi ti trebalo biti dosta. Ja inače za CM build koristim Wizardspike (smiješno jeftin) sa Oculusom (također smiješno jeftin) s obzirom da nemam para za pošteni Chantodo set.

Nadam se da će ti ovo pomoći.

Iskreno, sa ovom opremom koju trenutno imaš, jeftinije i isplativije ti je ići na archon build.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 14:51 (Vash).
15 godina
neaktivan
skylore kaže...

ljudi jel ima neko tempest build za monka.....gledo sam po netu i ima milijun buildova pa me zanima jel ima neko od vas neki provjereni build i na čemu se treba bazirat gear?? 

hvala

Caka je da ti skillovi i oprema trebaju davati 10+ spirita po sekundi, jer dok channelaš tempest trošiš 10 spirita po sekundi.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
14 godina
protjeran
Diablo 3

tempest rush se da složit da ti niti netreba da regenaš spirit samo treba skilove znat stavit , stavil sam  na 404 stranici kako ja igram taj bild ....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne mogu sad vidjet dok nisam doma, ali ono što sam poslao je standardni tempest rush, right click i trči do sljedećeg porta.

Pretpostavljam da tvoja varijanta zahtijeva da staneš povremeno i na neki način napuniš spirit?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 15:13 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

swiping wind ima runu da kad ti je spirit puni trebaš obnavljat cijelo vrijeme sw i onda imaš spirit uvijek,al trebaš imat innas set

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Hm, još uvijek mi računica nije čista, jedino ako koristiš Northern Breeze runu umjesto Tailwind na Tempest Rushu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Kako vam ide crafting novih stvari?

Ja sam radio amulet str.. od 20-ak koje sam iskovao jedan je jako zanimljiv, statovi su:

odprilike 330str, 70vit, 80all ress i 100%ChD (kad dođem doma postam sliku)

1 0 hvala 0
15 godina
geothia kaže...

Ja sam radio amulet str.. od 20-ak koje sam iskovao jedan je jako zanimljiv, statovi su:

Kraftao 14 komada, dobio ovo:

Amulet of str Amulet of str
http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
14 godina
protjeran
Vash kaže...

Hm, još uvijek mi računica nije čista, jedino ako koristiš Northern Breeze runu umjesto Tailwind na Tempest Rushu?

evo da ti bude sve jasno, svi skilovi koje koristim na tempst rushu, ima  više kombinacija tempest rush bilda al meni taj najbolje odgovara za te iteme koje imam na sebi {#}

http://www.xfire.com/videos/5e2f54

17 godina
Diablo 3

Gdje najviše farmate za nove recepte?

Ja se uglavnom zaletim na Act III, Quest - 2nd Heart i očistim Tower of the Damned, pa Tower of the Cursed 1 i 2 i onda na Cyadea-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Gdje najviše farmate za nove recepte?

Ja se uglavnom zaletim na Act III, Quest - 2nd Heart i očistim Tower of the Damned, pa Tower of the Cursed 1 i 2 i onda na Cyadea-u.

Kupim ih na AH.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
13 godina
neaktivan

Keep dephts 2 i 3 ubit ghoma i prodat na ah dns vise nevrijedi to farmat jeftini su

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi jel vrijedi ovo šta i koliko cca

http://www.zaslike.com/files/l7aazp62qfna0yuosjo.jpg

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

njesra...jel ima neka stranica di se može viditi otprilike vrijednosti itema osim ah jer se ja po ah baš nesnalazim najbolje...nekužim šta je dobro kod kojih itema i sl

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skylore kaže...

njesra...jel ima neka stranica di se može viditi otprilike vrijednosti itema osim ah jer se ja po ah baš nesnalazim najbolje...nekužim šta je dobro kod kojih itema i sl

http://us.battle.net/d3/en/item/

Kod ringova i amuleta ono što je na cijeni je tzv. triflecta: Attack Speed, Crit Dmg i Crit Chance,sve naravno što više, al to i košta, a da ne govorim quadfecta.

Kod rareova je bitno da imaju visok main stat, traži vitality i all res + dodatne statse, npr. movement speed na bootsima ili crit chance na bracerima.

Legendary itemi daju još i posebne statse (koji obični rareovi ne daju), pa tako belt witching hour daje attack speed i crit dmg , braceri lacuni prowlers daju attack speed i movement speed itd

Legendary set itemi daju bonuse pa tako ako imas npr iz Monkovog Inna Seta 2 itema, dobijes 130 dex bonusa...

Prije nego li išta kupuješ prouči malo svoju klasu i build koji želiš koristiti.

My global position systems are vocally addressed
15 godina
neaktivan
skylore kaže...

Pogledaj filmiće od ovog lika:

Ima jako dobre videe o itemima i buildovima.

12 godina
geothia kaže...

ev slike..

16 godina
neaktivan
Diablo 3

gdje si nabavio recept?

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Franjo15 kaže...

gdje si nabavio recept?

Ili farmaš ove bosseve za recepte (ja imam recepte za amulet of VIT i INT za sad):

http://us.battle.net/d3/en/blog/8414570/public-test-realm-patch-107-notes-updated-131-2-1-2013#items

Ili kupiš na AH, sad su ti recepti ispod 1M golda već...

16 godina
neaktivan
Diablo 3

ma skupio sam i ja neke, a kupio sam i sad na AH oko 350k već ima, ma ja sam crafato sad 10komada, sve smeće, i 10 rukavica, ništa ne valja, više niti nemam DE, treba ići u nabavku uskoro

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jučer sam igra sa Đurom :P

ništa mi nije palo :'(

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Đuro je kriv!

mamiću odlazi
15 godina
neaktivan
toshak kaže...
1.Lovac kaže...

Đuro je kriv!

Palo mu je jučer svašta u jednom runu :(

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
Diablo 3

Evo da se malo pohvalim s amuletom koji sam napravio.

6 0 hvala 0
17 godina
Dlaka kaže...

Evo da se malo pohvalim s amuletom koji sam napravio.

Uhhhh, puno boljeg neš moć složit. Nice {#}

13 godina
neaktivan
Diablo 3

šta se tiče craftanja ja sam odlučio da ću napraviti po 100komada od svakoga itema. za sada sam napravio 79 amuleta, i naravno ništa nije dobro ispalo.

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

I ja sam danas jedno 30-ak amuelta i sve do jedan žešće njasre {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice