Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.835
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
Sepultribe kaže...
crofis kaže...

Prodajem 500m golda, cijena dosta niza nego na AH, za 900kn dajem uplate na tekuci, paypall ili uzivo se nademo u zg.

Prestajem igrati nikakav scam niti botanje, prodao sve iteme i tolko golda dobio.

upiti na pm

je no sigurno ti bude neko od nas tu na forumu kupio golde , ako neprodaš strancu nekom nebudeš ih ni prodal , jedino ti preostaje da ih staviš na AH

Mislio si RMAH?

I da, teško da će netko od nas dati toliko keša, nismo mi baš bogataši... Ja polako dogurao do 17m golda opet.

Preporuke šta da promijenim da značajno unaprijedim svojeg DH za tu lovu?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/11811852

Najviše mi fali survivabiltiy, i da hoće li netko sa mnom da skupim zadnji dio za Hellfire ring?

15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...
crofis kaže...

Prodajem 500m golda, cijena dosta niza nego na AH, za 900kn dajem uplate na tekuci, paypall ili uzivo se nademo u zg.

Prestajem igrati nikakav scam niti botanje, prodao sve iteme i tolko golda dobio.

upiti na pm

je no sigurno ti bude neko od nas tu na forumu kupio golde , ako neprodaš strancu nekom nebudeš ih ni prodal , jedino ti preostaje da ih staviš na AH

ček ček ček ti to daješ 500 milja golda za 900 kuna kaj si se ti posvadil z mozgom... pa to kupiš za 60 eura... da ide netko kupovat od gold sellera kojih ima koliko hočeš i to još dobiješ i jeftinije ako se dogovoriš s njima i još ti daju iteme neidenficirane

a kaj da ti velim Sretno s prodajom {#}

Cijena kad kupujes golde na RMAHu za 500m je preko 1000kn, ja prodajem za 900kn netko zeli proci jeftinije ili mozda nema paypall pa bi radije uzivo kupio nego kod nekih kineza koji ce ti uzet lovu i zbrisat

a to za 60e i 500m golda {#} jedino ako kinezu posaljes broj kreditne i pin 

16 godina
crofis kaže...

Cijena kad kupujes golde na RMAHu za 500m je preko 1000kn, ja prodajem za 900kn netko zeli proci jeftinije ili mozda nema paypall pa bi radije uzivo kupio nego kod nekih kineza koji ce ti uzet lovu i zbrisat

E sad ga pretjeruješ. Cijena na RMAH je 0,25€ za 1mil golda efektivna. Znači platiš 125 eura, 950kn, pa nije da daješ neki ludi popust na sve to svoje. A kad smo kod sigurnosti radije ću onda uzeti koliko mi treba preko RMAH jerbo nije da daješ jeftinije kao što daju Kinezi ili tko već a i ne treba ti paypal. Samo zaboravljaš da ti ideš prodavati te golde preko RMAH gubiš 30% a daješ u konačnici samo 5% jeftinije i to na cijelu količinu..pa onak..nije da će ljudi stajati u redu za tvojom ponudom no tko zna.

Iskreno, bolje da si iteme prodavao direktno za eure, ne bi se morao zafrkavati a ovako golde, teško, anyhow sretno. 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ne bude ti to nitko uzeo, nemaš brige, s time da niti ti nećeš dobiti 900kn kad prodaješ preko RMAH, jer ti 30% skine bliz kad para hoćeš na paypal, ali sretno, toliko puno ima transakcia preko foruma i svega, da nema šanse da ti to netko uzme za tu lovu :)

Malo si pretjerao  

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

lik je totalno pretjeral i nije realan , jer imaš gold selera koji su pouzdani i nisu kinezi i to kod njih dobiješ za 60 eura i sigurno ti nebude pobegel s lovom jer mu to nije u interesu nego da ti opet proda golde , vidim da neznaš puno o tome i nisi upoznat s takvom prodajom , a i kaj si dal jeftinije 50 kuna od Ah-a stvarno si jeftin {#}, i inače neverujem da bi netko i kupio ovdje golde da i daš sve to za 200 kuna , neznam koji smisao je uopče kupovat nešto u diablu za lovu da možeš farmat bolje ;)lol:)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
amanar kaže...
crofis kaže...

E sad ga pretjeruješ. Cijena na RMAH je 0,25€ za 1mil golda efektivna. Znači platiš 125 eura, 950kn, pa nije da daješ neki ludi popust na sve to svoje. A kad smo kod sigurnosti radije ću onda uzeti koliko mi treba preko RMAH jerbo nije da daješ jeftinije kao što daju Kinezi ili tko već a i ne treba ti paypal. Samo zaboravljaš da ti ideš prodavati te golde preko RMAH gubiš 30% a daješ u konačnici samo 5% jeftinije i to na cijelu količinu..pa onak..nije da će ljudi stajati u redu za tvojom ponudom no tko zna.

Iskreno, bolje da si iteme prodavao direktno za eure, ne bi se morao zafrkavati a ovako golde, teško, anyhow sretno. 

Cijena na RMAH je kad kupuješ 0.27 tako da 500m ispada 135e tj 1012kn odi i provjeri si a ne tu širiti definformacije.

14 godina
protjeran
Diablo 3

@Tomor   a kaj se drugo može i mislit pa da stavi na AH(aukcijsku kuču) za bombone :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

kod resellera 500M golda ti je 56eur = 422kn.

izvor:

http://mmovoo.com/

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
crofis kaže...
amanar kaže...
crofis kaže...

Cijena na RMAH je kad kupuješ 0.27 tako da 500m ispada 135e tj 1012kn odi i provjeri si a ne tu širiti definformacije.

daj dezorjentirani nebudeš prodal tu golde i nezamaruj ljude s tim koliko dođe gold ...kako sam i napisao prije nekužim zakaj bi netko uopče kupovao za eure u diablu pa nismo ti mi dobrostoječi stranci kojima se neda farmat i da se pokazujemo da imamo najače gerove

14 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...

izvor:

no vidiš još jeftinije kako sam rekel od mojih 60 eura .. a on traži 900 kuna , mislim da je fulal forum da bi prodao gold , najbolje ti je da staviš na njuškalo možda tam prodaš tam svega ima{#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Svaka roba nađe kupca. Ljudi svakodnevno kupuju golde na RMAHu gdje je cijena trenutno 0.27 ja nudim jeftiniji nego preko RMAHa fleksibilniji sam ljudi se ne moraju zajebavati preko kartica ili paypalla mogu se nac s njima i uzivo.

Nisam ni rekao da je cijena fiksna, koga zanima javit ce se na pm nema smisla vise raspravljati.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 16:38 (crofis).

0 3 hvala 0
16 godina

Erm, i da provjerio sam prije a usput imam i frendove koji kupuju i tamo kupuju po 0,25€ a kupuju i na drugim mjestima. Ali izgleda da ti baš ne trejdaš puno tamo kad ne vidiš da su prosječne transakcije su 0,25 i prošli dan isto tako. A kad smo već kod toga pogledaj i ovdje. Cijena je 0,25€ već poduže dok je tek prošli tjedan kratkotrajno skočila na 0,26 i 0,27e i to samo kod najave novog patcha, od onda su sve cijene u padu i itema i golda. Nit čitaš zadnje postove na ovom forumu nit daješ neki extra popust a kad ti netko realno kaže da su ti male šanse prodaš po toj cijeni ti se čudiš. Kod tebe ispada da je cijena na RMAH stravična a da ti onako poput todorića daješ masni popust.. e pa ja samo kažem potencijalnim kupcima da kod tebe nije jeftino {#} Nije jeftino ni u odnosu na RMAH a kamoli druge solucije.

Stoga, ne soli pamet da širim dezinformacije, jeftin nisi a ni iskren. Rekao bih poput pravog trgovca. No sretno s tim goldom. 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 17:17 (amanar).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Na koliko procjenjujete ove hlače ?

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
crofis kaže...

Svaka roba nađe kupca. Ljudi svakodnevno kupuju golde na RMAHu gdje je cijena trenutno 0.27 ja nudim jeftiniji nego preko RMAHa fleksibilniji sam ljudi se ne moraju zajebavati preko kartica ili paypalla mogu se nac s njima i uzivo.

Nisam ni rekao da je cijena fiksna, koga zanima javit ce se na pm nema smisla vise raspravljati.

{#}

kaj to ti daješ jeftinije...... rekli smo ti kako se kreču cijene golda i da več neko ide kupit golde kupio bi ih najvjerovatnije za 56.02 Eura kaj je puno jeftinije nego ti daješ, i zakaj nebi raspravljali..... da ti prodaš to po skupoj cjeni nekom ko možda nezna da se daju jeftinije kupit ili ??'....  to kaj veliš da ljudi kupuju svakodnevno golde....  moš mislit kako Hrvati kupuju golde ko nori smo , pa nismo ti mi lovaši ili stranci koji su ljeni farmati

14 godina
protjeran
Hanter kaže...

Na koliko procjenjujete ove hlače ?

na malo par milja pogledaj na Ah i stavi najjeftinije možda dobiš 1 milju hehhe

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 17:26 (Sepultribe).
16 godina
neaktivan
crofis kaže...

Jesi ti kad šta prodao na RMAH? 

Ako to hoćeš prodati stavi na RMAH za 0,25 po M i prodati ćeš , čekaj lovu na paypalu i to je to.

Đuro#2155,
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Prodano liku sa friend liste za krasnih 110e. On zadovoljan prosao jeftinije nego na rmah ja zadovoljan nema blizzardovih 30% pljacke. 

Velike puse ovoj dvojici jazavaca koji su bili jako zabrinuti za mene   <3   {#}

0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
crofis kaže...

Prodano liku sa friend liste za krasnih 110e. On zadovoljan prosao jeftinije nego na rmah ja zadovoljan nema blizzardovih 30% pljacke. 

Velike puse ovoj dvojici jazavaca koji su bili jako zabrinuti za mene   <3   {#}

i kaj to nas briga kaj si ti prodal , jeate koji luzer koga boli ona svar za tvoju prodaju , samo smo komentirali da to nebudeš prodal tu nama jer možemo puno jeftinije proči da več kupujemo ..  davaj si pusu svom dečku jazavac retardirani{#}

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

izvor:

Kako mu se isplati prodavati gold za tu cijenu? Kada može na rmahu dobiti za 500 milja, 125 eura - 15%

My global position systems are vocally addressed
14 godina
protjeran
EraserHead kaže...

a kako mu se nebi ispaltilo kad ima zaposlene botove da farmaju 24 sata na dan nema kaj izgubit samo da se prodaje , bez brige prodaju oni i na RMAH-u i tako svugdje gdje stignu prodaju gold

13 godina
neaktivan

Dali ima netko tu da je igrao wizza sa crit mass buildom ? koji mp mi najlakse igrat i koji act (ili neku farm rutu) , imam 45%crit chancea i 62k damagea i nekih 500all resa ,46k lifea

dugo nisam igrao i cudi me kak sam uspio za nekih 2,5mil slozit tak lika sa tolkim dps-om, i kak to da su legendary sad puno jeftiniji nego sto su bili , manje vise su jeftiniji legendary nego njihovi rare ekvivalenti

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 18:54 (zagid3).
17 godina
zagid3 kaže...

Dali ima netko tu da je igrao wizza sa crit mass buildom ? koji mp mi najlakse igrat i koji act (ili neku farm rutu) , imam 45%crit chancea i 62k damagea i nekih 500all resa ,46k lifea

dugo nisam igrao i cudi me kak sam uspio za nekih 2,5mil slozit tak lika sa tolkim dps-om, i kak to da su legendary sad puno jeftiniji nego sto su bili , manje vise su jeftiniji legendary nego njihovi rare ekvivalenti

Ja igram CM wizu al trenutno samo za Ubere... za leveliranje paragona na wizu nema ničeg bržeg od arcon builda...

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
14 godina
neaktivan
ja igram s wiz 52 paragon znaci na 2 nacina igram kad solo igram prebacim na achron mod i farmam i promjenim opremu na farmanje i najbolje bi ti bilo mp1 da brzo farmas i dizes paragone , a ako oces lediti ici na ubere i bossove treba ti druga oprema ja zamjenim skill i mac i par stvari pa ledim dok ostali ubijaju na mp10.....
13 godina
neaktivan

tomcat, houska kolki vam dps i ostali statsovi? ak moze link na lika?

17 godina
zagid3 kaže...

tomcat, houska kolki vam dps i ostali statsovi? ak moze link na lika?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/TomCat-2485/hero/5258460

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
15 godina
MaxonUniversal kaže...

Jel ovo sigurna stranica? Kako se kupuje?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

nemam pojma, ta se stalno reklamira na blizardovom forumu

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Mislim se dal da uzmem nešto malo para sad prije patch-a jer ako poslije skoče cijene, neću ništa moć napravit...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Mislim se dal da uzmem nešto malo para sad prije patch-a jer ako poslije skoče cijene, neću ništa moć napravit...

radije sačekaj patch da dođe, tko zna šta će sve promjeniti. a cijene sigurno neće skočiti nego naprotiv samo će padati

16 godina
neaktivan
crofis kaže...

Ako je tako reci frendu da ima kod mene 500m za 100E, kolicine neogranicene

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice