Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.561.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
Sepultribe kaže...

da vas obavijestim....... nemojte slučajno ako dobijete neku obavijest da ste koristili macro , boots ili nekave hackove da se logirate na neku zmišljenu batlnet stranicu koja je identična ko i original, jer ako to napravite ostali budete bez svih itema , kradu tako izgleda frendu su počistili cijeli akunt ostao bez svih itema na svim herojima i torbama{#}

Boots (čizme) koristim na svakom liku (vidiš, mogli bi uvesti i isusovke za monka npr. {#}). Mislio si na bot-ove, valjda.

Hvala za info, ali na takve mailove ne bi trebalo nikada nasjedati. Nikada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 8:41 (TomoR).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Mislim da kolega misli na poruku koja se dobije unutar igre, preko whispera, od nekakvog blizzard mastera, bar sam je ja 2 puta dobio od njega.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Sepultribe kaže...

da vas obavijestim....... nemojte slučajno ako dobijete neku obavijest da ste koristili macro , boots ili nekave hackove da se logirate na neku zmišljenu batlnet stranicu {#}

EraserHead kaže...

Mislim da kolega misli na poruku koja se dobije unutar igre, preko whispera, od nekakvog blizzard mastera, bar sam je ja 2 puta dobio od njega.

Klasična metoda phishinga. Mislim da zadnjih x godina dobivam na mail kako je moj WoW account u opasnosti i da se odmah logiram kako bih to ispravio. Eh da.. ja ne igram WoW niti sam ga ikad instalirao  ;)

Jedan mali savjet a jednostavan za implementaciju: ako dobijete sličan mail ili poruku i nekim slučajem bi željeli provjeriti navode u istoj, nemojte klikat ko sumanuti na link unutra. Lijepo upalite browser i ručno upišite battle.net-ov URL i provjerite tamo. Ljudi su vrlo komotni i lakše im je kad je sve servirano, ali to redovito završi loše.

Ovo vrijedi za bilo koji account koji ste ikada otvorili.

Također, nek vam ne bude teško kopirati link i pejstati ga u notepad ako sumnjate na autentičnost istog. Ako je nešto sumnjivo npr. battle.net.illphishyour.acount.com (karikiram) znate što vam je činiti s takvom porukom. Svatko sa elementarnim znanjem HTML-a može nalijepiti bilo koji link na bilo koji tekst.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
odjavljen
Sepultribe kaže...

da vas obavijestim....... nemojte slučajno ako dobijete neku obavijest da ste koristili macro , boots ili nekave hackove da se logirate na neku zmišljenu batlnet stranicu koja je identična ko i original, jer ako to napravite ostali budete bez svih itema , kradu tako izgleda frendu su počistili cijeli akunt ostao bez svih itema na svim herojima i torbama{#}

Bilo je o tome već rasprave u temi. Ne mogu vjerovati da ti je prijatelj takav naivac i da je popušio tu foru {#}

14 godina
protjeran
formula1live kaže...
Sepultribe kaže...

Bilo je o tome već rasprave u temi. Ne mogu vjerovati da ti je prijatelj takav naivac i da je popušio tu foru {#}

gle to bi se i tebi dogodilo da koristiš komp 2 godine , jebga novi je u tom svijetu , šteta kaj bude naučio na gori način

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko vrijede realno?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Evo baš razmišljam kako su gemovi opet otišli kvragu, ovim patchom samo luduju ljude...

Baš bi bilo potreba sad da opet počmu duplat gemove i prodavat ih bagatela, jer ovo je baš bezveze postalo...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Evo baš razmišljam kako su gemovi opet otišli kvragu, ovim patchom samo luduju ljude...

Baš bi bilo potreba sad da opet počmu duplat gemove i prodavat ih bagatela, jer ovo je baš bezveze postalo...

gemovi u odnosu na prije mjesec dana su dosta jeftiniji. jedno je vrijeme ruby otišao rekordno prema gore i bio čak 32M golda

13 godina
Diablo 3

mijenjam GW2 za Diablo 3 uz moju nadoplatu.

0 0 hvala 0
15 godina
MaxonUniversal kaže...
1.Lovac kaže...

gemovi u odnosu na prije mjesec dana su dosta jeftiniji. jedno je vrijeme ruby otišao rekordno prema gore i bio čak 32M golda

Ma nervira me to šta su rekli da će doć  patch i još ga nema ni na vidiku -.-' a gemovi abnormalno skočili, ja se ponada da će bit nešto i pokupova po glupim cijenama gemove i sad izgubia par milijuna bezveze. Lako za pare, al ispi*dili su cilu igru...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
14 godina
Diablo 3

kako radite printscreen iz diabla, uvijek snimi sliku s desktopa od windowsa ne iz igre. prije je radilo bez problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

Ma nervira me to šta su rekli da će doć  patch i još ga nema ni na vidiku -.-' a gemovi abnormalno skočili, ja se ponada da će bit nešto i pokupova po glupim cijenama gemove i sad izgubia par milijuna bezveze. Lako za pare, al ispi*dili su cilu igru...

I tebe svasta 'nervira'. Kada dodje patch, doci ce...

13 godina
neaktivan
marxone kaže...

kako radite printscreen iz diabla, uvijek snimi sliku s desktopa od windowsa ne iz igre. prije je radilo bez problema?

to ti se sprema u mapu diablo 3 (kod mene je u Libraries>Documents>Diablo III)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Danasnji ulov

4 0 hvala 0
15 godina
XSX kaže...

Danasnji ulov

Prodaješ li ih i za koliko ;)
Nemam para al me zanimaju cijene :D

13 godina
Diablo 3

decki evo oprostite sto pitam gluposti , razmisljam si kupit d3 , pa me zanima kolika je mogućnost da češ prodat item za prave pare i da li je tesko nalaziti takve iteme i gdje se obicno nalaze?

molio bih neki normalan odgovor bez flejmanja nub ovo ono . hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mala mogucnost, nalaze se posvuda, i treba ti sreca i vrijeme.

13 godina
Diablo 3

mislim frend mi je prodao neki item za 20 dolara pa me zanimalo .. krenuo sam path of exile nekak mi je grda igra , d3 mi izlgeda preglednije i jednostavnije:D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XSX kaže...

Danasnji ulov

UUUU koliko ti vrijedi witching?

Đuro#2155,
16 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

decki evo oprostite sto pitam gluposti , razmisljam si kupit d3 , pa me zanima kolika je mogućnost da češ prodat item za prave pare i da li je tesko nalaziti takve iteme i gdje se obicno nalaze?

ovisi ti o sreći, ako imaš lude sreće možeš nešto prodati i po 200 eura... ali realno gledajući ... teško... u najboljem slučaju ako kreneš sada igrati možeš si recimo kupiti 2 ekspanzije od blizzarda preko autentikatora što se tiče prodaje itema.... a i za to moraš utući bar 400 sati (kažem realno, jer drop je sranje a ako i padne šta nemoš dobiti neke pare)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 0:52 (domac1986).
16 godina
odjavljen
domac1986 kaže...
duxyebj kaže...

ovisi ti o sreći, ako imaš lude sreće možeš nešto prodati i po 200 eura... ali realno gledajući ... teško... u najboljem slučaju ako kreneš sada igrati možeš si recimo kupiti 2 ekspanzije od blizzarda preko autentikatora što se tiče prodaje itema.... a i za to moraš utući bar 400 sati (kažem realno, jer drop je sranje a ako i padne šta nemoš dobiti neke pare)

Hehehe. Neko se ne slaze sa tobom. Taman mislio zaraditi za stan prodavajuci iteme na RMAH {#}

Sto je najgore prodaja je gotovo stala. Eno stavio amulet +80 all res. + attack speed 8%+ critical chance 6% + critical damage 55% + strenght 121 i jedva 2.5 milje. Vise dobio za socketed andarie's visage.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

istina je ovo šta mrgud kaže, prodaja je skroz pala. neznam jeli se čeka patch il šta al definitivno nije kao prije mjesec dana. baš smo mi nedavno raspravljali na ts-u nas par kako imamo svi skupa oko 3500h diabla i još nikome nije pao item koji vrijedi 1B+ golda. tako da moraš imati ludu sreću da odmah nešto dobiješ vrijedno!

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
XSX kaže...

Danasnji ulov

UUUU koliko ti vrijedi witching?

Witching je odma ispario za 60m echo sam uzeo sebi,jos amulet prodajem,zbilja ne znam koliko da ga cijenim,losiji od mog su po 30m na ah smanjio sam sve statse bas da provjerim,ovaj moj jos ima najvise life on hit na sebi.Ak je netko zainteresiran za neku normalnu cijenu mu prodam.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

da, prodaja tj bolje rečeno kupnja je stala skroz.... najviše po meni su pali amuleti i ringovi....  kad padne dobar  ring jednom u 100 godina jedva dobijem 10 milijuna.... a dobar ring ima str visok vita crit chance 6 i crit dmg 40wtf? takvi su kostali ohoho više prije

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Mislim da je blizz najavom novog patcha i svega onog što s njim dolazi napravio jednu stvar kojoj smo se svi nadali a to je padu nerealnih cijena na AH.

Cijene su bile prenapuhane (a neke su još uvijek) stoga ljudi ako nešto hoćete prodati treba spustiti cijenu..

2 1 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Prvi doubledrop {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 20:36 (Feya).

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
geothia kaže...

Mislim da je blizz najavom novog patcha i svega onog što s njim dolazi napravio jednu stvar kojoj smo se svi nadali a to je padu nerealnih cijena na AH.

Cijene su bile prenapuhane (a neke su još uvijek) stoga ljudi ako nešto hoćete prodati treba spustiti cijenu..

prenapuhane? yeah right... danas si napraviš lika za 100 mil o kakvom si prije 4-5 mj mogao samo sanjati.... šta bi reko za cijene prije 5 mj?

15 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

danas si napraviš lika za 100 mil o kakvom si prije 4-5 mj mogao samo sanjati.... šta bi reko za cijene prije 5 mj?

Istina da cijene padaju ko lude, recimo ja sam jucer unity prodao za 120 m(nakon 15%), a kupio sam ga prije 2mj za 160, i to je bio jako dobar ulov jer se cijena sličnih kretala 200+...

My global position systems are vocally addressed
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Prodajem 500m golda, cijena dosta niza nego na AH, za 900kn dajem uplate na tekuci, paypall ili uzivo se nademo u zg.

Prestajem igrati nikakav scam niti botanje, prodao sve iteme i tolko golda dobio.

upiti na pm

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
crofis kaže...

Prodajem 500m golda, cijena dosta niza nego na AH, za 900kn dajem uplate na tekuci, paypall ili uzivo se nademo u zg.

Prestajem igrati nikakav scam niti botanje, prodao sve iteme i tolko golda dobio.

upiti na pm

je no sigurno ti bude neko od nas tu na forumu kupio golde , ako neprodaš strancu nekom nebudeš ih ni prodal , jedino ti preostaje da ih staviš na AH

ček ček ček ti to daješ 500 milja golda za 900 kuna kaj si se ti posvadil z mozgom... pa to kupiš za 60 eura... da ide netko kupovat od gold sellera kojih ima koliko hočeš i to još dobiješ i jeftinije ako se dogovoriš s njima i još ti daju iteme neidenficirane

a kaj da ti velim Sretno s prodajom {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 14:26 (Sepultribe).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice