Izvinjavam se na double postu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad starci zaspu, mazni im "master" i baci se u shoping :)
Da se malo i pohvalim jučer mi je dropao triumph helm - vjerojatno najbolji na AH - u - prodao sam ga za 325 milje
Da se malo i pohvalim jučer mi je dropao triumph helm - vjerojatno najbolji na AH - u - prodao sam ga za 325 milje
brate mili na 300m ti skinu 50m, baš prekrasno... inače čestitke ;)
Pozdrav ljudi :)
Počeo sam razmišljat da se vratim igranju diabla 3 koji sam prestao igrati par dana nakon sto je izašao onaj Infernal Machine patch.
Sad zanimalo me najviše može li mi neki pro preporučit šta da najprije upgradeam na svom monku pošto sam podosta izvan toka :P
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chipi-2492/hero/16651365
bok, ako želiš dodaj me - Azriel#2673
mogu bilo kojeg monka za 4 milijuna opremiti za farmanje mp4
to bi ti trebalo biti dosta za početak

Počeo sam razmišljat da se vratim igranju diabla 3 koji sam prestao igrati par dana nakon sto je izašao onaj Infernal Machine patch.
Sad zanimalo me najviše može li mi neki pro preporučit šta da najprije upgradeam na svom monku pošto sam podosta izvan toka :P
zasto farmat na mp 4 kad je najbolje na ništa. ides brzo rusis sve i punis exp.
Ako si toliko jak da rušiš sve i na MP4 onda dobiješ ipak i više EXP nego na bez, a i veća je šansa za bolji drop.
Ja sam uglavnom idem na MP1...
Hoće tko kupiti battlenet acc sa diablo 3 i WoWom te Battlefield 3 sve zajedno 50 eura
Ako si toliko jak da rušiš sve i na MP4 onda dobiješ ipak i više EXP nego na bez, a i veća je šansa za bolji drop.
Ja sam uglavnom idem na MP1...
to e. Vridi li ovo čemu.
Skorn bez LS ne vrijedi puno, a i tvoj ima int, koji nikome ne treba :D
A wizardima i wd-ovima?
Skorn bez LS moze vrijediti stotine miliona, sve zavisi kako je rolan.
Mislim da ovaj ne vrijedi puno, mozda par miliona....u svakom slucaju na AH imas cijene.
Čitajući ovaj theard shvatio sam da je moguće mjenjati goldove za €.
Inače igram diablo nekih 50 sati, znači ne puno. I prepirao sam se sa frendom koji veli da se to nesmije raditi!
Sad mi ništa nije jasno, dal mogu prodati gold ili ne?!
Inače igram diablo nekih 50 sati, znači ne puno. I prepirao sam se sa frendom koji veli da se to nesmije raditi!
ko ti brani, imaš RMAH za to.. jel ti igraš diablo3 ili se samo raspituješ?
Da, možeš.
No za to moraš ići na RMAH (Real Money Auction House - click na EUR oznaku kada ti je otvoren AH). Ako želiš novce van, u tom slučaju moraš imati mobilni ili "fiksni" authenticator. Bez Authenticatora lova ti sjeda "samo" na Battlenet račun (s kojeg onda možeš kupiti WoW playtime i slično).
nemoras imati authenticator, mozes i bez njega primati lovu na paypal!
meni najbolje farmanje je mp3, tu se najbrze skuplja exp za mene posto mi je to cilj. ja sa trenutnom rutom po satu skupim oko 45M exp
ako neko igra wizzarda moze mi rec kakav build radi sto radi ja san pokusa ovaj perma frezze al mi neide ako neko igra neki svoj build s kojim mu ide lgano bio bih mu zahvalan ako ga moze pokazati. Hvala.
Bas sam htio isto pitanje postaviti,moj wizz ima 2.96% at.speed i 51% crit chance pa me zanima na kojem mpu bi mogo ubere frozat.
Bas sam htio isto pitanje postaviti,moj wizz ima 2.96% at.speed i 51% crit chance pa me zanima na kojem mpu bi mogo ubere frozat.
sa 3 IAS i 51 CC na bilo kojem MP... međutim tebi je problem APOC i preživljavanje (i DPS za više MP)...
@buterino
ovisi što ti je cilj... za farmanje paragona arcon build a za ubere i mp4-10 CM build...
ja trenutno farmam xp na MP0 sa arcon buildom... cirka 60M xp-a na sat...
sa 3 IAS i 51 CC na bilo kojem MP... međutim tebi je problem APOC i preživljavanje (i DPS za više MP)...
@buterino
ovisi što ti je cilj... za farmanje paragona arcon build a za ubere i mp4-10 CM build...
ja trenutno farmam xp na MP0 sa arcon buildom... cirka 60M xp-a na sat...
moze link tvoga lika. evo mog jadnicka http://eu.battle.net/d3/en/profile/blazer8-1230/hero/3045841 znam sranje je oruzje a i ostalo je sranje sad iman novi belt.daj bacite koji komentar na ovog moga :P
http://eu.battle.net/d3/en/profile/TomCat-2485/hero/5258460
ovo je sa XP opremom...
inače igram CM wizzu...

...............
može kakav savijet, šta da radim, tražim po AH neko malo bolje oružje ali sve neke gluposti tamo, ili ono što valja skupo ko vrag a ja imam svega 5M golda. pa ako netko ima viška neki mač, može mi ga dat, nek me doda na onoj frend listi.
i može kakav savijet, za ovu ostalu opremu, šta bi bilo dobro za promjenit neki savijt, prešo sam act 1 inferno sad sam na početku acta 2. nije da mi je nešto pretjerano teško, ali ono može i lakše.
Ma AH je katastrofa zadnjih tjedan dana. Jednostavno nema dobrih itema gore i zato je cijena srednje kvalitetnih porasla ko sam vrag.
...............
može kakav savijet, šta da radim, tražim po AH neko malo bolje oružje ali sve neke gluposti tamo, ili ono što valja skupo ko vrag a ja imam svega 5M golda. pa ako netko ima viška neki mač, može mi ga dat, nek me doda na onoj frend listi.
i može kakav savijet, za ovu ostalu opremu, šta bi bilo dobro za promjenit neki savijt, prešo sam act 1 inferno sad sam na početku acta 2. nije da mi je nešto pretjerano teško, ali ono može i lakše.
Riješi se štita i dual wieldaj. Za 5 milijuna možeš dosta s barbarom. Ne samo wep promijeniti, nego cijelu opremu.
Smanji vitality u korist resista, snage i life steala. Što brže ubijaš, manji ti life pool treba.
pozz :)
ispročavam se na OT, pošto ne igram več dugo D3 i mislim da nebudem više, jer sam sve likove digo dokraja(bez paragon lvl) odlučio sam prodat igricu, po kolko se kreču cijene, imam oko milju i po novaca i svi steševi su puni i sve mule su pune itemimam prije peča di je monster lvl dodan, ak je neko zainteresiran, tj. ak znate nekog ko želi kupit nek mi se javi, znači full kutija sa sa računom.
Hvala!
Ovo zapravo sve zvuči dosta pozitivno i kao da su i dalje u dobrom smjeru razvoja s DIII