Ne mozes nista dobit, aj shvati. Nema ljudi koji ce ti to kupit. Ja prodajem Legende koje su dva puta bolje za istu cijenu pa nece otic. Vendor majka.
Stari ja sam naso legendary item na nightmareu neku kapu za monka stavio sam ju u ah i prodao za 120k, nisam imo pojma kolko vrijedi, bio sam lvl 35+ i prodao je te zaradio 102k samo tako. Neznam tko ju je uzeo alo ocito mu je treala a ja se ne zalim kad mi je blagajna napunjena. Ali isto tako zajebo sam se kod ah kad sam kupovao cizme umjesto bida od 35k sam stavio 280k neznam na koju foru i kak sam stavio skoro sve pare jer sam imo 300k i jedino mi glupo sta nemozes ponistiti aukciju.
Isto tako imate nekih prijedloga u vezi geara?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sexserghy-2230/hero/23240978
I da stvar bude zalosnija do sada pala mi 2 legendary itema i niti jedan za DH..
ne brini, ja prešo s DH i barbom hell i s ostalima night mare, i do sada mi pala tek 4-5 legendarya od toga iskoristiva dva ja mislim(prsten za DH, i woodo mask za WD). izgleda da do inferna nula bodova, čini mi se da ovaj nephalem valor pomaže dosta da padnu te legendary stvari. maloprije mi pao ovaj legendarni blacsmith staf of horadrin kad sam bio kod Izuala, iako nemam pojma šta to znači i čemu služi vidno 3 legendarya su mi pala u ova dva dana što sam igro s DH i barbom hell od 60 levela na dalje, tek paragon leveli otkrivaju čari ove igre, jer je po mome mišljenju drop na ovim razinama ispod inferna prežalostan. jbg, tako je igra koncepirana, ništa do inferna, još s monkom WD i wizardom moram preć hell, a onda s barbom krećem na inferno. već sam očistio onaj prvi dio do spašavanja caina, i u tom djelu sam sreo elitne šišmiše koji su me umalo ubili. čini mi se da su na infernu elitovi dosta zahebaniji nego na prijašnjim razinama, i da će bit frke. barem meni.