Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Sexserghy112 kaže...
SimeKZ kaže...

Ne mozes nista dobit, aj shvati. Nema ljudi koji ce ti to kupit. Ja prodajem Legende koje su dva puta bolje za istu cijenu pa nece otic. Vendor majka.

Stari ja sam naso legendary item na nightmareu neku kapu za monka stavio sam ju u ah i prodao za 120k, nisam imo pojma kolko vrijedi, bio sam lvl 35+ i prodao je te zaradio 102k samo tako. Neznam tko ju je uzeo alo ocito mu je treala a ja se ne zalim kad mi je blagajna napunjena. Ali isto tako zajebo sam se kod ah kad sam kupovao cizme umjesto bida od 35k sam stavio 280k neznam na koju foru i kak sam stavio skoro sve pare jer sam imo 300k i jedino mi glupo sta nemozes ponistiti aukciju.

Isto tako imate nekih prijedloga u vezi geara?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sexserghy-2230/hero/23240978

I da stvar bude zalosnija do sada pala mi 2 legendary itema i niti jedan za DH.. {#}

ne brini, ja prešo s DH i barbom hell i s ostalima night mare, i do sada mi pala tek 4-5 legendarya od toga iskoristiva dva ja mislim(prsten za DH, i woodo mask za WD). izgleda da do inferna nula bodova, čini mi se da ovaj nephalem valor pomaže dosta da padnu te legendary stvari. maloprije mi pao ovaj legendarni blacsmith staf of horadrin kad sam bio kod Izuala, iako nemam pojma šta to znači i čemu služi vidno 3 legendarya su mi pala u ova dva dana što sam igro s DH i barbom hell od 60 levela na dalje, tek paragon leveli otkrivaju čari ove igre, jer je po mome mišljenju drop na ovim razinama ispod inferna prežalostan. jbg, tako je igra koncepirana, ništa do inferna, još s monkom WD i wizardom moram preć hell, a onda s barbom krećem na inferno. već sam očistio onaj prvi dio do spašavanja caina, i u tom djelu sam sreo elitne šišmiše koji su me umalo ubili. čini mi se da su na infernu elitovi dosta zahebaniji nego na prijašnjim razinama, i da će bit frke. barem meni.

i 5-3570K
13 godina
neaktivan

Kakav gear si imo na DH?

A ne brine me previse to poceo sam prije 3 dana igrat tek.. {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/19962002

štit koristim, jer su mi do sad padale jako loše one strijele, a štit mi daje veću štetu i vitality nego sve strijele koje su mi do sad pale. a ne da mi se na AH, kupovat i trošit pare na njih prije inferna, ionako mi nije bilo teško proći hell s ovakvim gerom, jedini problem sam imo malo sad pred kraj acta 4, jer ima dosta elitova i svega i svačega na malom prostoru tj. mapi. al diabla sam sredio iz prve.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GoodAngel kaže...

štit koristim, jer su mi do sad padale jako loše one strijele, a štit mi daje veću štetu i vitality nego sve strijele koje su mi do sad pale. a ne da mi se na AH, kupovat i trošit pare na njih prije inferna,

Stit je besmislen (osim za specificne mp8+ buildove). Ili kupi quiver za 10k (zasto skupljas gold ako ga ne zelis trositi?), ili ako bas zelis igrati bez AH, stavi drugi 1-hand xbow sa dex i vit. Sigurno ti je pao bar jos jedan dok si dosao do 60.

Ne kuzim te. Prvo u deset postova napises kako volis igrat solo, da te ne zanimaju tudji savjeti, citanje foruma i slicno jer volis sam istrazivati. Onda napises pet postova sa pitanjima. Zatim, kada dobijes odgovore na njih od ljudi sa foruma koji su igrali stotine sati vise od tebe, ignoriras te savjete. Cemu trosis svoje i tudje vrijeme? :) Igraj po svome i gotovo.BTW pise se nightmare bez razmaka.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

nisam rekao da me ne zanimaju tuđi savijeti, gdje ste vi to pročitali ili skužili? na pitanja koja sam postavio, me zanimaju savjeti jer nisam najpametniji, pa naravno da više volim igrat solo ali to ne znači da ne prihvaćam savijete. pogotovo sad kad krenem inferno igrat, ću postavljat još više pitanja jer do sad mi nije bilo teško, na inferno će biti po svemu sudeći. štit, ću i dalje koristit za barbu i za monka jer su meel klasa i djeluju mi bolje s njim nego bez njih, wd i wizard mi nemaju štit a jedino DH od nemeel klasa mi ima štit iz gore navedenog razloga. kad mi na infernu padne neka stvarno dobri quiver koristit ću ga. iako s štitovima mi likovi djeluju stvarno osjetno bolje, vizualno, ali ipak DH i range klase nije toliko bitan štit i toga sam svijestan. tako da prvom prilikom, riješit ću se štita kad je DH u pitanju. imam 3,000,000 golda, ali volim skupljat pare šta da kažem, kad pređem na inferno bacit ću se na žešću kupovinu. {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GoodAngel kaže...
mcf kaže...
GoodAngel kaže...

kolika bi bila realna cijena ovoga, da ne stavim nekakvu nenormalnu cifru?

Jel' to koristis stit na DH? :)

da, baš je cool. lijepo je ful, biti cool. {#}

Planovi od Staff of Herding ti trebaju za Staff of Herding kojim otključavaš tajni nivo.

http://soe.hubpages.com/hub/Whimsyshire-The-Secret-Pony-Level-Guide-Diablo-3

Uglavnom, odeš kod Blacksmitha, i bilo koji prozor osim onog za rastavljanje itema, desni klik na "recept-knjigu" i Blacksmith će naučiti kako napraviti Staff. Gore na linku imaš upute kako doći do ostalih stvari za Staff.

14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

nisam rekao da me ne zanimaju tuđi savijeti, gdje ste vi to pročitali ili skužili? na pitanja koja sam postavio, me zanimaju savjeti jer nisam najpametniji, pa naravno da više volim igrat solo ali to ne znači da ne prihvaćam savijete. pogotovo sad kad krenem inferno igrat, ću postavljat još više pitanja jer do sad mi nije bilo teško, na inferno će biti po svemu sudeći. štit, ću i dalje koristit za barbu i za monka jer su meel klasa i djeluju mi bolje s njim nego bez njih, wd i wizard mi nemaju štit a jedino DH od nemeel klasa mi ima štit iz gore navedenog razloga. kad mi na infernu padne neka stvarno dobri quiver koristit ću ga. iako s štitovima mi likovi djeluju stvarno osjetno bolje, vizualno, ali ipak DH i range klase nije toliko bitan štit i toga sam svijestan. tako da prvom prilikom, riješit ću se štita kad je DH u pitanju. imam 3,000,000 golda, ali volim skupljat pare šta da kažem, kad pređem na inferno bacit ću se na žešću kupovinu. {#}

stit na DH dolazi jedino u obzir ako ides na tank build, a za to moras imat min 600 all resist , 2000+ LoH, A shield mora imat min 27% block, stormshield je savrsen te jos brdo discipline npr blizu 50, a i tim bildom mos zaboravit levele vece od MP7.

pri opremanju lika, izaberi jednog lika i jedan smjer (build)....nemoj pokusavat WW barba jer nemas love.....

p.s.

kad predes 100k DPS i to unbuffed na DH, onda dual-wield sa LS (Life Steal), min 5,5% in total

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 11:34 (Test user).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

tank build,

WW barba

kad predes 100k DPS i to unbuffed na DH, onda dual-wield sa LS (Life Steal), min 5,5% in total

može malo pojašnjenje oko ovoga, i ako ima tko dobar da mi posta svog lika koji je tank, ili ovog barbu koji je WW da točno skužim na što se misli kad se to govori. pošto ne kužim baš najbolje šta je tank build ili WW.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

samo se po njemu ravnaj. on igra ww i trenutno je najbolji barbar na forumu

2 0 hvala 1
14 godina
GoodAngel kaže...

kad mi na infernu padne neka stvarno dobri quiver koristit ću ga

Sretno...nikad ne znas kada ce ti pasti O:)

Test user kaže...

I kad skupis 300+M za dobar socketed calamity i danteas te za mempo ili nesto srodno da nadokadis gubitak health poola radi gubitka 200vit iz quivera :)

Dotle, cak ce i rare 1500-1600xbow za 20m biti bolja solucija nego losa/srednja klasa 1h xbowa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 16:04 (mcf).
14 godina
Diablo 3

{#} Padnu mi super dobre rukavice maloprije i odmah sam ih stavio na lika, a kad sam se portao u grad zaboravio sam na ove stare i prodam ih vendoru... {#}

... a platio sam ih skoro 10 milki... {#}

bad luck... {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mcf kaže...
GoodAngel kaže...

Test user kaže...

I kad skupis 300+M za dobar socketed calamity i danteas te za mempo ili nesto srodno da nadokadis gubitak health poola radi gubitka 200vit iz quivera :)

Dotle, cak ce i rare 1500-1600xbow za 20m biti bolja solucija nego losa/srednja klasa 1h xbowa.

a vidi sad face, smilovo mi se jedan dečko ovdje, pa sam ga stavio na frend listu i ovo mi dao džabe. duša od čovjeka. {#}

i 5-3570K
13 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

{#} Padnu mi super dobre rukavice maloprije i odmah sam ih stavio na lika, a kad sam se portao u grad zaboravio sam na ove stare i prodam ih vendoru... {#}

bad luck... {#}

inace postoji buyback....

onaj koji jesam
13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
mcf kaže...
GoodAngel kaže...

Test user kaže...

a vidi sad face, smilovo mi se jedan dečko ovdje, pa sam ga stavio na frend listu i ovo mi dao džabe. duša od čovjeka. {#}

sta tocno...? ne vidim nista vrijedno divljenja....

onaj koji jesam
14 godina
shimeface kaže...
Yovitssa kaže...

bad luck... {#}

inace postoji buyback....

Znam da postoji buyback... {#}

Završio sam igru, otišao pod tuš i tamo sam se sjetio da nisam spremio rukavice u stash nego ih prodao vendoru sa ostalim itemima... {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
14 godina
neaktivan
shimeface kaže...

sta tocno...? ne vidim nista vrijedno divljenja....

http://eu.battle.net/d3/en/item/dead-mans-legacy

i 5-3570K
12 godina
neaktivan

Taj Legacy ne vrijedi ni pola milje...covjek ti je dao da se rijesi jer sigurno nije mogo prodat :D

13 godina
neaktivan

Zanima me jel sada dok igram lvl 43 sam, da vise farmam tj. kad igram public game vecinom svi samo zele proci cim brze do bosa da ga rijesimo i idemo na sljedeci act, al zar nebi bilo bolje da jednostavno prodemo cijelu mapu iz izfarmamo sve sta se da od mobova? Mislim 90% igraca samo leti a ostalih 10% zeli farmati, pa me zanima vase misljenje?

Isto tako na svog demonhuntera http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sexserghy-2230/hero/23240978 sta preporucate da trpam? dex i vit u podjednakim kolicinama, ili sta? Mislim imam 8k+ HP-a ali dosta mali dmg radim, pa me zanima jel ovaj gear ok za nightmare mode, na actu 3 sam!? 

12 godina
neaktivan

Moras bit svjestan da ljudi prvo zele prec igru a onda farmat jer je to i jedino kaj ces radit kasnije,nitko ne zeli gubit vrijeme na farmanje gluposti prije nego zavrsi inferno.

14 godina
neaktivan
Sexserghy112 kaže...

Zanima me jel sada dok igram lvl 43 sam, da vise farmam tj. kad igram public game vecinom svi samo zele proci cim brze do bosa da ga rijesimo i idemo na sljedeci act, al zar nebi bilo bolje da jednostavno prodemo cijelu mapu iz izfarmamo sve sta se da od mobova? Mislim 90% igraca samo leti a ostalih 10% zeli farmati, pa me zanima vase misljenje?

Isto tako na svog demonhuntera http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sexserghy-2230/hero/23240978 sta preporucate da trpam? dex i vit u podjednakim kolicinama, ili sta? Mislim imam 8k+ HP-a ali dosta mali dmg radim, pa me zanima jel ovaj gear ok za nightmare mode, na actu 3 sam!? 

Sam ti peglaj polako i uzivaj u igri 100%. Kad zapnes, a nemas dovoljno para za upgrade, farmaj nize aktove ili act3 na nizoj tezini. Ovi kaj lete kroz mapu, lete jer im XY lik po redu pa se ne zamaraju.

Posto si na kraju nightmare-a, pocni lagano gledat all resistance opremu jerbo ce ti trebat nesto za hell, ostalo tuci u dex, recimo omjer 2,5:1 ili 3:1 u korist dexa.

Za infero ce ti rebat CC,CritDamage,IAS....

ako sad zelis vidjet kak ce ti bit na hell-u, digni MP na 3 ili 5 pa probaj s trenutnim gearom

12 godina
neaktivan
Diablo 3

ev našo solidan ring..vidit cu za kolko ga mog utopit ima raznih cjena

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test user kaže...
Sexserghy112 kaže...

Sam ti peglaj polako i uzivaj u igri 100%. Kad zapnes, a nemas dovoljno para za upgrade, farmaj nize aktove ili act3 na nizoj tezini. Ovi kaj lete kroz mapu, lete jer im XY lik po redu pa se ne zamaraju.

Posto si na kraju nightmare-a, pocni lagano gledat all resistance opremu jerbo ce ti trebat nesto za hell, ostalo tuci u dex, recimo omjer 2,5:1 ili 3:1 u korist dexa.

Za infero ce ti rebat CC,CritDamage,IAS....

ako sad zelis vidjet kak ce ti bit na hell-u, digni MP na 3 ili 5 pa probaj s trenutnim gearom

MP3 il 5 to sam vidio da uvijek pisu al neznam sta je to? jacina mobova?

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Logiram se na accaunt kad ono nema više moje ekipe, nestali.  Monk lv.1 bleji u mene..:(...

Ako je netko imal slični slučaj nek javi kaj mi je dalje za napravit.

Hvala.!

Sve ok, seljo, našel, he, {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 0:01 (Vietnam).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grozni kaže...

ovako napamet rekao bi nista posebno puno, mozda koju milju, 3 najvise samo radi AS

onaj koji jesam
15 godina
Grozni kaže...

Vrijedi miljun i mislim se čak dal da ti ga otkupim...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

ima dobrog barba ali može nabaviti bolij prsten, bolji offhand, i bolji amulet i bolji belt (ak mijenja belt mora mijenjati rukavice)

+ ovih 300k to mu je sve buffano jer to nisu predmeti koji bazni dmg čine 300k....

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 1:50 (domac1986).
15 godina
Diablo 3

Moj mali vražićak dobio nove hlače :D
Napredujem polako :P 96k dmg nebuff. al treba mi još recimo 100 all ress i bar 2k lifa da sam miran :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
domac1986 kaže...
MaxonUniversal kaže...

ima dobrog barba ali može nabaviti bolij prsten, bolji offhand, i bolji amulet i bolji belt (ak mijenja belt mora mijenjati rukavice)

+ ovih 300k to mu je sve buffano jer to nisu predmeti koji bazni dmg čine 300k....

Dps unbuffed 146,602,37  s diablo progresa ...317k imam u bersekeru u kojem sam cijelo vrijeme jer si ga znam produljivat ;)
i znam kaj trebam sve promjenit još na sebi al nemam miljarde, tak da ako ti imaš posudi nekaj :) bolji offhand kaj očeš bolji stari znaš uopče koliko vrijedi moj offhand da izvališ tako nešto ....
za amulet kakv ja tražim i nebudem ga prije niti mjenjao skupljam sad 650 milja jer nema jeftinije al to bude potrajalo ..tako da znam ja dobro kaj treb am promjenit al nema se golda{#}
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 3:11 (Sepultribe).
14 godina
neaktivan
XSX kaže...

Taj Legacy ne vrijedi ni pola milje...covjek ti je dao da se rijesi jer sigurno nije mogo prodat :D

pa znam, ali pazi ja sam tek prešo 60 level, nemam ni 1 paragon skupljen još, to je ok za mene diglo mi je štetu i vitality osjetno u odnosu na onaj šugavi štit. isto tako, ne bih se baš s tobom složio da će svatko dati ovakav item džabe, kužim da mu ne treba pa zato sam mu i reko ako ne treba još neke stvari da mi slobodno da, ali opet ja bih na njegovom mjestu to stavio na AH i probo dobit neke pare, pa makar i pola milje što ti kažeš. zato palac gore za njega, i sve njemu slične koji na ovakav način pomognu igračima na nižim razinama da bolje opreme lika.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Sexserghy112 kaže...

moje iskustvo ti kaže, da za sada ne moraš ni all resistance ni critical hit chanse ni damage pumpat, govorim za hell i nightmare težinu, jedino inferno ćeš morat mjenjat gear po tom pitanju kao i ja uostalom. ja sam bez nekog velikog all resistanca i critical hita prešo s DH hell, dosta lako čak sam igro MP5 neko vrijeme s ovim svojim i nije mi bilo nekih nenormalnih problema s elitovima. dakle dexterity i vitality napumpaj što više do inferna, a onda ćeš morat gledat i ovo što su meni rekli critical hit critical chance atack speed all resistanc itd itd. i po meni nema ti smisla farmat igru i gubit vrijeme na nižim razinama, dok ne dođeš na inferno, vjeruj mi na infernu su elitovi daleko veći zalogaj nego na nižim razinama. evo s barbom sam prešo sami početak acta jedan i ono malo elitova što sam sreo, mogu reći da zajebanije udaraju, odbacuju me po 20 m na slici itd itd, daleko veći izazov je inferno za farmanje i igranje, a onda logično i bolja ti oprema može pasti tako da po meni nema smisla farmat actove do inferna, jer teško da će ti pasti nešto izuzetno kvalitetno od opreme čak i s MP leveliranjem. a po meni to je ključ igre, dobit što bolju opremu, da se možeš što lakše borit s elitovima i bosovima na najtežoj razini.

i 5-3570K
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice