Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
protjeran
Diablo 3

Quiver mi dropal nočas .....  ako kome treba od tih dva itema neka mi pošalje pm za dogovor oko cijene ako ne otiđu na ah-u....{#}

prodajem prodajem
prodajem2 prodajem2

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Eto proso normal razinu u jednom danu i sad prolazim nightmare ( prosli butchera ), i na nightmareu dropo prvi legendary xd

17 godina
Sepultribe kaže...

Quiver mi dropal nočas .....  ako kome treba od tih dva itema neka mi pošalje pm za dogovor oko cijene ako ne otiđu na ah-u....{#}

Uff, ovaj quiver je lud dobar. Al nema se para...

15 godina
Diablo 3

Barbar mi skoro pa opremljen :D Imam 2100 str, 1000 vit, sve reziste min 600, ls 5.9, loh skoro 600, chc 52.5, chd 410 i at. speed 1.61 :D
Šta kažete ekipa?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

4 0 hvala 0
12 godina
1.Lovac kaže...

Barbar mi skoro pa opremljen :D Imam 2100 str, 1000 vit, sve reziste min 600, ls 5.9, loh skoro 600, chc 52.5, chd 410 i at. speed 1.61 :D
Šta kažete ekipa?

lijepo.. evo i moj Barbar .. trenutno igram brze runove na MP2-3.. ako je netko za bacit koji farm neka se slobodno javi.

15 godina
1.Lovac kaže...

Šta kažete ekipa?

Probao sam igrat mp3 i umro sam na elitama koji imaju molten, mortar, electrified, ref. dmg. i još nešto...

Uništili su me u sekundu...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
12 godina
1.Lovac kaže...
1.Lovac kaže...

Šta kažete ekipa?

Probao sam igrat mp3 i umro sam na elitama koji imaju molten, mortar, electrified, ref. dmg. i još nešto...

Uništili su me u sekundu...

ref. dmg. mene pati na bilo kojem MP-u.. jer mi je DPS visok a ress dosta nizak.. tako da se dosta puta oneshootam... {#}

13 godina
neaktivan

lol, kako si uspio na tom zaginut...kod mene dps 123k, vit 43k, all res 500, chc 36%, chd 366 i igram mp6...samo mi arcane radi male probleme, kad mi lupe zid i arcane pa ne mogu pobjeć XD

15 godina
Lord_of_destruction kaže...

lol, kako si uspio na tom zaginut...kod mene dps 123k, vit 43k, all res 500, chc 36%, chd 366 i igram mp6...samo mi arcane radi male probleme, kad mi lupe zid i arcane pa ne mogu pobjeć XD

Ma nemam pojma :( Imao sam i sa wizz problem kad sam u arconu sa 1400 ress umirao na ref. dmg isto na mp3 :( Čudno nešto... Ne znam šta da si sad unaprijedim za kacigu. Mempo mi je bez crita nekako bezveze jedino ga spašava all ress, al mislim se uzest jednu IK da imam set od 5 itema pa mi to možda pomogne :D

12 godina
1.Lovac kaže...

Ma nemam pojma :( Imao sam i sa wizz problem kad sam u arconu sa 1400 ress umirao na ref. dmg isto na mp3 :( Čudno nešto... Ne znam šta da si sad unaprijedim za kacigu. Mempo mi je bez crita nekako bezveze jedino ga spašava all ress, al mislim se uzest jednu IK da imam set od 5 itema pa mi to možda pomogne :D

Mislim da ti je bolje uzeti Mempo nego IK kacigu jer DPS i life% koji ćeš dobiti na obije kacige ti je isti ali na Mempu ćeš dobiti 70-80 all ress-a što puno znači za barba..

ja sam svoj Mempo kupio za nekih 30 milja..

P.S.

i koliko vidim ti koristiš WW build.. tako da će tebi attack speed više koristi nego chc, kojega imaš sasvim dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 17:50 (geothia).
13 godina
Diablo 3

PriceCheck ako moze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

50-100k sa malo manje dps-a al više int mi je pao prije par dana i nema ništa na ah da vrijedi više sa sličnim statsima :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

PriceCheck ako moze.

nisam nikad igrao sa WD al cini mi se da je ovo brimstone

lovac, najbolje bi ti bilo uzeti neki mempo of twilight. dobit ces 70 AR i life jer imas samo 37k. a i ovaj weapon u main hand je kriminalno los. njega moras prvo promjeniti

povoljno prodajem, ako je tko zainteresiran nek se javi

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 19:22 (MaxonUniversal).
16 godina
1.Lovac kaže...
Lord_of_destruction kaže...

Uz taj gear jedan dobar Mempo i Skorn sa LS, pa da vidis kako ces topiti sve pred sobom :)

Jedino sto kostaju finih nofcica :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
Diablo 3

meni i rukavice nisu baš nešto :(

0 0 hvala 0
17 godina
Mauro kaže...
1.Lovac kaže...

Uz taj gear jedan dobar Mempo i Skorn sa LS, pa da vidis kako ces topiti sve pred sobom :)

Jedino sto kostaju finih nofcica :)

Moze se naci i povoljnih stvari na AH samo treba malo cesce svrljati. Ja sam neki dan bidao jedne Shenlongice sa LS-om za mog monka i kada sam odustao na 25M odem nazad na AH i snimim jedne jos bolje za 8M i nesto sitno i u sekundi ih kupim jer sam jednom vec tako zeznio kada sam se premisljao. Dakle treba i pomalo imati "oko" da se uoce vrijedne ali jeftine stvari jer jako brzo odu i prilicno sam siguran da ima ljudi koji vise na AH i vrebaju takve iteme.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

moram se riješit Diabla 3..ima netko želju kupit?..ne mogu otvorit temu u oglasima...sry za OT...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

nisam još stigao, pa ću vas pitat, dal paragon leveli dižu atribute? s barbom sam skoro jedan paragon level skupio, ali sad sam s demon hunter na 59 sredina acta 3, pa još nisam ni inferno krenuo, pa me zanima dal se s tim paragon levelima dižu i dalje atributi ili sve staje s 60 levelom?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GoodAngel kaže...

nisam još stigao, pa ću vas pitat, dal paragon leveli dižu atribute? s barbom sam skoro jedan paragon level skupio, ali sad sam s demon hunter na 59 sredina acta 3, pa još nisam ni inferno krenuo, pa me zanima dal se s tim paragon levelima dižu i dalje atributi ili sve staje s 60 levelom?

Da.

Svaki paragon level ti daje 3% GF i MF, te dize STR/DEX/INT/VIT za 1-3.

Mislim da meni na barbu svak paragon level da 3 STR i po 1-2 INT/VIT/DEX, ali nisam siguran koliko tocno.

If you're not paranoid, you're not paying attention
12 godina
neaktivan

Svaki paragon level Barbaru daje 3 str 2 vit 1 int i 1 dex a Magic find i Gold find dobivas 3% po svakom levelu.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

prodajem gear s wizza

http://eu.battle.net/d3/en/profile/sepso-2178/hero/6368082

ili mijenjam za dobar monk gear

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
sepso kaže...

prodajem gear s wizza

http://eu.battle.net/d3/en/profile/sepso-2178/hero/6368082

ili mijenjam za dobar monk gear

teško budeš to zamjenili ili prodal jer ti gear ne vrijedi ni 15 milja cijeli

16 godina
neaktivan

samo belt vrijedi vise od 15 mil...

15 godina
sepso kaže...

samo belt vrijedi vise od 15 mil...

Da samo belt i valja! Ovo ostalo i nije baš nešto, mislim nije loše, al nije ni daleko od toga. Javim ti se možda za belt al ne očekuj puno od cijele opreme :D

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Zanima me savjet što bi mijenjali na mom DH-u da dobije više damagea i da je jednom rječju bolji odnosno što mi je najbolja investicija.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Uriel-2184/hero/23172035

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Zanima me savjet što bi mijenjali na mom DH-u da dobije više damagea i da je jednom rječju bolji odnosno što mi je najbolja investicija.

prvo trebas promjeniti gloves, pokusaj nabacii sa chc, chd i ias i dobit ces puno vise dps-a. belt zamjeni sa the witching hour. sve ti se svodi koliko imas golda. a i malo healtha imas, pokusaj uzeti u pasivne skilove Perfectionist.

13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
Nickname1 kaže...

prvo trebas promjeniti gloves, pokusaj nabacii sa chc, chd i ias i dobit ces puno vise dps-a. belt zamjeni sa the witching hour. sve ti se svodi koliko imas golda. a i malo healtha imas, pokusaj uzeti u pasivne skilove Perfectionist.

da, ali rukavice s crit damage, crit chance, attack speed, nekin ok dex. , vita. i ress to all ima par na ah....

13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maxon-2260/hero/18518238

pogledaj ove rukavice na mom barbaru. ja sam ih nosio i na DH i bile su mi odlicne. platio ih oko 5m golda

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

pogledaj ove rukavice na mom barbaru. ja sam ih nosio i na DH i bile su mi odlicne. platio ih oko 5m golda

da, al nemaju primarni skill opće :/

13 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...
MaxonUniversal kaže...

da, al nemaju primarni skill opće :/

dobro si rekao, kupio sam neke za 10 m i imam oko 22 000 dps-a vise,ali i manje hp-a.. Hvala super ideja, ispričavam se na skeptičnosti. Hmmm. što bi još mogao mijenjati?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice