Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Nickname1 kaže...
Nickname1 kaže...
MaxonUniversal kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maxon-2260/hero/18518238

pogledaj ove rukavice na mom barbaru. ja sam ih nosio i na DH i bile su mi odlicne. platio ih oko 5m golda

da, al nemaju primarni skill opće :/

dobro si rekao, kupio sam neke za 10 m i imam oko 22 000 dps-a vise,ali i manje hp-a.. Hvala super ideja, ispričavam se na skeptičnosti. Hmmm. što bi još mogao mijenjati?

jedan lagani off topic:

ako imas mobitel s android OS-om, skini app "gear guru".....i to ti je vise nego dovoljno.

15 godina
Nickname1 kaže...
MaxonUniversal kaže...

pogledaj ove rukavice na mom barbaru. ja sam ih nosio i na DH i bile su mi odlicne. platio ih oko 5m golda

da, al nemaju primarni skill opće :/

Nebitno. Chc, att speed i crit dmg su bitniji od primarnog stata. Kada bi imale 150 primarnog stata umjesto bilo kojeg od ova 3, davale bi mnogo manje dps-a.

Ja sam skoro iste rukavice platio oko 20 miliona, a i to je bilo prejeftino, bar tada - prije 2-3 mjeseca.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/19756593

jel mi možeš pojasnit, u čemu ja griješim kad je mom barbi toliko manji DPS? šta bi mu moro gledat kad je oružje u pitanju, i što od ostale opreme, mislim ja primarno gledam da mi diže atribute ali izgleda da nije samo to bitno kad je DPS u pitanju.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 16:49 (GoodAngel).
16 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
MaxonUniversal kaže...

jel mi možeš pojasnit, u čemu ja griješim kad je mom barbi toliko manji DPS? šta bi mu moro gledat kad je oružje u pitanju, i što od ostale opreme, mislim ja primarno gledam da mi diže atribute ali izgleda da nije samo to bitno kad je DPS u pitanju.

pa fali ti chc, chd i as i normaln da samo primarni atributi nisu bitni.

12 godina
neaktivan
tkovi kaže...
GoodAngel kaže...
MaxonUniversal kaže...

i nema ti smisla shield koristit ...za preživljavanje ti treba samo lifesteal...uzmi 2 oružja 1hand sa lifesteal il iskorn sa lifesteal

12 godina
neaktivan
Diablo 3

e šta mislite o ovome?napravio sam čudan potez sa svojim ww barb..uzo skorn sa ogromnim dps 1497 al bez lifesteal..a lifesteal nadoknadio sa set belt i onim passivnim skillom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grozni kaže...

e šta mislite o ovome?napravio sam čudan potez sa svojim ww barb..uzo skorn sa ogromnim dps 1497 al bez lifesteal..a lifesteal nadoknadio sa set belt i onim passivnim skillom

ako uz taj ogromni dps ima i pun str i chd, onda sve 5.

12 godina
neaktivan
tkovi kaže...
Grozni kaže...

ako uz taj ogromni dps ima i pun str i chd, onda sve 5.

da 310 str i 150 crit + crit gem

14 godina
neaktivan
Grozni kaže...

i nema ti smisla shield koristit ...za preživljavanje ti treba samo lifesteal...uzmi 2 oružja 1hand sa lifesteal il iskorn sa lifesteal

ma ja baš volim koristit štit, pogotovo s meel klasom, nekako mi pojača vizualni dojam lika. zato ga koristim, nego šta nije bolje kad je per hit? meni se nekako čini da mi se brže zdravlje diže, pogotovo s meel klasom kad je per hit a ne lifesteel.

malo bolja slika.

kolika bi bila realna cijena ovoga, da ne stavim nekakvu nenormalnu cifru?

i šta mislite o ovome, koliko mogu dobit za ovo, koju da cifru stavim na AH? ovaj nephalem valor je uvjerljivo najbolja stvar, kakav MP level ili MF. čim ubijem grupicu elitova na paragon levelu, odmah počnu osjetno bolje stvari padat nego prije paragon levela. i šta mislite o ovome, koliko mogu dobit za ovo, koju da cifru stavim na AH? ovaj nephalem valor je uvjerljivo najbolja stvar, kakav MP level ili MF. čim ubijem grupicu elitova na paragon levelu, odmah počnu osjetno bolje stvari padat nego prije paragon levela.
i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 22:38 (GoodAngel).
14 godina
neaktivan
tkovi kaže...

dakle da dignem i ostale elemente opreme, s critical hit i criticah chance i atack speed, znači ne samo oružje već i ostali gear.

i 5-3570K
13 godina
GoodAngel kaže...
Grozni kaže...

ma ja baš volim koristit štit, pogotovo s meel klasom, nekako mi pojača vizualni dojam lika. zato ga koristim, nego šta nije bolje kad je per hit? meni se nekako čini da mi se brže zdravlje diže, pogotovo s meel klasom kad je per hit a ne lifesteel.

malo bolja slika...

Sa time kod vendora. Nista ne vrijedi to... 

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
GoodAngel kaže...
Grozni kaže...

malo bolja slika...

Sa time kod vendora. Nista ne vrijedi to... 

kako ništa, daje 125 critical hit? i daje per hit 900 life, nije to baš tako loše pogotovo za hell težinu.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

kako ništa, daje 125 critical hit? i daje per hit 900 life, nije to baš tako loše pogotovo za hell težinu.

item level 62... smeće...

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan

stavio sam 100.000, naći će se već netko. {#}

i 5-3570K
12 godina
neaktivan

Nista ne vrijedi,prodaj vendoru,nece se nac nitko to kupit.A kaj se tvog dpsa tice ti samo na amuletu imas crit damage,tu vise nemamo sta pricat.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

danas šugav dan..od 11 legend sve u brimstone...bar sam dobio vrlo ljep hellfire...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

stavio sam 100.000, naći će se već netko. {#}

sad su cjene pale i dobre stvari jako teško prodat kamoli takve ..nevredi ti to stavljat na ah

16 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

povoljno prodajem, ako je tko zainteresiran nek se javi

Jesi prodao belt, koliko tražiš za njega?

http://www.demonoid.me/users/franjo15
14 godina
protjeran
Franjo15 kaže...
MaxonUniversal kaže...

povoljno prodajem, ako je tko zainteresiran nek se javi

Jesi prodao belt, koliko tražiš za njega?

oko 26 milja traži mislim nespušta više dole , neznam možda se dogovorite

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 23:56 (Sepultribe).
16 godina
neaktivan
Grozni kaže...

danas šugav dan..od 11 legend sve u brimstone...bar sam dobio vrlo ljep hellfire...

uf dobar prsten.... ja imam sličan ali ni blizu kao ovaj haha

14 godina
neaktivan
Grozni kaže...

svaka čast, sad ga daj meni pošto tebi ionako ne treba. {#}

i 5-3570K
14 godina
protjeran
GoodAngel kaže...
Grozni kaže...

svaka čast, sad ga daj meni pošto tebi ionako ne treba. {#}

{#}...............    {#}    

14 godina
neaktivan
XSX kaže...

Nista ne vrijedi,prodaj vendoru,nece se nac nitko to kupit.A kaj se tvog dpsa tice ti samo na amuletu imas crit damage,tu vise nemamo sta pricat.

ja sam stavio, ako se nitko ne nađe u roku od dana, spuštam cijenu na 50, pa na 25 i tako, vrijedi probat dobit nešto za ovo, glupo mi ovo prodat za samo 2000, mogu dobit barem 20.000 ali pucam na visoko pa ću stavit 100.000 naći će se već neka dobra duša koja će mi napunit blagajnu. {#}

znači critical damage, radikalno podiže DPS, to nisam znao, ja sam mislio da on digne nešto sitno a ne tako radikalno kako vi pričate.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 0:05 (GoodAngel).
13 godina
Diablo 3

Ne mozes nista dobit, aj shvati. Nema ljudi koji ce ti to kupit. Ja prodajem Legende koje su dva puta bolje za istu cijenu pa nece otic. Vendor majka.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GoodAngel kaže...
XSX kaže...

ja sam stavio, ako se nitko ne nađe u roku od dana, spuštam cijenu na 50, pa na 25 i tako, vrijedi probat dobit nešto za ovo, glupo mi ovo prodat za samo 2000, mogu dobit barem 20.000 ali pucam na visoko pa ću stavit 100.000 naći će se već neka dobra duša koja će mi napunit blagajnu. {#}

znači critical damage, radikalno podiže DPS, to nisam znao, ja sam mislio da on digne nešto sitno a ne tako radikalno kako vi pričate.

Ako itko da i jedan gold za to (osim vendora), onda nam nece trebat majanska prorocanstva da bi zakljucili da se kraj svijeta blizi. :)

Ozbiljno, premal je dps, cak i da je jednoruko ne bi nista vrijedilo. Dvoruko ti mora imati bar 1200 dps, socket i 100+ crit dmg da bi se moglo prodati (i naravno mocan primarni stat).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
14 godina
Nickname1 kaže...

Zanima me savjet što bi mijenjali na mom DH-u da dobije više damagea i da je jednom rječju bolji odnosno što mi je najbolja investicija.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Uriel-2184/hero/23172035

Ne trebas bas toliko forsirati all res, ne bas na svakom komadu opreme. Radije zrtvuj malo za vit/dex. I sa duplo manje all ress od tvoga dh moze tankat bez problema 8+ uz odgovarajuci build. Dakle, gloves sa dex (+ cc,cd,ias), helm sa socketom pomaze dosta (mempo kao BiS). Ako ces koristiti innas pants (za 24% ms), idi i na innas belt. Ako stvarno imas dosta para, onda witching belt + lacuni za 24%ms. Samo pazi, top kombinacija lacuni+witching+double dex pants kosta tri puta vise nego top kombinacija innas pants+innas belt+strongarms. Da, i +10 disc na chest i quiveru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 0:34 (mcf).
14 godina
GoodAngel kaže...

Jel' to koristis stit na DH? :)

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ne mozes nista dobit, aj shvati. Nema ljudi koji ce ti to kupit. Ja prodajem Legende koje su dva puta bolje za istu cijenu pa nece otic. Vendor majka.

Stari ja sam naso legendary item na nightmareu neku kapu za monka stavio sam ju u ah i prodao za 120k, nisam imo pojma kolko vrijedi, bio sam lvl 35+ i prodao je te zaradio 102k samo tako. Neznam tko ju je uzeo alo ocito mu je treala a ja se ne zalim kad mi je blagajna napunjena. Ali isto tako zajebo sam se kod ah kad sam kupovao cizme umjesto bida od 35k sam stavio 280k neznam na koju foru i kak sam stavio skoro sve pare jer sam imo 300k i jedino mi glupo sta nemozes ponistiti aukciju.

Isto tako imate nekih prijedloga u vezi geara?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sexserghy-2230/hero/23240978

I da stvar bude zalosnija do sada pala mi 2 legendary itema i niti jedan za DH.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 1:31 (Sexserghy112).
14 godina
neaktivan
mcf kaže...
GoodAngel kaže...

Jel' to koristis stit na DH? :)

da, baš je cool. lijepo je ful, biti cool. {#}

palo je đubre. palo je đubre.
kako ovo koristim? kako ovo koristim?
i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 1:35 (GoodAngel).
13 godina
neaktivan
Sexserghy112 kaže...

itemi na manjim lvl-ima idu dosta brzo, sve skoro sta nesto vrijedi ce odmah otici. bar je meni tako bilo sa barbarom kojeg sam zadnjeg dizao. kad dodes na 60lvl onda pitaj, jer ovako nema smisla. sve do inferna je setnja uz naravno posjetu na ah.

@franjo

imas pm

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 1:39 (MaxonUniversal).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice