Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.646.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
AFARON kaže...
Sepultribe kaže...

a da i nisam ti napisao da sam 97 paragon pa koliko onda imam MF meni netreba mf gear , a i kako sam rekao prije nije gušt igrat ako si neuništiv , igra je i ovako postala predosadna samo farm i farm najbolje da onda svi igramo s botovima po tvome

Tako je, zato nikad necu farmat MP0 koliko god on navodno najefikasniji bio, jer bi mi bilo predosadno..i plus tamo nemogu drzat fury. Zasad mi je MP4-5 carobna granica izmedju efikasnosti farmanja i zabave (uvjetno receno zabave jer je ionako sve jedno te isto sto se tice contenta), a sto se tice izazova to si priuščajem (jel ovo rijec?) na ubijanju uber bosseva na sto vecem levelu mogucem.

Recimo da bi bilo - priuštim ubijanjem uber bosseva itd.. ali totalno nebitno {#} 

Bitno je da netko više voli brze runove, netko voli izazove a nekome je i mp 9-10 i brzo a i lagano mu više nije izazov ili tako nešto slično. Kako god, još dolazi novih igrača i trajat će to neko vrijeme ali već je teško/teže ( meni barem) nabaviti bolju opremu bez xy milijuna golda za veći MP level.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
14 godina
Sepultribe kaže...

tebi valjda je tako al gle kad imaš veliki dps onda nemaš kaj radit na manjem mp-u od 5 jer nemaš fury mislim za barabare ww bild , na mp 5 meni traje run 20 min , baby matematika tvoja veči Mf veči drop ili??

Pod baby-matematika nisam mislio nista uvredljivo, htio sam reci jednostavna... ww barb fury je specifican build i zahtjeva trash sa vecim hp, tu si u pravu. Vjerovatno dobivas bolji fury na mp4 nego na mp1. No, sto se tice brzine farmanja, za drop rate je i dalje bolji nizi mp.

Konkretno - ja na mp1 u 10 min sredim 30 elitea, na mp8 sredim 5, na mp10 sredim 1 do 2. Vise leg/set dropova dobijem na mp1. Ti sa ww i visokim dps  na mp5 u 10 minuta odradis valda 20 elita, a na mp10 5 elita. I dalje ti je veca sansa za drop na mp5 nego na mp 10. Ako na mp10 sredis 10 elita u 10 minuta, znaci da na mp5 sredis 30 za to vrijeme... kako god okrenes, mp5 po utrosku vremena daje vecu sansu za drop.

edit - i slazem se sa tobom da je veci mp veci izazov i da je zabavniji. Govorim cisto o drop statistici :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 0:14 (mcf).
14 godina
protjeran
Diablo 3

@mcf    kaj ti imaš raketu vriti ili kaj , ili igraš možda neki drugi diablo ,nekužim vremenski nema šanse da i svakog one shotaš da pređeš cijeli run za tako kratko vremena , i ako si igrao npr. mp 10 pa nebacaju samo elit packovi iteme , neznam možda tebi da , meni ti trasheri najviše bacaju rare i leg iteme a na elit packovima po 7 komada al su smeča jer rare itemi nemaju više nikakvu vrijednost osim kod vendora , jedino oružja i, prsteni i amuleti od rare mogu nešto vrijedit i to jedino kupim ostalo niti ne pogledam da bi uzeo , niti neznam s kojim likom igraš da bi mogao više reči o svemu tome , i mislim da nitko više ne igra od mene bar ne na tom forumu jebga imam vremena za sad dok ne kapne neki đob a onda diablo na počinak ide ;):)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 2:10 (Sepultribe).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ups, u krivi post upiše komentat.

Ali kad sam već tu, počeo sam jučer igrati ponovo barbara, tj. brat je krenuo sve ispočetka.
Pala su mi VEĆ 2 legendary itema, boots, ništa i chest armor jako dobar. Mislim ništa ne vrijedi, ali za taj lvl super.

Inače do 25lvl sam stigao.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 11:19 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Prodajem Diablo3 acc. PM me za detalje. DH i Barbar su gore i 2 milje golda... Ne igram vise nikako i ne treba mi na kompu.... 

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Prodajem Diablo3 acc. PM me za detalje. DH i Barbar su gore i 2 milje golda... Ne igram vise nikako i ne treba mi na kompu.... 

1. Mislim da vam ovo nije tama za prodaju accounta.

2. Ovu temu prate igrači koji već igraju Diablo, pa sumnjam da nekome treba još jedan account

16 godina
Diablo 3

Izgleda da je skorn ipak vrijedio malo više od 3024 golda, 5milja {#}

1 1 hvala 0
15 godina
acca kaže...

Izgleda da je skorn ipak vrijedio malo više od 3024 golda, 5milja {#}

Rekoh ja..

Usput, nije to bio skorn.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
15 godina
neaktivan
Diablo 3

To je taj dobar osjećaj {#}

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 15:19 (EraserHead).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Ako nije photoshop, pa ti se čovječe obogatio...

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nije photoshop:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EraserHead kaže...

Čestitam! Ipak, trebao si probati za eure prodati prvo...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
Diablo 3

Moze jedna procjena za ovo, na ah-u ima samo jedan sa mrvicu manjim intom ali ima oko 100 dexa, 1% veci AS, 0.5 CC i 19 CD-a, bez fire resistenca za 2 biljona, znam d ovo bas ne vrijedi toliko ali nisam nikad nista ni slicno dobio pa neznam di sta kamo kuda. 

Hvala svima na pomoci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toninho kaže...

Moze jedna procjena za ovo, na ah-u ima samo jedan sa mrvicu manjim intom ali ima oko 100 dexa, 1% veci AS, 0.5 CC i 19 CD-a, bez fire resistenca za 2 biljona, znam d ovo bas ne vrijedi toliko ali nisam nikad nista ni slicno dobio pa neznam di sta kamo kuda. 

Hvala svima na pomoci.

Ne znam točno koliko vrijedi (jako puno), ali samo da napomenem da taj drugi item nije 2 bilijona nego 2 milijarde.

14 godina
toninho kaže...

Hvala svima na pomoci.

Ne bih znao procijeniti, ali imam jedan savjet; nemoj stavljati u AH pretraživač sve specke (ja sam isto tako stavljao sve pa sam dobio da je nađen samo 1 item sličnih specki i tako sam onda svoj prodao za premalo ili ga pokušao prodati za previše love)!

Npr. kod ovog amuleta izbaci damage i fire ressistance kada tražiš sličan amulet!

15 godina
Diablo 3

Da krivo sam napiso cijenu na ah, jbg prvi pt da ista slicno prodajem maknuo sam odmah fire ress, ali avg dmg dodaju dosta dpsa, sa ovakvom dmg-om nema nista ispod miljarde ima ih po 200-injak miljona sa recimo 10 min dmg-a sta nije ni slicno ovom. 

Dal da stavim samo bid bez buyouta i ako da koliko?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 16:35 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toninho kaže...

Hvala svima na pomoci.

Milim da ti taj amulet vrjedi od 230-400m sve ovisi kakav kupac uleti i kolko je spraman odvojiti za takav item

15 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Jesam, međutim u par navrata ga nisam uspio prodati...a na gahu, samo smanjivao sa 600 do ove konacne cijene.

12 godina
neaktivan
zarada

evo imam jedno pitanje..igram malo više od mjesec dana ..bilo je dobrih dropova i sve uložio u svog lika..sad sam mislio probat malo zaradit novaca al cjene padaju i cjena golda sad jako mala ..jel se to i prije događalo i jel može bit da će u budućnosti opet rasti cjene?il tek kad izađe novi patch?mislite li da bi mogo ove godine?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: zarada
Grozni kaže...

evo imam jedno pitanje..igram malo više od mjesec dana ..bilo je dobrih dropova i sve uložio u svog lika..sad sam mislio probat malo zaradit novaca al cjene padaju i cjena golda sad jako mala ..jel se to i prije događalo i jel može bit da će u budućnosti opet rasti cjene?il tek kad izađe novi patch?mislite li da bi mogo ove godine?

Cjena golda bi trebala porasti nakon novog patcha barem malo..ali to je samo nagadanje..zato ako ti nije hitno za novac samo sparaj golde pa vidi kada patch izade ali opet moze se dogoditi da ti gold jos vise padne na nekih 20 centi..sto bi bilo jako sick..i ovo je vec sada jako mala cjena kad znas da trebas puno truda uluziti da nafarmas 200m da ti se isplati prodavati za rm..

12 godina
neaktivan
Re: zarada

ni nema jos naznaka za novi patch?ko zna oće li bit ove godine

16 godina
neaktivan
Diablo 3

koliko sam ja shvatio DOBRE predmete se isplati prodati za pare, dok recimo prodaš za gold pa taj gold u novce pretvaraš gubiš na proviziji... ali onda opet imaš igrača koji bi više milijuna dali ali nemaju paypall ili autentikator pa nemogu prave pare dati.... ne znam... uglavnom zarada je ovdje pala brat bratu 70%.... kad se sjetim kako sam ladno 40 miljuna golda po 1,15 eura - provizija prodavao... to su bila vremena.... a nije davno ni bilo nekih mjesec i pol ili tako....

uglanvom onaj amulet, što ima ias cc cd  taj, vrijedi 200 mil pa nadalje ovisno koliko su kupci spremni dati para

gold da raste hmmm teško jer svakim danom ga ima sve VIŠE I VIŠE (nikad manje) na tržištu, pogotovo sad zamisli koliko recimo 200 botova u igri koja rade neprestano, nafarmaju za sve ove mjesece od kako su u uporabi (+ regularni igrači)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
domac1986 kaže...

koliko sam ja shvatio DOBRE predmete se isplati prodati za pare, dok recimo prodaš za gold pa taj gold u novce pretvaraš gubiš na proviziji... ali onda opet imaš igrača koji bi više milijuna dali ali nemaju paypall ili autentikator pa nemogu prave pare dati.... ne znam... uglavnom zarada je ovdje pala brat bratu 70%.... kad se sjetim kako sam ladno 40 miljuna golda po 1,15 eura - provizija prodavao... to su bila vremena.... a nije davno ni bilo nekih mjesec i pol ili tako....

uglanvom onaj amulet, što ima ias cc cd  taj, vrijedi 200 mil pa nadalje ovisno koliko su kupci spremni dati para

gold da raste hmmm teško jer svakim danom ga ima sve VIŠE I VIŠE (nikad manje) na tržištu, pogotovo sad zamisli koliko recimo 200 botova u igri koja rade neprestano, nafarmaju za sve ove mjesece od kako su u uporabi (+ regularni igrači)

Molim pomoć! Kako to da ja ovaj svoj ne mogu prodati za 40 mil, a po meni su slični - izuzev attack speeda (ili je to toliko važno)...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pod prvo, item bas i nije nesto dobar, posto je item level 61, a potom ima intelect umjesto strenghta ili te dexteritija zavisi za koju klasu ali intelect i crit definitivno ne idu zajedno. :)

0 13 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako netko ima d3 account viska molim da mi se javi u inbox, posto mjenjam wow account za d3 key ili used d3 key :) Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lua kaže...

Pod prvo, item bas i nije nesto dobar, posto je item level 61, a potom ima intelect umjesto strenghta ili te dexteritija zavisi za koju klasu ali intelect i crit definitivno ne idu zajedno. :)

kakve veze ima sta je 61 lvl pobogu? koje su ovo nebuloze int i critc da neidu zajedno, zasto nebi islo?

meni prsteni i amulet sluze samo za nabijanje dps-a, nikako za life. ako izbacis taj vit vidit ce da je to samo jedan prosjecan amulet kojeg mozes dobiti jefitno sa stim statsima, vit dobijes na drugim stvarima. 

16 godina
odjavljen
Lua kaže...

...

Troll level: sensei
13 godina
odjavljen
Lua kaže...

Dobro sam se nasmijao {#}. Što ti misliš kako mi koji igramo sa WD-om i Wizzom dižemo DPS, nego sa CD, CC i AS. I item lvl 61? To nema veze sa vezom. Pa sa MP levelom statsi više ne ovise o lvl itema nego o lvl moba koji su svi redom lvl 63.

16 godina
odjavljen
formula1live kaže...
Pa sa MP levelom statsi više ne ovise o lvl itema nego o lvl moba koji su svi redom lvl 63.

... 

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 22:34 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...
domac1986 kaže...

Molim pomoć! Kako to da ja ovaj svoj ne mogu prodati za 40 mil, a po meni su slični - izuzev attack speeda (ili je to toliko važno)...

Naravno da je važno, ta tri statsa najviše dižu DPS (crit. chance, crit. dmg. i AS), tako da je velika razlika između amuleta koji ima sva tri i amuleta kojemu fali jedan od tih troje.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice