Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
AFARON kaže...
 skornovi sa intelligencom smjesno jeftini, mislim da nije vise od 5-10mil ovakav kao moj, samo int umjesto str.

Jedino ako planiras igrati MP0-1-2 onda je bolje uzeti bilo kakva 2 1-handera, ionako brzo padaju mobovi netreba ti preveliki DPS.

Pa normalno da su jeftini kada nisu dobri za wizza i WD-a. Ja sam isprobao Skorna sa 1300+DPS-a, 300+Int, i 180% CD(+socket) i dao i je skoro 50K DPS-a manje od 1H i mojo-a. Tako da je normalno da su sa int jeftini jer teško mogu zamjeniti 1H i mojo/source

15 godina
formula1live kaže...
AFARON kaže...
 skornovi sa intelligencom smjesno jeftini, mislim da nije vise od 5-10mil ovakav kao moj, samo int umjesto str.

Jedino ako planiras igrati MP0-1-2 onda je bolje uzeti bilo kakva 2 1-handera, ionako brzo padaju mobovi netreba ti preveliki DPS.

Pa normalno da su jeftini kada nisu dobri za wizza i WD-a. Ja sam isprobao Skorna sa 1300+DPS-a, 300+Int, i 180% CD(+socket) i dao i je skoro 50K DPS-a manje od 1H i mojo-a. Tako da je normalno da su sa int jeftini jer teško mogu zamjeniti 1H i mojo/source

Hmm, moguce je da si u pravu. Mada moram priznat da sam dosta vidjao WD-e sa skornom, vjerovatno jer je jeftin, ili mozda onako čisto rekreativno..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo sad sam dobio ovaj neck. Šteta što nema više Strengtha i/ili CChancea, ali i ovako mi se ne čini loš. Nemam pojma kolku cijenu da mu stavim, pa ljudi pomagajte!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3
skorn je dobar i za ww barbara al trebaš imat attack speed na svemu da bude funkcionalan znači na helmu , amuletu , prstenju, bracer i pants i to sve mora biti 9% i skorn da ima min 10% , i onda dobiješ brzinu preko 2.01 attacks per second, onda vihori prokaju i vračaju dovoljan fury , samo takvi itemi vrijede kaj si mi nemožemo priuštit ili jednostavno speglat karticu i kupit takve iteme za eure drugačije zaboravavite da budete s njim igrali npr. na mp 10 a da nebudete mrtvi u sec , isprobano ko veli drugačije nevjerujem mu i prodaje muda pod bubrege jer sam isprobao, a s 2 axe igram bez beda mp 10 ;):)

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/PhnX-2114/

imam problema sa netom,pa popusim nv kad pukne.. ak ima koja dobra dusa koja bi tu i tamo koji run napravila samnom pa kad nestanem,pocekal min,dvije... ne gubim nv kad sam u partiju...

ps... jel se to meni cini samo ili pada stvarno manje zutih i jos su hebeno losiji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phnx kaže...

imam problema sa netom,pa popusim nv kad pukne.. ak ima koja dobra dusa koja bi tu i tamo koji run napravila samnom pa kad nestanem,pocekal min,dvije... ne gubim nv kad sam u partiju...

ps... jel se to meni cini samo ili pada stvarno manje zutih i jos su hebeno losiji?

I meni se čini!!! I legende, i žuti i sve... {#}

Nikad mi se prije nije desilo da na MP3 NV5 od elite dobijem 1 žuti, sad mi svaka 3. ili 4. elita baci tako... A legende... Bolje da ne pričam... Prvo nikako da padnu, a kad padnu samo smeće dobivam!

I tako otprilike tjedan dana...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
neaktivan
phnx kaže...

I meni se čini da je drop rate znatno opao, danas od 3ipo do maloprije, nijedan leg. Na 400 mf-a. Nešto su nerfali ili sam ja totalno pošo u k {#}

My global position systems are vocally addressed
15 godina
neaktivan
Diablo 3

meni pričate.. nije mi droppalo ništa što se da prodati za 5+m već 2 tjedna lol..

a i ovo malo junka što imam se ne prodaje makar je sve uvijek najniža cijena po ah, niža i od lošijih itema {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ma nisu. Ja sam danas dobio Natalyas cipele i Innas hlače koji su čak bile donekle u redu, samo sam stavio premalu cijenu na AH jer su se prodale u roku od 10 minuta. Pa i ja ponekad dobijem sve magic iteme sa 5 NV makar je blizzard rekao da 5NV donosi sigurno 1 rare. Kako je već rečeno, sve je samo u sreći.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda je moja paranoja...mada zadnjih mjesec dana ne bi prosla 3,4 runa a da ne padne leg, a danas sam ih napravio barem 10{#}

EDIT: evo 11-ti run..mighty belt..smeće ali veseli čovjeka {#}

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 19:51 (EraserHead).
14 godina
Diablo 3

formula... ti samo raci ak ti trebaju one cipelice... sparil sam ih sa zunnimasa ringom pa nemoj reci odmah... a ovaj poison cloud je ok... razbija sve i ubrza run donekle... 

ps..ak imas kaj sam mf-om za posudit...slobodno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
phnx kaže...

formula... ti samo raci ak ti trebaju one cipelice... sparil sam ih sa zunnimasa ringom pa nemoj reci odmah... a ovaj poison cloud je ok... razbija sve i ubrza run donekle... 

ps..ak imas kaj sam mf-om za posudit...slobodno...

Pa ne vrijede više od 5-6M, tako da ti ih poklanjam {#}

PS: vidim da je počela cijene brimstona rasti. Da li je blizzard što najavio, ili se sprema?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 19:57 (formula1live).
14 godina
Diablo 3

ukupno sam mislim dobil 5 ili 6 legendarija koji nisu zavrsili kod vendora,a najskuple sam prodal neki chest plate,obican rare sa tri socketa,kojeg su nabidali na 4m... a stavil sam ga na ah da bude 10 itema.. 

ps. hvala!!! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 19:56 (phnx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sepultribe kaže...
skorn je dobar i za ww barbara al trebaš imat attack speed na svemu da bude funkcionalan znači na helmu , amuletu , prstenju, bracer i pants i to sve mora biti 9% i skorn da ima min 10% , i onda dobiješ brzinu preko 2.01 attacks per second, onda vihori prokaju i vračaju dovoljan fury , samo takvi itemi vrijede kaj si mi nemožemo priuštit ili jednostavno speglat karticu i kupit takve iteme za eure drugačije zaboravavite da budete s njim igrali npr. na mp 10 a da nebudete mrtvi u sec , isprobano ko veli drugačije nevjerujem mu i prodaje muda pod bubrege jer sam isprobao, a s 2 axe igram bez beda mp 10 ;):)

To vrijedi za mp10 ali ja mogu igrati MP7 sa skornom bez problema (uz malo opreza), da ne govorim o nizim tezinama. A imam attack speed samo na rukavicama. MP10 se svejedno ne isplati farmati, da ti je neznam kakva oprema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 20:07 (AFARON).
17 godina
EraserHead kaže...
phnx kaže...

I meni se čini da je drop rate znatno opao, danas od 3ipo do maloprije, nijedan leg. Na 400 mf-a. Nešto su nerfali ili sam ja totalno pošo u k {#}

Drop je sasvim ok, danas dva set itema. A cak sam igrao manje nego inace. Ali hoce to ponekad da nema dropa pa nema. 

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Narode,

prije nego sto se nakacim na kakav trade kanal ili AH. Nudim sljedeci Witching Hour za 45 milja.

Ako je neko zainteresiran neka se javi.

0 0 hvala 0
16 godina
Leopold_IV kaže...

Narode,

prije nego sto se nakacim na kakav trade kanal ili AH. Nudim sljedeci Witching Hour za 45 milja.

ako ovo vrijedi 45 milja... ona neznam di ja živim

13 godina
neaktivan
acca kaže...

zasto nebi vrijedilo? na ah sve moze naci svoga kupca, i meni su govorili za moj witching hour da nebi dali 100k pa je otisao za 170m

14 godina
neaktivan
Diablo 3
Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
toninho kaže...
bokkkie kaže...

bok svima, srry kaj upadam ko padobranac, proguglao sam sve moguce u vezi ove jednako dobre koliko i frustrirajuce igre (zadnje sto sam dosao je na neki HR forum). Zelim samo znati da li nisam jedini kojem igra random steka, odnosno random lag spikes (ping s 80 na 800-1000) + specificni rubberbanding (vracanje u nazad) na DHu.

bnet 
pc:

e8400, 4GB ram, ATi 4870

Ovo je moj lik, trenutno se bavim s DH-om, od WDa sam odustao davnih dana, al mi je trebalo 200 sati da odustanem.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/boki-2540/hero/8310491

trenutno se bavim  s farmanjem paragon levela,  trenutno sam na MP0 jer mi je zabavno unistavat sve u jednom hitu + veliki movement speed
(ruta je standardna, core -> damned lvl1 -> arreat lvl2 -> keep lvl2 -> fields of slaugther)

toliko od mene, sry jos jednom. vidio sam da ste napisali neki da imate problema, ali me zanima da li je ovako kako je meni jer i mrzim i volim ovu igru.

Koliko sam vidio, na bnetu si, ja sam imo tih problema puno sa njima od pocetka mog igranja Diabla 3. Dogadalo se to da igra stane na 2-3 sec i krene i latencija ode na 500+, takoder koji put bi se izaslo iz igre i morao bi igru ponovo kreirat. 

Nakon vremena mi je dosadilp pa sam ih neprestano zvao te su mi u nekoliko puta dolazili doma, mijenjali su mi spliter, pa onda kabel i cini se da je to rijesilo problem. Ne kazem da je kod tebe to problem, probaj si proguglat malo Diablo 3 stuttering postove, ima dosta ljudi koji sugeriraju neke tweekove. Ukoliko to ne pomogne zovi si Bnet i nek ti oni pregledaju malo vezu, ako ne pomogne opet i tako dalje. Da te pitam jel imas mozda problema sa internetom kod drugih stvari, tipa jel ti se dogada brejk kod surfanja, kod igranja drugih online igri, imas li i telefon preko njih jel ti zna on koji put stekat(osobu sa kojom razgovars cujes ali ona tebe ne).

Hvala najljepsa, proguglao sam to i eto nakon sto sam po xyz put ukljucio v-sync,  pa run as admin, compatibility mode xp sp3 malo se poboljsalo ali mozda je bio placebo efekt, da bi na kraju pokrenuo igru u window mode i dozivio cudo :)
ne vjerujem koja razlika, eto ako nekom mozda ovo pomogne super :)
Hvala jos jednom 

14 godina
protjeran
AFARON kaže...
Sepultribe kaže...

To vrijedi za mp10 ali ja mogu igrati MP7 sa skornom bez problema (uz malo opreza), da ne govorim o nizim tezinama. A imam attack speed samo na rukavicama. MP10 se svejedno ne isplati farmati, da ti je neznam kakva oprema.

o čemu ti trabunjaš da se ne isplati farmat  mp 10 , normalno tebi se ne isplati jer nemaš opremu za to ,u  tjedan dana  farmanja sam nakupio preko 300 milja,  pa sad ti meni reci da se ne isplati ... danas u 1 run-u na mp 10 mi pala 8 legendaria i od toga 1 ik chest koji nešto vrijedi a ostali su vendorirani ..... nemoj ljudima prodavat maglu onaj koji može farmat mp 10 neka farma jer dropa puno više i rare itema ,a svaki ima izbor gdje če igrat , a to kaj se ti osječaš jak na manjim mp-ejima tvoja stvar , meni nije cilj da ubijem nekog u sec nego da čim više dropa i da je čim veči MF i izazov je igrat kad znaš da te i mogu ubit a ne na manjim mp-ejima gdje ti nitko nemože ništa , manji mp je dobar za brzo levelanje paragona , a kako sam i reko svako igra kako želi ;):)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Mozda glupo pitanje ali me zanima dali ima veze u kojoj ruci drzi barbar  sword sa loh i ls ?Hvala

0 1 hvala 0
14 godina
Sepultribe kaže...

o čemu ti trabunjaš da se ne isplati farmat  mp 10 , normalno tebi se ne isplati jer nemaš opremu za to ,u  tjedan dana  farmanja sam nakupio preko 300 milja,  pa sad ti meni reci da se ne isplati ... danas u 1 run-u na mp 10 mi pala 8 legendaria i od toga 1 ik chest koji nešto vrijedi a ostali su vendorirani ..... nemoj ljudima prodavat maglu onaj koji može farmat mp 10 neka farma jer dropa puno više i rare itema ,a svaki ima izbor gdje če igrat...

A ja sam nakupio 400m na mp1, i? Naravno da svatko igra sto mu je zabavnije, ali cisto sa statisticke strane, mp1-mp2 ima puno vecu sansu za drop nego mp10, za 99% igraca.

Malo baby-matematike... primjerice: za mp2 run ti treba 20 min. Za mp10 run ti treba 80 min, dakle 400% vise. mp10 run daje 200% vise sanse za drop nego mp2. Dakle, u nasem primjeru mp2 daje 200% vece sanse za drop. U praksi, ta je brojka puno veca - vecini ljudi treba puno vise za mp10 run nego 4xmp2, mp2 se lako farma sa full mf gear, postotak za drop sa vecom brzinom farmanja raste puno vise nego mf % viseg levela.

13 godina
neaktivan

Ima veze ako igras ww barba .. ako ti je u main handu pravice ti tornado veci life steal ili life on hit .. e sad ako ne igras ww bulid onda ne znam ..

14 godina
protjeran

Malo baby-matematike... primjerice: za mp2 run ti treba 20 min. Za mp10 run ti treba 80 min, dakle 400% vise. mp10 run daje 200% vise sanse za drop nego mp2. Dakle, u nasem primjeru mp2 daje 200% vece sanse za drop. U praksi, ta je brojka puno veca - vecini ljudi treba puno vise za mp10 run nego 4xmp2, mp2 se lako farma sa full mf gear, postotak za drop sa vecom brzinom farmanja raste puno vise nego mf % viseg levela.

tebi valjda je tako al gle kad imaš veliki dps onda nemaš kaj radit na manjem mp-u od 5 jer nemaš fury mislim za barabare ww bild , na mp 5 meni traje run 20 min , baby matematika tvoja veči Mf veči drop ili??

17 godina
neaktivan
acca kaže...
Leopold_IV kaže...

Narode,

ako ovo vrijedi 45 milja... ona neznam di ja živim

Informiraj se malo, to je jedini belt na kojem možeš dobiti crit. dmg. (do 50%) i AS (do 9%).

14 godina
protjeran
Diablo 3

a da i nisam ti napisao da sam 97 paragon pa koliko onda imam MF meni netreba mf gear , a i kako sam rekao prije nije gušt igrat ako si neuništiv , igra je i ovako postala predosadna samo farm i farm najbolje da onda svi igramo s botovima po tvome

0 0 hvala 0
15 godina
Sepultribe kaže...
AFARON kaže...
Sepultribe kaže...

o čemu ti trabunjaš da se ne isplati farmat  mp 10 , normalno tebi se ne isplati jer nemaš opremu za to ,u  tjedan dana  farmanja sam nakupio preko 300 milja,  pa sad ti meni reci da se ne isplati ... danas u 1 run-u na mp 10 mi pala 8 legendaria i od toga 1 ik chest koji nešto vrijedi a ostali su vendorirani ..... nemoj ljudima prodavat maglu onaj koji može farmat mp 10 neka farma jer dropa puno više i rare itema ,a svaki ima izbor gdje če igrat , a to kaj se ti osječaš jak na manjim mp-ejima tvoja stvar , meni nije cilj da ubijem nekog u sec nego da čim više dropa i da je čim veči MF i izazov je igrat kad znaš da te i mogu ubit a ne na manjim mp-ejima gdje ti nitko nemože ništa , manji mp je dobar za brzo levelanje paragona , a kako sam i reko svako igra kako želi ;):)

Nisam rekao da se osjecam jak farmajuci manje levele, nije li trabunjanje upravo takva vrsta zakljucivanja.

Medjutim, sto se tice farmanja itema, nisam ja jedini koji prodaje tu maglu, vec postoje odredjeni izracuni. Da ne razglabam dalje, pogledaj linkove (nemora znaciti da je ovo nuzno istina, ali barem daje neki kredibilitet mojoj teoriji):

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/mp0-is-the-best-for-everything

http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?840969-Choosing-the-Right-Monster-Power-Level-For-Farming/

Ali jedno si sigurno u pravu, svako neka igra ono sto zeli.

15 godina
Sepultribe kaže...

a da i nisam ti napisao da sam 97 paragon pa koliko onda imam MF meni netreba mf gear , a i kako sam rekao prije nije gušt igrat ako si neuništiv , igra je i ovako postala predosadna samo farm i farm najbolje da onda svi igramo s botovima po tvome

Tako je, zato nikad necu farmat MP0 koliko god on navodno najefikasniji bio, jer bi mi bilo predosadno..i plus tamo nemogu drzat fury. Zasad mi je MP4-5 carobna granica izmedju efikasnosti farmanja i zabave (uvjetno receno zabave jer je ionako sve jedno te isto sto se tice contenta), a sto se tice izazova to si priuščajem (jel ovo rijec?) na ubijanju uber bosseva na sto vecem levelu mogucem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 23:09 (AFARON).
15 godina
TracerCPP kaže...

Pa gdje si bio sa ovim prije patcha 1.0.5?? {#}

Svejedno, super stvar! Svaka čast!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice