Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

mozes lagano mp 6 sa ovim wizardom :)

btw u poslednja dva dana nikakvi dropovi .. samo 2 lg 61 lvl

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja povremeno ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

ma igram ja monka hardcore al tek na 15 om lvlu negdje >_<

steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Franjo15 kaže...

jel igra tko od vas hardcore?

igram ponekad otkad su stavili MP, negdje na battle.net forumu sam našao ljude koji igraju MP10 hardcore pa sam i ja odlučio probati ako uspijem "all the way up" {#}

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
neaktivan
Diablo 3

kupujem off hand 900 dps min 70 crit min  soket 2.5 loh min .. ponude ovde ili ig LMGhOsT#2636 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
archeron kaže...

Jel neko sad raspoložen za uberse (mp 4,5)?  Imam 3 mašine, ajd još netko sa mašinom da napravim prvi hellfire ring :)

moj profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ivan-2881/hero/93805

Ivan#2881

Koliko ressista imas? Regena? Ovo je dosta dobar Wizard.

Troll level: sensei
17 godina
neaktivan

Slab sam na ressist-u, samo 558 s Prismatic Armor-om. Life regen mi je oko 1490.

More Li...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 18:49 (archeron).
16 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
Franjo15 kaže...

igram ponekad otkad su stavili MP, negdje na battle.net forumu sam našao ljude koji igraju MP10 hardcore pa sam i ja odlučio probati ako uspijem "all the way up" {#}

Nije problem igrati MP10, možeš odmah krenuti od početka. Tako sam ja gradio likove. Samo veliki MP, i moraš se čuvati latencije.

Evo da se pohvalim, 4. lik kojeg sam pospremio u arhivu. 

8h 51min, lvl 42, DH 

Uf, svakog mi je ubio ping, pa jbt i taj odvaratni internet, ajde da me makar nešto drugo ubilo :S

I to imam sad Monka, Barbara i DH na HC mrtve 40, 36, 42 LVL 

http://www.demonoid.me/users/franjo15
12 godina
protjeran
Franjo15 kaže...
xhopeon kaže...
Franjo15 kaže...

Nije problem igrati MP10, možeš odmah krenuti od početka. Tako sam ja gradio likove. Samo veliki MP, i moraš se čuvati latencije.

Evo da se pohvalim, 4. lik kojeg sam pospremio u arhivu. 

8h 51min, lvl 42, DH 

Uf, svakog mi je ubio ping, pa jbt i taj odvaratni internet, ajde da me makar nešto drugo ubilo :S

I to imam sad Monka, Barbara i DH na HC mrtve 40, 36, 42 LVL 

E upravo zbog razloga koji si naveo što su ti umrli likovi ja neigram HC i smatram da je to nešta najretardiranije što postoji. Nebi mi smetala ni moja greška, pa bi reko ajd kriv sam zahebo sam se, al kad mi nešto tako pederski sjebe na što nisam mogao utjecati e goni ga onda

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Frend je izgubio 2 HC lika oko lvl 50 Paragona zbog laga. Imao je opremu impresivne vrijednosti. Ja nemam zivaca za to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Tonči kaže...

Frend je izgubio 2 HC lika oko lvl 50 Paragona zbog laga. Imao je opremu impresivne vrijednosti. Ja nemam zivaca za to.

Užas

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

A moras biti opaki mazohista kad bi isao igrat HC dok i dan danas sve ne tece glatko...poginem 2 put dnevno zbog random laga.

Kad bi i igrao HC ne bi se maknuo sa Hell tezine :D

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja uopće ne vidin smisao igrajući HC kad mi non stop puca veza, laga i trza na pojedinin dijelovima igre. Čemu? Isto tako vidin da svi imate takvih problema.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Ja uopće ne vidin smisao igrajući HC kad mi non stop puca veza, laga i trza na pojedinin dijelovima igre. Čemu? Isto tako vidin da svi imate takvih problema.

Moram priznati dok sam bio na ADSL-u (optima) da nisam imao takvih problema i mogao sam komotno igrati HC. Sada mi ne pada na pamet. Mobilni internet >:(

15 godina
Diablo 3

Jednostavno ovaj HC nije namijenjen za nas sa slabom konekcijom. Da imamo bolju konekciju sigurno bi i Hrvati streamali, a ne samo igrali HC :D
Stanje je takvo kakvo je, ne možemo ništa jer ni najbolji paketi koje nam ovi operateri nude ne služe ničemu...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

4 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Konačno palo nešto legendarno... Ali izgleda mi bzvze.

Wizardi koliko ovo vrijedi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 22:27 (Dala).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dala kaže...

1645 golda.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

evo mala ideja za monkove..

malo sam se igrao sa kombinacijama skillova danas i došao sam do nečega jako zanimljivoga {#}

evo tu se vidi i toon i skillovi http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594 (note inna's temperance mi je za mp3 speedfarm, dobijam dosta dps-a ali gubim dosta hp-a i resa, koji mi za mp3 ne trebaju)

e sad u čem je fora.. stavio sam umjestio blinding flash na right click deadly reach - foresight (kaže svaki 3. hit +18% dmg-a na 30 sec)

i passive sam stavio combination strike.

kada se zaletim na hrpu mobova ispucam blazing wreath buff ofc i prvo 3 puta udarim sa deadly reach i nastavim sa fist of thunder i skačem sa 100k na 150k dps-a {#} kako se samo prije toga nisam sjetio {#} evo i screenshot sa rezultirajućim dps-om.

sa pantsima za preživljavanje je to još uvijek nekih cca 132k dps {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

prosao 130k dps :) 

0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

malo sam se igrao sa kombinacijama skillova danas i došao sam do nečega jako zanimljivoga {#}

evo tu se vidi i toon i skillovi http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594 (note inna's temperance mi je za mp3 speedfarm, dobijam dosta dps-a ali gubim dosta hp-a i resa, koji mi za mp3 ne trebaju)

e sad u čem je fora.. stavio sam umjestio blinding flash na right click deadly reach - foresight (kaže svaki 3. hit +18% dmg-a na 30 sec)

kada se zaletim na hrpu mobova ispucam blazing wreath buff ofc i prvo 3 puta udarim sa deadly reach i nastavim sa fist of thunder i skačem sa 100k na 150k dps-a {#} kako se samo prije toga nisam sjetio {#} evo i screenshot sa rezultirajućim dps-om.

Isprobat cu. Ja koristim tail kick koji me je nebrojeno puta izvukao u kriticnijim trenucima. A za razliku od tebe ja imam mali dps (72k buffed) ali idem na veliki all resist (1340 buffed). I meni je sasvim ok. Bez zurbe farmam MP4 a poginem samo kada se previse opustim i uobrazim pa mislim da mogu jednom rukom igrati a jednom pijuckati kavu :) Evo danasnjeg rezultata. Odlicne Ice Climberice. Kada sam pogledao na AH iznenadio sam se koliko su dobre i na cijeni.

Zna li netko nakon koliko vremena oni bossovi za hellfire ring padaju u rage? Na MP4 ih ubijem bez problema ali mi zbog gore recenog treba malo vise vremena pa bi mozda probao na veci MP jer sam potrosio 3 portala veceras a bez dropa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 23:13 (Eld).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Procjena?Nema previse ovakvih za wizza na aukciji

0 0 hvala 0
15 godina
XSX kaže...

Procjena?Nema previse ovakvih za wizza na aukciji

Stavi za 100k ako niko ne kupi onda trgovcu :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
odjavljen
Eld kaže...

Zna li netko nakon koliko vremena oni bossovi za hellfire ring padaju u rage? Na MP4 ih ubijem bez problema ali mi zbog gore recenog treba malo vise vremena pa bi mozda probao na veci MP jer sam potrosio 3 portala veceras a bez dropa.

Nakon 10 minuta.

14 godina
nine kaže...

Ja ne razumijem zašto ljudi još koriste Serenity. Gubitak slota...

Najefikasniji DPS je ovo:

Thunderclap

Foresight

Blazing Wrath

Blinding Flash

Sweeping Wind

MoC - Overawe

Combination Strike

One with Everything (ako imate dosta resistova i DPS može se zamjeniti za Cooldown reduction pasivni)

Sieze of Initiative

Sweeping Wind Snapshot: Blazing Wrath aktivan, prvo Foresight 3 udarca, Pa Thunderclap 1, Blinding Flash, zatim Sweeping Wind za max DPS.

Ima i efikasnijih kombinacija, ali ih je dosta teže igrati.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

serenity mi je panic button {#} blinding flash je dobar dps boost i isto svojevrsni panic button, ali realno mi ne treba jer sam ga do sada koristio samo protiv elite-ova, a i nema baš pre-veliku mogućnost da te izvuče iz s*anja. nikada mi ga se nije dalo pucati prije sweeping winda, a diže dps na samo 3 sec svakih 15 sec. također uz ovu kombu na mp3 eliteovima se hp strašno topi {#}

mislim da ću čak maknuti heal efekt sa serenityja i staviti rune za 6 sec untoucha, jer se svejedno healam sa MOC + LPSS.

@Eld

haha bolestan res.. tako se koristi OWE {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 9:58 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

DPS nije jedini vazan. Necete nikad igrati MP10 samo s DPS-om, makar bio 500k, ako usto nemate i 15% Life Steala. Sto je veci MP, to je vazniji Life regen, cak ne toliko sami Life, koliko regen. Kad mobovi imaju 50 milijuna Lifea, cak i da imate DPS 1000000, treba vam 50 sekundi na 1.0 AS za ubiti ga. U 50 sekundi vas klepnu poprilicno puta i poprilicno snazno, otprilike 50k po udarcu. Dakle, visoki Ress na sve (barem 500), visoki regen ili on hit ili po sekundi ili steal i *dovoljno* DPS-a. Vec sa 150k DPS-a se moze igrati MP10 ako je sve ostalo u balansu.

Inace, za kombiniranje, ako idete na attack speed (fist monkovi) onda vam je najbolji Life on Hit, jer vec na 2-3 attack speed statu imate podosta udaraca (pozeljan AS od 2,5-3+). Ako idete na enorman DPS, treba vam Life Steal barem barem na dva predmeta (nekih 6% je dosta). Ako idete na kombinaciju, moze i to, malo regen, malo LoH i LS. Regen/s je dobro imati, bez obzira na build, za onaj oporavak kad se maknete od neprijatelja (dobra i potrebna taktika na visim MP levelima).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dala kaže...

Vrijedi, za naredni Haloween obuci svog Wizzarda u ovo kao sto sam i ja napravio...

15 godina
neaktivan
sfcBarracuda kaže...

Pozz ljudi...

Evo i mene prvi put na ovom forumu i prvi put da susrecem neku zajednicu D3-a {#}.

Posto sam novi, postavit cu jedno glupo pitanje {#}.  Dali posti nekakav community ili nekakav D3 cro portal ili mozda nekakav klan mada nevidim smisao klana ???

BTW ja sam Ivan "Split tocnije Kaštela" 29 god.

Pa ako je netko zainteresiran za cooperativ peglanje ili ako nekome treba help ili ako je netko zeljan helpat neka se javi {#}.

sfcDiablo  #2586

http://eu.battle.net/d3/en/profile/sfcDiablo-2586/hero/2613382

pozz

koja tocno kastela

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

...

moj plan je oko 2,3-2,4k (sad imam nešto preko 1.6k) loh-a što će zadovoljiti potrebu za healanjem.. skupilo se i 400tinjak "parazitnog" regena/s.. i ofc tu je lpss što je konkretni heal on demand..

jučer sam probao a2 mp10 keyrun, naravno promjenio sam par skillova i žrtvovao nešto DPS-a i išlo je super dok nisam naletio na jedan elitepack arcane/frozen koji me pošteno izmrcvario.. ziher oko 10 puta sam zginuo lol.. najgore kaj su chain-freezali, a kada sam krenuo da se maknem iz leda oni su me pullali nazad.. keywarden i 3 elitepacka su pali bez da sam poginuo.. još jedan me ubio 2 puta. znači trebam još malo raditi na toonu za visoke mp lvle, ali kombu skillova sam čini mi se pogodio..

inače ne čitam official forume i guidove, pa se sve svodi na isprobavanje.. tako sam jučer i došao do kombe za veći dps na manjim mp-ima. prije mp10 runa sam malo isprobavao kaj bi mogao ukombinirati za brutalan survivability i solidan dps..

16 godina
odjavljen

Da, dosta zgodno. Inace, ja s Wizardom za MP2-3 (brzo levelanje) koristim 300-350k DPS-a (ovisi nosim li ring za exp ili DPS), ali za MP10 imam oko 215k, dakle vise od 100 manje. To je namjerno, jer mi na malom MP-u nije bitno prezivjeti jer dovoljno brzo sredim sve osim Reflect elita s kojima sam sebe 1-shotam :D Na MP10 sam prakticki u tank buildu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice