Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.596
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Diablo 3

mislim ja imam potpuno isti takav i to sa jos malo vecim statsima i platio sam ga 500k na ah

steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako sam ikad vidio item koji vrijedi više od 2B, onda je ovo to ( ofc, nisam ga ja dobio XD )

http://i.imgur.com/GhKyV.png

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Cini mi se da je ovaj ipak malo bolji :D

http://www.diabloprogress.com/item/14853120
16 godina
NinjEEEk kaže...

nevjerujem da ces to prodati vise od 1mil ako se ne pojavi neki "idiot" ali pokusaj :)

iako bi moglo biti 1,2mil zbog 2 socketa ipak ali malen je dps pa ne vjerujem al pokusaj

Meni je dropao Chantodo's Will, wand iz seta Wand+Orb, sa nekih 840 DPS-a.

Kako je to drek od DPS-a za one-hander bio sam uvjeren da necu dobit ni 500k golda, a na kraju dobio 4mil za njega nakon sto je Blizzard uzeo svoj dio.

Ljudi nekad kupuju set/legendary iteme za puno vise golda nego sto itemi realno vrijede.

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
odjavljen
Mauro kaže...
NinjEEEk kaže...

nevjerujem da ces to prodati vise od 1mil ako se ne pojavi neki "idiot" ali pokusaj :)

iako bi moglo biti 1,2mil zbog 2 socketa ipak ali malen je dps pa ne vjerujem al pokusaj

Meni je dropao Chantodo's Will, wand iz seta Wand+Orb, sa nekih 840 DPS-a.

Kako je to drek od DPS-a za one-hander bio sam uvjeren da necu dobit ni 500k golda, a na kraju dobio 4mil za njega nakon sto je Blizzard uzeo svoj dio.

Ljudi nekad kupuju set/legendary iteme za puno vise golda nego sto itemi realno vrijede.

Kakav drek? Ja s Chantodo setom gdje Will ima oko 900 DPS-a igram MP10. Chantodo set je iznimno brz: Will ide 1,61 bazne brzine do +0,25 bonus attack, s tim da sam vidio 1.72 Willove, dok Force ide 130-484 dmg, brzina, + max Power, APoC, socket ili regen... Kombinacija je baš bijesna za Wizarde i brzina za mnogo toga ima prednost pred DPS-om, pogotovo ako se healaš on hit :)

Troll level: sensei
16 godina
Tonči kaže...
Kakav drek? Ja s Chantodo setom gdje Will ima oko 900 DPS-a igram MP10. Chantodo set je iznimno brz: Will ide 1,61 bazne brzine do +0,25 bonus attack, s tim da sam vidio 1.72 Willove, dok Force ide 130-484 dmg, brzina, + max Power, APoC, socket ili regen... Kombinacija je baš bijesna za Wizarde i brzina za mnogo toga ima prednost pred DPS-om, pogotovo ako se healaš on hit :)

Moj je bio ovaj dolje na slici.

Stavljen bez buyouta i oticao za cijenu na slici (nakon sto je Blizzard uzeo svoj dio).

chantodo chantodo
16 godina
odjavljen

Za 33M? Nije toliko dobar :D Ali da ima socket, onda da.

Troll level: sensei
16 godina
Tonči kaže...

Za 33M? Nije toliko dobar :D Ali da ima socket, onda da.

Ne, za 4m i neki sicu. Dolje pri dnu se vidi.

Za 33m je otisao neki Inna helm iz seta za Monka.

Oba items bila na bid bez buyouta i na kraju tako zavrsili.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

evo uspio rijesit svoj problem cini se da su popravili sms verifikaciju :))

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
geek_boy1 kaže...

evo uspio rijesit svoj problem cini se da su popravili sms verifikaciju :))

Meni i dalje ne radi VIP...ti?

Potpis
14 godina
neaktivan
Ako je netko voljan za farming runove sa solidnim DHom neka doda slobodno.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fur1ou7-1930/hero/2782882
Time and time and time and time again...
13 godina
Diablo 3

Za kolko bi mogo prodat Diablo 3 acc sa Barbarom lvl 40 i DH.om sa paragon 6 cini mi se i kojih milju i pol golda gore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
mArkoman kaže...

kolko mogu dobit za ovo ?

Možeš sigurno dobit 5M, meni je prijatelj malo slabije od tvojih uspio za 5M prodat. Al cijene su se poremetile nešto na AH ili se meni bar tako čini...

Ne kužim zašto pitate price check kada vrlo jednostavno možete na AH-u vidjeti cijenu.

Razumijem za neke rijetke iteme sa čudnim afiksima, ali tih manticora ima puno.

Evo koliko sam ja vidio, oko 1,5 milijun (a ne 5) bi mogao dobiti, ali najviše.

16 godina
neaktivan

probaj dalje pokusavat jucer sam dobio verifikacijski kod od njih nisam se mogao uopce logirat na account tj bilo je vezano uz autentifikator pa su mi poslali kod inace ja sam na Tele 2 mrezi

Samobor je lepa varoš :))
13 godina
neaktivan
Diablo 3

zakaj nemrem uci u igru ? stane mi na retrieving hero list !! to je sam kod mene ili ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
imam isti problem, nemogu uci u igru isto
13 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

zakaj nemrem uci u igru ? stane mi na retrieving hero list !! to je sam kod mene ili ?

isti problem i kod mene

14 godina
neaktivan

Nije ništa najavljeno... Valjda će proradit uskoro

Time and time and time and time again...
14 godina
Diablo 3

Vrijedi taj manticore sa 2 socketa (200 crit dmg) jako puno.

Ja svoj sa 1 socket i int prodao za 50k xd .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

rade na popravaku ..... to su napisali prije 24 minute .....    We are working to bring everything back up still, I don't have an ETA just yet but our network team is on this and are working on the issue.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/dzoky-2187/hero/736636

evo moj profile, pa me dodajte ko hoće, da zabacimo koji run skupa ;)

roX!

1 0 hvala 0
15 godina
Sepultribe kaže...

rade na popravaku ..... to su napisali prije 24 minute .....    We are working to bring everything back up still, I don't have an ETA just yet but our network team is on this and are working on the issue.

Meni još neće ući, toliko o tome...
Btw evo su došle neke nove novosti o igri :P
http://us.battle.net/d3/en/blog/7810825/?utm_source=internal&utm_medium=launcher&utm_campaign=d3&utm_content=news-textlink

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ni meni neće ući, damn u blizzard!

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

30.10. sam poslao na support tiket da mi pomognu rješit stvar oko RMAH vertifikacijske poruke. Prošlo je skoro 2 tjedna, a da oni još ništa nisu poduzeli da dobijem tu pišljivu poruku na mobitel.
Ima li još tko ovakvih problema, jer znam da je bilo par ljudi koji nisu prije tjedan dana isto ovaj SMS dobit.

Naravno na VIP-u sam i imam neki osjećaj da to ima veze s tim, al opet -.-''

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

30.10. sam poslao na support tiket da mi pomognu rješit stvar oko RMAH vertifikacijske poruke. Prošlo je skoro 2 tjedna, a da oni još ništa nisu poduzeli da dobijem tu pišljivu poruku na mobitel.
Ima li još tko ovakvih problema, jer znam da je bilo par ljudi koji nisu prije tjedan dana isto ovaj SMS dobit.

Naravno na VIP-u sam i imam neki osjećaj da to ima veze s tim, al opet -.-''

Da, ima veze s vipom i nece ti proraditi. I mene je to zivciralo. Trazi da ti zamijene broj s kojeg si registriran na t mobile.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako netko ima poneki profil dobrog ww barbara s visokim dpsom molim da pošalje link, pa da malo usporedim.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

ako neko oce ici na infernal machine mp7 kad se serveri vrate nek me doda:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/NinjEEEk-2678/hero/7414013

bilo bi pozeljno da imate i vi barem 1 portal da si mogu napravit hellfire ring normalni za DH-a :P 

0 0 hvala 0
15 godina
NinjEEEk kaže...

ako neko oce ici na infernal machine mp7 kad se serveri vrate nek me doda:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/NinjEEEk-2678/hero/7414013

bilo bi pozeljno da imate i vi barem 1 portal da si mogu napravit hellfire ring normalni za DH-a :P 

Ti možeš solo farmat mp7?
Pa ja ću se upucat...

12 godina
neaktivan

rofl mogu i mp8 bez problema samo sto duze traje run, slobodno se "upucaj"

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 15:25 (NinjEEEk).
13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

rofl mogu i mp8 bez problema samo sto duze traje run, slobodno se "upucaj"

Ajde ne fantaziraj. S tim noobovskim barbarom možeš farmat eventualno mp1. Nemaš ni resista ni dps-A potrebno za više mp levele.

mp8? Smiješan si.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice