Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.535.263
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Zeromaxy21 kaže...

Istina da.

Stavio sam 50 mil bid 100 mil buyout sad nakon konzultacija nekih...Nadam se da će proć :P

Teško da ćeš dobiti više od 5M za taj item,i ovo je još optimistično. Ali nek ti je sa srećom, možda se nađe netko tko će dati te golde.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 10:45 (formula1live).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Znam da je noob pitanje, al s čime vi uzimate ss tih itema u igrici, jer ja sa print screenom ne dobijem ništa...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Postavi windowed mode, print screen, zalijepi u paint i izrezi item {#} Tako ja radim, al vjerujem da postoji i lakši naćin.

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Znam da je noob pitanje, al s čime vi uzimate ss tih itema u igrici, jer ja sa print screenom ne dobijem ništa...

pogledaj "Documents\diablo 3" folder.. ja sam isto mislio da ne šljaka dok nisam skužio da se spremaju na glupo mjesto..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Hahaha evo našao sam u tom folderu neku staru sliku gdje sam imao visoki latency pa mi je elitni nakon smrti osta na nogama ;) Pita sam je za spoj, al me hladnokrvno odbila!

date date
Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i moga DH. I uopće mi se ne čini kao klasa s kojom je teško igrati. I slažem se apsolutno s nekim tko je prije napisao dobar barbar se sredi za 80 milja a DH za bar 500 milja..... Al opet sve je to individualno netko može imat najbolju opremu a ako nezna igrat određenu klasu đaba mu sve pare i sva oprema. Zato se i veselim jednog lijepog dana kad dođe PvP.

Mogu igrat MP7 al uglavnom igram MP4-5 tj. samo se prošećem.

Hellfire ring imam tek toliko zbog tih 35% bonus exp. inače imam drugi ring. Trenutno se skuplja lova za Natalyas čizme i ring.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/hero/8914404

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo sad da stavim nekoliko legenderia koje sam pokupia, pa ako ima tko kakvu ideju oko prodaje koliko šta dođe, nek se javi.
Također je ovdje i jedan jako, jako dobar spear, al ne znam za koliko bi realno mogao otić pošto su cijene sličnih na AH brutalne...

0 0 hvala 0
15 godina
Grozota kaže...

I slažem se apsolutno s nekim tko je prije napisao dobar barbar se sredi za 80 milja a DH za bar 500 milja.....

Ovo je stvarno smijesno koliko pretjerujete, a niste ni svjesni da je vecina itema sa strength bar duplo skuplja od istih sa dexterity. Evo ja sada tvrdim da se DH moze napraviti za 15 miliona sa dps-om od preko 70k (bez onog skilla sto nabije crit na 100%). A ajde vi meni nadjite barba s opremom od 15miliona i dps-om preko 70k, a da moze prezivjeti par udaraca, i odmah mijenjam misljenje.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
12 godina
neaktivan
AFARON kaže...
Grozota kaže...

I slažem se apsolutno s nekim tko je prije napisao dobar barbar se sredi za 80 milja a DH za bar 500 milja.....

Ovo je stvarno smijesno koliko pretjerujete, a niste ni svjesni da je vecina itema sa strength bar duplo skuplja od istih sa dexterity. Evo ja sada tvrdim da se DH moze napraviti za 15 miliona sa dps-om od preko 70k (bez onog skilla sto nabije crit na 100%). A ajde vi meni nadjite barba s opremom od 15miliona i dps-om preko 70k, a da moze prezivjeti par udaraca, i odmah mijenjam misljenje.

slazem se..

isto tako, samo chest na mom barbaru dode 120 milja + 3 gema svaki 7 kk

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam sada neki dan potegnuo svog barba do 60 i kako mi se nije dalo buildat standardan WW build, niti sam imao dovoljno golda sam otisao za full tank build. Nemam previse DPS-a pa trebam na vecem MP-u igrat s jos nekime ako ne zelim neki elite ubijati po pola sata. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jova-1927/hero/6058503

I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Alfa1234 kaže...

Ja sam sada neki dan potegnuo svog barba do 60 i kako mi se nije dalo buildat standardan WW build, niti sam imao dovoljno golda sam otisao za full tank build. Nemam previse DPS-a pa trebam na vecem MP-u igrat s jos nekime ako ne zelim neki elite ubijati po pola sata. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jova-1927/hero/6058503

Pobogu, digni taj dps, kako god znas i umijes :)

Doduse, ja sam prvih mjesec-dva imao dps ispod 20k, ali zato jer je tada inferno bio pretezak i morao sam biti full tank.

13 godina
neaktivan
AFARON kaže...
Grozota kaže...

Nemos uspoređivat to po dps-u tak, ionak je WW barbar skoro cijelo vrijeme u Wrath of Berserker. A sta se tice itema bojim se da si u krivu, pogledaj Andariel's Visage sa cca 220 DEX cijenu i 220 STR cijenu, pogledaj Vile Ward s istim statsima, pogledaj si Witching Hour sa DEX kolko kosta a kolko sa STR, jedino sto sam nasao skuplje sa STR i crit su Lacuni's. O IK set itemima necu pricat jer ne igram barba pa neznam sta vrijedi, ja sam sad nabrojao iteme koje koristi vecina ljudi svih klasa, dobri itemi za Natalya set koštaju pun k...c (npr Natalyas Embrace sa 150+ dex, vita, life% i 3 soketa kosta preko 100M isto. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 14:03 (Judgeinho).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671

moze li mi neko objasnit sta da promjenim da bi mogo igrat na mp5

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Evo sad da stavim nekoliko legenderia koje sam pokupia, pa ako ima tko kakvu ideju oko prodaje koliko šta dođe, nek se javi.
Također je ovdje i jedan jako, jako dobar spear, al ne znam za koliko bi realno mogao otić pošto su cijene sličnih na AH brutalne...

Ovako odokativno, jedino spear vrijedi, za leg ces tesko dobiti preko 1m po komadu. Ja takve brimstonam, neda mi se zauzimat ah slot.

kanzyani kaže...
AFARON kaže...

slazem se..

Malo bolji set chest za DH isto dodje 150+M, i? Sto se tice cijene str geara, u prosjeku je jeftinija nego dex. Uzmi isti item, i pogledaj cijene sa dex i str. Ne zaboravi da se za dex opremu nadmecu dvije klase (dh i monk), a za str samo jednu (dobro, trenutno dosta ljudi igra barb klasu, pa je i potraznja za str malo porasla).

15 godina
Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671

moze li mi neko objasnit sta da promjenim da bi mogo igrat na mp5

hvala

all res na cestu OBAVEZNO crit chanse + all res na prstenju all res na ramenima i probaj cipele 12% muverment

http://eu.battle.net/d3/en/profile/LMGhOsT-2636/hero/3333809 prodajem cest 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 14:50 (Crweni).
12 godina
neaktivan
mcf kaže...
1.Lovac kaže...

Ovako odokativno, jedino spear vrijedi, za leg ces tesko dobiti preko 1m po komadu. Ja takve brimstonam, neda mi se zauzimat ah slot.

kanzyani kaže...
AFARON kaže...

slazem se..

Malo bolji set chest za DH isto dodje 150+M, i? Sto se tice cijene str geara, u prosjeku je jeftinija nego dex. Uzmi isti item, i pogledaj cijene sa dex i str. Ne zaboravi da se za dex opremu nadmecu dvije klase (dh i monk), a za str samo jednu (dobro, trenutno dosta ljudi igra barb klasu, pa je i potraznja za str malo porasla).

nemoras mi pricat za cijene DH geara, njega jedino igram. samo sam iskomentirao da je cifra od 80 milja smjesna, za bilo koju klasu trebas 100-300 milja po itemu ako mislis na ozbiljnu igru, casual ni ne racunam

15 godina
neaktivan
AFARON kaže...

Doduse, ja sam prvih mjesec-dva imao dps ispod 20k, ali zato jer je tada inferno bio pretezak i morao sam biti full tank.

Znam da moram dignuti dps, sto zahtjeva slicne iteme sa str, a to cu tek kada sakupim 10M+ golda, jer nikada u jednom vremenu nisam imao vise od 3M golda.

I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
12 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...
AFARON kaže...

Znam da moram dignuti dps, sto zahtjeva slicne iteme sa str, a to cu tek kada sakupim 10M+ golda, jer nikada u jednom vremenu nisam imao vise od 3M golda.

Aj mi se javi u igri da ti dam ako imam u škrinji kakvih stvari za barba.  Hrwoje#2333

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
12 godina
neaktivan

javi se i meni ja cu ti dat neke legende koje ne trebam!!

mArkoman #2887

14 godina
Diablo 3

Najviše volim ih sve dopeljat kod keywardena pa svi skupa popričamo i onda oni odu i ostave darove. Sve je smeće ali bar lijepo izgelda, čovjeka veseli.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 17:32 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crweni kaže...

Pogledaj na aukciji, ali moram reći da ćeš dosta zaradit.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

napokon jučer napravio donekle dobar hellfire ring.. evo odmah da vidite i ostatak, malo sam ojačao {#} http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594

86 dps buffed, sad počinjem štediti za shenlongse sa socketima što košta gro, ali će se isto tako i odraziti na dps {#} ...samo treba biti karakter i štediti do cca 150m.. kad god skupim 50+m sve speechkam na gluposti LOL

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crixus-2255/hero/5487786

evo i mog monkiusa...iduća investicija belt pa čizme... valjda witching hour i natalyas bloody footprints ili ice climbers

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

2 smiješne stvari koje sam čitao ovdje

1. dobar barb se može napraviti za 80 mil LOOOOOOOOL.... dobro 1 hand oružje košta 50 miljuna a kamoli ostali gear
blizz je DEBELO nerfao ww barba tako da ostajanja konstantno u berserku kao prije nisu moguća... iako ovo je sad ok ,jer ruku na srce ono je bilo imba

2. ljudi sa 50k dmg-a barbom govore da igraju mp 5.... dečki, to vam je max mp 2 da bi efektivno igrlai... ja imam barba bez buffa na 110k  dakle sa buffom oko 135-140 povuče pa igram mp4 fluidno iako bi mi još nekih 10k dmga dobro došlo da bi igrao fluidno... tako da bolje vam je baciti 2 runu po mp 2  2.5 runa po mp2 nego 1 po mp5

jedna stvar netko je postao bul kathos oružje... na papiru (sa socketom naravno)  to je strašan set ali zašto je loš? loš je radi toga (kad bi usporedili cijenu dvaju bul khatosa i dvaju rare itema) što je bul kathos migthy weapon, dakle weapon mastery mu diže fury ali ne dps... kao drugom oružju.... da je recimo sword ili axe ili nešto taj bul kathos e to bi već bio predobar set za barba... čak više dmg-a digne onaj hallowed nego bul kathos (za iste pare)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo ja s tim (http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/) igram bez problema na mp3, dok se na mp4vec jako mucim !! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 20:14 (mArkoman).
16 godina
odjavljen
domac1986 kaže...

2 smiješne stvari koje sam čitao ovdje

1. dobar barb se može napraviti za 80 mil LOOOOOOOOL.... dobro 1 hand oružje košta 50 miljuna a kamoli ostali gear
blizz je DEBELO nerfao ww barba tako da ostajanja konstantno u berserku kao prije nisu moguća... iako ovo je sad ok ,jer ruku na srce ono je bilo imba

2. ljudi sa 50k dmg-a barbom govore da igraju mp 5.... dečki, to vam je max mp 2 da bi efektivno igrlai... ja imam barba bez buffa na 110k  dakle sa buffom oko 135-140 povuče pa igram mp4 fluidno iako bi mi još nekih 10k dmga dobro došlo da bi igrao fluidno... tako da bolje vam je baciti 2 runu po mp 2  2.5 runa po mp2 nego 1 po mp5

jedna stvar netko je postao bul kathos oružje... na papiru (sa socketom naravno)  to je strašan set ali zašto je loš? loš je radi toga (kad bi usporedili cijenu dvaju bul khatosa i dvaju rare itema) što je bul kathos migthy weapon, dakle weapon mastery mu diže fury ali ne dps... kao drugom oružju.... da je recimo sword ili axe ili nešto taj bul kathos e to bi već bio predobar set za barba... čak više dmg-a digne onaj hallowed nego bul kathos (za iste pare)

Ali onda nemaš dovoljno Furyja na MP10 i sličnim težinama, a gdje ti to treba. BulKathos je iznimno dobar set za WW barba. Korisno je biti na stabilnom furyju, nego 10-20k dpsa na postojećih 100-120k.

Troll level: sensei
15 godina
kanzyani kaže...
mcf kaže...
1.Lovac kaže...

kanzyani kaže...
AFARON kaže...

slazem se..

nemoras mi pricat za cijene DH geara, njega jedino igram. samo sam iskomentirao da je cifra od 80 milja smjesna, za bilo koju klasu trebas 100-300 milja po itemu ako mislis na ozbiljnu igru, casual ni ne racunam

Naravno da je smijesna, gdje si jos vidio barba od 80 mil da je jak kao bilo koja druga klasa od 200 mil.

15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crixus-2255/hero/5487786

evo i mog monkiusa...iduća investicija belt pa čizme... valjda witching hour i natalyas bloody footprints ili ice climbers

imaš fin gear, samo ne kužim foru sa skornom.. ja sam si iz fore uzeo jednog praktički istog kao tvoj, samo bez vita ali 400 dexa.. fora su ogromni crittovi, ali mi je praktički neigrivo.. lako poginem zbog attack speeda, nemam regeneracije spirita ni hp-a..

nakon što nabavim knuckelse, ja idem po..

- natalyas bloody footprints

- natalyas reflection

- inna's vast expense

..vjerojatno negdje ubacim i dobar vile ward, bum vidio šta mi u trenutku bude najisplativije.. a onda još ofc finetuning u nedogled {#}

samo taj gear s obzirom da ne koristim one with everything, nego pure resist košta uber puno para {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice