Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.536.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
AlterEgo kaže...

Zadnjih dana više neznam koju vrijednost itema da stavim na ah, pa ako može mala pomoć {#}

1. item amulet - po trenutno stanju na ah cijenio bi ga oko 100-200M?

2. item mighty wep - forumaš ga je procjenio ako se ne varam na negdje oko 20-50M, prodavao sam ga i prije procjene tu negdje i nakon procjene i nikako da se taj slot oslobodi {#}

statovi su dobri ali vrijednosti nisu za 100-200m

main stat nije cak ni iznad 100, a crit chance ide do 10, damage do 100%, tako da ne ocekuj previse za njega..

eventualno da stavis +58 dex gem u njega, trenutno su 7 milja na ah, vizualno bi puno bolje izgledalo, a time mu dignes cijenu za 20m recimo..

17 godina
neaktivan
Ma i meni je to bilo pretjerano zato sam i pitao ovdje... Evo upravo prosao wep za 40M...
16 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
Ma i meni je to bilo pretjerano zato sam i pitao ovdje... Evo upravo prosao wep za 40M...

a prije ili kasnije je trebao otici jer su tako cijene za te weapone, treba bit strpljiv i pricekat tjedan dana.

Te one handare su za mene preskupe no da bi ga rado imao, pa i bi :) Presao bi sa two handare na dvije takve one handare :)

13 godina
neaktivan
shimeface kaže...

ostavi se DH na vrijeme, to je postala promasena klasa. koliko god ulozio u njega neces igrati preko mp5 a da neces u besvijest kajtati. jucer digao barbara na 60lvl( ovaj mp je odlican, mozes dignuti heroja u jedan dan), tako da cu se prebaciti na barbara

16 godina
odjavljen

To nije točno Maxone. Znam nekoliko DH koji bez problema farmaju MP7-10 - sami. Bez bezveznog kajtanja. DH može dignuti DPS preko 500k, a tada i elite na MP10 padaju brzo jer imaju po oko 50-60M healtha.

Troll level: sensei
13 godina
neaktivan
Diablo 3

molio bih par profila s monkom za usporedbu

MONKy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

To nije točno Maxone. Znam nekoliko DH koji bez problema farmaju MP7-10 - sami. Bez bezveznog kajtanja. DH može dignuti DPS preko 500k, a tada i elite na MP10 padaju brzo jer imaju po oko 50-60M healtha.

i ja isto mislim da bi se moglo... mislim, nemoguce da su sve klase ok i dobre za farmanje osim DH! pa kakva je to igra onda...? sigurno postoji neko rijesenje, pa neda mi se rolat novog lika nakon svakog patcha... 

onaj koji jesam
13 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

cek ti si taj wep prodao za 40 milijuna? pa ko je to kupio?? mislim, ja sam i bolje iteme stavljao za puuno manje golda da bi ih na kraju prodao vendoru(merchantu)!

onaj koji jesam
14 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

jel mozes postati par tih profila da vidim gdje grijesim?

12 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
Tonči kaže...

jel mozes postati par tih profila da vidim gdje grijesim?

postaj ti svoj profil pa cu ti ja rec gdje je greska... {#}

13 godina
neaktivan
kanzyani kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maxon-2260/hero/6751070

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 16:50 (MaxonUniversal).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

amulet ima visok loh (koji se vjerovali ili ne koristi...) iako ne na najvišem gearu no ok... ali da vrijedi 100-200mil lol, najviše 30 i to budi sretan da ga tko kupi jer nema visok crit chance ili average damage

a wp? 40 mil? to je ili budala teška kupila ili ne znam... imaš takve wp za 10 mil (čak je i to puno budući da weapon mastery ne kotira dobro na njima)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
kanzyani kaže...

sta ce ti toliko all resista ?! pa ti si dh, uzalud potroseni golda na takav item sa tonom all resista..

dh iskljucivo prezivljava zbog skilova, da imas 800 AR nebi ti pomoglo, nisi melee pa da moras stajat u moltenu 10 sec, podrazumjeva se da izbjegavas sav AOE asap..

zamjeni jedan ring sa nataly setom, pazi da ne izgubis puno dexa, crit chancea imas dovoljno, treba ti bar 200 crit damagea.. i rekao bi bar jos 300-500 dexa za veci dps..

bow je ok al imas samo 90% crit.dmg , pogledaj malo ah za manticore sa 2 slota, koji na sebi ima 60-100 crit.dmga, jos 2 gema, ide do 300 %, ti imas 90, a crit chancea i vise nego dovoljno, dps bi ti se drasticno povisio..

edit: zamjeni i wrists sa lacuni, dobit ces att speed i move speed za lakse kiteanje (funny word :D)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 16:47 (kanzyani).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Bilo tko osim klasa koje imaju 30% redukciju udarca, ne bi trebao uopće planirati da ga udare, samo imati dovoljno Lifea da preživi 1-2 udarca (koja svatko primi) i da ga odmah povrati na neki način. Dakle ili regen ili LoH ili LS - bilo što, što će vratiti Life po udarcu. To je bitno i zbog čestog Damage Reflecta. Za ludu ti je 500k DPS-a ako ne možeš preživjeti vlastiti Damage Reflect.

Troll level: sensei
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
kanzyani kaže...

Evo ti mog DH-a, s njime farmam komotno MP7, dobro je imati neke ressiste i hp-a ali ne pretjerivat i radit nekakvog tanka jer trebas imat dps-a a itemi sa svim prije nabrojanim kostaje previse.
Moj savjet još da zamijenis rapid fare sa multishot ili cluster arrow ili elemental arrow posto je rapid fire jako nezgodan jer moras stajati da bi pucao.  Probaj stavit i Rain of Vengeance - Flying Strike, dobar dmg i stun jako pomaže kod elite a k tome ne kosta nista hatreda samo ima cooldown od 30 sec :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Judge-2408/hero/266013

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 17:18 (Judgeinho).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kad bude MP došao jer mi je igra već postala dosadna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Bilo tko osim klasa koje imaju 30% redukciju udarca, ne bi trebao uopće planirati da ga udare, samo imati dovoljno Lifea da preživi 1-2 udarca (koja svatko primi) i da ga odmah povrati na neki način. Dakle ili regen ili LoH ili LS - bilo što, što će vratiti Life po udarcu. To je bitno i zbog čestog Damage Reflecta. Za ludu ti je 500k DPS-a ako ne možeš preživjeti vlastiti Damage Reflect.

za reflect jedino pali shadow power skill, nema tog LoH i LS koji ce mi vratit hp kad mi cluster arrow krita skoro 1 milju..

zato i poginem cesto puta na reflect packu dok mi skill ne radi, bug - to ce ispravit sa sljedecim patchom.. dobra stvar je sta samo ponekad ne radi.

a za ovaj pri dio se u potpunosti slazem, dh klasa u svakom trenutku mora izbjec bilo kakav kontakt sa mobom, ali samo zbog slucaja: ako me hita da prezivim, stackat 500 All resista samo da se nade - nema sanse

14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
shimeface kaže...

ostavi se DH na vrijeme, to je postala promasena klasa. koliko god ulozio u njega neces igrati preko mp5 a da neces u besvijest kajtati.

Glupost. Sa tanky + MF bildom igram mp7-mp10 bez kitanja (~170dps bez SS, ~400 allres, 52k hp, visoki armor, 4 MF gear). Sa frendom, isto DH, prelazimo ubere na mp7 solo, bez tanka (sa 2 svinje). Sto se tice brzine, dobro opremljen DH je odmah iza barba po brzini farmanja (meni treba nekih 22-25 min za Alkazier (ili kako se vec pise) run na mp7 (EDIT: mp5, ne mp7) + 4mf gear, a oprema mi je daleko od "godly" kakvu imaju dosta "starih" DHa).

Dakle, vi koji ste zarorali DH, ne morate se brinuti.. jedini problem je, odavno recen, da "dobar" dh kosta 500M+, a barb 80M+.

Btw tanky build je perf+guardian tower+pig pet+gloom (+20 disc)+ gear dmg bonus na primary weapon i spike traps (echoing blast)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 18:52 (mcf).
14 godina
neaktivan
kanzyani kaže...

edit: zamjeni i wrists sa lacuni, dobit ces att speed i move speed za lakse kiteanje (funny word :D)

Ja ne znam kako vi kitate na mp7+. Ja ako krenem skakat okolo, treba mi 1 min po elite packu (na 7), a ako samo stojim i pucam treba mi 20 sec (izmedju ostalog, zajenio sam lacuni za strongarm).

@maxon - oprema bi ti trebala biti skroz dobra za 5-7. Probaj dodadi malo vit, mozda skratiti koji all res, pronaci povoljno innas pants (+12 ms). Ako prodas svoj witching, za tu lovu mozes kupiti dobar inans belt+pants komplet, bez da gubis dps uz dobitak ms + protect bonus. I da.. rapid fire? Stady aim? Ako igras solo, na mp7+ ces jako rijetko biti dovoljno udaljen za stady aim. 

13 godina
Diablo 3

može kakav savjet šta da mjenjam na lsvom barbaru, guram mp5 bez problema, ali želim bolje:) http://eu.battle.net/d3/en/profile/vkgogovk-2556/hero/20324558

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

pozdrav momci :)) Dobio sam danas prvi ik set ,pa evo, prodajem ga..

life 7%

3 socket

179 str

79 vit

javite mi se ig oko ponuda LMGhOsT#2636

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lord_of_destruction kaže...

može kakav savjet šta da mjenjam na lsvom barbaru, guram mp5 bez problema, ali želim bolje:) http://eu.battle.net/d3/en/profile/vkgogovk-2556/hero/20324558

nabavi belt sa all ress, nabaci na ring crit chanse,novi ammu sa all red, rukavice isto i probaj oruzije sa crit dmg + soket

17 godina
neaktivan
Diablo 3
http://www.mojtv.info

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

Zadnjih dana više neznam koju vrijednost itema da stavim na ah, pa ako može mala pomoć {#}

1. item amulet - po trenutno stanju na ah cijenio bi ga oko 100-200M?

2. item mighty wep - forumaš ga je procjenio ako se ne varam na negdje oko 20-50M, prodavao sam ga i prije procjene tu negdje i nakon procjene i nikako da se taj slot oslobodi {#}

Amulet eventualno vrijedi 25M ako i toliko možeš dobit.

Weapon možda ode ako staviš za 10M bid...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
Crweni kaže...
Lord_of_destruction kaže...

nabavi belt sa all ress, nabaci na ring crit chanse,novi ammu sa all red, rukavice isto i probaj oruzije sa crit dmg + soket

oki, malo da skupim golda i u nabavku :)

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Weapon možda ode ako staviš za 10M bid...

napisao ti je vec da je otisao za 40 mil. Jel vrijedi toliko, za mene ne (ali bi volio imat taj weapon), no ima podosta ljudi koji imaju toliko i ocito im vrijedi. Provjerite cijene na AH i to je to.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://i.imgur.com/zXQp4.png

Cijena, molio bih. Ništa slično na AH pa sam bubnuo bid od 200mil možda neko i kupi. :P

Bez ideje sam totalno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ufff da još ima crit dmg ili bar vitu bio bi hebacki...ovako...

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Istina da.

Stavio sam 50 mil bid 100 mil buyout sad nakon konzultacija nekih...Nadam se da će proć :P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice