Vidio sam ja tvoj oglas, al puno mi je to... (nekažem da ne vrijedi, da se razumijemo) .... al otići će valjda :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moli bi savjet ili link na savjet za nekoga tko nikada prije nije igrao diablo, a kupio je igru. Ono, savjet prije nego opće instaliram istu
Takvi kao što su ti klinci dovode nas koji želimo stvarno i bez prevare prodati igru u situaciju da nemožemo. Cijena od 250kn i još nije otišao.Nadam se da bude ovih dana jer mi hitno trebaju pare za druge igre. Diablo 3 mi sada služi ko uspavanka prije spavanja od 400kn
Kako znam sutra bi ti trebala igra otic postenom kupcu! ;)
Kako znam sutra bi ti trebala igra otic postenom kupcu! ;)
Hvala Bogu :))
Čim malo spustim cijenu odma svi misle scam :D
Kolko treba da sjedne lova na paypal account? Meni prošla prva rmah prodaja maloprije
Kolko treba da sjedne lova na paypal account? Meni prošla prva rmah prodaja maloprije
jednom za par sati, drugi put nakon 24 sata...ovisi.... kontaj 2 dana max
Takvi kao što su ti klinci dovode nas koji želimo stvarno i bez prevare prodati igru u situaciju da nemožemo. Cijena od 250kn i još nije otišao.Nadam se da bude ovih dana jer mi hitno trebaju pare za druge igre. Diablo 3 mi sada služi ko uspavanka prije spavanja od 400kn
Ja sam onda dobro dobio za mojega Diablo 3 EU 360kn, gledam malo sad, nadje se stvarno jeftino, kontam da ce jos mjesec-dva maksimum trajati ova navala na Diablo 3, kad ljudima dosadi stalno jedno te isto setanje i farmanje i setanje, bice Diabla i po 150kn, a dotle vozam rusku verziju (engleski patch vise neradi nakon zadnjeg updejta).
Ja sam onda dobro dobio za mojega Diablo 3 EU 360kn, gledam malo sad, nadje se stvarno jeftino, kontam da ce jos mjesec-dva maksimum trajati ova navala na Diablo 3, kad ljudima dosadi stalno jedno te isto setanje i farmanje i setanje, bice Diabla i po 150kn, a dotle vozam rusku verziju (engleski patch vise neradi nakon zadnjeg updejta).
Nije problem prelazit rusku verziju ak nekog ne zanima prica.... Problem pocinje kod itema, neznas sta je sta vise
Nije problem prelazit rusku verziju ak nekog ne zanima prica.... Problem pocinje kod itema, neznas sta je sta vise
Ma znam cirilicu i ruski, stari sam ja panj, ali ipak imam rijecnik (900stranica) pored sebe, nekad mi stvarno zatreba.
u svakom gradu imas vendora ili merchanta (vise njih) kojem mozes prodat stvari.
U nekim slucajevima se moze dogoditi da nema niti jednog merchanta u gradu. To se dogada na nekim questovima, rijesenje je pokretanje novog questa ( klik na lika s narancastim usklicnikom)
Znaći ovako, kupio sam Diablo 3 acc, koji je bio kupljen preko blizzarda prije nekih mjesec dana, prija par dana me dočekala lijepa vijest da je uplata povučena i acc mi je suspendiran. Sad sam ja otkrio lika, tj njih trojicu, porazgovarao s njima lijepo i odlučili su da će vratit pare. E sad vidi se da su balavci, i lik me tražio da oće vidit acc prije neg mi vrati novce da se on uvjeri. Naravno da mu nisam dao podatke od acc-a jer iako sam naivno popu***, eto nisam mu htio dati. Ali eto htio sam se informirati da li znaći mogu acc-ovi zaštititi da i ako dopustim pristup nekome taj netko nemože promjeniti pass.
Meni svako malo dodje mail da Blizzard sumnja da je moj account ukljucen u preprodaju i da se ako zelim sprijeciti ban accounta obavezno ulogiram i odgovorim pitanja koja su u linku u mailu.
Predobro je to sto mail dodje na e-mail adresu na kojoj Diablo3 uopce nije registriran
Isto tako slican mail dodje svako malo za WoW account (isto na krivu mail adresu) iako ga ne igram vec 4 godine, te za Runescape kojeg nikada nisam ni igrao
ja sam kupio prije 3 tjedna za 150kn na njuškalu... i prodao za 1 tjedan za 300kn. Isprobao igru, not liking it i profitirao
u svakom gradu imas vendora ili merchanta (vise njih) kojem mozes prodat stvari.
U nekim slucajevima se moze dogoditi da nema niti jednog merchanta u gradu. To se dogada na nekim questovima, rijesenje je pokretanje novog questa ( klik na lika s narancastim usklicnikom)
Hvala. Kako se može doći iz npr. katedrale do grada? Samo pješačeći natrag ili?
što dulje igram igra mi je bolja.
pričali su da ne padaju itemi ,mislim to su gluposti.
pa više mi je plavih i žutih u act1 ispalo nego "skoro" u cijelom D2,tako da nekužim takve likove šta uopće pričaju gluposti.
sve u svemu igra mi je vrh
Hvala. Kako se može doći iz npr. katedrale do grada? Samo pješačeći natrag ili?
pjesice...dok ne oslobodis Cane-a. Tad dobijes town portal i nema potrebe za pjesacenjem.
I biti, mislim da nemres pjesice izac iz katedrale ( neznam da li ima waypoint), vec ignoriraj sve dropove ili ih zamjeni s boljim dok ne zavrsis katedralu. Zatim, kad dobijes Town Portal, mozes katedralu opet da si poboljsas loot....
pa više mi je plavih i žutih u act1 ispalo nego "skoro" u cijelom D2,tako da nekužim takve likove šta uopće pričaju gluposti.
Da al su statsi sranje. Pitat ću te za 100h sa tim istim likom jel igra vrh
obrati malo paznju na plave...ima ih fantasticnih a padaju ko ludi....
i niti jedan stat na opremi nije "krivi" stat.....
s "krivim" statovima si mozes poboljsat neke sekundarne elemante na liku ili zamjenit neki nedostatak.
na primjer: na DH s Intelligence sam nadoknadio nedostatak "resistance to all elements" na opremi dok je nisam nabavio. 10 intelligence je 1 all resist.
i doci ces nainfernu i shvatiti da tvoja sadasnja oprema je tesko smece i otices na ah kupiti nesto i farmati farmati farmati act1 8 quest i shvatiti da su dropovi smece jer ti neodgovaraju i da opet ces farmati
i doci ces nainfernu i shvatiti da tvoja sadasnja oprema je tesko smece i otices na ah kupiti nesto i farmati farmati farmati act1 8 quest i shvatiti da su dropovi smece jer ti neodgovaraju i da opet ces farmati
Ček a zaš mu nisi rekao da će morati još malo farmati
Za proc igru na infernu uopce nije potrebno farmat. Ako zelis ownat act 3 i 4, onda treba farmat ili istrest pare..
misliš da možeš završit igru od starta onda za cca 60tak sati? No way ili uz puno punoooo sreće da ti dropa na prvom run-u acta 1 nešto bijesno pa da s tim kupiš opremu...
Ponovna frustracija Diablom! Barba zapeo na Act III, s 800 all ressa i 15k dps-a nemoguća misija ubiti elite pack s 3x 1.500.000 hp, a i obični mobovi s milju hp traju u nedogled. Odustao! Ajmo sad farmat za dps ili tražit društvo. U međuvremenu digao sam wizza i s isfarmanom opremom bez problema prošao Act 1. Ima cca 35k dpsa i 20k hp, elite packovi me zatuku u sekundi, pogotovo oni brži. Odustao! Išao sam samo s dpsom, 30% crit chanse, 200% crit dmg. U svakom slučaju dobro bi se ukopio s Barbom. :)
Imam još i jedno DH zapelog na Act II. I šta sad, dizat Monka s obzirom da sam do sada dobio dva set itema za njega.
Pa, kupio je Diablo - igru čija je svrha uvijek bila farmanje. Teško da bi potreba za vječnim farmanjem trebala ikoga iznenaditi.
@Igor: Za Act III Wizarda trebaš 35k Lifea i 45k+ DPS-a, a s Barbom barme 50k Lifea i 20k DPS-a.
Sjeti se ovog posta kad dođeš na inferno, tj. ja ću te podsjetit. Skim igraš?
Sjeti se ovog posta kad dođeš na inferno, tj. ja ću te podsjetit. Skim igraš?
zasad sam.još neznam kak da nekog dodam,moram tam malo proprčkat.
ali sta je je,plavi padaju ko ludi,
@maxon čekaj baremjoš 100 sati igranja da vidim
Puno hvala. Ako netko zna što treba napraviti da nađem Khazra Den u Fields of the missery? Cijelu mapu sam otkrio, ali nigdje ne vidim ulaz.
Puno hvala. Ako netko zna što treba napraviti da nađem Khazra Den u Fields of the missery? Cijelu mapu sam otkrio, ali nigdje ne vidim ulaz.
nisi otkrio cijelu mapu...uglavnom negdje oko sredine....
nisi otkrio cijelu mapu...uglavnom negdje oko sredine....
Ma jesam. Imam i lost mine, i onu kucu gore i plavi krug za teleportiranje, ali ovog nema. jel trebam negdje drugdje nesto napraviti da to vidim?