Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.539.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Re: Diablo 3
Genie kaže...
Zodiak kaže...

Evo prodao sam jednu itemu za 30miliona i sada planiram si kupiti opremu za 25 miliona (barbarin)

kakve wepene da uzmeme dual-wild

koji djelovi opreme mogu davati na crit hit 

te dali da provam kupit opremu koja ce mi davati sto vise all res?

uh oh.. ovdje nesto ne stima..

Dual weld? Pa o kojem ti levelu pricas? Inferno? Na infernu nema dual welda samo 1H i stit.

A ako ne pricas o Infernu.. onda 25 miliona? O cemu ti? Za Hell ti treba max 5-10k po itemu novaca potrositi!

Ija sam tako mislio dok nisam naletio na lika, zove se galileo. Lik igra ''glass cannona'' (bar ga on tako zove) barbara. Ima over 110k dps, 30khp i nezz koliko res. Čisti act3 bez ikakvog problema, act 1 i 2 one hita sve.

Mislim da je jedini takav a opremu koju ima platio je over 100 eura. Redovno mi daje i po pola milje za unid. oružja. 

Ugl. ko ima para, i muda, može igrat dual wield...ali puno je lakše igrat mač i štit u svakom slučaju.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 13:18 (fila2208).
16 godina
odjavljen

Moram reći da se divim tvojoj volji i slobodnom vremenu kad igraš Inferno sa 7k DPS-a. Valjda ti Belial traje 4-6 sati, a za Diablo te panika hvata kad ISP resetira router? :)

14 godina
Tonči kaže...

Moram reći da se divim tvojoj volji i slobodnom vremenu kad igraš Inferno sa 7k DPS-a. Valjda ti Belial traje 4-6 sati, a za Diablo te panika hvata kad ISP resetira router? :)

Meni je trebalo 35-40 minuta za diabla na infernu.

Peace!
14 godina
Tonči kaže...

Ne znam o kome pričaš...onom liku što ima 7k na infernu jel?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
17 godina
neaktivan
Diablo 3

ja dual wieldam s monkom act III solo...nije lako, ali ne želim nosit štit...probo sam act IV neide...ali s barbom (shout) mogu act IV....znachi treba mi još cca 300 res i 1000 armora što nije nemoguće....

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 13:38 (Thog).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
XVII Mini kaže...
Tonči kaže...

Da, to je strašno dugo. Treba ti strpljenja više nego za čekati Godota. Mislio sam da to Fifa ima, ne ti, no svejedno. Kripp je to napravio, ali jer je morao da ne pogine nekim slučajem.

15 godina
neaktivan
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ahahah najjace "PS. Yesterday, my watchful eye spotted a 59 year old Hardcore Witch Doctor who was about to celebrate his 60th Season. I unleashed a Latency Storm on him as he was engaging 3 champion Heralds with "Waller, Plague, Arcane and Extra Life"...he is now a level 3 HC Monk. O tis fun to be evil!" xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
XVII Mini kaže...
Tonči kaže...

Da, to je strašno dugo. Treba ti strpljenja više nego za čekati Godota. Mislio sam da to Fifa ima, ne ti, no svejedno. Kripp je to napravio, ali jer je morao da ne pogine nekim slučajem.

za neke mobove je 7.5 dovoljno da ne udu u enrage.

8.5 je dovoljno za extra health, a 10k dpsa je za sve elite

to je sto se tice vecine act2

16 godina
odjavljen

Govori se o Actu IV i konačnom ubojstvu Diabla. Act 2 je arkada prema kasnije. :)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon tjedan dana neigranja udem u igru i ljepo me iznenađenje  doceka, account mi je banan bez ikakvog objašnjenja u mailu, nisam koristio botove ni ništa...{#}

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Diablo 3

Evo konačno kompletne liste opreme koju nudim na prodaju i kratkih objašnjenja kako i za koliko.

Sve item level 61 i manje predmete prodajem za 50.000 golda. Jedini izuzetak su predmeti koji imaju Critical Hit Chance i Critical Hit Damage, čija cijena je 100.000 golda. Ako mislite da ih možete preprodati za mnogo više zlatnika - samo naprijed, bit će mi drago :) Zašto ovakve cijene: jer će mi biti puno draže da opremu iskoristi netko s našeg foruma nego random s kojim se moram natezati preko AH-a ili beskonačnih whispera u igri. Galerija ovih predmeta može se pogledati ovdje:

https://www.dropbox.com/sh/6cvue0m4dmrzp9w/3VF4gP-YR0

Također prodajem opremu s item levelom 63 i 62. Oko nje se možemo dogovoriti oko cijene, no ističem da vas neću trolati nebuloznim multimilijunskim iznosima kakvi se viđaju na AH-u. Osim možda za ovaj jedan legendary, za koji će ipak trebati posegnuti nešto dublje u džep :) Uglavnom slobodni ste predložiti cijenu - rado ću prihvatiti razumnu ponudu. Galerija ovih predmeta je ovdje:

https://www.dropbox.com/sh/h9wjdkg1nmw8jhd/4AF1u9m4o3

Predmete u galerijama ne treba otvarati jedan po jedan, možete kliknuti na bilo koji i onda navigirati kroz galeriju s kursorskim tipkama.

Ako je netko zainteresiran za nešto, može me kontaktirati na PM preko foruma ili unutar igre - username je SUPERDAVOR#2129.

Hvala, doviđenja!

Selling doors, door to door.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 1:00 (Davor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Davor kaže...

Evo konačno kompletne liste opreme koju nudim na prodaju i kratkih objašnjenja kako i za koliko.

Sve item level 61 i manje predmete prodajem za 50.000 golda. Jedini izuzetak su predmeti koji imaju Critical Hit Chance i Critical Hit Damage, čija cijena je 100.000 golda. Ako mislite da ih možete preprodati za mnogo više zlatnika - samo naprijed, bit će mi drago :) Zašto ovakve cijene: jer će mi biti puno draže da opremu iskoristi netko s našeg foruma nego random s kojim se moram natezati preko AH-a ili beskonačnih whispera u igri. Galerija ovih predmeta može se pogledati ovdje:

Također prodajem opremu s item levelom 63 i 62. Oko nje se možemo dogovoriti oko cijene, no ističem da vas neću trolati nebuloznim multimilijunskim iznosima kakvi se viđaju na AH-u. Osim možda za ovaj jedan legendary, za koji će ipak trebati posegnuti nešto dublje u džep :) Uglavnom slobodni ste predložiti cijenu - rado ću prihvatiti razumnu ponudu. Galerija ovih predmeta je ovdje:

Predmete u galerijama ne treba otvarati jedan po jedan, možete kliknuti na bilo koji i onda navigirati kroz galeriju s kursorskim tipkama.

Ako je netko zainteresiran za nešto, može me kontaktirati na PM preko foruma ili unutar igre - username je SUPERDAVOR#2129.

Hvala, doviđenja!

ti itemi mogu poslužit samo na hellu i možda nekaj sitno igrat na act1 infernu , takve iteme mi na dan prodamo u igri na tone , svaka čast ako to uspiješ prodat jer ja puno bolje iteme nemogu prodat na AH za par tisučica a neki dižu iste iteme u beskonačnost s cijenama

15 godina
neaktivan
Davor kaže...

Hvala, doviđenja!

nisu baš nešto možda ima nekoliko koji bi prošli do 500k. One ispod 100 - 50k prodajne vrijednosti vendoraj jer se ne isplati da zauzimaju slot na ah, i pitanje je dal će se prodat.

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 11:51 (Hellmaker).
14 godina
Sepultribe kaže...

ti itemi mogu poslužit samo na hellu i možda nekaj sitno igrat na act1 infernu , takve iteme mi na dan prodamo u igri na tone , svaka čast ako to uspiješ prodat jer ja puno bolje iteme nemogu prodat na AH za par tisučica a neki dižu iste iteme u beskonačnost s cijenama

nisam htio niš pisatm takvoga...ali +1 za tebe, itemi su srednja žalost i takve ne mogu uvalit ni za 50k ponekad.Ja bi na tvom mjestu ovo sačuvao za druge likove ili podjelio prijateljima kojima treba...na ovome neke veće zarade...nema.

ali sretno naravno možda grijšim, možda je kod mene

15 godina
Diablo 3

Imam pitanjce... Imam d3 sa lvl 60 WD i sitnim likovima do lvl 10, max JC i BS, al je na ruskom... Gear nije nest poseban. to vrijedi barem 200kn? 100kn?

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gaggo kaže...

Imam pitanjce... Imam d3 sa lvl 60 WD i sitnim likovima do lvl 10, max JC i BS, al je na ruskom... Gear nije nest poseban. to vrijedi barem 200kn? 100kn?

Pa kad Diablo 3 EU ide max oko 300kn s razvijenim likovima u roku odmah na oglasniku, neznam za rusku verziju, malo ih zna cirilicu, a jos manje ruski kod nas.

13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Sepultribe kaže...

nisam htio niš pisatm takvoga...ali +1 za tebe, itemi su srednja žalost i takve ne mogu uvalit ni za 50k ponekad.Ja bi na tvom mjestu ovo sačuvao za druge likove ili podjelio prijateljima kojima treba...na ovome neke veće zarade...nema.

ali sretno naravno možda grijšim, možda je kod mene

to se prodaje vendoru , na to sam ja mislio a ti sjedi -1 .... ja takve itema ne prodajem na Ah jer samo zauzimaju mjesta a ne vrijede ni 5 k.......

15 godina
neaktivan

Isprike na ovome malom offtopicu, ali trebam pomoć što prije. Ovako trebam napraviti sljedeće, trebao bih jednoj osobi dati da pogleda moj acc, ali nemam bas provjerenja u tu osobu. Da li mogu se nekako osigurati onim sms dojavama ili onim authenticatorom, da ta osoba kada se spoji na acc da nemože promjeniti pass ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan

iskreno ja njemu nebi daval acc ;) slike su dosta

spojim ti se gore transferam frendu iteme i popusio si frende

fak
14 godina
goranbm kaže...

Isprike na ovome malom offtopicu, ali trebam pomoć što prije. Ovako trebam napraviti sljedeće, trebao bih jednoj osobi dati da pogleda moj acc, ali nemam bas provjerenja u tu osobu. Da li mogu se nekako osigurati onim sms dojavama ili onim authenticatorom, da ta osoba kada se spoji na acc da nemože promjeniti pass ??

Koja je osoba u pitanju? ja sam rezevirao acc onom XFX jos prije 15 dana (kao treba cekati placu) pitao me da mu dam prije kao da mu se igra ali nisam dao rekao sam kada sjedne upalta 15.7 njemu ide acc sad se frajer ne javlja, ehh ti scameri.

Btw: zasto bi mu uopce pokazivao acc? uslikaj likove i bok.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 20:33 (XVII Mini).
16 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Nakon tjedan dana neigranja udem u igru i ljepo me iznenađenje  doceka, account mi je banan bez ikakvog objašnjenja u mailu, nisam koristio botove ni ništa...{#}

pinokio moj mali lažljivče :)

14 godina
Diablo 3
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nažalost upao sam u zamku i popušio sam acc, sad otkrio sam likove donekle, neki balavci i malo sam im se obratio pa su se malo usrali. Ali sam htio ovu informativnu informaciju....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
goranbm kaže...

Nažalost upao sam u zamku i popušio sam acc, sad otkrio sam likove donekle, neki balavci i malo sam im se obratio pa su se malo usrali. Ali sam htio ovu informativnu informaciju....

Zašto bi nekome uopšte morao pokazati acc? Neka obaveza? Ne razumijem te, totalno.

Da nam kažem razlog zašto si morao pokazati nekome acc? I što misliš pod time pokazati? dati podatke od acc? Zašto?

I ako su te prevarili kakve si ti to obaveze imao prema nepoznatoj osobi? Koliko sam shvatio.

15 godina
neaktivan

Znaći ovako, kupio sam Diablo 3 acc, koji je bio kupljen preko blizzarda prije nekih mjesec dana, prija par dana me dočekala lijepa vijest da je uplata povučena i acc mi je suspendiran. Sad sam ja otkrio lika, tj njih trojicu, porazgovarao s njima lijepo i odlučili su da će vratit pare. E sad vidi se da su balavci, i lik me tražio da oće vidit acc prije neg mi vrati novce da se on uvjeri. Naravno da mu nisam dao podatke od acc-a jer iako sam naivno popu***, eto nisam mu htio dati. Ali eto htio sam se informirati da li znaći mogu acc-ovi zaštititi da i ako dopustim pristup nekome taj netko nemože promjeniti pass.

17 godina
neaktivan

Koga briga? Našamaraj klince. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 21:47 (mislav_01).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Takvi kao što su ti klinci dovode nas koji želimo stvarno i bez prevare prodati igru u situaciju da nemožemo. Cijena od 250kn i još nije otišao.Nadam se da bude ovih dana jer mi hitno trebaju pare za druge igre. Diablo 3 mi sada služi ko uspavanka prije spavanja od 400kn

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako i kad dobijem pare natrag, ja ću kupit od tebe :)

14 godina
Diablo 3
Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice