Prvih 45 minuta provedenih u diablu, hmmm...
Nije to lose, treba mi malo privikavanja na kretanje, odnosno nemogucnost koristenja tipkovnice i navikavanje na ostale shortcute. Coop bi mogao bit zanimljiv.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja se pridružujem onima koji su imali samo problema sa ulaskom , cca pol sata sam pokušavao i napokon upao...
buraz i ja odigrali skoro 5 sati u komadu i nismo završili Act1 :)
monk i wizard su ok kombinacija....
igra je na početku lagana, ali kako napredujete ,stvarno postaje malo teža.
dosta je 2-3 sekunde ne pažnje i ubilo me drvo sa onim poisonom :)
IMHO , loota ima dosta, ali je crafting bolji :D
i stalno je - još ovaj quest pa dosta, još ovaj quest pa dosta.... odjednom je 2 ujutro , a dižem se za 4 sata :D
Prodal prvi item na auction house-u za 2125 golda bilo bi 2500 ali uzimaju 15% provizije! Nije loše, nakupit će se golda!
Prodal prvi item na auction house-u za 2125 golda bilo bi 2500 ali uzimaju 15% provizije! Nije loše, nakupit će se golda!
jel netko prodao koji item za prave novce?
e da, uzeo sam preko onog gamesupply-a i nikakvih problem nije bilo. uspjesno sam reedemao kod i sad jos samo trebam odradit radni dan i peglat.
volim igre koje mozes igrat jednom rukom dok drugom ceskas jaja. opustajuce je
trazim na posudbu gost kljuc vracam svoj neiskoristeni cim dobijem svoju kutiju - za par dana :)
sta si vec uspio utopiti :D

Tek će za oko mjesec dana biti moguće prodavati za prave novce.
e da, uzeo sam preko onog gamesupply-a i nikakvih problem nije bilo. uspjesno sam reedemao kod i sad jos samo trebam odradit radni dan i peglat.
Legendo...
E danas i ja dobivam gost ključ od brata pa da vidim kakav je...
Bas i nije s jednom rukom :) Znaci sve uredu prolazi na game supply? Butlraz me zica da i njemu uzmem pa reko ajde

je, OK je sve proslo....
je, OK je sve proslo....
Valjda ce bit dok se vratim s faksa jos. Imaju ok cijenu!

sta si vec uspio utopiti :D
Neki rare belt, to sam tako stavil samo za probu! Ali već se sljedečih 5 itema prodaju!
Bas i nije s jednom rukom :) Znaci sve uredu prolazi na game supply? Butlraz me zica da i njemu uzmem pa reko ajde
Ako imas neki mis sa dodatnim tipkama(ja imam),bindas sve napade na mis i deri,evo jucer u 2 sata igre mi je trebalo samo tab za mapu da vidim dal sam cijelu otkrio:)
odlicno!
odlicno!
ovo je moj dosadasnji dojam na Diablo.
Istina, jucer imao 13(sretnih ili nesretnih) minuta cekanja ulaska na server, no cekalo se sedam godina (u pozadini istoimena pjesma drazena zecica [not!]) pa mogu pricekati jos malo na dnevnoj bazi.
Pri kraju sam prvog Acta, igram monka i odusevljen sam!! Atmosfera, igrivost, ma sve je odlicno, kako se od blizzarda recimo i ocekuje..
Nisam dozivio niti jedan bug, kako je neko spominjao, sve fluidno i glatko ide.
Preporucam svima koji igraju solo da prate pricu jer je, bar u prvom actu, vise nego sam ocekivao od /hekNslesh/..
Toplo preporucam svima
NO
Imam jedno pitanje:
Zasto nisu stavili customizaciju likova, da mozemo mjenjati izgled lica, boju koze, kosu bradu itd??
Radili toliko dugo na igri, navodno od 2010 je samo polirali, i pokusavam dokuciti bar jedan razlog zasto nemozemo mjenjati izgled lika?
Evo primio ovaj mail jutros pa da ga podjelim sa vama..
Slobodno komentirajte..
Beware Diablo 3 Game Breaking Bug!!
Diablo 3 Bug
If you recently purchased Diablo 3 and just began playing the game, be very careful! There is a bug in the game that will completely kill your game.
When you pick up the Templar NPC, make sure you do NOT equip him at all. If you do, it will cause your game to crash and will lock you out of the game completely!
Blizzard is aware of the issue and is working on an update. In the meantime just make sure not to equip the Templar NPC.
koje snje ja ga vec akvipo ali sinoc bas me interesira ocu danas moc uc u igru
koje snje ja ga vec akvipo ali sinoc bas me interesira ocu danas moc uc u igru
Ja igram uz njega od utorka 01:00 mjenjam mu iteme, levelam normalno nist nije crashalo. Mozda je on dobio neki scam mail.
Evo primio ovaj mail jutros pa da ga podjelim sa vama..
Slobodno komentirajte..
Beware Diablo 3 Game Breaking Bug!!
Diablo 3 Bug
If you recently purchased Diablo 3 and just began playing the game, be very careful! There is a bug in the game that will completely kill your game.
When you pick up the Templar NPC, make sure you do NOT equip him at all. If you do, it will cause your game to crash and will lock you out of the game completely!
Blizzard is aware of the issue and is working on an update. In the meantime just make sure not to equip the Templar NPC.
to je mislim fixano noćas
uglavnom bug se dešava kad templaru dodate štit, ali nije sigurno da li je to problem ili preopterečenje servera
naime svi ti problemi su se dešavali u kasnim popodnevnim i noćnim satima
rezultat je disconnect - ali popratni je problem kaj se ne možete ulogirati nazad zbog preoerečenog servera
mene je jučer izbacio oko 20:30 kad sam dao štit, i nisam se mogao ulogirati, no jutros sve radi kako treba
Diablo 3 Bug
Nije to, nego ne smiješ opremit Templara sa štitom kojeg si ti koristio, znači može sve samo ne štit kojeg si koristio.
Btw Templar mi je pratioc i opremam ga bez problema, sad trenutno ima neki mač koji sam ja nosio.
nije scam, čitao sam sinoč po blizz forumu da je u slučaju mijenjanja štita na templaru znalo izbacit iz igre i nemože se logirati više....
u blizzu kažu da rade na tom fixu
edit: preduhitri me kolega vakaka
Diablo 3 Bug
Nije to, nego ne smiješ opremit Templara sa štitom kojeg si ti koristio, znači može sve samo ne štit kojeg si koristio.
Btw Templar mi je pratioc i opremam ga bez problema, sad trenutno ima neki mač koji sam ja nosio.
Super ako to je fixano, ctao sam i na blizzard D3 forumu to za templara i stit....
Igram na G700, poseban profil za Diablo3 i fakat i ne treba tipkovnica osim za pritiskanje Shifta tu i tamo.
Sve bindano na misu
imam rat 7... nesto cemo bindat na njega!
Cudno, ja sam ga jucer navecer opremio stitom kojeg sam ja koristio nakon sto mi Skeleton King dropao neki fini Rare stit i nisam imao nikakvih problema.
Ne znam jel netko stavio, al evo, otključajte si full skill tree.
A mogao bi se i napraviti i novi topic sa Battletag-ovima za ljude koji bi htjeli igrati sa ekipom s foruma.
EDIT: zaboravi, sad vidio da vec ima.
http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii procitajte komentar od koroshiya
Ne znam jel netko stavio, al evo, otključajte si full skill tree.
http://www.pcgamer.com/2012/05/15/default-is-for-suckers-how-to-unlock-full-skill-tree-customization-in-diablo-3/
malo nezgodno napisano , ispada po naslovu da moš otključat sve skillove
a zapravo se radi o tome da možete bilo koji skill staviti u bilo koji slot ,pod uvjetom da su vam otključani naravno :)