Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.537.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam danas kontaktirao g2play i rekli su da isporučuju keyeve 14.-og

Da sam normalan poludio bi
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
DukeOs kaže...

Lijepa prevara .Za samo par dana od ove njihove objave promijenili cijenu preodera na 359kn i datum isporuke pomjerili za 15.05.Navodno ih zeznuo dobavljač te se još ne zna hoće li imati dovoljan broj key-eva!!!

To ljudima koji su uplatili pare, jako malo vrijedi. Zato sam ljubitelj box izdanja, je da je malo skuplje al nema ovakvih rizika. Cijena fiksna, prvo snimiš kako se kreću cijene na više mjesta, i tamo gdje je najeftinija kupuješ. A ne ovako, uvali ti kajlu kao jeftino jeftino da te privuće uplatiš 100 kuna, i onda mjenjanje cijene. Ratatata ratatatata bit će ratatatata {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
17 godina
neaktivan
DukeOs kaže...
Srednji kaže...
Ovo sam dobio na mail ako nekog zanima...

Poštovani,

u PONEDJELJAK(23.Travnja) naručujemo Diablo 3, cijena će biti ispod 300kn. Međutim, još procjenjujemo koliko komada da naručimo. S obzirom da svi koji žele kupiti D3, još nisu obavili predujam uplate, stoga vas molimo da nas putem email-a obavijestite o namjeri kupnje D3, završno do Nedjelje u ponoć.

Na ovaj način moći ćemo raspolagati dovoljnom količinom, a da ne dođe do fluktuacije cijene, jer nakon datuma izlaska cijena će garantirano premašiti 350kn zbog visoke potražnje.

Neki će se pitati čemu ovakva žurba, no ovime želimo postići da na vrijeme osiguramo dostatnu količinu i sigurnu isporuku za sve kupce.

Ukoliko ste već uplatili predujam od 100kn za Diablo 3, tada ćemo vas naknadno obavijestiti o točnom iznosu za doplatu, kroz sljedećih nekoliko dana.

U slučaju eventualnih nejasnoća ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte, bez oklijevanja, rado ćemo pomoći.
Srdačan pozdrav
--CDkey.biz--
------------------------------------------------------------------

E-mail: cdkey@cdkey.biz
Web: http://www.CDkey.biz

Lijepa prevara .Za samo par dana od ove njihove objave promijenili cijenu preodera na 359kn i datum isporuke pomjerili za 15.05.Navodno ih zeznuo dobavljač te se još ne zna hoće li imati dovoljan broj key-eva!!!

Neznam čemu uopće se baktati sa takvim CD key storeovima i njihovim uvjetima dok imaš jeftinije, provjerene alternative (g2play, CDkeyhouse, CJS...).

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedno pitanje za vas koji ste koristili CD-Key za igricu, jel to vječno vrijedi ili u slučaju brisanja igre s kompa i ponovog instaliranja više ne radi. Jel to jednokratna uporaba, ili se može uvijek ponovo instalirat kao i box izdanje.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Jedno pitanje za vas koji ste koristili CD-Key za igricu, jel to vječno vrijedi ili u slučaju brisanja igre s kompa i ponovog instaliranja više ne radi. Jel to jednokratna uporaba, ili se može uvijek ponovo instalirat kao i box izdanje.

Uvijek možeš ponovo instalirati, samo instalaciju skineš s Battleneta.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Odigrao betu sa svim likovima i onda opet hardcore likovima. Da, zarazno kao nekad.

meni je to sve nekakav copy-paste,,a da budemo iskreni jel ima ikakva igra slicna,barem po kvaliteti i igrivosti da se priblizi diablu 2 a sad i IiI? mislim dajte naravno da je zarazna kad nemamo drugu igru da je usporedimo i igramo!!da nebi rekli da pljujem d3,meni je odlican ali nakon 10godina ocekivao sam nekakav "Vauuu" efek ali nista izgleda od toga..ni priblizno!:-(

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Sta mislite dali ce biti moguce koristiti RMAH na ovim prostorima(HR,BIH,SR..)? Kao neki zakoni to ne dozvoljavaju.

Sa blizz sajta:

Which regions will have currency-based auction house support?
We plan to roll out the currency-based version of the auction house in as many regions as possible with the launch of Diablo III. In regions where the currency-based auction house will not be available, players will still have access to a gold-based auction house. We'll share more details in the future.

1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Mislim da se to odnosi na Južnu Koreju. Znam da su s njima pregovarali o tome i da im ovi nisu dali da izdaju DiabloIII, dok ne maknu pravi novac sa AH, oni to smatraju kockanjem.

1 0 hvala 0
17 godina
chili8 kaže...

Sta mislite dali ce biti moguce koristiti RMAH na ovim prostorima(HR,BIH,SR..)? Kao neki zakoni to ne dozvoljavaju.

Sa blizz sajta:

Which regions will have currency-based auction house support?
We plan to roll out the currency-based version of the auction house in as many regions as possible with the launch of Diablo III. In regions where the currency-based auction house will not be available, players will still have access to a gold-based auction house. We'll share more details in the future.

Ja sam odavno prebacio svoju zemlju na Bnet acc na Francusku. Odaberi Italiju, Eng, Svabbbe ili neku drugu ionako ako ti hackaju acc pitaju za secret question ili zadnjih 5 brojeva s CDkljuc-a

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Može još jedno pitanje, kome se obratit u slučaju hakanja acounta? Može neki link, hvala.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GoodAngel kaže...

Može još jedno pitanje, kome se obratit u slučaju hakanja acounta? Može neki link, hvala.

Na svom Bnet acc-u mozes kontaktirat Blizzard, ako ti se promjeni pass automatski ti na mail salju formular za reset passworda, vracanje itema/golda. Mozes odabrat opciju da ti jave na mobitel ako ti se neko uloguje promjeni pass napomena ako odaberete bilo koju drugu zemlju osim HR necete moci koristit ovu opciju zastite jer se nemoze dodat pozivni za drzavu nego oni auto stavljaju onaj koji pise na Bnet-u!, mozes dodat Blizzard autentikator besplatno na svoj mob (opet odi na Bnet i provjeri koji su mobiteli podrzani) ili kupis kao privjesak za kljuceve kosta 10 Eurica. Ako ti se neda pisat ticket mozes ih nazvat besplatno preko Skype-a brojeve ces ito neci pogodi gdje {#}

http://eu.battle.net/en/

http://eu.battle.net/support/en/article/contact

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
Diablo 3

U najmanju ruku bi vrijedilo promijeniti odnosno staviti

poprilično jak password tipa __d!@Bl0 $kIlzZoR__ {#}

{#}

Seriously, ako je živi keš u pitanju, bit će prije ili kasnije interesa za pokrast ga,

sigurnost dakle na prvom mjestu.

For shits and giggles.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja mislim da ionako nitko neće ništa zaraditi. Na stranu da će D3 imati milijune igrača i svi oni će htjeti prodavati..... kineski farmeri će potopiti tržište. Blizzard im praktički daje alat za zaradu u ruke. 

Ja bi bio sretan da zaradim 399 kn koliko ću platiti igru ili za ekspanziju XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 1:32 (gringo88).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Iz infomarka mi došla obavijest, da dam podatke jer da je navala ogromna i da trebaju vremena da nas sve na vrijeme obrade. Sve u svemu, čini se da Diablo 3 groznica gadno udarila na gamersku populaciju. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Iz infomarka mi došla obavijest, da dam podatke jer da je navala ogromna i da trebaju vremena da nas sve na vrijeme obrade. Sve u svemu, čini se da Diablo 3 groznica gadno udarila na gamersku populaciju. {#}

Evo i meni stiglo XD

Nego jel zna netko postoji li neka naknada/poštarina koju banka ili pošta naplaćuju kada plaćaš ponudom? Zato što kad nekom uplaćujem na žiro uvijek mi uzmu 4-5 ili koliko već kn naknade.

Ako uzimaju naknadu i onda biram plaćanje pouzećem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 23:16 (gringo88).
15 godina
gringo88 kaže...
GoodAngel kaže...

Evo i meni stiglo XD

Nego jel zna netko postoji li neka naknada/poštarina koju banka ili pošta naplaćuju kada plaćaš ponudom? Zato što kad nekom uplaćujem na žiro uvijek mi uzmu 4-5 ili koliko već kn naknade.

Ako uzimaju naknadu i onda plaćam pouzećem.

Banke uzimaju 10% od ukupne transakcije po novom,pošta isto. Ako uplaćuješ u istoj banci u kojoj prodavač ima račun onda nema naknade.Npr. ako podižeš sa drugog bankomata keš od banke u kojoj nemaš račun uzimaju ti proviziju za obavljenu transakciju.

14 godina
neaktivan
DukeOs kaže...
gringo88 kaže...
GoodAngel kaže...

Evo i meni stiglo XD

Ako uzimaju naknadu i onda plaćam pouzećem.

Banke uzimaju 10% od ukupne transakcije po novom,pošta isto. Ako uplaćuješ u istoj banci u kojoj prodavač ima račun onda nema naknade.Npr. ako podižeš sa drugog bankomata keš od banke u kojoj nemaš račun uzimaju ti proviziju za obavljenu transakciju.

To razumijem.

Meni su jednom uzeli poštarinu u PBZ-u kada sam plaćao nekome tko ima PBZ račun. Prije i poslije toga nisu mi više uzimali. Muljaju stalno s tim svojim pravilima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 23:28 (gringo88).
17 godina
GoodAngel kaže...

ah ima nas puno sotona ochito {#}{#} ja sam poslao podatke ali su malo bezobrazni , prvo mi kazu da je najkasnije do 10. moze uplatit preko ponude a u dns poruci pise do 8.10 grrr :P

14 godina
neaktivan
4mal kaže...
GoodAngel kaže...

ah ima nas puno sotona ochito {#}{#} ja sam poslao podatke ali su malo bezobrazni , prvo mi kazu da je najkasnije do 10. moze uplatit preko ponude a u dns poruci pise do 8.10 grrr :P

Zato sam ja odabro opciju, pouzećem, pa platim kad mi dođe na adresu ili u poštu. Tako je meni barem najednostavnije, uplate vršim jedino ako nema solucije pouzećem.

AMD Phenom II x 6 1090T
17 godina
Diablo 3

Gdje kupiti, naručiti Collector's Edition u HR?

Infomark i Svijet Medija unaprijed rasprodani... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 0:53 (MariusEight).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

Gdje kupiti, naručiti Collector's Edition u HR?

Infomark i Svijet Medija unaprijed rasprodani... {#}

Kako rasprodani? Pa možeš još prednaručit CE na infomarku.

Nego ja se ipak odlučio za plaćanje pouzećem. Neda mi se do banke i još da mi uzimaju svoje provizije. Ovako mi fino lik donese na vrata, ja mu platim i doviđenja.

Jedino mi je bedara i to je jedan od razloga zaš kod kupovine po forumima uglavnom plaćam na račun je što ne volim da mi ukućani znaju koliko trošim na "igrice" XD

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 1:25 (gringo88).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

LOL

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Hanter kaže...

LOL

?

17 godina

a da prochitash text u opisu videa

15 godina
4mal kaže...

a da prochitash text u opisu videa

Jesan.

17 godina
Diablo 3

ovaj video je htio pokazat kako normal tezina u igri Path Of Exile je pljuga 

naspram normal tezini u D3 Beti 

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 17:01 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hanter kaže...

LOL

definitivno nije slučajno, da diablo3 ima ovoliko predbilježbi. {#}šta su sve ljudi morali igrat zadnjih godina, nije ni čudo da se zaželjeli pravog rpg udaranja. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je Torchlight bio super. Još pogotovo ako uzmeš u obzir da je riječ o indie igri. Jednostavan sa malo monster varijacija i okoline ali i dalje je imao određenu dozu ovisnosti u sebi. Vidi se da su bivši Diablo ljudi radili na njemu XD. Glazba isto ugodna, Uelmen će definitivno nedostajati na D3 ali jbg šta se može.

A ovi ostali klonovi, bljak.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 19:28 (gringo88).

1 0 hvala 0
16 godina

Kad vec spominjete glazbu, kakav je soundtrack u D3?

U D2 je bio odličan. Klasična glazba sa štihom metala, perfektno.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Kad vec spominjete glazbu, kakav je soundtrack u D3?

U D2 je bio odličan. Klasična glazba sa štihom metala, perfektno.

Može proć. Nedostaje mi jedino onaj klasični Tristram theme, šteta što ga izgleda neće biti.

Inače zaposlili su nekog  po tehnici vrh gitarista koji je prije svirao za McCartneya. Evo što će nam svirati dok instaliramo D3

Meni će nedostajati Uelmen jbg iako nije fatalna mana koja će mi upropastiti igru. Ovaj lik je neki bog gitare vidi se ali Uelmen je po meni pravio bolju glazbu za Diablo.

I evo još jedan klip

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 20:05 (gringo88).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice