Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.539.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Zonitron kaže...

Evo prednaručio sam Diablo na infomarku pošto ga je toliko vas preporučilo... Jeli to 100 %  siguran dućan ????

Siguran sto posto, neki dan sam naručio igru od njih, i u dva dana mi je došla. I to samo zato što sam naručio i podlogu za miš koju nisu imali na lageru u tom momentu, Diablo 3 naravno. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 18:44 (GoodAngel).
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
mislav_01 kaže...

Odigrao sam sinoc i sa wič doktorom i mislim da sam si našao klasu s kojom cu igrat. Stalno se premišljam ne znam ni sam :D Šta ce te vi igrat?

Witch doctor, Wizard ili Monk.

Zapravo, osim huntera su mi sve klase zanimljive, ali Barbarian neću biti jer će puno ljudi bit upravo Barbarian.

Probao sam Monka i odličan je, ali nekako više naginjem nadnaravnom ovaj put...

Uopće nije bitno tko će što biti, pa makar da SVI budu Barbariani. Poanta je u zasebnom lootu i apsolutnom nepostojanju bilo kakvih potreba za podjelama u timu. Ljepota Diabla III je u tome što nije bitno što ćeš igrati niti što kome "pada" - ovo nije MMO, nema podjele opreme, svađe oko opreme, slaganja grupa i sl.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Uopće nije bitno tko će što biti, pa makar da SVI budu Barbariani.

Mada bi bilo full retardirano {#}

For shits and giggles.
15 godina
forzzuk kaže...
Tonči kaže...

Uopće nije bitno tko će što biti, pa makar da SVI budu Barbariani.

Nemoj tako, barbari su u diablu uvjek bili intelektualno superirorni!

http://tragumjetnosti.net/
16 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
forzzuk kaže...

Nemoj tako, barbari su u diablu uvjek bili intelektualno superirorni!

To me sad podsjetilo na neverwinter nights (prvi) kad sam uzeo Barbara za igrati i naravno stavio minimalno na Inteligence. Kad je progovorio odvalio sam sa stolice od smijeha, bilo je to nešto u stilu orangutana.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
Tonči kaže...

Uopće nije bitno tko će što biti, pa makar da SVI budu Barbariani. Poanta je u zasebnom lootu i apsolutnom nepostojanju bilo kakvih potreba za podjelama u timu. Ljepota Diabla III je u tome što nije bitno što ćeš igrati niti što kome "pada" - ovo nije MMO, nema podjele opreme, svađe oko opreme, slaganja grupa i sl.

Ne znam. Ono što su najavili sa patchevima, nekako pomalo smrdi na neki kvazi MMO.

Zura kaže...

To me sad podsjetilo na neverwinter nights (prvi) kad sam uzeo Barbara za igrati i naravno stavio minimalno na Inteligence. Kad je progovorio odvalio sam sa stolice od smijeha, bilo je to nešto u stilu orangutana.

Hahaha, joj toga se sjećam.  Pre-fak-ing dobro. Mislim da je bila slična šema i u Falloutu.

Inače, ako sam dobro shvatio Blizzard dozvoljava isplatu para (s AHa) na Paypal račun (pored isplate na bnet account). Ako stvarno bude igrivost ko i na razini D2 (cca 10 godina), mogla bi igra više puta samu sebe isplatiti.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ma ne govorim zbog podjele klasa ni nečeg sličnog, već zbog toga što moram bit poseban. Uvijek kontra, uvijek drugačiji. {#}

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...

Ma ne govorim zbog podjele klasa ni nečeg sličnog, već zbog toga što moram bit poseban. Uvijek kontra, uvijek drugačiji. {#}

Bjež nazad u BF3 temu..balerino.{#}{#}

17 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

Prvo moram otplesati koju s feminiziranim muškim Wizardom. :)

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
hellbyte0 kaže...

Prvo moram otplesati koju s feminiziranim muškim Wizardom. :)

evo jos jednog pravog wizarda :)))

to su rijeci :)

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Odigrao betu sa svim likovima i onda opet hardcore likovima. Da, zarazno kao nekad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel se zna kolka ce bit cijena u trgovinama kod nas? Znaci bas CD,bez skidanja

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Idi na stranice algoritma, svijet media itd.

Uglavnom ~400-450kn obicna
100€ CE
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam jedno čudno pitanje. Može li se igra downloadati ako kupim box edition?

Naime, volio bih imati box, ali mi ne radi cd čitač već godinama jer nije u upotrebi bio isto toliko dugo kada je sve manje više online, torrenti i sl.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Sa ove stranice mozes kupovat samo box-eve ako ti je do tog. Naravno jos nema od Diabla, ali vjerujem da ce bit kad izade. Mozda postoji koja dobra dusa sa foruma koji ce poklonit box iako mislim ako je vec netko kupovao box, a ne digital izdanje, nece moci odvojiti od svoje precious kutije.

http://www.cjs-cdkeys.com/categories/PC-Game-Boxes-and-Discs-%28no-CD-Key-included%29/

btw nisam ti gledao postarinu ni nis, prouci malo sam. Od njih sam uzimao samo digital key-eve i bez problema.

Sad sam skuzio da bas i nisam odgovorio na pitanje, sry. Kod vecine igri nema razlike izmedu box i digital pa tako da ces moci kupiti box kopiju Diabla i kasnije downloadati igru te regirstrirati sa svojim key-em. Jbg rano je jos, nisam skuzio sta si pitao. :)

LP

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 8:59 (wowawiwa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Creative kaže...

Imam jedno čudno pitanje. Može li se igra downloadati ako kupim box edition?

Naime, volio bih imati box, ali mi ne radi cd čitač već godinama jer nije u upotrebi bio isto toliko dugo kada je sve manje više online, torrenti i sl.

Da možeš si skinuti preko battlenet-a, a sad si već možeš skinuti installation files sa g2play-a

http://www.g2play.net/store/Diablo-3-Digital-Download.html

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 9:21 (Wolf88).
14 godina
neaktivan
medo36 kaže...

Jel se zna kolka ce bit cijena u trgovinama kod nas? Znaci bas CD,bez skidanja

sve blizzardove igre koje kupis, mozes registrirati/povezati sa svavojim battle.net accountom, te ih uvijek mozes skinuti i instalirati...

16 godina
Diablo 3

Ajmo sad o ozbiljnim stvarima, jel netko planira uzeti godišnji počevši od 15-tog. Pošto ne mogu uzeti godišnji, planiram se razboljeti na nekoliko dana, naravno počevši od 15-tog.

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...

Ajmo sad o ozbiljnim stvarima, jel netko planira uzeti godišnji počevši od 15-tog. Pošto ne mogu uzeti godišnji, planiram se razboljeti na nekoliko dana, naravno počevši od 15-tog.

ja zenu i dijete saljem na more k starcima na 2 tjedna, a ja imam "Jako puno posla" pa nemogu ici.....

13 godina
Test user kaže...
Bobosmrade kaže...

ja zenu i dijete saljem na more k starcima na 2 tjedna, a ja imam "Jako puno posla" pa nemogu ici.....

A ja sam mislila da sam jedina kojoj ovakve gluposti padaju napamet {#}

Biće barem tjedan dana :)

Wanna?
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 16:50 (Ukulele).
17 godina
Mene je taman poceo bolit lakat (teniski lakat, valjda?). Tamo oko 10.-og bi lagano mogao na bolovanje i odmaranje lakta i ciljano gibanje i vjezbanje klikanjem po misu :)
13 godina
neaktivan

znaci kad upisem cd-key na battlenet account dobit cu opciju za download? 

17 godina
medo36 kaže...

Da cim vezes igru za svoj Bnet pojavit ce ti se klijent.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
medo36 kaže...

Igru možeš skinuti odmah ovdje , ali ju ne možeš instalirati dok se 15-og ne otvore serveri.Moraš imat Battlenet account i napraviti BattleTag na Blizzardovoj stranici( a to možeš odmah) i kada dobiješ key ,15.05. pokreneš samo instalaciju i igraš.Igra se veže na tvoj account na Battlenetu ,tako da u slučaju krađe accounta vlasništvo dokazuješ svojim podacima sa accounta, zato je najbolje imati Blizzard Authenticator za Battlenet.

16 godina
Diablo 3

Installer spreman,još samo da se dočepam nekako potrebitih novaca za ključ.

A,pošto sam pemzić neću imati problema s vremenom za razvijanje ovisnosti XD

Old Insomniac
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Igra se skida,cekam relesae da pokupim cd-key i adios zivote =)

3 0 hvala 0
15 godina
fromcelltohell kaže...

Nice desktop,koji program si koristio?

13 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

evo i mene stvarno zanima za program pa ako ti nije problem napisati....

16 godina
Diablo 3

Ček da Vam uploadam komponente i upute,pa se javim:)

Evo ljudovi,na ovom linku možete pronaći sve što treba da se napravi

jedan ovakav desktop:

http://www.filefactory.com/file/dsko3vil0z3/n/Diablo.rar

Postoje i upute unutra,a ako je itko već modificirao desktop

neće mu biti baš nikakav problem to napraviti po sjećanju.

LP:)

Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 22:48 (fromcelltohell).
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
Srednji kaže...
Ovo sam dobio na mail ako nekog zanima...

Poštovani,

u PONEDJELJAK(23.Travnja) naručujemo Diablo 3, cijena će biti ispod 300kn. Međutim, još procjenjujemo koliko komada da naručimo. S obzirom da svi koji žele kupiti D3, još nisu obavili predujam uplate, stoga vas molimo da nas putem email-a obavijestite o namjeri kupnje D3, završno do Nedjelje u ponoć.

Na ovaj način moći ćemo raspolagati dovoljnom količinom, a da ne dođe do fluktuacije cijene, jer nakon datuma izlaska cijena će garantirano premašiti 350kn zbog visoke potražnje.

Neki će se pitati čemu ovakva žurba, no ovime želimo postići da na vrijeme osiguramo dostatnu količinu i sigurnu isporuku za sve kupce.

Ukoliko ste već uplatili predujam od 100kn za Diablo 3, tada ćemo vas naknadno obavijestiti o točnom iznosu za doplatu, kroz sljedećih nekoliko dana.

U slučaju eventualnih nejasnoća ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte, bez oklijevanja, rado ćemo pomoći.
Srdačan pozdrav
--CDkey.biz--
------------------------------------------------------------------

E-mail: cdkey@cdkey.biz
Web: http://www.CDkey.biz

Lijepa prevara .Za samo par dana od ove njihove objave promijenili cijenu preodera na 359kn i datum isporuke pomjerili za 15.05.Navodno ih zeznuo dobavljač te se još ne zna hoće li imati dovoljan broj key-eva!!!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice