Dead space

poruka: 20
|
čitano: 4.838
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
A joooj sta je ovooo!!!!!!!

Tko nije ovu igru igrao preporucujem je da je odigra do kraja.... Ja osobno sam je presao cijelu za jebe... 12 sati i mogu vam reci da je Electronic Arts napravio revoluciju u igrama ovoga tipa.

Strah, iscekivanje, adrenalin i panika sve u jednoj igri. PRESTRASNO. Evo vam trailer pa vidite o cemu se radi. Ja sam lud zbog ove igre....

https://www.youtube.com/watch?v=LAiHfqnbGYo&feature=fvst

4 2 hvala 0
17 godina
odjavljen

Meni nije bila nista posebno...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dosta stari naslov i previse tema o njoj na ovom forumu....

Osobno sam uzivao igrajuci ju-------8/10

Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: A joooj sta je ovooo!!!!!!!
Prophet kaže...

Tko nije ovu igru igrao preporucujem je da je odigra do kraja.... Ja osobno sam je presao cijelu za jebe... 12 sati i mogu vam reci da je Electronic Arts napravio revoluciju u igrama ovoga tipa.

Strah, iscekivanje, adrenalin i panika sve u jednoj igri. PRESTRASNO. Evo vam trailer pa vidite o cemu se radi. Ja sam lud zbog ove igre....

https://www.youtube.com/watch?v=LAiHfqnbGYo&feature=fvst

a da opises igru jer neki neznaju ni kaj je to...

It's peanut butter jelly time!!! :D
16 godina
neaktivan
Dead space

Pa stavio sam link pa mozes vidjeti o cemu se radi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead space

predlazem da svi koji su odigrali igru ili ju misle igrati pogledaju film.

http://www.imdb.com/title/tt1267379/

1 0 hvala 0
17 godina
Dead space

Ja sam negdje na 8. chapter-u i mogu reci da je igra predobra... Po meni poslje Bioshocka i Crysisa najbolja igra u zadnjih godinu i pol dana... jedini problem sto ju ne mogu dugo igrati u jednom danu jer sam previše napet Iznenađen (sta ces kukavica sam) :)

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Dead space

Desilo mi se to da sam dobio godišnji preko ljeta pa slobodan svaku večer. Onda sam krenuo na odigravanje svega što dugo nisam upalio.

Još jednom doom3 i cold fear. Ako zažmirim na jedno oko, prolaze još uvik.

Onda sam našao DEAD SPACE koji sam prije nekog vremena uninstal jer mi kontrole u prvih 3 min nisu legle (prebrzo reagira miš i onda uspori,a kad nišaniš onda je prespor) ali ima se vrimena pa pomalo ajmo opet.

Nakon 1o min  sam se privikao i krenilo je. Igrao sam igru isključivo u kasnim noćnim satima s slušalicama i sve na max. Medium težina. Tribalo mi je 6 noći za završiti je cijelu.

Iako sam veliki štovatelj horror ugođaja i straha u pc igrama (AvP2 kad bježiš liftom a alieni te love i atmosfera u Silen Hill i RE5 i sl), nakon 10 god staža u pc igranju odgovorno tvrim da je ovo NAJJAČA HORROR/SURVIVAL igar koju sam odigrao. Prebolestan osječaj u igri, Radnja dosta solidna s zagonetkama sličnim u HL1, Zvuk je 10/10 i nakon 6 dana sam napokon otišao na wc. 

Ako netko ko ju je završio ima mišljenje da postoji "bolja" u žanru, toplo molim da mi je preporuči jer je uistinu onda želim probati.

Ali za sada, ova pere dooma3 po strahu i atmosferi bar duplo.

Sad se spremam na HARD i nije mi svejedno.......

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 9:50 (witch from the east).
16 godina
neaktivan
Dead space

Pa po meni nema strašnije igre od dead space-a tako da ćeš morat čekati dvojku, kažu da će biti strašnija.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dead space

Igra je odlična no dosadila mi je negdje na polovici jer se previše ponavlja odnosno misije su večinski iste.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Što ideš dalje sve je luđe, a pozdinska priča i obrati su bolesni. Ali zvuk na slušalicama u mraku doslovce može izazvat infarkt.

Samo da ne zas.ru dvicu jer to tako obično bude.

17 godina
protjeran
Dead space

E ljudi kako na PC-u usporiti vrijeme?Sve zive tipke sam iztipkao i nista {#}

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dead space

C ili F ali mozda nemas dovoljno energije za to... ona jmali polukrug na ledjima

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma moraš prvo nanišanit predmet koji usporavaš, onda pukni C ili F !

:-D

15 godina
neaktivan
Dead space

jel ima demo-a za pc?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

da, samo šteta što nije FPS...

15 godina
neaktivan
cassini kaže...

da, samo šteta što nije FPS...

link?!?..molim te da probam kakva je pa bih cijelu iogru s***** pa da pređem rpije ds2

15 godina
neaktivan

Prešao igru, sad ću probat 2. Igra nije loša, samo me zvuk jebe, nekad štopa kad pucam iz oružja, što je često u ovoj igri.

zna li itko kako popraviti

Igraju 2 luđaka domino! Kaze 1 Sah Mat! a 2 Pa ja sam mislio da u pokeru nema golova!
13 godina
Dead space

Znam da je već stara tema ali imam problem sa Dead space.

Ne mogu nikako da maknem kursor miša iz igre a to mi smeta jer se ne mogu okretati za 360 stupnjeva a pri tome niti igrati normalno.

U glavnom izborniku imam dva kursora jedan od desktopa a drugi onaj plavi koji je u igri.Nisam uspio nikako to isključiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 11:24 (darijoman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dead space

Pozdrav.

Na samom početku Dead space prvog dijela ovog serijala ne mogu proći kroz ova vrata jer se vjerojatno radi o bug-u.

Jeli netko imao isti problem i kako da riješim to ?

Igra je originalna.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 17:29 (darijoman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice