Moja preporuka je obavezno svaki WC pregledat i one lovacke osmatracnince.
Imam repeatera i nikak da najdem neko pravo oruzje. Hodam okolo ko najveci luzer.
"Shitty" loot
"Shitty" loot
Hahaha :D
Dosao sam do toga da mi treba 20min za full gear, loot je totalno broken i ako vam treba pomoci za loot samo javite. Jedini je problem sada biranje izmedju RAK-a i MP5, ili izmedju AKM i AK74.. Toliko sam metaka nasao da sam pucao rafal na svakog zombija od Novodmitrovska do NWA iz raka.
Dosao sam do toga da mi treba 20min za full gear, loot je totalno broken i ako vam treba pomoci za loot samo javite. Jedini je problem sada biranje izmedju RAK-a i MP5, ili izmedju AKM i AK74.. Toliko sam metaka nasao da sam pucao rafal na svakog zombija od Novodmitrovska do NWA iz raka.
Di se spawnaju kalaši?
Najvise na Dzipovima, a ja sam ih najvise nasao na dzipu na parkiralistu izmedju Novodmitrovska i Severograda. Opcenito to mjesto sadrzi bolestan loot.
Također parkiralište kod Crne Polane (Черная Поляна - Chernaya Polana), tamo sam uvijek našao sve što mi treba :P
EDIT: Kaže se Poljana :D
Ekšli čita se poljana. To L se čita kao LJ. imam stručnjaka za čirilicu i ruski kod sebe doma :)
Čuo je kolegu kako priča krivo pa je ispravio odma
Znači kalaši se sad večinom spawnaju na istoku?
Znači kalaši se sad večinom spawnaju na istoku?
Spawnaju se najvise na dzipovima, a njih ima svugdje, a i po sjeveru i sjeveristoku.
ja sam na parkingu kod sverigna našao 2 RAK-a, za njih 2x 25rnd mag-a, 2x 15 rnd mag-a, mp5, rail handguard i za njega 3 mag-a.. i još je i makarov bio
većina bila nastackana u gepeku, trebalo mi je 5 minuta da odstackam stvari
evo i 2 ss-a.. tu sam izbacio jedan rak koji sam nosio (tako da su na slikama 3), a već pokupio mp5.. ukupno sam nakon toga nosio 7 mag-ova za mp5..
ali ruku na srce loot je hebeno broken.. ponekada treba imati brutalno sreće da se išta nađe..
dns sam protrčao 5-6 gradova tražeći samo hlače i weapon cleaning kit.. ni klope, ni cuge, ni obleke, ni municije.. samo cipele i kape.
na kraju u jednom neupisanom selu kod devils castle-a našao nešto stvari, ali ne i to što sam tražio
Da to je taj parking, al nisi pogledao dzip iza kladim se da je bio AK i jedno 100 metaka na njemu :D
Loot je broken a, bolje za mene jer sada se iznimno lako opremiti, ne moras ni trcati previse. Sudeci po redditu ljudi jos ne kuze da u Chernu i Elektru nema nista sto je po meni tuzno jer to znaci da se nisu odmakli sa obale. Sjever i zapad su prepuni loota, iznimka su vojne baze.
još jedna stvar.. drito me živcira kako se nastuffam vodom, i par minuta nakon toga mi hydration više nije svijetlo zelen, a još uvijek sam stuffed
jedini pravi hotspotovi trenutno su pumpe za vodu u pm.
@jonja
pogledao sam i džip uvijek ih pogledam
To je ima par pecova problem, ma nije ni toliko bitno.
Ma nakon 50 metara svaki zombać uspori brutalno, tako da mozes pobjeći . Samo ga malo izvrti u krug
Nego zna li netko dali šatori sada ostanu na serveru normalno , ili jos uvjek nestanu, cuo sam da je bio neki hotfix za to, pa više neznam vrijedi li postavljati kamp ili ne ! ?
Čeka se kod vatrice da bundeve izrastu :)
http://i.imgur.com/o3KHGNu.jpg
Otkad je uslikano kolega je našo sljem ,m51 jacket, a ja imam full ghillie suit woodland. Grm sam nevidim se.
Imam mp5 u high cap vestu,imam mosina sa scopeom...sve što mi treba. ostatak drzim u hlacama i jacketu (can opener,par komada hrane i bocu).
Više netrebam!
2 pitanja
Gdje si nasao mosin (i metke) i gdje si nasao netting.
To su neke od rijetkih stvari na koje jos nisam naisao.
Čeka se kod vatrice da bundeve izrastu :)
http://i.imgur.com/o3KHGNu.jpg
Otkad je uslikano kolega je našo sljem ,m51 jacket, a ja imam full ghillie suit woodland. Grm sam nevidim se.
Imam mp5 u high cap vestu,imam mosina sa scopeom...sve što mi treba. ostatak drzim u hlacama i jacketu (can opener,par komada hrane i bocu).
Više netrebam!
Nemojte se prejesti bundeva :) :) kolega se nekidan najeo i skoro krepao, bile su one oštecene valjda hahaha
2 pitanja
Gdje si nasao mosin (i metke) i gdje si nasao netting.
To su neke od rijetkih stvari na koje jos nisam naisao.
vjerojatno je imao od prije patcha.. ja sam našao 1 moisin (u zelenoj kući di se može lootati prizemlje i kat), a ni metke, ni scope, ni netting nisam vidio...
Pa da mozda ne odete na prazan server ili fresh server i hoopate,ne bi bilo tako lako naci opreme.
Mosin sam u kuci našo,metke nalazimo tu i tamo,imam negdje 30 komada u zalihi. Scope sam 2 nasao,spremio sam jednog u tent koji smo digli u kampu ako kome zatreba.
A gle treba srece imat,tak smo nasli 2 mp5 i 2 high cap vesta (super stvar jer mp5 stane u njega) i nasli smo magove.
Nettinge je lako nać jer treba znat di treba trazit (uz obalu u čamcima) ,meni je npr puno teze nać burlap sackove da napravim stripove jer mi je 8 komada trebalo za ghillie.
Pa da mozda ne odete na prazan server ili fresh server i hoopate,ne bi bilo tako lako naci opreme.
ja ne hoppam, igram private servere...
generalno mislim da im ili ne radi loot respawn po sistemu koji sam pročitao na forumu, ili je working as intended, ali u banani na pserverima prvi i drugi dan nakon update-a se dalo naći svašta, sada je opća pustoš..
obišao sam danas opet parking u sverignu, novodimitrovsku i černaji poljani (neda mi se gledati kako se zapravo piše ), čini se sve isto kako je bilo i prije 2 dana, izuzev što i ono municije i oružja što nisam polootao više nije tu
znači stvari koje ekipa obično ne kupi su na istom mjestu, ali ništa novo nije bilo.
Nettinge je lako nać jer treba znat di treba trazit (uz obalu u čamcima)
ja sam pregledao par camaca nakon patcha, ni raincoat nisam našao
Ah.sreća kao što rekoh.
Persistent su serveri,ako ih je netko procesljao vec teško da ćeš nać. AL što se opreme tiče,preporucam da se zaputite sjeverno,cak i u gradove koje nemaju policijsku. Svaku kucu pretrazit a pogotovo sve čeke na koje se moze popet i wc-e i naravno aute.
Najvise spawna nalazim baš u wcima i autima.
razočaran što nema više loota ni za lijeka malo obilazim sjeverne čekice, pokušavam naći nešto što još uvijek nije izlootano, i snimim nešto plavkasto iza borova.. jebo military baze kaj sam si našel
šteta što nije bilo mag-a za ak101.. ali sam im maznuo čudesa i spremio si u jedan bor hahahaha.. jebo šatore, prelako ih se snimi
sada si furam moisin sa scope-om i quickloaderom, i mp5 i amphibiu koju eto sad prvi put vidim
Ja se pogubio...Nasao prije 2 Dana sacmu i 12 metaka imam.Sto se tice ostatka opreme.Standarno...Obozavam ovakav sistem koji su napravili...To se cekalo
Zapravo se varas, na praznom serveru ces na jednom dzipu ili policijskom autu najvise naci npr jedan AK na dzipu i jedne gace OREL uniforme na policijskom autu. A na 50/50 loot se konstantno respawna i onda nadjes AK i 100 metaka za njega, 10 OREL gaca, 3 RAK-a itd...
Al ne razumijem zasto si tako pasovno agresivan, ako ti treba opreme ja cu te osobno odvest u policiju u Severograd pa ces vidjeti rakova vise nego u Jadranu.
Sad me vidiš...
http://i.imgur.com/Dp9EiIA.jpg
http://i.imgur.com/J41pvxq.jpg
Evo i nasli smo pri kraju smersh vestu i smersh backpack,kombinirali smo pa sad furam full ghilie 24/7 (inace sam ga u beku nosio pa stavljao kad sam trebao)... :)
Dok ekipa obilazi gradove i loota ja pokrivam sa brda itd..
Ludilo. Danas je show bio,u gradu nas zombiji stisli ,nije ammoa bilo ,čisti survival i grabaza za municijom...Isplati se imat repeaterku ,za winchester ima hrpa ammo-a,za skidanje zombijea dusu dalo
Nadjem kamion i trajao mi je 2 heli spawna dok se nisam prevrnuo, al urodilo je AUG-om. Poslije sam doznao da heli spawnovi su na svakom serveru isti cijelo vrijeme i da ljudi kampaju spawnove i cekaju hopere da ih roknu pa se pazite. Najsigurniji vam je heli spawn kraj lopatina i gotovo uvijek ima loot jer malo ljudi zna za njega, a i daleko je. Ovo mi je malo ubilo igru al nema veze jer sam vec na pola puta do elektre da koljem bambije.
Najsigurniji vam je heli spawn kraj lopatina i gotovo uvijek ima loot jer malo ljudi zna za njega, a i daleko je.
di su ostali?
nekako sam to pretpostavljao iako nisam ni jedan našao, iz razloga što sam na 2 različita private servera našao police car na istom mjestu.
Ja nasao po prvi puta sator xDDDD...Ovaj patch mi je odlican