DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
NEW_MAN kaže...
bas me zanima ako su rijesili hakere

Trenutno jesu, ali hackerima triba tjedan dana da naprave nove hackove tako da...

Fr4nk_Horrig4n
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

evo sto sam naso

http://imgur.com/a/GNyHp

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kako volim dizajn ove igre, sad se logao van i gledam se kako sam bas cool {#}.

1 9 hvala 0
13 godina
Mquany kaže...

Zabole me oči od tolikog blura {#}

Ubi bene, ibi patria.
11 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
Mquany kaže...

Zabole me oči od tolikog blura {#}

Bas je nekako artisticki i bas sam imba cool. {#}

11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Iskreno se nadam da će DayZ imat podršku modanja kao što ima ArmA (možda ne toliko otvoreno) ali bar da admini mogu prilagodit server kako oni misle da je u redu

https://twitter.com/rocket2guns/status/530112348343005186

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 23:12 (vigor_hr).
12 godina
DayZ (standalone)

Ono sto mi je zapelo za oko i sto mi je napokon uslisena zelja,to je da je igra sada optimiziranija.Osjetno optimiziranija....

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam na sve low imao 40-50 fps u unutrasnjosti i 25-30 (nekad 20) u vecim gradovima. Jucer 95 ispred severograda kod devils castlea oO...al gradovi su i dalje banana.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
12 godina
neaktivan
vigor_hr kaže...
Roko567 kaže...

Iskreno se nadam da će DayZ imat podršku modanja kao što ima ArmA (možda ne toliko otvoreno) ali bar da admini mogu prilagodit server kako oni misle da je u redu

https://twitter.com/rocket2guns/status/530112348343005186

{#}

Ou jes

1971- ∞
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

što se tiće FPS i TPS pogleda... više volim TPS al igram FPS jer mi je blesavo to gledanje iza uglova, spotanje za snipanje bez da te se i vidi preko ruba, itd... pa si razmišljam, što se ne bi moglo nekak sprogramirat da iako vidiš lika u TPS da ti slika samo stvari koje nisu statične server stvari (igraći i loot) dolaze na TPS ali s pogleda preko FPSa? ionak sve obrađuju obadva pogleda u dayzu.. kaj ne? mislim jasno mi je da ako recimo stojiš uz rub na TPS i vidiš sastrane lik bi ti se samo od jednom pojavio kad bi došao do tebe, al opet i to bi bilo bolje neg ovak.. možda bi se nešto dalo razradit po ovakvom tipu mix pogleda

0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Dalo bi se sve isprogramirat kad bi si netko dao truda. Na zalost mislim da bi im to donijelo vise stete nego koristi, barem neko vrijeme dok ne srede sve ostale bugove/probleme. Lijepo bi bilo jednom kad srede igru da i to uvedu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ima kakva ekipa za vikend akciju? PM
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ima kakva ekipa za vikend akciju? PM

Naravno da ima, kakva su to pitanja? :D

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 21:24 (Hedrick).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

maloprije me neki dobar lik spasio od 4 zombija iznad Berezina

na CRO 10SF serveru.

HVALA. javi mi se na PM ako citas ovo.

imao sam view bug kad lik gleda pod 90 udesno damn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pozdrav!
Evo, ja sam krenuo ponovo malo igrati nakon pola godine i puno mi je bolje nego prije, pa mislim da ću ostati duže od tjedan dana :D
Zanima me dal ima kakva ekipa koja igra rekreativno, koji server i tako to... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kaj ima hack da ti se smrzne lik da se ne možeš pomaknut?

Dođem jučer s frendom do Svetla iz Turova. Vidimo solo lika na 40 metara kod vagona dole, bez oružja i ne skrivamo se opće i prilazimo mu, kao idemo popričat, civilno full gearani. Lik uđe u vagon i ja i frend se nakon 2-3 sec smrznemo. Reko srušio se server il kaj već. Ctrl+Alt+Delete a igrica nije Not responding. Frend kaže mrtav sam WTF? Meni se lik odmrze i vidim tog istog lika sa sjekirom nad frendom uzeo mu mosina. Malo napucavanja i uspijem ga ubit. Frend spawnao blizu tak da nije bio veliki fail al opet. Kaj ima hack da se ne možeš pomaknut? To još nisam vidio. Koja je vjerovatnost da smo se smrznuli obadva u istom trenu pokraj krvožednog lika :)

0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Kako je kolega mlejden spomenuo cro server, nisam niti znao da ima hrvatski server reko odoh da provjerim. Na NWA sam se ulogirao, uletio u "camo building" iliti "zatvor" a ono loota ko salate. Ne znam jel to neki bug, ili je server tako namješten da spawna loot. Uglavnom samo sam na NWA-u ovo zateko, na ostalim gradovima okolo loot je normalan. evo i par slika. 

no scope burlapwrap mosin :) no scope burlapwrap mosin :)
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
DayZ (standalone)

Moze mi netko dati podatke tog cro servera da ga nadjem :)

Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne

J.L
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
letece_prase kaže...

Kako je kolega mlejden spomenuo cro server, nisam niti znao da ima hrvatski server reko odoh da provjerim. Na NWA sam se ulogirao, uletio u "camo building" iliti "zatvor" a ono loota ko salate. Ne znam jel to neki bug, ili je server tako namješten da spawna loot. Uglavnom samo sam na NWA-u ovo zateko, na ostalim gradovima okolo loot je normalan. evo i par slika. 

koji je to hrv server ?

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

berezino fight club

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

evo link na server pa ga potrazite ingame. Ne znam jel tko cita od vlasnika servera. Pokusao sam naci njihov forum ali nemaju mislim.

https://www.gametracker.com/server_info/173.199.79.64:2302/

A sto se tice crazy loota na aerodromu. To je Bug koji se nekad dogodi na nekim dijelovima mape :) Zanimljivo je kopati po tome

i traziti nesto korisno u tom smecu haha

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 10:35 (vigor_hr).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ma daj to je previše... da sam pokraj njega ne bi ga vidio

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Tehničko pitanje.. Možda glupo pitanja al dal povečanjem rezolucije monitora/igrice gubim FPS?

trenutno imam monitor koji ne može preko 1600×900 al imam tu neki viška na poslu 1920×1080. Pa bi to možda uzeo za neke sitne novce ako ne utjeće na DayZ FPS? Imam GTX650 Ti Boost grafičku i ona to može al me samo zanima dal će mi negativno utjecat na FPS.

0 0 hvala 0
17 godina
Laxx kaže...

Tehničko pitanje.. Možda glupo pitanja al dal povečanjem rezolucije monitora/igrice gubim FPS?

trenutno imam monitor koji ne može preko 1600×900 al imam tu neki viška na poslu 1920×1080. Pa bi to možda uzeo za neke sitne novce ako ne utjeće na DayZ FPS? Imam GTX650 Ti Boost grafičku i ona to može al me samo zanima dal će mi negativno utjecat na FPS.

Negativno ce utjecati na FPS.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
DayZ (standalone)

Ha, sve ovisi kakvu konfiguraciju imas. 1920x1080 = 2mil pixela (okvirno), dok je 1600x900 = 1.4mil (okvirno), dakle nesto vise od 1/3 se povecava broj pixela za koji tvoja grafa mora racunat b0ju, osvjetljenje... za svaki frame.

Udar na performanse ce biti ocit, ali ovisno o konfiguraciji tebi bi iskustvo moglo biti bolje (recimo imas dovoljno jaku konfiguraciju da upogonis igru na 1920x1080), ili ako ti je konfiguracija takva da trenutno ne radi ponajbolje za trenutnu rezoluciju, nemoj ni pomisljat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hm... a niš budem ih tražio pa najbolje da probam prije nego kaj dam lovu ^^

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice