DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)

Pa zdrava logika ti nalaze da imas, drvo za ogrijev (veće), nesto za potpalu (sitne grane, papir, i slično), šibice (upaljač ili neko treće pomagalo), ne znam kako kod vas ali meni to sve skupa zvuci kao "fireplace" (ne pada mi na pamet kako da prevedem).

Ili, ti uzmeš šibicu i bacis na pod i ono gori neko vrijeme?

13 godina
neaktivan
D.Bradley kaže...

Pa zdrava logika ti nalaze da imas, drvo za ogrijev (veće), nesto za potpalu (sitne grane, papir, i slično), šibice (upaljač ili neko treće pomagalo), ne znam kako kod vas ali meni to sve skupa zvuci kao "fireplace" (ne pada mi na pamet kako da prevedem).

Ili, ti uzmeš šibicu i bacis na pod i ono gori neko vrijeme?

LOGIČNO {#}

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Dinamo popušio od Red Bulla, uzeo sjekiru i ubio ženu jer mi dirala daljinski pa na put. Nakon svih zajebancija s kompom i pomoći kolega s foruma Buco opet u sedlu.

evil woman evil woman
pravac na put pravac na put
Buco opet u sedlu Buco opet u sedlu
battlelog: BucoKTM
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Jel izasao taj 0.50...Jbt...ko da rade novu igru a ne update xD

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

uđem u igru nakon tri mjeseca, bježim od zombija i vidim da idiot i dalje trči kroz pod marketa kao duh. {#}

bitno da je 5 različitih oružja dodano tako da se igra još lakše pretvori u PVP shooter. niš, opet ću igrat 2-3 dana, nagirat se i skužit da više nemam šta raditi, pa opet na hlađenje 2-3 mjeseca. {#}

8 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

uđem u igru nakon tri mjeseca, bježim od zombija i vidim da idiot i dalje trči kroz pod marketa kao duh. {#}

bitno da je 5 različitih oružja dodano tako da se igra još lakše pretvori u PVP shooter. niš, opet ću igrat 2-3 dana, nagirat se i skužit da više nemam šta raditi, pa opet na hlađenje 2-3 mjeseca. {#}

a onda se vrati na Dotu 2 gdje i spadas :D

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

da mi se da, već bi bio tamo {#}

a ništa, progutat ću govno i probat opet ispočetka.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pozdrav svima

sretan vam YOU ARE DEAD dan :D

koliko ima DayZ igraca u HR? ima li kakvih klanova? bilo bi jako dobro igrati koji organizirani WAR na nekom serveru :)

Ja sam inace iz BRUTAL klana (Americas army, BF, i ostalo...) ali nas ima samo par aktivnih na BugZ-u

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

isto kod mene igram 2-3 dana onda obrišem pa za mjesec dana instaliram pa opet obrišem. Samo ću si uništiti hdd hh 

znam da je alpha ali ovo već natezanje pre dugo traje a pomak kao magla za jesen

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jel istina da arma 2 dayz mod je bolji od standalone verzije?, razmisaljm da kupit armu 2 ako je bolja jer je na popustu 6 eura sa svim dlcovima :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Fr0st kaže...

Jel istina da arma 2 dayz mod je bolji od standalone verzije?, razmisaljm da kupit armu 2 ako je bolja jer je na popustu 6 eura sa svim dlcovima :)

Formulirao si recenicu tako fino da te pola ljudi iz teme popljuje jer ce mislit da podbadas . . {#}

Ja sam prvo uzeo Standalone a sad na popustu i MOD. Iskreno mislim da ti je bolje uzeti ARMU 2 i MOD imas daleko vise sadrzaja, servere s vecim kapacitetom, vozila, "stabilnost" i raznolikost dok u Standalone trenutno imas samo frustraciju i more cheatera. . . Ako imas bolju kantu onda preskoci oboje i uzmi ARMU 3!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
Lol ubilo me hodanje po katu zelene kuce.
Ono stavim experimental, docukam se do NWA i ne umrem od gladi. Opremim se ali onak sve sam imal i skocim si potrazit hranu da bi me ubilo ko zna kaj.

Prejadno kaj se desava s ovom igrom. Cekam 0.50 da izade iz experimentala da opet probam ali vise nikad nejdem na kat neke kuce. Prizemlje ftw, a kad sljedeci put umrem od nicega ide uninstall.
13 godina
neaktivan

Je***a zurilo mi se pa nisam previse razmisljo sta pisem :D, btw armu 3 sam igro na medium/high na stabilnih 60fps mislim ali neam pare za armu 3 sad :D

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

DayZ, I love this game {#}. Zezam se na experimentalu, slozim dva lika sa winchesterkom, odem da poslikam toonu loota u vatrogasnoj, popnem se da izvidim situaciju, krenem da sidjem niz stube, slomim nogu, a ocito i vrat {#}. Winchesterka je onako, nis posebno, posluzi dok se ne nadje sks ili automat, ali fora je biti John Wayne u Dayz doduse {#}. Sto se loota tica, ovo sam taman poslikao prije fatalnog pada niz stube jer su ovo ocito prvi pokusaji loot spawna bez da se server restarta, inace server je persistant loot, sto znaci da je ovo model koji bi trebao da bude u igri kada bude gotova, kada {#}. Jos jedna od novina u igri je to sto se neka vrata ne mogu otvoriti normalo vec ih prvo treba razvaliti sjekirom, primjetio sam da u igri ima i lockpick, ali ga nisam isprobao na takvim vratima, ovo su ocito prvi koraci ka barikadiranju kuca. Stavljene su i sjemenke rajcice i umjetno gnjojivo, ali nisam probao saditi {#}. Ima tu ponesto i novih itema, kao sto je recimo malj, maska za varenje, nove torbe itd... Mrzim stube {#}...  {#}

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jeste vidjeli ovu igru sta je JackFrags nedavno uploadao, Miscreated se zove i izgleda odlicno, nemogu link postat ali da je Dean lijepo krenuo na novom engineu mozda bi i Dayz izgledao ovako predivno i uz to se vrtio na 60fps-a.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 1 hvala 1
15 godina
Fr0st kaže...

Je***a zurilo mi se pa nisam previse razmisljo sta pisem :D, btw armu 3 sam igro na medium/high na stabilnih 60fps mislim ali neam pare za armu 3 sad :D

E bogami nisi imao stabilnih 60 fps-a s tom konfom pa ni na low.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
10 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Fr0st kaže...

Ja jedva izvlacim 45-50fps-a na max, a vidi mi konfu.

Ovako, naime slucajno sam zaboravio na kojem mailu sam se registirao na accu Skillzor69, pa sada sam morano novi radit
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 13:02 (Skillzor70).
11 godina
neaktivan
Skillzor70 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Fr0st kaže...

Ja jedva izvlacim 45-50fps-a na max, a vidi mi konfu.

{#} {#}

13 godina
neaktivan

Nisam napomenio da mi je ugasen onaj antistropic i vecina takvih stvari :D na med high imam ono osnovno

13 godina
neaktivan

Mogu ali samo osnonve detalje na med high

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 14:57 (Fr0st).
15 godina
neaktivan
Mquany kaže...

DayZ, I love this game {#}.  Mrzim stube {#}...  {#}

Ja taman nađen kod mrtvaca AK74 i skinu nas neka trojica.

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
DayZ (standalone)
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 12:00 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 1 hvala 2
12 godina
Fr0st kaže...

Ne znam dal si primjetio ali u Armi cim ima vise igraca i stvari na serveru tim je manji FPS. Tih 60 fpsa u singleplayeru je nebitno.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

To će na stable doć za 2 miseca :)

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan

Logicno da nisam primjetio jer nisam igro multiplayer armu :)

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nov sam, trebo bi neki nas server .

Life is just a game.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

to, to. to nam treba. vozim se u dajcu, a zombi mi ispod nogu, tamo negdje oko papučice za gas, viri i ubija me. {#}

12 godina
DayZ (standalone)

Pozz,jel to update dolazi?Vidim da su samo experimental serveri ON

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Pozz,jel to update dolazi?Vidim da su samo experimental serveri ON

Tribalo bi danas.

Fr4nk_Horrig4n