DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.405
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Slažem se da DayZ razvoj kreće u dobrom smjeru, napokon, a Din Hol govori i o vozilima (

ha ha {#}), te kako će biti zapravo teško pronaći vozilo, odnosno njegove dijelove ( pravi video - 
). Mislim da će to biti dobro. U novome updateu (naravno exp) valjda ima i novih gesti (čuo sam facepalm, te "sshhh"), no sad skidam experimental pa još ne znam sa sigurnošću.

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Vidis,ja nevolim igrat experimental,samo da mi nebi pokvarili uzitak bugovi koji su gore.Tako da radje cekam zavrsni update.Ali super,drago mi je da ce vozila biti tesko za nabaviti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Istina, exp može biti i frustrirajući, ali otkad su popravili rubber banding na exp (jer tako je nemoguće igrat) postalo mi je veći gušt. Lijepo spremio sam si zgearanog charactera na stableu i sad idem malo eksperimentirati.

Što se tiče vozila, trebalo bi biti bicikala u selima i slično, a auta jako malo (i također helikoptera).

Kao što g. Hall govori, možda će dijelovi za aute biti prosrti globalno, tako da svi dijelovi za auto neće biti samo na 1 serveru, nego na nekom od servera. Ne znam kako će to raditi, ali vrijeme će pokazati..

Također, čuo sam glasine o 64 bitnim serverima u bliskoj budućnosti, pa i to je jedan plus. {#}

0 1 hvala 0
15 godina
Re: DayZ (standalone)
tonchy kaže...

Također, čuo sam glasine o 64 bitnim serverima u bliskoj budućnosti, pa i to je jedan plus. {#}

Već jesu na experimentalu.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Eto vidite, sve će se riješit samo treba vremena. Di su sad oni butthurt whineri, da čujem sad prigovore. Jedva čekam da neki bug uleti da vas mogu opet gledat kako plačete o bugovima u early access igri. 

1971- ∞

4 0 hvala 0
11 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
tonchy kaže...

Već jesu na experimentalu.

ne vec su u igri :D od 0.45

12 godina
DayZ (standalone)

Neznam da li je to bug ili novi trend kod igraca,ali ljudi su poceli stavljati bejtove po zgradama ili sumama.Znaci 1 lik bude na 2 mjesta,samo sto ovaj jedan ne mrda,nego samo okrece glavu.A ovaj orginal ceka da netko zapuca na bejt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Neznam da li je to bug ili novi trend kod igraca,ali ljudi su poceli stavljati bejtove po zgradama ili sumama.Znaci 1 lik bude na 2 mjesta,samo sto ovaj jedan ne mrda,nego samo okrece glavu.A ovaj orginal ceka da netko zapuca na bejt.

gr8 b8 m8 i r8 it 8/8

xXxMLGxXx
13 godina
DayZ (standalone)

Treba pricekati 2-3 tjedna da implementiraju kak spada to sve kaj su postavili na exp jer su sad u 2tj stavili vise nego kaj su u 6mj stavili, sad ce jos morat ispolirati blisku borbu sa zombie-ima sa tim novi ragdoll-om a i 1001 drugu animaciju ali ocigledno su se poceli spajati radovi razlicitih studija i siguran sam da ce odjednom kapnuti i to rjeseno, a i spominju taj novi engine pa mozda to ubace prije da sve zaokruze i kompletiraju jer i dalje kako god nresto novo stave po 20% fps-a padne a sad smo vec na nenormalno niskom broju tak da morat ce i to sto prije

Ja sad igram malo nesto drugo za razbibrigu jer ovo na experimentalu je za sad kaos, 2 puta su me full geeranog ubili zbog greski experimentala i moram malo ohladiti dok se to sve ne ispolira ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Danas u Novu ko da je netko otvorio dućan sa otvaračima konzervi.. 2 sam imao od prije, jer jednog čuvam za frenda, 1 sam našao na donjem katu zgrade, još jednog na gornjem (to možete ovdje vidjeti), i još jedan je bio nedaleko u dućanu xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 13:58 (tonchy).

0 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Jedino sto bojim se necemo vidit u ovoj igri,je survival stih.Posto ga od samog pocetka nije bilo,a i nema nikakvih naznaka da ide prema tome.Nego vise vuce na nekakvu open world pucacinu.Ali ajde,moze i tako.Ipak se igra razlikuje od drugih pucacina i to jako puno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Očito developeri zapravo i žele da igra bude nakakav PvP kad ubacuju novo oružje svaki update.. da smo ograničeni na manji broj vatrenih oružja bilo bi bolje
15 godina
tonchy kaže...
Očito developeri zapravo i žele da igra bude nakakav PvP kad ubacuju novo oružje svaki update.. da smo ograničeni na manji broj vatrenih oružja bilo bi bolje

Nije im to cilj, nego dizajneri trpaju što više sadržaja dok se paralelno radi na sistemima koji će u dogledno vrjeme forsirati survival aspekt igre. I plus nije sređen loot sistem. Samo da se to sredi već bi bilo puno više balansa zbog raspoređenog loota po cjeloj mapi. Poznavajuće vodeće ljude koji rade na igri i šta igraju u slobodno vrjeme njihova želja i cilj nije nikako pvp shooter.

Igra je u trenutačnom stanju to definitivno, ali ne znači nužno da će biti za pola godine takva.

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
15 godina
neaktivan
ma jasno mi je da ce igra biti survival, ali trebaju ograniciti oruzja.. no dobro, najprie sadrzaj pa onda sve drugo, svejedno je gust igrati ovo :)
12 godina
DayZ (standalone)

Pozz,mi mozete reci kakve su vam temp CPU-a i GPU-a dok igrate DayZ Standalone.Meni su ovakve

CPU:61 stupanj

GPU 62 stupnja.

Da li je to uredu,ili nesto ne stima opako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

Pozz,mi mozete reci kakve su vam temp CPU-a i GPU-a dok igrate DayZ Standalone.Meni su ovakve

GPU 62 stupnja.

Te temperature su u redu za većinu komponenti, mislim da ni ove nisu iznimka.

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

GPU 62 stupnja.

CPU ti je na granici, medjutim ako ne ide preko ovoga to je prihvatljivo posto je ljeto.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
tonchy kaže...

Nije im to cilj, nego dizajneri trpaju što više sadržaja dok se paralelno radi na sistemima koji će u dogledno vrjeme forsirati survival aspekt igre. I plus nije sređen loot sistem. Samo da se to sredi već bi bilo puno više balansa zbog raspoređenog loota po cjeloj mapi. Poznavajuće vodeće ljude koji rade na igri i šta igraju u slobodno vrjeme njihova želja i cilj nije nikako pvp shooter.

Igra je u trenutačnom stanju to definitivno, ali ne znači nužno da će biti za pola godine takva.

poznavajući DayZ kao takav cilj će svima uvijek bit PvP koliko god mi bježali od njega nikom nisu zombiji napeti i nikom ne stvaraju problem...

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan
tonchy kaže...

Očito si ti munjen. U alphi se dodaju stvari u igru, prestani hnjirit po forumima ko idiot i sudit igru u alphi. Nije ni 30% stvari dodano a ti već igru etiketiraš i osuđuješ je na propast.

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 18:15 (Roko567).
15 godina
neaktivan
Da pogledasš 2 posta kasnije vidio bi da sam rekao "najprije content onda sve ostalo"..
Ako je već osuđujem na propast onda zašto je igram svaki dan?
12 godina
neaktivan

Zašto mene pitaš, pa te glupe postove a ne ja. Podržavam slobodu govora ali mislim da je već svima pun k gledat stalno primjedbe na nedovršen proizvod. Zamisli da radiš kolač i da ti neko odma na početku počne kenjat da ti je kolač sami biskvit? 

1971- ∞
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

xXxMLGxXx360noscopingscrubs0/24xXx
Moj PC  
10 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vigor_hr kaže...

hahahahahahahahah kako jako

1971- ∞
12 godina
DayZ (standalone)

E ljudi,jel imate problema sa kickanjem iz igre?Ono njihovo smece close program i da posaljes error?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

došla su dva nova weapona na experimentalu

makarov i ak-101

http://i.imgur.com/lbkOqjD.jpg

http://imgur.com/a/0UoZj

i bio je server sa 100 slotova online, ali je izgašen nakon nekoliko sati, tako da se nešto šuška

http://i.imgur.com/GuA4Fol.jpg

xXxMLGxXx360noscopingscrubs0/24xXx
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 18:50 (vigor_hr).
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
DayZ (standalone)

Nesto sam cuo da sa novim update-om dolazi bolji Frame?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

Evo malo akcije od nas troje s foruma :)

Nažalost sinoć mene i devila sačekalo u jednoj kućici, njega izbubalo ja jednog kasnije sašijo ali nas je na koncu ubilo

Bio clan od 4 ljudi...nesreća :) Ali idemo dalje haha

steam: bevis6
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Bevis kaže...

Evo malo akcije od nas troje s foruma :)

Nažalost sinoć mene i devila sačekalo u jednoj kućici, njega izbubalo ja jednog kasnije sašijo ali nas je na koncu ubilo

Bio clan od 4 ljudi...nesreća :) Ali idemo dalje haha

Da, smradovi su kempali u maloj kucici iznad Berezina, ko bi ocekivao da ce tamo itko bit {#} ode moj kalash i drum mag od 75 metaka. . ., al bio je dobar dan za nas dvojicu glavom je platilo oko 12 ljudi + ona crnkinja sto smo joj kasno dali zavoje. . . {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
DayZ (standalone)

Server scumbag. Ode moje rezervno jazz odjelo. Taman kraftao backpak prebacio stvari i puče server{#}

Kakvi su to novi ludi spawnovi? juče me u vyboru stvorilo, poslje pogibije u gaćama i potkošulji{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 14:14 (letece_prase).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

Server scumbag. Ode moje rezervno jazz odjelo. Taman kraftao backpak prebacio stvari i puče server{#}

Kakvi su to novi ludi spawnovi? juče me u vyboru stvorilo, poslje pogibije u gaćama i potkošulji{#}

Taj spawn je bug, a ovo sta se tice server restarta, uvijek moras gledat na upozorenje dolje lijevo kad pise server restarts in 5 minutes. Meni se dogodilo kad sam prebacivao m4 i akm da je server puka i obe puske izgubio.

LoL acc THCJoshi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice