DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.683
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: DayZ (standalone)
tonchy kaže...

Može mi netko natuknuti gdje se ja nalazim? Imam kartu NW Chernorus, pa ne znam gdje sam

Svetlojarsk je to. Skroz gore u desnom kutu mape si.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 0:01 (Jack Sparrow).
13 godina
DayZ (standalone)

Svetlojarsk

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 0:34 (Zvonimir110).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A gdje bih se mogao uputiti nakon Svetlojarska? mislio sam ići prema airstripu, jer je tamo oružje, možda
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
tonchy kaže...
A gdje bih se mogao uputiti nakon Svetlojarska? mislio sam ići prema airstripu, jer je tamo oružje, možda

Krasnostav Airfield, onda mozes di god hoces, ja bih napravio krug po mapi i prosao sva 3 airfielda iz zabave i onda se sjatio u baloti.

LoL acc THCJoshi
16 godina
DayZ (standalone)

Ja osobno smatram da je glavna fora u igri ulogirat se prvi put, nemat pojma gdje si i onda se uzivit u igru i pokusat sam malo istrazivat. svi se bojite maknut od obale i elektra. Traze ljudi guidove sto i kako... Nema laderboarda, nema trajnih posljedica (osim smrti i gubitke sve opreme... {#}), nema nikakvog vremenskog ogranicenja. Umrijet cete puuuno puta tak i tak, mozete se barem zabavit u procesu i sami prehodat mapu da malo vidite gdje je sto.

Nadjite prijatelja, igrajte skupa, istrazujte... Ionako je malo vjerojatno da cete sresti nekog izvan elektra, ali barem uoznajte mapu. Mozda se smiluju developeri pa nas gurnu po cijeloj mapi. Imate airfieldove, vojne baze, naselja... pronadjite ih sve, naucite gdje je sto.

Trenutno je sigurno da hrane ima posvuda, nadjite je cim vise, nadjite lijekova, trazite oruzja i municiju i istrazujte mapu.

Pola vrijednosti igre je u istrazivanju i nepoznatom... ako sve tu procitat gdje sto nabavit i kam se ic borit, stvarno mozete odustat od ovoga i upalit CoD.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

neznam za vas ali "nas" rokaju hackeri skoro svaki dan.

eto jučer smo oko 11 navečer svi opet poginuli od hackera i odmah su mi ubili volju za igranjem.

pa u zadnjih 3 dana smo umrli jedno 4-5 puta od hackera.

tipovi pucaju kroz zidove.

more ih je i nadam se da će im nekako stat na vrat jer ovo više stvarno nije normalno.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Ovo ce biti zanimljivo ljudima koji prate kanal FRANKIEonPC, sasvim solidni dokazi da covjek hacka. Pratim ga odkad je poceo sa DayZ videima, i obozavam mu kanal ali sam vise nego uvjeren da hacka.

Lik zna što radi, ali i ogromnu ulogu igra njegov monstrum od kompa.

Većina igrača je sretna ako armu vrte na oko 20 fpsa, a kad ti naletiš u close up firefight sa svojih 20, na njega sa cca 40-50 fpsa popušit ćeš.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 12:14 (Vash).
11 godina
neaktivan
Vash kaže...
$Mikulich$ kaže...

Ovo ce biti zanimljivo ljudima koji prate kanal FRANKIEonPC, sasvim solidni dokazi da covjek hacka. Pratim ga odkad je poceo sa DayZ videima, i obozavam mu kanal ali sam vise nego uvjeren da hacka.

Lik zna što radi, ali i ogromnu ulogu igra njegov monstrum od kompa.

Većina igrača je sretna ako armu vrte na oko 20 fpsa, a kad ti naletiš u close up firefight sa svojih 20, na njega sa cca 40-50 fpsa popušit ćeš.

Kad bas sad spominjes, meni je isto uzasan problem sa Armom,  ako dosegnem 25 FPSa, ne da sam sretan nego kroz prozor skacem.

Probao sam sve fixove, nema nista ne pomaze. Jednostavno je engine pre.. broken valjda. Bohemia ima dobre ideje ali je stvarno uzasna u provodenju tih istih ideja. Kompjuter ne da mi je sasvim dovoljan za Armu 2, nego bi tribala ici minimum 40 FPS... Samo sto je igra totalno broken

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

a kakav imaš komp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a kakav imaš komp?

3.60 GHz AMD A8-5600kAPU with Radeon HD graphics

8 GB RAM (skoro 1 GB otpada na Windowse)

64 bit Windows 8.1

AMD Radeon HD 7560D

Mislim, nije najbolji ali za Arma 2 je definitivno sasvim dovoljan.

12 godina
$Mikulich$ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a kakav imaš komp?

64 bit Windows 8.1

AMD Radeon HD 7560D

grafa taman za tetris

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...
$Mikulich$ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a kakav imaš komp?

64 bit Windows 8.1

AMD Radeon HD 7560D

grafa taman za tetris

Nju cu uskoro nadograditi

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ok ali ovdje nije u pitanju arma 2 niti je to tema arma 2.

tema je dayz standalone.

meni isto u gradovima pada do 25 fps-- tako i svima, ali inače preko 50-60 fps-a svugdje imam osim u Elektru,Chernu i tak tim velikim gradovima koji su još dosta neoptimizirani.

pa upiši si u googel dayz standalone fps fix i napravi onak kako su objasnili (promjeni ona dva cfg-a i promjeni one brojke)

i još postoji da pod steamu deni klik na dayz(u libaryu) pod launch options staviš kak su ti objasnili i trebalo bi ti vrtit kolko tolko.

isto tako nemoj forsirat neke detalje na tom kompu jer to ne pije vodu, smanji sve ,ugasi sve i trebalo bi kolko tolko vrtjet ,ali isto tako nemreš očekivat 50 fpsa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Da, grafa ti je dosta slaba.

Arma, SA isti vrag, optimiziranost je čudnjikava, jako ovisi o modelu komponenti. Gledao sam za Armu 3 i lik koji ima praktički isti komp kao ja, čak mu je grafa jača od moje (ne znam točan model više), sa svim fixovima nije mogao dić iznad 20-25 fpsa, a meni vrti 40-ak bez problema, najniže mi padne do 30.

Možeš ti smanjiti, ali smanji i on, i opet te dere za 20 fps-a.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jel iko zna zasto moram po 5-6 puta vaditi pistolj prije nego mi ga zauvijek ostavi u ruci, jer svaki put mi ga vrati dzep? Takodjer danas ubio nekog lika koji ima 10 000 metaka u jednom stacku, ja probao napuniti pusku i stvarno moze, znaci imam 10k 5.56 metaka koje niti ne koristim, samo jel to neki hack ili sta?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imam jedno pitanje. imam mikrofon behringer c1u, onaj na usb, i kad snimam čuje se savršeno naravno (ne toliko savršeno jer je to mic od 500kn), ali kad idem u dayz, kvaliteta mikrofona je jako loša, gora od nekog jeftinjaka headseta. što je krivo? također mi se to dešava u teamspeaku, ali je manje izraženo (u mikrofonu se čuje neki grozan šum)
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Jel iko zna zasto moram po 5-6 puta vaditi pistolj prije nego mi ga zauvijek ostavi u ruci, jer svaki put mi ga vrati dzep? Takodjer danas ubio nekog lika koji ima 10 000 metaka u jednom stacku, ja probao napuniti pusku i stvarno moze, znaci imam 10k 5.56 metaka koje niti ne koristim, samo jel to neki hack ili sta?

Meci su od hackera. Ali ne mora kao što vidiš značiti da je taj igrač scripter, jer ih svatko može pokupiti. Ako neko tebe ubije može pomislit da si upravo ti :)

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
11 godina
neaktivan
tonchy kaže...
...(ne toliko savršeno jer je to mic od 500kn)....

Isuse a ja koristim mikrofon od 30 kn za slusalicama od 50kn (i to za mobitel kupljene oko 2008) {#}

15 godina
neaktivan
pa baš zato sam i napisao, jer treba se čuti bolje.. ovo se čuje doslovno kao da snimam s krumpirom
11 godina
neaktivan
tonchy kaže...
pa baš zato sam i napisao, jer treba se čuti bolje.. ovo se čuje doslovno kao da snimam s krumpirom

Nezz, meni je upravo suprotno. Sa ovako shitty "headsetom" mi se na Skype, TS3 i ingame cuje savrseno, a kada snimam je uzas

12 godina
neaktivan
tonchy kaže...
imam jedno pitanje. imam mikrofon behringer c1u, onaj na usb, i kad snimam čuje se savršeno naravno (ne toliko savršeno jer je to mic od 500kn), ali kad idem u dayz, kvaliteta mikrofona je jako loša, gora od nekog jeftinjaka headseta. što je krivo? također mi se to dešava u teamspeaku, ali je manje izraženo (u mikrofonu se čuje neki grozan šum)

Kakva ti je konekcija inače? I koliki ti je ping? Možda je do konekcije...

1971- ∞
15 godina
neaktivan
imam 4 mbit, a ping 30-50 ms.. zapravo, u teamspeaku sam sad popravio, izgleda.. nisam još testirao ali hoću.. ja mislim da nije do konekcije..
e i još nešto. u windowsu, izgleda da mi se automatski mijenja glasnoća mikrofona (level).. tako da kad govorim tiho, automatski se poveća da se mogu čuti (i kad se zaderem, automatski se smanji). ja to ne želim
12 godina
DayZ (standalone)

Koje su smeca ovi ljudi.U berezinu,opca alkaida.Samo cekaju new spawnove i ubijaju nas.Daj ljudi,vi fer play,skupite se i hebite im mater.Ovo je nemoguce da se prodje kroz berezino

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Endymon kaže...

Koje su smeca ovi ljudi.U berezinu,opca alkaida.Samo cekaju new spawnove i ubijaju nas.Daj ljudi,vi fer play,skupite se i hebite im mater.Ovo je nemoguce da se prodje kroz berezino

promjeni server? {#}

17 godina
tonchy kaže...

kao da snimam s krumpirom

Epic!

Bas si me nasmijal LOL

Hvala

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo neko me roknuo dok sam se dc-ao, sad ce uzivat u 10k metaka, samo se nadam da ne pomisli da sam hacker i onda me banaju.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nekoga moram nać na dayz-ju i pitat kakav mi je mic, i onda testirat.. al ljudi su jako nepredvidivi, uvijek me strah.. trebao bi mi neki prijateljski tip
12 godina
acca kaže...
Endymon kaže...

promjeni server? {#}

Jbg,nije fora onda xD

13 godina
Endymon kaže...
acca kaže...
Endymon kaže...

promjeni server? {#}

Jbg,nije fora onda xD

Onda se nemoj zalit.

11 godina
DayZ (standalone)

Imali netko da igramo dayz skupa

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice