DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ali ja imam na steamu znaci kupio sam ARMU 2, dobio sam ARMA 2 , ARMA 2: DayZMOD, ARMA 2 : Operation Arowhead, sta da sad instaliram nerazumijem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: DayZ (standalone)
Cromar kaže...

Ali ja imam na steamu znaci kupio sam ARMU 2, dobio sam ARMA 2 , ARMA 2: DayZMOD, ARMA 2 : Operation Arowhead, sta da sad instaliram nerazumijem

U krivoj temi si.

Ovdje pogledaj kako igati mod.

I mi smo kupili na steamu ali Standalone dayz.

سمندری ڈاکو
13 godina
DayZ (standalone)

ja opet nikako da nađem gdje se spawna scope za mosin, onih malih 3,5x ima svagdje najčešće onim garažama sa dvokrilnim vratima., ali onaj veliki nikako da nađem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Nije loša igra ima malo frame drop na momente ali zanemarivo. Stvavim postavke na max i na normal kako sada imam na full hd rezoluciji razlika možda 5-10 frema smješno. 

Poginuo sam xxx puta najgori su ... koji pucaju po tebi nisi ni još paštetu pokupio ali očito se moraju zadovoljiti jer imaju mali tamo dolje pa. Prvi put dok sam skupio nešto otiša do broda na sjevernoj mapi i drito pao sa gornje palube i more i naravno mrtav ne znam kako sam od sebe krenuo. Istina živa na NWA nema žive duže otišao tamo pokupio sve što mi treba i deri dalje po mapi. 

Samo nisam uspio niti jedan metak SD da nađem jel svi metki prolaze pod prigušivačem ili ( cmag stanag )? Btw ovaj što je stavio malo gore post slike pa stvati si brate sjekiru jednom zamahneš pada zombi nemoj trošini minuciju. Ovako i onako pokraj pušte i pištolja možeš imati. 

Testirao sam grupo krvi A+, ujedno imam tone od medecine neke šprice prazne, pune, bočice sa crvenom masom jer to ima funikcije trenutno ili ne. Ili se samo bitno morfij, painkiller, antibiotiki, zavoji? 

umirem hahahahahahahaha

Nego ima neko ko oce igrat samnom? Zelim se pridruzit nekoj domacoj ekipi za igru. Kupio sam igru jucer, a mod sam igrao nesto malo(30 sati sve ukupno) i nisam neki profic al brzo ucim. Bilo bi super kad bi me dodali na steam: FakJea 

SamimiCraft [SURVIVAL] [CREATIVE WORLD] [FACTION WORLD] [MINIGAMES] || samimicraft.beastnode.net || samimicraft.enjin.com || http://youtu.be/Ns0bqH0tv9s
15 godina
DayZ (standalone)

Dali ste skuzili da u šatorima s jednim ulazom nemaju nikad loot, dok oni s 2 ulaza imaju.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja imam velikih problema sa pronalazenjem loota. Npr. od 20 kuca koje lootam dobijem dvije kape i tri trule narance. 
Sta je najzalosnije, ja uopce ne pretjerujem.

aut neca aut necare
11 godina
protjeran

Ima gdje jeftino kupiti igru?

12 godina
neaktivan

Nope, mozda kad izade bude na go2arena al do tad nista :/

aut neca aut necare
13 godina
DayZ (standalone)

FakJea ja cu te dodati, i ja tražim ekipu. Nego evo garaža sa skopovima i zgrade gdje se na zadnjem katu zna spawnati m4, a sad i magnum :) . WarPigyCro na steamu dodajte me

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 18:11 (letece_prase).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

Jedan lagani tip - meni je uspjelo vec cetri puta, nakon sto sam bio ubijen, pao, ili umro od gladi/zedji  - ako vas spawna u Baloti, nemojte se zamarat i lootat u tome gradu, osim sto je opasno zbog blizine aerodroma i igraca koji se tu poput vas mogu spawnati, nema nesto korisno za naci. Ja sa, uvjek odmah obalom krenuo na istok prema Chernogorskom na dvije obiljezene lokacije sam sva cetri puta nasao oruzje - 2x M4, 2xMosin Nagant. Bijeli kvadratic je bolnica u slucaju da ste imali problema sa pokojim zombijem na putu, to sam otkrio tek iz cetvrtog pokusaja.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Koliko sam vidio od zadnjeg patcha više skoro ni ne spawna na south coastu, kažu da je najbliže Baloti sada Elektro.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Na službenoj stranici od Dayz. Na steamu ti je skuplja za koji euro.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Našao sam jedan vojnoj bazi sjeverno od Balote, i jedan na NWA. Pričam za tester krvi i da samo jednom se može koristit. Dva puta sam ga koristio oba puta A+ kako sam napisao. Što se tiče ciljnika ima dosta toga na NWA, green mountain i sl. policijskim zgradami ( sa onim kada se uđe unutra na desno zatvor ). Loot nema niti na onim velikim zgradama iznad Balote i cherna barem nisam primjetil. Istina bolje se odmah zaputiti unutrašnjost nego po obali i ujedno snaga ( zvuka ) valova je jačina nijagarinih slapova hh. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Di si našao tester krvi? Sve imam samo to nisam mogao naći. E i samo jednom se može koristiti ili više puta?

Ja sam ga nasao jednom u kuci u selu nekom.

I bio sam 0+ sto je ja vjerujem najgore (ili je 0- najgore) jer 0 moze primat samo 0.

No samo jednom sam ga nasao, prerijetki su, a mozes ih koristiti samo jednom.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

http://dayz.gamepedia.com/Blood

Da 0 se šajzen nije ni A+ za pohvalu makar ako se pazi ne treba niti krv osim za potrebe vampirenja hh

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 19:38 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...
Cromar kaže...

Kupio sam igru neki dan ali mi pise na Can you run it da mi processor nece proc, sto vi mislite hoce li proci? Nezelim skidati igru ako nece raditi

Intel Pentium D 915 2.80ghz

2 GB RAM-a

HD 5450 1 GB

Sretna Nova! 

nece,mozda uspijes igrat al nekih 10fps neigrivo

haha ,10 fps neigrivo pa ja u dayz u zivotu (par stotina sati) nisam dobio preko 11 fpsa a tek da ne govorim o tome da u cherno,elektro,zeleno, nisam mogao uopce uci tako da ako ti se svidja igra mozes i sa tih 10 fpsa se dobro zabaviti 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ne znam kako, 10 fpsa je ipak premalo za bilo što slično ugodnom igranju. 20 pregrmiš nekako, ali 10 stalno :O :O

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Od sada izbjegavam svo voce i otvorenu hranu koju nadem.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

uzmi ono sto ti zivot pruza :)

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kad igra izadje i ako bude bolje optimizirana sta mislite kolko cu fps-a moc gurat na ovoj konf sa 4 gb rama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

Kad igra izadje i ako bude bolje optimizirana sta mislite kolko cu fps-a moc gurat na ovoj konf sa 4 gb rama?

4 GB rama je premalo... A ni graficka ti nije nesto... prodaj to i ustedi jos malo pa si kupi novu konfu

aut neca aut necare
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Lukanator22 kaže...

4 GB rama je premalo... A ni graficka ti nije nesto... prodaj to i ustedi jos malo pa si kupi novu konfu

U picku, ljudi moraju uzimat NASA-ine kompjutere samo da pokrenu ovaj Standalone a igra koda da ima Crysis 3 grafiku....

15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Lukanator22 kaže...

jel vi jeb*** ne kužite da je igra tek u aplha verziji???

šta vam nije jasno, kada izađe full verzija svatko ce moci igru pokrenuti...

13 godina
DayZ (standalone)

Ovo vezano za bolest mi je malo čudno, kad sam vidio sam se razbolio, uzeo sam neke tablete protiv otrova, i nije dijelovalo...

Usput, itko od forumasa friendly da je u okolici NWAF? Pomoglo bi da ima nesto medicine :D

Mislim da neću preživit put do bolnice.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 23:49 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
13 godina
Lukanator22 kaže...
Roko567 kaže...
Lukanator22 kaže...

U picku, ljudi moraju uzimat NASA-ine kompjutere samo da pokrenu ovaj Standalone a igra koda da ima Crysis 3 grafiku....

Ajde sta pricas gluposti da je 4gb rama premalo... ja igram sa 4gb rama pa imam preko 30fps.a bez problema... covjek na kraju nece kupti a moci ce ju normalno igrati na nizoj rezoluciji i low postavkama za pocetak.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 0:01 (SimeKZ).
17 godina
protjeran
Lukanator22 kaže...

AMDX2 250,3GHz

HDRadeon4810

4GB RAM

samo  smanjio detalje (medium),igram bez problema,30+fps-a

13 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...
Lukanator22 kaže...

AMDX2 250,3GHz

HDRadeon4810

4GB RAM

Ozb? Nista taman mi dns rodj, nagovorit cacu kreditnu i uziman hahah

16 godina
Van_Blaster kaže...
Lukanator22 kaže...

AMDX2 250,3GHz

HDRadeon4810

4GB RAM

ser*š... u černu s tim postavkama, kod apartmana ti je FPS oko 20

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ne znam, ako ti mozes normalno igrat sa 30 FPS-a svaka ti cast. Ja u gunfightu ako nemam 60 fps ja pop****m jer ne mozes normalno reagirat niti ciljat...

aut neca aut necare

0 14 hvala 0
15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Ja imam velikih problema sa pronalazenjem loota. Npr. od 20 kuca koje lootam dobijem dvije kape i tri trule narance. 
Sta je najzalosnije, ja uopce ne pretjerujem.

Loot ti ne funkcionira kao u modu, spawna se samo nakon server restarta, što je prometnije područje to su manje šanse za nać nešto korisno.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice