DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.403
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: DayZ (standalone)
PLASMAorLCD kaže...
Jack Sparrow kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Mislim, ja stavio jedan, našao ih nekih 12 i ispucao sam ih sigurno 50ak.

Nisam te baš razumio. Stavio si jedan metak u pušku, našao još 12 dodatnih, a ispalio si ih 50 bez reloadanja?

Ma nešto sam ja zaje*o sad sam isprobao.

A mapa je ogromna za pješice sve, da bar što prije biciklo koje ubaci pa bi puno lakše bilo. Ja s prijateljem taman došao na NE kraj mape, sad smo full opremljeni, trebalo je dosta sati da pretrčimo od Balote do tamo i lootamo svugdje gdje dođemo usput. 

Tek sam sad vidio gore ponudu za donaciju krvi, ali sam našao saline bag i IV kit, hvala ipak. {#}

A niej toliko velika, koliko je sada rijetko naci GPS, mapu i kompas pa se lako izgubis ako ne poznajes mapu i lokacije pa ti se onda cini kao da ima milijuna kilometara :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ma lako se snaći, mapa u overlayu upaljena i ne možeš se izgubiti nikako, ne znam kad sam kompas koristio, tu je onako za svaki slučaj. Ali meni je opet velika kada treba sve pretrčati.

Evo ovako izgleda naša ruta ugrubo zadnje tri noći što smo prešli (odlogirali se blizu Krutoy Capa, full gearan sada te nismo nijednom umrli (niti server hoppamo ako nekog zanima), imali smo 3 susreta, ubili jednog bez geara (sam je tražio), i 2 srednje gearana lika samo rekli da ne pucamo i prošli.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 1:35 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

nije sve u puskama i full gearu

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 10:32 (ytbapa).

2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Hoće igra s vremenom i verzijama ić zahtjevnija ili optimiziranija?

Što mislite bi li se to kako vuklo na mom kompu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lopoc kaže...

Hoće igra s vremenom i verzijama ić zahtjevnija ili optimiziranija?

Što mislite bi li se to kako vuklo na mom kompu?

išlo bi, poigraš se s postavkama i možeš glatko igrati

evo ovaj članak: 

http://www.reddit.com/r/dayz/comments/1u1vej/how_to_get_3050fps_on_a_5_year_old_laptop_at/

Ne moraš stavljati tako nisk rezoluciju kad imaš daleko brži raw speed procesor, što je najvažnije kod ovog prahistoričnog engine-a

16 godina
odjavljen
DayZ (standalone)

detalji su prosto nevjerovatni... malo sam sinoć hvatao ekipu za fotosession i ako uploader totalno ne uništi slike obratite pozornost na crnjine (pirat) naočale...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ne znam zašto ali meni igra ponekad dosta lagga..ne znam jeli do servera ili čega, mislim da imam dosta jak komp za tu igru..nadam se da ce biti bolje optimizirana

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ytbapa kaže...

nije sve u puskama i full gearu

Pa full gear podrazumijeva hranu i piće, šta ne. {#} Koje je uostalom prelako pronaći.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
16 godina
strbi kaže...

ne znam zašto ali meni igra ponekad dosta lagga..ne znam jeli do servera ili čega, mislim da imam dosta jak komp za tu igru..nadam se da ce biti bolje optimizirana

nope... totalno normalno u velikim gradovima

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Na kolko fps-a bi moga gurat ovo?

Radeon HD 5670 Sapphire 1gb

AMD Phenom II X2 550 Black Edition

4 gb DDR3

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 14:00 (Lukanator22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mogo bi dobit oko 20-30 fps ;)

13 godina
neaktivan
Kuka42 kaže...

Mogo bi dobit oko 20-30 fps ;)

Koji setting ?

12 godina
neaktivan

Sve na low - medium {#}

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja mislim da bi dosta se mučio, u gradovima posebno. No na low ide, ponešto i medium vjerojatno. Ja imam sa HD6950 na med/high u gradovima manje od 30fps i zna ponekad stutterat kratko. Ali ništa što bi smetalo da skupim već skoro 30h, odlična igra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 14:04 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja i moj prijatelj blizu Devil Castla :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kuka42 kaže...

Ja i moj prijatelj blizu Devil Castla :D

Kuka vidin da ti je konf ko meni odprilike, kolko ti frameova imas odprilike i na koji setting i rez?

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Stigao patch

Change Log - 0.30.113925
Community Announcements - Hicks_206
New: 

Design: Balancing of player spawns (ongoing) 
Server: Enhanced Server-side security & customization options
Design: .357 Magnum Speedloader should now spawn
Server: First Person only servers are now supported (Seperate Hive coming later on)

Fixed: 

Design: Player corpses should no longer despawn upon disconnect
Server: Respawning should now function properly - in some cases you may have to wait a few seconds. (during high death/respawn times) 
Design: 357 Magnum spawning fixed
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 16:36 (strbi).
Moj PC  
3 0 hvala 4
16 godina
strbi kaže...

Stigao patch

Change Log - 0.30.113925
Community Announcements - Hicks_206
New: 

Design: Balancing of player spawns (ongoing) 
Server: Enhanced Server-side security & customization options
Design: .357 Magnum Speedloader should now spawn
Server: First Person only servers are now supported (Seperate Hive coming later on)

Fixed: 

Design: Player corpses should no longer despawn upon disconnect
Server: Respawning should now function properly - in some cases you may have to wait a few seconds. (during high death/respawn times) 
Design: 357 Magnum spawning fixed

To te ja pitam !

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
13 godina
DayZ (standalone)

sta se desi kad koristiš joystik umjesto tipkovnice i miša u dayzju {#} premotajte na 15:30 ako vam se neda gledati sve.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 18:17 (Lopoc).
15 godina
Ljudi sretna nova i puno ubijenih zombija i dobre opreme van želim.
16 godina
DayZ (standalone)
My life is complete now

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kupio sam igru neki dan ali mi pise na Can you run it da mi processor nece proc, sto vi mislite hoce li proci? Nezelim skidati igru ako nece raditi

Intel Pentium D 915 2.80ghz

2 GB RAM-a

HD 5450 1 GB

Sretna Nova! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cromar kaže...

Kupio sam igru neki dan ali mi pise na Can you run it da mi processor nece proc, sto vi mislite hoce li proci? Nezelim skidati igru ako nece raditi

Intel Pentium D 915 2.80ghz

2 GB RAM-a

HD 5450 1 GB

Sretna Nova! 

nece,mozda uspijes igrat al nekih 10fps neigrivo

12 godina
neaktivan

Ahh , budem probao , trebam prvo ARMU 2 skinut pa DayZ mod?

16 godina

Ovo ti je "prava" igra, ne mod.

13 godina
protjeran
Cromar kaže...

Ahh , budem probao , trebam prvo ARMU 2 skinut pa DayZ mod?

Procitaj naslov ove teme kolega! {#}

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nije loša igra ima malo frame drop na momente ali zanemarivo. Stvavim postavke na max i na normal kako sada imam na full hd rezoluciji razlika možda 5-10 frema smješno. 

Poginuo sam xxx puta najgori su ... koji pucaju po tebi nisi ni još paštetu pokupio ali očito se moraju zadovoljiti jer imaju mali tamo dolje pa. Prvi put dok sam skupio nešto otiša do broda na sjevernoj mapi i drito pao sa gornje palube i more i naravno mrtav ne znam kako sam od sebe krenuo. Istina živa na NWA nema žive duže otišao tamo pokupio sve što mi treba i deri dalje po mapi. 

Samo nisam uspio niti jedan metak SD da nađem jel svi metki prolaze pod prigušivačem ili ( cmag stanag )? Btw ovaj što je stavio malo gore post slike pa stvati si brate sjekiru jednom zamahneš pada zombi nemoj trošini minuciju. Ovako i onako pokraj pušte i pištolja možeš imati. 

Testirao sam grupo krvi A+, ujedno imam tone od medecine neke šprice prazne, pune, bočice sa crvenom masom jer to ima funikcije trenutno ili ne. Ili se samo bitno morfij, painkiller, antibiotiki, zavoji? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Di si našao tester krvi? Sve imam samo to nisam mogao naći. E i samo jednom se može koristiti ili više puta?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 16:15 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice