Dark Souls 2

poruka: 558
|
čitano: 59.502
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dark Souls 2

jesam da,danas sam pokupio i kupio uchigatanu ali niti to mi ne pase :/ odlucio sam ultra greatsword koristit,odustao sam od smelter demona i otisao u shaded woods i tu mi je sad jos teze,uzas,the gutter mi je najdosadniji do sad i od njega sam odmah odustao i samo se motam od jednog puta do drugog i nemogu odlucit koji da zavrsim jer mi se nijedan neda

l<l<l<l<l<l
16 godina
Zara kaže...
k1klop kaže...

Ok, drugi tim my bad. Neznam nakon odigranih pola DS2 imam osjecaj da je igra teža reciklaža jedinice u svaki novi hub di dodem cini mi se kao da sam tamo vec bio u prvom djelu.

Ne cini ti se slucajno. Samo guraj dalje.

Ako ti se ne igra, da skratimo (KOLOSALNI, GIGANTSKI, MASIVNI, MEGALOMANSKI SPOILERI): Lordran + par tisuca godina = Drangleic. Razmisli o tome. Majula = Firelink. U kuci gdje je mapa, sidji u podrum (gdje je skeleton i chest), pogledaj po podu i naci ces razbijeni Lord Vessel iz DS1. King Vendrick = The chosen undead koji je dosao nakon dogadjaja iz DS1 i preuzeo mjesto kralja, od lika koga smo mi igrali u DS1 ili nekoga nakon njega, taj dio nije bas jasan. Nashandra = Manus. 4 "lord" souls u DS1 = 4 "primal" souls u DS2. Freja = Seath. Lost Sinner = Witch of Izalith. The Rotten = Nito. Old Iron King = Gwyn. Jedan od zakljucaka koje igra "namece" je da izbor (Age of Dark ili Age of Fire iz DS1) ne mijenja nista i da sve ide u krug, ciklus se ponavlja. The chosen undead iz DS1 preuzima mjesto Gwyn-a, njegovo mjesto preuzima neko drugi, u nekom momentu stize Vendrick kao chosen undead a u DS2 dolazimo mi.

Dakle, ne radi se o "tezoj reciklazi", From je planski radio na tome da svaka lokacija izgleda poznato u odredjenoj mjeri.

ovo je čista spekulacija koja nema nikakvih logičkih poveznica

14 godina
neaktivan
acca kaže...

ovo je čista spekulacija koja nema nikakvih logičkih poveznica

Fino sam rekao da treba odigrati i NG+. Ne zelim nikome kvariti istrazivanje i povezivanje informacija u cjelinu, meni je to najdraza komponenta Souls serijala ali evo, da malo "logicki povezemo": (OPET ZESTOKI SPOILERI): u NG+ Freja dropa "old paledrake soul" (sto se jasno povezuje sa Seath-om kao i njeno ime, "Duke's dear Freja"), Lost Sinner dropa "old witch soul" (Witch of Izalith), Old Iron King dropa "old king soul" (Gwyn) dok Rotten dropa "old dead one soul" (Gravelord Nito). Takodjer, item description za Bow of Want i Chime of Want koje napravis od Nashandrinog soula jasno vezu Nashandru za Manusa, Tark vrlo jasno otkriva u svom dijalogu da su on i Najka proizvodi Seathovog eksperimentiranja ("We once had a master. He created us long, long ago. But he was born with a fatal flaw. He resented those who had what he lacked and (...) eventually drove himself mad" - Seath, rodjen sa nedostatkom "scales" kao jedini zmaj koji nije besmrtan, zavidio je ostalim zmajevima i izdao ih (uvodna animacija DS1), kao nagradu od Gwyna dobija Duke's Archives i posvecuje se eksperimentiranju i otkrivanju tajne besmrtnosti, u tome nije uspio te na kraju gubi razum, itd itd itd.

Poenta je, kako sam naveo u prethodnom postu na ovoj temi, da izbor ne mijenja nista, ciklus se ponavlja (zato se kroz cijelu igru i spominje "proketstvo") duse ne nestaju nego preuzimaju nove oblike (mijenjaju "gospodara") i ponavljaju greske iz proslosti. Meni licno neke stvari jos uvijek nisu bas najjasnije (igram trenutno NG++) ali ima vremena da sve padne na svoje mjesto.

EDIT:

Nisam ti ja dao TD, tek da se razumijemo. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 21:02 (Zara).
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

ma nikakva spekulacija vise NPC-a ti to potvrdi samo treba pricat s njima :)

recimo onaj kaj ti ljestve napravi

http://www.snabbox.org/
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 0:13 (Arnold Layne).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Dark Souls 2

Evo jedan komentar na ovu igru, sto su svi pukli i nahvalili je nemoguce:

Odigrao sam pa recimo bar 50% ove igre i evo par recenica:

- Igra ima grafiku iz 2005

- Prvih 5-10h ucite igru (ako niste igrali prvi dio) kasnije vam sve bude faceroll

- Taktike bosseva su smijesne, udari dva-tri puta i otkotrljaj se, izbjegni udarac, repeat dok boss ne padne citaj nekih minut do dva maksimalno

- Kontrole su smijesne, kamera je nidje veze, igrao sam sa dzojom od Xbox-a pa je bilo podnosljivo

Ne znam samo sto je metacritic recimo dao ocjenu od 90, ova igra smrdi na arkadu u svakom mogucem pogledu, neko podje da zamahne mac i vidis animaciju samo se pomjeris malo u stranu i izbjegnes, to je citava politika ove igre.

Ovakve igre treba zakonom zabraniti, zatupljuju ljude.
Smijesno.

2/10 zato sto je trebalo vrijeme da se napravi port sa konzole, ipak su ljudi potrosili dosta vremena.

P.S. radije skinite crash bandicota i igrajte pravu arkadu a ovo zaobidjite, nevidjeni smor od igre.

Udri dva tri puta i bjezi, repeat kome je to zanimljivo? 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
5 7 hvala 0
14 godina
Dark Souls 2

Slažem se, baš probao jedno 15-20 minuta i na kraju je bio alt i F4. Nema teorije da provedem kilu sati uz ovo

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina

Niti ja nisam fan DS serijala,mada vidim zašto neke privlači. Al meni je combat takodjer fruletina. Nekako vrišti Japan.

Mislim da postoje puno bolji načini da se igra napravi ''teškom'' od onoga kako su oni to postigli. Učiti attack patterne i zavrsavati svaki combat na te jedan te isti način do kraja igre jednostavno ne zelim radit.

13 godina
odjavljen
chaselol kaže...

- Prvih 5-10h ucite igru (ako niste igrali prvi dio) kasnije vam sve bude faceroll

- Taktike bosseva su smijesne, udari dva-tri puta i otkotrljaj se, izbjegni udarac, repeat dok boss ne padne citaj nekih minut do dva maksimalno

- Kontrole su smijesne, kamera je nidje veze, igrao sam sa dzojom od Xbox-a pa je bilo podnosljivo

Ne znam samo sto je metacritic recimo dao ocjenu od 90, ova igra smrdi na arkadu u svakom mogucem pogledu, neko podje da zamahne mac i vidis animaciju samo se pomjeris malo u stranu i izbjegnes, to je citava politika ove igre.

Smijesno.

2/10 zato sto je trebalo vrijeme da se napravi port sa konzole, ipak su ljudi potrosili dosta vremena.

P.S. radije skinite crash bandicota i igrajte pravu arkadu a ovo zaobidjite, nevidjeni smor od igre.

ah svaki bedak ima svoje veselje tak i ti 

ak ne znas igrat ne pljuj
ocito nisi dosao niti do prvog boss-a tak da nemas pojma o cem pricas

Inace kad radis recenziju igre onda bi je trebo proc ,a ne odirat 10 minuta i rage quitat pa se tu posrat na forumu 

Da je jedan te isti attack patern kroz cijelu igru onda bi bila zapravo jako lagana ,a ne teska zar ne ?

Mislim cudno mi je ak boss ima 3 poteza ,a vi jos uvijek uspijete umirat .. problemi motorickih sposobnosti ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 3:48 (Arnold Layne).
16 godina
Dark Souls 2

ma sereš kvake i očito ne razumiješ poantu igre. Govoriš kao da protivnici ponavljaju jedan te isti attack pattern... e nije tako... normalni mobi imaju 3-4 inače, bossevi ih imaju preko 5. Timing dodganja mora biti precizan jer ako rollate pola stotinke pre brzo ili sporo vas udari i stuna za punu štetu. I nije tu samo dodganje, večino ste u situaciji da se borite protiv više neprijatelja, neki bossevi spawnaju hordu manjih ili se cjelu borbu boriš protiv 2-3 i stavljaju vas u situacije gdje nemate mnogo prostora da bježite od njih. Npr. u iron keepu gdje vas stave u koridore sa čeličnim nindja korčanjačma koje mlate ogromnim hammerom a jedino što možete je bježati u nazad... a iza vas se je vatra ili ambush s leđa... Ili npr. kad uđem u zonu rat king covenanta često me ljudi summonaju u njihov svijet i onda se moram boriti protiv igrača i monstera s te zone i sve je puno zamka. Ili invazije u opcijonalnoj zoni prije gargolye fajta gdje vas invejdaju bell keeperi i pokušavaju ubiti prije nego što pozvonite zvono... S svim time tek nakon NG+ ljudi kreču s pravim PvPom, invazijama i lovom na grešnike

Reci mi jesi li piratizirao igru ili igrao online? Ako igraš offline propuštaš 80% igre i svu orginalnost koju donosi... od co-opa, do invazija, duela, napada griješnika, covenanta i td

Jesi li uopče prošao igru ili ti je igra dala po guzica pa sada buthurt plačeš? Igra izgleda FANTASTIČNO u pojedinim zonama, svugdje barem solidno i daleko bolje nego na konzolama... 

Baj d vej texture su odlično odrađene u igri a rezali su na svijetlu zbog performansi. No već su izašli grafički modovi za PC... još nisam sprobao no uskoro cu pa javim

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 9:52 (acca).

4 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

Evo i jedan video za ove pametnjakovice kaj se tezine tice

:D 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 9:57 (Arnold Layne).
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ma pi7darija od igre... Zato sam jucer cijeli dan proveo fajtajuci se sa smelter demonom i nisam ga ubio... Par puta sam ja dolazio drugima upomoc ali jok. Danas sam zen i ubit cu boga u njemu ili u nekom random na ulici
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
odjavljen
skank666 kaže...
Ma pi7darija od igre... Zato sam jucer cijeli dan proveo fajtajuci se sa smelter demonom i nisam ga ubio... Par puta sam ja dolazio drugima upomoc ali jok. Danas sam zen i ubit cu boga u njemu ili u nekom random na ulici

ja sam ga ubio jucer :) no uz pomoc jos 2 lika

dok oni mlate po njemu ja sam ga lagano strelicama gađam :D smireno samo hehe

16 godina
skank666 kaže...

tip: svaki napad mu rollaj prema maču, često radi onaj patern gdje napravi 3 hita, prvi se rollaj prema maču, onda prema leđima jer če te inače trackati s drugim hitom i onda kada treci put udara možeš ga udariti 2-3 puta s leđa... uvjek gledaj na staminu da imaš dosta za rollanje nakon što se oporavi od napada. Ovaj boss je jedan od težih večini ljudi jer prije polovice borbe se više ne može blokirati mu mač nakon što je vatreni

13 godina
Arnold Layne kaže...

ah svaki bedak ima svoje veselje tak i ti 

ak ne znas igrat ne pljuj
ocito nisi dosao niti do prvog boss-a tak da nemas pojma o cem pricas

Inace kad radis recenziju igre onda bi je trebo proc ,a ne odirat 10 minuta i rage quitat pa se tu posrat na forumu 

Da je jedan te isti attack patern kroz cijelu igru onda bi bila zapravo jako lagana ,a ne teska zar ne ?

Mislim cudno mi je ak boss ima 3 poteza ,a vi jos uvijek uspijete umirat .. problemi motorickih sposobnosti ?

Ti izgleda "citas" samo sto ti vidis, ne sto je napisano....vazi decko dobar si {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
odjavljen
acca kaže...
skank666 kaže...

tip: svaki napad mu rollaj prema maču, često radi onaj patern gdje napravi 3 hita, prvi se rollaj prema maču, onda prema leđima jer če te inače trackati s drugim hitom i onda kada treci put udara možeš ga udariti 2-3 puta s leđa... uvjek gledaj na staminu da imaš dosta za rollanje nakon što se oporavi od napada. Ovaj boss je jedan od težih večini ljudi jer prije polovice borbe se više ne može blokirati mu mač nakon što je vatreni

mene je najcesce iznenadil onaj pulse napad ,al kasnije sam videl kak je ocit :D

Inace slab je dosta na Dark

Helm odlicno izgleda :D

14 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Ne razumijem tu potrebu da se igra pljuje (pogotovo nakon 20 minuta igranja). Sama cinjenica da se oba Dark Soulsa mogu zavrsiti na soul level 1 je dokaz da developeri ne trolaju nego samo treba strpljenja i vjestine. Ja sam DS1 zavrsio sa level 1 pyromancerom a za DS2 se tek spremam. Nemaju svi ono sto igra trazi, to nije nikakva sramota te nema potrebe za ovim "buu huu, ja nisam sposoban dakle igra je glupa" postovima.

Ako ide - super. Ako ne ide - ostavi i igraj nesto drugo.

5 0 hvala 0
13 godina

Nije nekad stvar toga da nejde. Neg jednostavno nepaše.

Meni se ne svidja ovakva vrsta combata,i nesivdja mi se pacing igre tj. nema ga. U jednu ruku je fora što te igra ne sprecava da ides gdje pozelis i ne ''herda'' te prema nečemu a želiš istrazivati. S druge strane brzo dobijem dojam da mi nešto fali,neka sveopca epska prica koja bi me gurala napred. Po MENI je to slabo izvedeno i nepaše mi,sad hebiga: sto ljudi sto čudi.

Kontrole isto po MENI nisu baš tight,i jednostavno mi se neda boriti još s time dok igram. Vec sam rekao da mi je nekako clunky,a fala bogu igrao sam masu igara,taj dojam iz mene nikak neide,bilo to DS1 ili DS2.

Eto par konstruktivnih stvari,tako da nije post: DS2 je glup,nevalja niš. Svaki proizvod ima svog kupca,ja se nemrem ufurat u tu spiku i nelezi mi igra. Takodjer što se difficultya tiče mislim da nije najbolje izvedeno al nebi sad pocinjao raspravu o tome kako trebam naucit igrat,ja o nečem drugom pričam :D Igra ko da je namjerno napravljena tako kako je da bi te kaznila. To mi se nesvidja nikako i djeluje mi jako jeftino. Zapravo cijela igra mi djeluje jeftino.

Raspalite sad...

16 godina
odjavljen

izgledaš ko pi7da sa rogovima! :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
odjavljen
skank666 kaže...

izgledaš ko pi7da sa rogovima! :D

hahaha da vidis kak se ljudi bacaju u provalije cim me vide s tim na pvp :D

Nije nekad stvar toga da nejde. Neg jednostavno nepaše.

Meni se ne svidja ovakva vrsta combata,i nesivdja mi se pacing igre tj. nema ga. U jednu ruku je fora što te igra ne sprecava da ides gdje pozelis i ne ''herda'' te prema nečemu a želiš istrazivati. S druge strane brzo dobijem dojam da mi nešto fali,neka sveopca epska prica koja bi me gurala napred. Po MENI je to slabo izvedeno i nepaše mi,sad hebiga: sto ljudi sto čudi.

Kontrole isto po MENI nisu baš tight,i jednostavno mi se neda boriti još s time dok igram. Vec sam rekao da mi je nekako clunky,a fala bogu igrao sam masu igara,taj dojam iz mene nikak neide,bilo to DS1 ili DS2.

Eto par konstruktivnih stvari,tako da nije post: DS2 je glup,nevalja niš. Svaki proizvod ima svog kupca,ja se nemrem ufurat u tu spiku i nelezi mi igra. Takodjer što se difficultya tiče mislim da nije najbolje izvedeno al nebi sad pocinjao raspravu o tome kako trebam naucit igrat,ja o nečem drugom pričam :D Igra ko da je namjerno napravljena tako kako je da bi te kaznila. To mi se nesvidja nikako i djeluje mi jako jeftino. Zapravo cijela igra mi djeluje jeftino.

Raspalite sad...

Da igra je napravljena da kaznjava tvoje greske :) 

TO je jedan od najvecih razloga zasto su souls igre postale popularne  

Pogledaj samo druge RPG igre tipa skyrim koji nema niti 10% combat elemenata koje ima dark souls 
imas 2 vrste napada i samo masi ,a u dark souls imas ih dosta vise pa stoga mozes slagat comboe

Igra mi je zato puno zanimljivija jer imas 1000 kombinacija ,a kod vec spomenutog skyrima nabavit Deadric armor i oruzje
i to je to dalje nema nista  

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 12:42 (Arnold Layne).
16 godina
chaselol kaže...

Ja mislim da ti nisi mrdnuo s početka, a kamoli prešao 50%.

17 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Igra mi je super.Samo su dvije stvari glupave.Bossovi su preteški, i zato ih jednostavno ubijem sa cheatom, one hit kill.Jednostavno mi se ne da 25 poginut na istom mjestu.Ostalo je sve super.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Baotica kaže...

Igra mi je super.Samo su dvije stvari glupave.Bossovi su preteški, i zato ih jednostavno ubijem sa cheatom, one hit kill.Jednostavno mi se ne da 25 poginut na istom mjestu.Ostalo je sve super.

To je jedna stvar. A što se bossova tiče, nisu toliko teški, bar tamo gdje sam ja stigao. Npr. dragnorider, old dragonslayer, lost sinner, covetous demon su svi jako spori i predvidljivi.

13 godina
odjavljen
Baotica kaže...

pa ljudi su se zalili da su prelagani :D eh

Inace meni najjaca boss borba je sa False Kingom iz Demon's souls

Flame Lurker Demon's souls

Artorias of the Abyss Dark Souls

11 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Bossevi su baš sterilni ovaj put, skroz sam ravnodušan prema svima, nema adrenalina ko kad ona beštija ispuže iz ponora, konfuzni wtf kad vidim quelag, nadmetanja ko je jači i luđi protiv artoriasa...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Smijesno.

Pazi ovaj komentar. A lik piše na ESO temi : gdje su moderatori da počiste ovaj spamm. hehehe, Igra ESO i priča da DS2 ima grafiku iz 2005. lol. 

13 godina
odjavljen
marrR kaže...

Bossevi su baš sterilni ovaj put, skroz sam ravnodušan prema svima, nema adrenalina ko kad ona beštija ispuže iz ponora, konfuzni wtf kad vidim quelag, nadmetanja ko je jači i luđi protiv artoriasa...

jesu pogotovo onaj Last Giant tj prvi boss :D

gledas mu noge i bjezis od njih

17 godina
Dark Souls 2

Imam neku usranu taktiku... Kupim masu noževa za bacanje i lupam po Giantu... Level 20 sam, možda je u tome problem

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dodinho kaže...

Imam neku usranu taktiku... Kupim masu noževa za bacanje i lupam po Giantu... Level 20 sam, možda je u tome problem

Level nije nikad problem :)

Citaj mu napade

Inace da imate orginal igru bila bi vam laksa (ne osuđujem nikog tko igra pirata)  jer ako vam bas i nejde solo
pozovete si nekog upomoc

16 godina
Arnold Layne kaže...
Dodinho kaže...

Level nije nikad problem :)

Citaj mu napade

Inace da imate orginal igru bila bi vam laksa (ne osuđujem nikog tko igra pirata)  jer ako vam bas i nejde solo
pozovete si nekog upomoc

Ili jednostavno pozove nekog ingame fantoma kao što je Pate i ubije gianta za sekund.

14 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Zna netko neki lagan nacin di da farmam Twinkling titanite,zelim upgradeat Black Knight Halbeard a sve skupa sam u 22 sata igranja dobio 2 twinkling titanita..

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice