Igram CS 1.6 na jednom serveru i dobio sam ban,neznam zasto dok sam bio offline.Uglavnom,isao sam promjeniti ip(imam DSL) i neće.Promjenim nick pa IP adresu i opet neće.Neznam u ćemu je problem,neznam šta da radim,sta da promjenim da maknem ban,ili moram kontaktirat nekog admina ili...?pomažite :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igram CS 1.6 na jednom serveru i dobio sam ban,neznam zasto dok sam bio offline.Uglavnom,isao sam promjeniti ip(imam DSL) i neće.Promjenim nick pa IP adresu i opet neće.Neznam u ćemu je problem,neznam šta da radim,sta da promjenim da maknem ban,ili moram kontaktirat nekog admina ili...?pomažite :D
igram,nego mi se ovaj jako dobro dopao.
Neznam u čemu je problem,mogu li ja išta napravit doma da si skinem taj ban?
igram,nego mi se ovaj jako dobro dopao.
Neznam u čemu je problem,mogu li ja išta napravit doma da si skinem taj ban?
Ne vjerujem. Kontaktiraj admina i neka ti skinu ban ako su ti ga slučajno krivo stavili.
Mozda si dobio ban na cd-key?
Dobio si ban dok si bio offline? To je onda najgori admin koji postoji. Ili si ti lipo uključio koji cheat pa si dobio šta si i zaslužio šta je najvjerojatnije i sad nas pitaš da ti damo neki "hackerski savjet" da se ti možeš vratit ponovo na server. Piši adminu da te vrati ali ako si cheat-a onda ponovo igranje na tom serveru zaboravi.
da sam ja citao onda nebi rjeci rekao.ali nisam u tome je problem :S samo me zivciraju noobovi kad mi vide score od 40-25 a oni imaju 2-17 i onda stalno prozivaju...ali da,dobio sam ban dok sam bio offline.
EDIT:pojasni mi malo sta sa tim CD key?
Jel steam ili non steam? Jer ako te bano po steamu, nista, ali inace, reinstaliraj igru i router i promijeni nick i igraj
EDIT:pojasni mi malo sta sa tim CD key?
ma sve sam ja to napravio,ali interesantno:na serveru koji je "povezan" sa tim na kojem sam dobio ban(slicni igraci) nisam igrao 2 mjeseca.Ja se isao spojit:Banovan si na ovom serveru.Neznam sta je problem,ali mjenjao IP jesam i sve to...nezz sta je
i to sam pokusao ali uzalud :S
Onda igraj na drugin serverima...
Onda igraj na drugin serverima...