CS 1.6 ban problem

poruka: 15
|
čitano: 5.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CS 1.6 ban problem
pitanje

Igram CS 1.6 na jednom serveru i dobio sam ban,neznam zasto dok sam bio offline.Uglavnom,isao sam promjeniti ip(imam DSL) i neće.Promjenim nick pa IP adresu i opet neće.Neznam u ćemu je problem,neznam šta da radim,sta da promjenim da maknem ban,ili moram kontaktirat nekog admina ili...?pomažite :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 12:21 (Barbir).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CS 1.6 ban problem
Barbir kaže...

Igram CS 1.6 na jednom serveru i dobio sam ban,neznam zasto dok sam bio offline.Uglavnom,isao sam promjeniti ip(imam DSL) i neće.Promjenim nick pa IP adresu i opet neće.Neznam u ćemu je problem,neznam šta da radim,sta da promjenim da maknem ban,ili moram kontaktirat nekog admina ili...?pomažite :D

Ma kontaktiraj ti admina.
Nista konkretno nisi naveo da bi ti neko pomogo.
Ili igraj na drugom serveru....
AMD Athlon 64bit 3200+ | Gigabyte K8NXP-SLI | Gigabyte Radeon HD4850 w/Zalman, 512MB | HDD Maxtor 320 GB | Samsung Sync Master 957 MB | 3GB Kingmax 400 Mhz | Razer Lycosa | Logitech G9 | Sennheiser HD595 | Razer eXactMat | Logitech X 230 |
16 godina
neaktivan
autorov komentar

igram,nego mi se ovaj jako dobro dopao.

Neznam u čemu je problem,mogu li ja išta napravit doma da si skinem taj ban?

17 godina
neaktivan
Barbir kaže...

igram,nego mi se ovaj jako dobro dopao.

Neznam u čemu je problem,mogu li ja išta napravit doma da si skinem taj ban?

ništa osim kontaktiranja admina i molbe da ti skine ban.
I ne više cheatat
ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
CS 1.6 ban problem

Ne vjerujem. Kontaktiraj admina i neka ti skinu ban ako su ti ga slučajno krivo stavili.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
CS 1.6 ban problem

Mozda si dobio ban na cd-key?

0 0 hvala 0
17 godina
CS 1.6 ban problem

Dobio si ban dok si bio offline? To je onda najgori admin koji postoji. Ili si ti lipo uključio koji cheat pa si dobio šta si i zaslužio šta je najvjerojatnije i sad nas pitaš da ti damo neki "hackerski savjet" da se ti možeš vratit ponovo na server. Piši adminu da te vrati ali ako si cheat-a onda ponovo igranje na tom serveru zaboravi.

Ništa ne ostavljaj nedvrš

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

da sam ja citao onda nebi rjeci rekao.ali nisam u tome je problem :S samo me zivciraju noobovi kad mi vide score od 40-25 a oni imaju 2-17 i onda stalno prozivaju...ali da,dobio sam ban dok sam bio offline.

EDIT:pojasni mi malo sta sa tim CD key?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 14:06 (Barbir).
17 godina
neaktivan
CS 1.6 ban problem

Jel steam ili non steam? Jer ako te bano po steamu, nista, ali inace, reinstaliraj igru i router i promijeni nick i igraj

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Logitech G15 + Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Barbir kaže...

EDIT:pojasni mi malo sta sa tim CD key?

Pa mislio sam na reinstalaciju igre s drugim kljucem (da li CS 1.6 ima kljuc uopce?). Npr, u bf2 dobijes ban na cdkey, mozes napraviti novi acc ali nece pomoci dok ne reinstaliras igru i upises novi cdkey (kupljeni naravno :)).
A ovaj steam way, nisam nikad igrao steam verzije.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ma sve sam ja to napravio,ali interesantno:na serveru koji je "povezan" sa tim na kojem sam dobio ban(slicni igraci) nisam igrao 2 mjeseca.Ja se isao spojit:Banovan si na ovom serveru.Neznam sta je problem,ali mjenjao IP jesam i sve to...nezz sta je

16 godina
protjeran
Barbir kaže...

ili imas protect ili slot pa trebas kucati pass prije nego udjes, ili je neko igrao pod tvojim subnetom ili IP-em ili je problem jer igra nije patchovana pa sve sto trebas jeste otvoris konzolu kucas (bez navodnika) "connect i IP  sa portom servera" i stisnes vec svima poznato dugme koje se 2 puta nalazi na tastaturi, jedno je malo a jedno je nekad veliko a nekad malo nase visocanstvo ---- ENTER
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
autorov komentar

i to sam pokusao ali uzalud :S

16 godina
neaktivan
CS 1.6 ban problem

Onda igraj na drugin serverima...

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fowix kaže...

Onda igraj na drugin serverima...

da ima ih i previse, ako se i to moze reci
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice